Un masaj tantric

Un masaj tantric

Când m-am întors în București, m-am gândit la apelul pe care îl făcusem cu câteva zile mai devreme, când mi-am făcut programarea. Ea răspunsese la telefon cu o voce joasă, răgușită, care a stârnit așteptări și mi-a trezit o greutate profundă în burtă și așteptam cu nerăbdare această întâlnire de câteva zile. Am găsit casa și am condus mai departe pe drum și am parcat.

Ușa s-a deschis și am fost întâmpinată de o femeie elegantă, cu părul blond, îmbrăcată într-o bluză de mătase ddeschsă la culoare și pantaloni lungi, cu tocuri crem. Puțin subțire pentru gustul meu, dar pomeți sculptați frumoși și degete lungi și grațioase, unghii tăiate scurt. 

– Bine ai venit, te rog intră.

În camera era aprinse lumânări, raze blânde de lumină în jurul camerei, o aromă plăcută, o senzație de calm. Ea închise și încuie ușa, un clic de intimitate. Acesta ar fi timpul nostru.

Am vorbit puțin. Plecasem din oraș la mijlocul după-amiezii, ea savurase o cafea de dimineață într-una din cafenelele din apropiere, eram o pereche de profesioniști care căutau o perioadă de liniște. Ea m-a întrebat ce știam despre Tantra și am vorbit despre Margot Arnand și că am una dintre cărțile ei și că am început unele exerciții, dar acum aveam nevoie de un profesor.

Ea a spus:

– Lasă-mă să fiu eu profesorul, te pot ghida, vom găsi un moment de plăcere împreună. Acum, te rog, scoate-ți hainele și fă-te confortabil. 

M-a condus la o baie cu gresie și a închis ușor ușa. Mi-am scos și împăturit cămașa, pantalonii, șosetele și chiloții pe bancă și am pășit sub duș. Reglând debitul și temperatura mi-am arcuit capul pe spate și am lăsat apa să curgă peste față și pe piept, închizând ochii în luxul căldurii.

Am întins mâna după săpunul parfumat și mi-am spălat deodorantul de la axile, m-am spumat în jurul penisului și testiculelor. Mi-am apăsat un deget blând peste deschiderea fundului meu și am simțit o grosime frumoasă la penis. Căldura mă făcea cald și lung, cu testiculele pline și joase.

Întorcându-mă spre uşă, am găsit un halat gros, luxos, pe care l-am înfăşurat în jurul meu şi m-am întors în camera ei. Acum și ea își scosese hainele și stătea în fața mea în ciorapi de dantelă neagră și o jartieră, slip negru din dantelă și un sutien care îi acoperea sânii mici. 

– Hai, hai să ne îmbrățișăm profund, trebuie să ne îmbrățișăm corect înainte de a începe.

Am scăpat de halatul cald și am rămas gol în fața ei; ea a venit la mine și și-a ținut corpul chiar lângă al meu. 

– Oamenii se îmbrățișează întotdeauna cu un spațiu între ei, a explicat ea, dar nu ar trebui să ne fie frică să ținem pe cineva aproape.

Îi simțeam sânii pe partea inferioară a pieptului meu (era cu vreo 15 cm mai mică decât mine), burta ei pe penisul meu apăsând cald. Brațele noastre s-au înconjurat unul pe celălalt și amândoi ne-am ținut strâns. Fața ei era aproape de gâtul meu și fața mea de părul ei și ne-am ridicat și am simțit covorul pe degetele de la picioare și trupurile noastre calde și apropiate. M-am simțit relaxat cu ea, iar vocea ei a zâmbit și a spus: 

– Aici, nu-i așa?

M-am întins apoi cu burta pe masa matlasată, cu brațele atârnând jos, o pernă mică pentru cap. Un clic și niște muzică blândă au început să se audă, iar în ritmul muzicii ea a început un masaj de la capul meu până la degetele de la picioare. Ea a explicat diferitele uleiuri și unguente, care era efectul lor și de unde provin. Vocea ei blândă era liniștitoare și ca o transa, mâinile și degetele ei împingând și trăgând de pielea mea, iar mușchii îmi smulgeau tensiunea din corpul meu. Apoi a început să mă învețe să respir cu fiecare mișcare, adânc în burtă și încordată unu doi, cu un oftat trei patru.

Ea mi-a încurajat zgomotul din adâncul gâtului meu și am constatat că puteam ofta ca o adiere, să torc ca un pisoi și să mârâi ca un bărbat. 

– Oamenii se tem de blocajele lor, iar gâtul este un astfel de blocaj, fă zgomot, strigă, dă-ți voie, găsește-ți vocea. 

Vocea ei era liniștitoare, constantă, încurajatoare, cântătoare, frumoasă. Am început apoi să realizez că muzica își schimbă ritmul, tensiunea, avea și ea o voce care respira profund și regulat, profund și bogat, în armonie cu respirația mea, hah hah hah, ohhhh. Am înregistrat, de asemenea, că atingerea ei devenea mai ușoară, lungă și languroasă pe spatele meu, pe picioarele mele, pe spatele genunchilor, peste tălpile mele. Am simțit un impuls la baza abdomenului și căldură în penis și fund.

Picioarele mi s-au despărțit și mâinile ei au găsit moliciunea interioară a coapselor mele… și apoi s-au mișcat tentant în jos pe picioarele mele până la tibie și glezne. Și apoi o singură urmă lungă de deget s-a mutat înapoi în sus piciorul meu și mi-a atins ușor penisul care stătea între picioarele mele, iar obrajii mi s-au încordat și spatele mi s-a arcuit cam un centimetru și am simțit o atingere lentă, ca de transă, peste deschiderea mea și sus peste pliul spatelui meu și apoi în sus pe coloana vertebrală. Doamne, asta a fost atât de drăguț, și atât de lent, fără grabă și întregul meu corp s-a umplut de căldură și sânge.

Și apoi a plecat, mâinile ei părăsiseră corpul meu. Am auzit o alunecare lină de pânză și m-am întrebat ce face — nu avea prea mult de scos… Apoi mi-am dat seama că se îndreptase spre capul mesei și am simțit o mișcare moale de pânză peste fața mea, am deschis ochii să o văd chiar în fața mea, baza pântecelui ei acum goală, dantela neagră dispăruse.

Ea a zăbovit acolo o clipă, lăsându-mi ochii să se bucure de fâșia mică de păr de deasupra labiilor ei și de coapsele ei netede. 

– O bandă de aterizare pentru un pilot din cer, a spus ea, cu zâmbet în voce, te poți întoarce acum. 

În timp ce m-am întors și m-am întins pe spate, mi-am simțit penisul plin, dar nu tare, cald cu un puls ușor, sfarcurile de asemenea fierbinți și pline. Eram atât de conștient de corpul meu, eram atât de incredibil de viu, eram aproape de fericire?

Acum era înapoi la picioarele mele, la baza mesei. M-am uitat la obrajii ei goi și m-am gândit, puțin prea slabă, dar asta e încă destul de drăguț – partea de mijloc a corpului ei e acum carne palidă care strălucește în lumina lumânării, ciorapi negri pe picioare și tăietura de pânză neagră pe spate și acoperindu-i sânii. Ea a spus: 

– O să-ți pun astea pe tine, și și-a strecurat chiloții în sus pe picioarele mele și peste penisul meu. 

– Arăta foarte frumos, un mic răsfăț pentru ochii mei, a spus ea. Nu mai simțisem dantelă în jurul vintrelor, așa că iată ceva încântător, ceva nou.

Muzica își reluase ritmul lent și blând, acum ca o mare care mă spală. A găsit un alt ulei acum, unul care m-a încălzit pe piept și picioare. Din nou, a început să-mi maseze picioarele, trăgându-mi degetele lungi și ferm, cu degetele strânse între fiecare deget de la picioare. Și apoi ea a spus, „uite”, iar gura ei fierbinte mi-a supt degetele de la picioare, limba mângâindu-mi degetele.

Ohh, asta a fost bine, ea știa să-mi trezească simțurile vizuale, precum și gura ei fierbinte care îmi sugea degetele de la picioare. Penisul meu se umplea acum și se apăsa pe chiloții din dantelă. Acum, mâinile ei alternau între apăsări profunde și ferme lungi pe picioarele și coapsele mele, și degetele ușoare persistente și respirația din gură. Testiculele mele erau pline și fierbinți, dar degetele și palmele ei s-au tachinat în jurul lor, fără să le atingă, dar mișcându-se mai aproape.

Acum mâinile ei erau pe burta mea și deasupra pieptului meu, în timp ce îmi explica chakrele și culorile lor; roșu intens pentru baza corpului și anus, pământ și murdărie; roșu pentru baza abdomenului și organelor genitale, senzualitate și naștere; portocaliu pentru buric, pentru unitate și foame; verde peste inimă pentru dragoste și compasiune, respirație; albastru pentru gât și voce și zgomot și strigăte; indigo pentru al treilea ochi, sprânceană, cunoaștere și inteligență; violet pentru coroana capului, fără formă, supremă; și apoi toate luminile se contopeau, albe și pure și spirituale.

Când s-a îndreptat spre capul meu, s-a aplecat mult peste mine, cu mâinile împingându-mă pe piept, iar eu i-am simțit sânii ușori pe fața mea și le-am oferit un sărut. Apoi s-a mutat lângă mine și a luat o mână, a întors-o cu palma în sus și a oferit-o locului cald dintre picioarele ei. Apăsând-o puternic cu mâna mea, a oftat și ea și, în timp ce se împingea pe mâna mea, s-a aplecat de sânul meu și mi-a ciupit un mamelon cu dinții ei, apoi mi-a supt sfarcul și și-a pus limba tare peste el.

Ambele mele sfarcurile erau pline ascuțite și dure, iar ea și-a apăsat palma pe celălalt sân al meu. Buzele ei erau atât de netede, încât se legăna înainte și înapoi pe palma mea, fierbinte și caldă ținută în mână. Mi-am curbat atât de ușor degetul în sus în timp ce îi intra vintre, iar acum fesele mi-au trecut peste mână, dar știam cumva că nu trebuie să împing eu — dacă voia, se împingea ea spre mine și a făcut-o. Am simțit o încrețire strânsă a anusului ei strângându-se pe vârful degetului meu.

Așa cum ne învățase ea, respiram în același timp ah ah ah; expiram împreună oh oh oh; iar muzica respira și ea cu noi. M-am uitat în jos și ochii ei erau închiși în timp ce ea îmi sugea și mângâia pieptul și sfarcul, respira greu pe pieptul meu, picioarele ei strângându-se acum de mâna mea, prinzându-i căldura cu căldura mea, dar pur și simplu ținând-o de yoni.

Cuvântul ei tantric yoni pentru sexul buzelor și părului, mult mai blând decât puță mai semnificativ decât păsărică. Y-ul este la fel ca despicarea picioarelor ei când se întâlnesc cu burtica ei și diviziunea esențială senzuală; O este deschiderea gîurii și a fântânii sacre, moale și fluidă; N este pentru buzele pline și labiile, aripi de fluture și netede, deschise și violete cu vene de sânge, plinuțe și luxuriante; I-ul este nodul clitorisului, dur și mic și strâns care iese din buze; Oh, aș putea să-l sug, dar nu azi…

Iar penisul meu acum, cu această plăcere și nerv direct de la mamelon la cap, penisul meu acum s-a eliberat de dantela ei și este lung și tare pe burta mea, pânza ei neagră ținându-mi strâns mingile pline; iar ea se întinde în jos și cu ambele mâini îmi mângâie ferm testiculele și le trage în jos și le îndepărtează de corp; tare și strâns. Și acum e mai lentă, sexul ei părăsește palma mea, se mișcă în jos în centrul mesei și acum este concentrată pe penisul meu, centrul meu, vajra mea, lingam-ul meu.

Ea explică, cu voce răgușită acum, că vajra este trăsnetul și toiagul prințului din vechiul mit estic și, într-un fel, cu atât mai mult un cuvânt splendid decât cocoșul vestic. Dar lingam de care nu sunt atât de sigur, este ca o limbă și mai moale. Deci, sceptru, cocoș, vajra rod acum — acestea sunt cuvintele ei – tare și fierbinte, cu ambele mâini rostogolindu-mi testiculele și axul. Acest lucru este mult mai profund, mai lent și mai bogat decât orice am făcut sau mi-am făcut. Aceasta este predare si sunt invatat.

Ea îmi ține ferm toiagul în mâinile ei și, o surpriză neașteptată, își coboară gura spre sceptrul meu și îmi trage cu limbă axul de la rădăcină până în vârful capului meu violet și suge tare, cu obrajii absorbiți. 

– Oh, am vrut să fac asta, ar fi trebuit să-ți cer permisiunea, murmură ea;

– Nu este nevoie de permisiune, am răspuns. Doamne nu te opri. Oprește-te, nu te opri, gura e atât de fierbinte, nu te opri… 

Și acum s-a urcat până la capătul mesei, coapsele ei sunt călare pe ale mele. Ea și-a scos chiloții de la mine acum și mi-a așezat peste față ca să-mi pot mirosi propriul mosc. Are un alt ulei acum, gros și rece și îmi masează adânc în vintre.

Nu am simțit niciodată atât de multă presiune între picioarele mele, mâinile și degetele ei sunt în jurul penisului și fierbinți în jurul testiculelor mele. Ea îmi depărtează picioarele larg și sunt deschis la mâinile, ochii și vocea ei, respir mult, încet și adânc acum, ahhh ahhh ahhh, ohhh ohhh ohhh, și ea strigă căldura prin fiecare dintre centrii mei  cerându-mi să-mi fac vocea să iasă din adâncul pieptului și al gâtului meu, și sunt profund și gutural și geme mult acum și mă îndeamnă să mormăi la fiecare expirație.

Și la fiecare inspirație ea spune strânge-ți vintrele și fundul și împinge acea energie în sus, iar acum la fiecare inspirație ea spune: 

– Îți văd bobocul de trandafir pulsand și strângând, o să pun degetul pe gaura ta și mă vei absorbi în căldura ta. 

Și degetul ei îmi înghiontește gaura fundului și îmi împinge în miez. Acest lucru este atât de intim și deschis și am încredere în ea deplină, iar ea se concentrează asupra strângerii mele pulsatoare și a căldurii mele, și dintr-o dată tot degetul ei lung este în fundul meu. 

– Asta e, ține-mă strâns, trage-mă în corpul tău, ființa ta, dulcele tău boboc de trandafir se deschide ca o floare pentru mine, strânge-mi degetul. 

Și acum îmi masează penisul și îmi pulsează interiorul cu degetul ei, iar cealaltă mână este acum fermă și tare pe axul mea și totul are un ritm profund și bogat acum.

Ochii ei adânci și întunecați, pupilele largi, își concentrează privirea pe privirea mea și îmi poruncește în tăcere să nu mă uit în altă parte, să nu închid ochii în timp ce mameloanele mi se strâng și pieptul mă strânge și tot penisul și sexul și gaura și testiculele și mâinile și degetele respiră lung și ohhhh și ea își mișcă fără milă degetul și se freacă puternic de-a lungul axului meu șise prăbușește și ea mârâie acum cu mine mârâind suntem ca animalele sexul crud împreună și tot corpul meu este penisul meu și penisul meu este tot corpul meu și degetul ei este penisul meu și penisul meu este degetul ei și ea este în mine și eu sunt în mine feminin masculin deschis strâns închis extaz extaz și penisul meu îngrădește o duritate roșie purpurie completă, netedă, cap neted, ax dur și îmi explorează gaura fundului pulsatoriu, sugându-i degetul în mine și ea strigă și eu strig spermă care pulsează din adâncurile mele și din miezul meu, muls de degetul ei și țâșnește peste burta mea.

Am ejaculat vreodată atât de mult și de atât de multe pulsuri? Doamne, nu cred, asta a fost extraordinar, de încredere deschisă, intim. Ea își îndepărtează ușor degetul de pe mine, își pune chiloții negri peste penisul meu care se înmoaie și mă acoperă cu un prosop cald. 

– Stai aici zece minute și recuperează-ți respirația, îmi zâmbește ea și o aud ieșind din cameră.

Muzica a fost sincronizată perfect și este liniștitoare și pașnică, iar inima îmi încetinește, la fel ca și pulsul meu. Ațipesc, corpul meu încă radiază de fericire caldă. Degetele îmi mângâie pieptul cu blândețe — sfarcurile mele sunt încă erecte — și simt cum mă răcesc pe burtă. Îi simt prezența înapoi în cameră — ea s-a îmbrăcat acum și eu sunt cel care rămân nud gol în camera ei. Mă ridic încet și îmi pun picioarele în podea. 

„Împământenește-te singur”, spune ea, împinge-ți degetele de la picioare în covor, simte podeaua solidă de dedesubt.

Îmi trag chiloții negri în sus pe picioare și merg nesigur spre scaunul unde sunt hainele mele. În timp ce mă îmbrac (dantelă se simte bine pentru prima dată, mă întreb dacă o să mai fac asta?) mai vorbim o dată. Îmi voi lua la o cafea în drum spre casă, nu mă voi întoarce la muncă. Vorbim despre alte cărți, iar ea menționează o librărie new age care ar avea altă literatură Tantra și, de asemenea, un sex shop chiar mai jos, condus de o pereche de vrăjitoare albe iluminate.

Respectabil acum, stăm și ne îmbrățișăm încă o dată, profesioniști și pregătiți să ne despărțim de data aceasta. Ea mă sărută pe buze și îi simt limba pulsând pe a mea, doar o dată. Ea zâmbește, 

– Poate ne vedem din nou? 

– Poate, cred că da. Când voi fi gata să învăț mai multe, cred că mă voi întoarce.

Timpul trece, și timpul a trecut. M-am întors, de câteva ori. Nu i-am văzut niciodată sânii și nu i-am gustat niciodată yoni-ul direct, dar palma mea a rămas adesea cu parfumul ei. Dulce profesoară.