Whiskey și un masaj

 Whiskey și un masaj

 

M-ai sunat de la serviciu, răvășit și furibund. Șeful tău tocmai se întorsese dintr-o plimbare de probă și, ca dracu’ care este, a reușit să strice bicicleta. Bicicleta care trebuia livrată în trei zile! Aș putea spune după vocea ta că nu era frumos acolo. Așa că, după ce am încercat să spun câteva cuvinte reconfortante (care sunt sigur că au intrat pe o ureche și au ieșit pe cealaltă), ne-am luat la revedere și am închis. Am stat acolo cel puțin cinci minute după ce am închis telefonul, întrebându-mă cum o să te fac să te simți mai bine când ajungi acasă. Și atunci mi-a venit o idee…

Știam că probabil că aveam cel puțin o oră înainte de a pleca de la magazin. Deci aveam ceva timp. Am alergat prin casă asigurându-mă că am tot ce ai nevoie. Whisky? Verificat. Pat? Verificat. Pe mine? Verificat. Așa că, mi-am făcut o baie fierbinte și m-am asigurat că sunt gata în toate privințele pentru tine când vei ajunge acasă. Apoi, mi-am îmbrăcat noua ținută; o bustieră roșie din plasă cu paiete, cu detaliu brodat la spate, un tanga roșu asortat cu portjartieră și ciorapi plasă și te-am așteptat să ajungi acasă.

Te aud când intri pe alee și mergi spre uşă. Îți deschid imediat ce ajungi acolo. Îmi place să-ți văd fața când mă vezi. Arăți mulțumit. Fără să spun un cuvânt, pășesc în brațele tale și îți dau un sărut lung și profund pasional. 

– Mă bucur că ești acasă. 

Zâmbesc și mă întorc, ținându-te de mână pentru a mă urma. Mă duc la bar și-ți servesc o băutură. 

– Iată băutura ta, de ce nu te duci să faci un duș pentru a te curăța și ne întâlnim aici când ai terminat, am spus. 

Dai din cap în semn de acord și mergi la duș. M-am abținut să nu vin cu tine la duș, dar am vrut ca această seară să fie despre tine, așa că m-am ocupat să pun ultimele retușuri în cameră.

Aud cum se oprește apa și știu că acum este momentul. Intru în baie tocmai la timp pentru a te ajuta să te usuci. Desigur, protestezi, așa că trebuie să te sărut din nou pentru a te liniști. În timp ce ne sărutăm, continui să te usuc. Pieptul tău, spatele tău… Mă aplec pentru a-ți usca picioarele, lăsând buzele mele să se atingă accidental de penisul tău. Mmmmmmm… Am văzut că ți-a atras atenția. Dar nevrând să mă las luată de val, termin să te usuc și te conduc înapoi în dormitor. Îți mai torn o băutură între timp.

– Îmi pare rău că ai avut o zi atât de grea astăzi. Vreau să încerc să te fac să te simți mai bine. 

Nu sunt sigură la ce te gândeai, dar începi să te cerți cu mine. 

– Dar nu am chef, am avut o zi grea, nu vreau sa mă simt mai bine… 

Jur pe Dumnezeu ca ai încercat să găsești toate motivele pentru ca eu sa NU te fac te simți mai bine. Așa că, în felul meu obișnuit, mă apropii de tine, îmi pun mâinile pe pieptul tău și te împing pe pat. Târându-mă pe tine și privindu-te direct în ochi, îți spun exact cum va fi…

– Ascultă. Știu că ai avut o zi nenorocită. Și știu că probabil nu ești în „dispoziție”. Dar o să-ți fac un masaj, o să-ți placă și nu mai e nimic de discutat pe tema aceasta! Mă aplec si iti sarut buzele. Cu blândețe. 

– Acum întoarce-te.

Trec lângă pat în timp ce te întorci. Te oprești când te ridici pe jumătate. Tocmai ai observat ce făceam în timp ce făceai duș. Mă aplec să pornesc muzica; lăsându-mi corpul să te atingă în toate felurile posibile, așa cum fac eu. Privind în ochii tăi tot timpul, îmi împing sânii mai departe, astfel încât abia să-ți atingă brațul în timp ce stai acolo. Întorc puțin capul înapoi și sus la dreapta; imaginându-te sărutându-mă, sugând, mușcându-mi gâtul întins. Fiecare mișcare pe care o fac este făcută pentru a te seduce. Muzica pornește. Mă întorc și mă uit în mijlocul camerei. Acolo era. Scaunul. Dacă ar fi să te uiți la el, chiar nu ți-ai da seama. Doar scaunul tău maro din lemn simplu. Dar în seara asta, am de gând să fac dragoste cu acel scaun. O să te întinzi și o să privești. Și relaxează-te, desigur. 

– Daniel, uită-te la mine. Te rog, şoptesc eu. 

Șoldurile mele încep să se legăne pe muzică pe măsură ce încep să-mi scot noua „ținută”. Ochii mei nu-i părăsesc pe ai tăi. Apoi mă apropii de scaun, îl întorc astfel încât picioarele mele să se înfășoare în jurul spătarului lui și mă așez în fața ta. Mă întind în jos și iau o sticlă de ulei pe care am pus-o acolo. Îmi torn pe brațe și pe piept și încep să-l frec în interior. Cercuri lente frumoase în sus pe braț, ajungând înapoi peste umăr și gât, apoi mișcându-mi mâna peste sâni. Ochii mei nu-i părăsesc pe ai tăi. Am lăsat palma să mă frece peste fiecare mamelon. Mă simt foarte bine… Îmi place senzația de ulei fierbinte și pielea goală. Îți este greu să stai acolo, privindu-mă în ochi.

– Ai prefera ca ochii tăi să-mi privească mâna frecându-mi sfârcurile tari și frumoase? Întreb. 

Dai încet din cap. 

– Daniel, uită-te la mâinile mele, şoptesc eu. 

De îndată ce ochii tăi îi părăsesc pe ai mei și coboară la mâna mea, mă aplec ca să ai o vedere mai bună de pe spătarul scaunului și îmi ciupesc mamelonul. Destul de tare am gâfâit când am făcut-o… privirea de pe chipul tău a fost neprețuită. Mă încurajează și mai mult. 

– Oh, îți place asta? întreb. 

Din nou, dai din cap. Îmi arunc capul pe spate, lăsându-mi părul să-mi cadă, în timp ce mă deplasez pe cealaltă parte. Acum, aplecându-mă spre cealaltă parte, îmi ciupesc sfârcul și o iau de la capăt.

Pot spune că îți place. Tot. Limbajul corpului tău în timp ce stai întins pe pat îmi spune totul. Mă ridic și întorc scaunul. Mă așez, drept în fața ta, și îmi desfac picioarele. Pasarica mea este uda si gata sa i se acorde atenție. Ridici privirea la mine și îți amintesc politicos că ai vrut să-mi urmărești mâinile.

În timp ce mă așez pe scaun cu fața ta, îmi torn mai mult ulei în mâini și încep să-mi trec încet mâinile pe tot corpul. Mă opresc, îmi iau unul dintre sâni și îmi trec limba peste mamelon. Îmi mișc fundul spre marginea scaunului și îmi desfac picioarele puțin mai larg. Închid ochii și încep să mă masturbez pentru tine. Degetele mele încep să se miște rapid peste clitoris. Am strecurat un deget în păsărica mea udă și am început să îl mișc. Continui să alternez între clitoris și păsărică, fiecare cerând mai multă atenție. Mâna mea stângă ciupește un mamelon și apoi pe celălalt. Respirația mea devine intensă; gâfâi după aer. Simt că orgasmul începe să se dezvolte și un geamăt lung și scăzut de plăcere îmi scapă de pe buze. Degetul meu continuă să-mi maseze clitorisul până încep să ajung la punctul culminant și corpul îmi tremură de convulsii. Îmi cufund degetele adânc în mine și îmi simt păsărica contractată în jurul lor pe măsură ce orgasmul meu se termină și începe să scadă.

Mă îndrept spre locul unde ești întins pe pat și îți ofer degetele mele ude. Fără a ezita, le iei în gură, unul câte unul și le lingi. Apoi te întinzi pe burtă și îți ofer cel mai bun masaj pe spate pe care l-ai avut vreodată. În timp ce îți frec spatele, nu mă pot abține să nu-mi frec păsărica încă udă de picioarele tale. Limbajul corpului tău îmi spune din nou că îți place asta. În timp ce mă aplec să-ți frec brațele, îmi las sânii goi să se frece de pielea netedă de pe spatele tău. Sfârcurile mele se întăresc din nou în timp ce se frecă înainte și înapoi la unison, cu mâinile mele mișcându-se peste brațele tale. Petrec destul de mult timp asigurându-mă că masez fiecare mușchi din corpul tău, asigurându-mă că ești relaxat. Și când cred că ești gata, te rog să te întorci.

Acum, cu tine întins acolo, gol și relaxat în fața mea, îngenunchez între picioarele tale și încep să-ți masez penisul. Încet la început. Mișcând mâna în sus și în jos de-a lungul axului tău. Odată ce ești dur, mă aplec și-ți ling penisul de la bază până la vârf. Limba mea strânge lichidul seminal care s-a format și te iau în gură complet. Mâinile tale îmi împing capul în jos și mai mult. Vrei să te bag adânc în gât; vrei să-ți simți nenorocitul tău penis lovește-mi gâtul de fiecare dată.

Mâinile mele freacă și mângâie părțile penisului tău pe care gura mea nu le face plăcere. Îți mângâi testiculele în timp ce gura, buzele și limba mea îți abundă penisul cu atenție. Îmi înfășor mâna la baza penisului tău și-ți pompez axul în timp ce sug… mângâind în sus pentru a-mi întâlni gura pe măsură ce coboară, apoi mângâind în jos spre bază pe măsură ce gura mea se ridică. Mă uit în sus la tine în timp ce-ți sug și ling penisul. Vreau să vezi cât de mult îmi place să îți fac pe plac. Îmi pui mâinile în jurul feței și începi să pompezi și mai tare. Știu că vrei mai mult, dar, din păcate, am alte planuri. Cu o ultimă aruncare adâncă, gura mea ia penisul cât de adânc încape; și sug încet fiecare centimetru când încep să mă îndepărtez.

Mă urc pe tine și acum mă călăresc pe tine. Mă întind în jos și ghidez penisul tău erect în păsărica mea… sucurile mele umede te fac să intri ușor în mine. În loc să îngenunchez, îmi pun picioarele pe pat și încep să te trag. Din această poziție, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te relaxezi și să mă lași să fac treaba. Încep încet și îmi frec păsărica de tine în cercuri lente. Întinzi mâna și începi să-mi mângâi sânii. Sfârcurile mele sunt atât de sensibile încât nu te poți abține să nu le ciupești, făcându-mă să gem mai mult de fiecare dată când o faci. Îmi arcuiesc spatele expunându-mi păsărica și mai mult la tine și penisul tău. Pe măsură ce continui să pompez în sus și în jos, asigurându-mă că merg până în sus și până în jos, penisul tău alunecând fără efort în păsărica mea udă, mă întind în jos și încep să mă joc cu clitorisul. Doamne, se simte al naibii de bine…

Acum degetele tale se unesc cu ale mele pe măsură ce începi să-ți faci propria magie pe clitorisul meu. Încep să mă mișc din ce în ce mai repede, pompându-ți penisul tot mai adânc în mine… gemând, din ce în ce mai tare pe măsură ce orgasmul meu se apropie. 

– Oh, Daniel, îmi vine… gâfâi. Sper cu mine.

Îți pui mâinile sub coapsele mele pentru a mă ajuta să merg mai repede. Ridicându-mi tot corpul în sus și practic jos de pe penisul tău, abia dacă vârful rămâne înăuntru… doar ca să coboare până la capăt al naibii de adânc, adânc înăuntru. Mi-ai lovit punctul G și încep să am cel mai uimitor orgasm pe care l-am avut vreodată. Pe măsură ce păsărica mea se contractă în jurul tău, penisul tău explodează în mine… declanșându-mă din nou.

În timp ce stăm amândoi acolo, gâfâind și încercând să respirăm, mă întorc, te sărut ușor pe buze, șoptesc că te iubesc și adorm în brațele tale. Sunt atât de fericită și mulțumită și sper că ești relaxat. Visez la data viitoare când voi avea ocazia să te relaxez.

 

  1. Masaj încântător

 

Mi-am făcut o programare pentru un masaj la 8:30 și am reușit să stau până la cină. Cel puțin toate femeile sexy îmi vor lua gândul de la durerea mea.

Mi-am găsit drumul până la sală și am intrat. O femeie foarte bine pusă la punct a ieșit și a spus că este o problemă. S-a prezentat, numele ei era Leanna. Jack, maseurul la care eram programat, a avut o urgență în familie și a trebuit să plece. Politica hotelului era de a nu permite femeilor să facă masaj bărbaților.

M-am prezentat și i-am explicat situația, exagerând în mare parte și implorând-o să mă ajute. I-am oferit 50 de dolari în plus pentru necazul ei dacă ar face-o.

Ea a decis că o va face, dar pentru a se asigura, a întrebat dacă m-ar deranja dacă ar pornit camera de securitate pentru a se proteja de orice răspundere (și probabil pentru a fi sigură că nu am făcut nimic). Căutând doar un simplu masaj în acest moment, am fost de acord.

M-a îndrumat să fac duș, apoi să mă întind cu fața în jos pe masă și să pun prosopul peste mine. Avea să se întoarcă în câteva minute.

Am făcut ceea ce mi-a cerut ea, camera era atât de caldă, capul de duș era de tipul de masaj și mi-a relaxat mușchii spatelui, iar camera mirosea atât de frumos, că de fapt am dat din cap. Ușa s-a deschis câteva minute mai târziu și luminile s-au stins.

– Doar relaxează-te… și ține ochii închiși și bucură-te… a spus Leanna cu o voce care era de fapt destul de senzuală.

Nu trebuie să-mi spui de două ori, doar am închis ochii și mi-am amintit de partida de sex cu Alicia mai devreme azi.

Mâinile ei erau spectaculoase. Ea a început de la partea inferioară a spatelui meu și a mers până la umerii mei… ea masa toată durerea. Mi-a masat atât de bine brațele încât am simțit că nu le-aș putea mișca și, în timp ce mi-a masat picioarele, m-a simțit atât de bine încât am simțit că mă întăresc.

Este aproape imposibil să nu faci cu o femeie care îți freacă interiorul coapselor așa cum făcea ea. Ea a coborât fiecare picior și corpul meu s-a simțit ca gelatina, cu excepția penisului meu, care a simțit că vrea să spargă masa.

Ea a spus că este timpul să mă întorc și am ezitat.

Am spus:

– Uhhhhhhh, nu sunt atât de sigur…………. și ea m-a oprit.

Râzând puțin, ea a spus: 

– Este în regulă, Harry, se întâmplă tot timpul, acesta este unul dintre motivele pentru care politica companiei este în vigoare. Dacă nu ai avea o erecție, nu mi-aș face treaba făcându-te să te simți bine Ține-ți ochii închiși și întoarce-te încet. Mă voi asigura că rămâi acoperit. Am mai văzut o mulțime de penisuri înainte… al tău este diferit de toate celelalte?

Am făcut cum a spus ea. Ea a continuat să-mi maseze tot corpul și, pe măsură ce s-a apropiat de penisul meu, nu m-am putut abține să nu mă mișc puțin și să scot un mic geamăt…….

– Vezi Kara, este aproape imposibil ca un bărbat să NU reacționeze la atingerea ta…, am auzit-o pe Leanna spunând.

– HUH… am spus și am ridicat privirea……..

Leanna a spus:

– Shhhh, relaxează-te Harry, și mi-a explicat că Kara era nouă și a vrut să-i arate la ce să se aștepte dacă s-ar afla vreodată în această situație.

M-am întins pe spate, indiferent ce aș fi crezut… În nici un caz nu voi da ALȚI 50 de dolari totuși. În timp ce ea a continuat, se apropia îngrozitor de testiculele mele….

– Nu atinge niciodată aici…, a spus Leanna.

Cu asta, i-am simțit mâna ei caldă pe testicule și penisul mi-a tresărit.

– Vezi ce se întâmplă, a căzut prosopul… 

Acum stăteam întins acolo gol, complet culcat, cu cea mai mare erecție pe care am avut-o în ultimul timp. Mirosul, o femeie care mă atingea în timp ce alta mă privea și gândurile despre sexul grozav de mai devreme au avut un efect sporitor asupra mea.

Am simțit că o a doua mână mă atinge de cealaltă parte………

– Chiar aici? 

Am auzit ceea ce trebuie să fi fost vocea lui Kara.

Penisul mi-a tresărit din nou. Ce voce frumoasă avea ea și ce atingere moale pe testicule.

– Totuși, este un penis frumos, Leanna… nu crezi?

– De fapt, da… Pot să-l sărut, Harry?

– Te rog, simți-te liberă, trebuie să-i arăți totul lui Kara acum, nu-i așa?

Nu eram idiot……orice jenă pe care am simțit-o acum o clipă a dispărut.

Mi-am ridicat privirea și am văzut-o pe Leanna sărutând vârful penisului meu tare. În timp ce ea s-a îndepărtat, un filament fin de lichid seminal mi-a ținut penisul atașat de buzele ei pline.

În același timp, Kara și-a dus buzele pe o parte a penisului meu. Străluceam de la ulei, uitându-mă la două femei care își trec acum buzele în sus și în jos pe penisul meu palpitant……era un pic de lichid seminal și strălucea din nou pe vârful penisului meu, care a dispărut când buzele lor s-au întâlnit la vârf. Fiecare avea o mână pe burta mea și cealaltă pe testicule… și-au împletit încet degetele și au început să mă mulgă în timp ce limbile se aruncau acum în jurul capului și dansau una cu cealaltă.

Asta nu a durat foarte mult, în câteva minute am simțit că mi se strângeau testiculele. Și-au grăbit loviturile și limbile le-au dansat pe rând în jurul penisului meu. Și-au alunecat fiecare câte o mână până la sfârcurile mele și au început să le rostogolească între degete. Asta a fost prea mult pentru ca un bărbat să suporte și am explodat cu un mormăit, pe tot pieptul și abdomenul……. Mi-au tot dat mișcări lungi și lente și au alternat între linsul spermei de pe piept și săruturi profunde. 

După câteva minute în care am urmărit această scenă, am simțit că penisul mi-a trecut de la semi-erecție, pentru a se stinge din nou.

Leanna i-a spus lui Kara că părea că nu eram încă relaxat. Fără ezitare, Kara m-a călărit într-un mod pe care nu l-am mai văzut până acum. Avea piciorul stâng între picioarele mele și piciorul drept pe partea stângă. Acest lucru i-a expus păsărica lui Leanna, care a început rapid să se joace cu ea. În timp ce a făcut-o, s-a întins în jur și mi-a prins alternativ testiculele și fundul lui Kara, în tot acest timp sărutând-o profund. Kara era ocupată să se joace cu sfârcurile ei cu o mână, în timp ce cealaltă ei era ocupată să frece păsărica Leannei.

M-am bucurat de senzații și de priveliște o vreme. Kara îmi ținea doar capul în acea păsărică umedă strânsă, mișcându-mă doar cât să mă facă să am orgasme minuscule iar și iar. Din când în când, ea aluneca pe toată lungimea și gemea puțin. Am văzut că era pe cale să explodeze într-un orgasm, deoarece corpul ei strălucea acum de transpirație, sfârcurile ei erau tari, respirația ei devenind mai profundă. Leanna și-a mutat acum gura spre păsărica lui Kara, ceea ce a făcut-o pe Kara să explodeze și să sară mai tare asupra penisului… fundul ei îmi bătea în testicule în timp ce cădea înapoi pe brațele ei, sucurile ei curgând în jos pe testiculele mele bărbierite.

Kara a coborât de pe mine, iar Leanna m-a îndrumat să cobor până la capătul mesei. Picioarele mele atârnau acum de margine, picioarele abia reușind să atingă podeaua. Leanna m-a îndrumat să mă întind pe spate, iar Kara era pe partea laterală, mișcând ceva. Leanna m-a montat în stilul cowboy invers și a început ușor să-și rostogolească șoldurile, ceea ce a făcut ca penisul meu să se simtă grozav în interiorul ei. Kara mi-a sprijinit capul cu o pernă, iar acum am putut vedea că a mutat o oglindă în poziție, astfel încât să-mi pot vedea penisul adânc în interiorul Leannei.

Kara s-a mutat acum la capătul mesei și a început să-mi frece testiculele, apoi și-a alunecat încet mâna pe penisul meu și pe clitorisul Leannei. Ea a continuat să facă asta în timp ce Leanna și-a tot rostogolit șoldurile. După câteva minute, Leanna începea să se miște mai repede și să respire adânc….Kara a îngenuncheat la capătul mesei și lingae acum la fel cum se mișca mâna….întâi un cerc în jurul fiecărui testicul, apoi de la zona moale chiar de la baza punisului-ului meu, în sus pe ax și peste clitorisul Leannei. Nu a fost nevoie de prea multe treceri înainte ca Kara să se concentreze asupra clitorisului Leannei, lingându-l ca o femeie posedată, iar Leanna a explodat cu un geamăt și mi-a împins penisul mai adânc. Acest lucru m-a făcut să las a doua mea încărcătură să se desprindă adânc în ea. Am ejaculat și am ejaculat, pompând până la ultimul strop adânc în ea. Ea s-a rezemat pe pieptul meu și Kara mi-a lins penisul și păsărica Leannei.

S-au îmbrăcat amândouă în timp ce eu stăteam acolo, complet epuizat.

Leanna s-a întors spre mine și mi-a spus că trebuie să mă îmbrac, următoarea programare va fi acolo în scurt timp și trebuie să curețe camera.