Un masaj lung

 Un masaj lung

 

După o săptămână foarte lungă, am decis să mă răsfăț cu un masaj. Am sunat un număr pe care l-am găsit într-un ziar; si am fost informat ca majoritatea masajelor durau între 90 și 120 de minute. Timpul includea un duș înainte și după. Am întrebat dacă dușul este genul pe care mi-l fac eu sau pe care mi-l va face ea, am fost informat că nu este genul ăsta de masaj, dar am ales să rezerv indiferent de asta.

Am ajuns la studio cam o oră mai târziu. Mi s-a dat un prosop și un halat și mi s-a îndreptat cu degetul spre duș, terapeutul era o chestie vorbăreață. Ea stătea în jur de 1.75 m, avea părul tuns scurt și spunea că este de origine jamaicană. Era greu de spus, dar părea a fi elegantă, fermă și cu sâni drăguți cupa B.

Am terminat dușul și mi s-a spus să mă urc pe covorașul care era pe podea în fața mea. Covorașul avea o pătură electrică deasupra, cu un fel de cuvertură deasupra, așa că era drăguț și confortabilă. Mi-a dat o pătură pe care să o pun peste spate. Ea a intrat rapid într-un ritm ferm, dar senzual și în curând am adormit. Am simțit-o ajustând pătura, ea s-a călărit pe spatele meu și, în timp ce am intrat și ieșit din somn, am simțit-o în pozițiile ei în mișcare și ea se întindea pe piciorul meu. Atunci am observat prima dată căldura care iese din picioare, chiar am crezut că pot simți începutul unei umidități intense care se acumulează pe piciorul meu. Am ales să mă adun puțin și să o angajez într-o conversație inactivă. Am întrebat-o la un moment dat dacă se excită când lucrează la clienți, la care ea a răspuns că uneori. M-am gândit că nu am nimic de pierdut și am mers mai departe, când ea a început să lucreze la picioarele și coapsele mele, i-am spus cât de bine i se simțeau mâinile și ea a intrat cu adevărat în asta.

Am întrebat=o ce o excita, și ea mi-a spus că să se joace cu un fundul unui băiat, așa că i-am răspuns pur și simplu, să ăși facă de cap. Ea a tras pătura în jos încă puțin și am simțit-o că își schimbă poziția, apoi a început să treacă un deget în sus și în jos pe crăpătura mea, ceea ce mă excita foarte tare. Ea alunecase astfel încât păsărica ei să fie direct pe piciorul meu, pe care apoi am început să îl flexez și să o excitmai mult, s-a întins sub mine să se joace cu penisul și testiculele mele, am încurajat-o și ea a continuat, i-am spus să mă muște de fese pentru că voiam să văd cât de departe pot merge și ea la început să ronțăie, apoi să mă sărute pe fese, apoi a început să-și alunece limba peste tot. Trecându-și limba în sus și în jos pe crăpătura mea, oprindu-mă și chiar încercuindu-mă, asta a fost o premieră pentru mine.

După aproximativ 20 de minute de această tachinare, nu am mai suportat și i-am spus asta. M-am răsturnat și ea s-a întors imediat la testicule și penis. I-am spus să se facă mai confortabilă și i-am ridicat destul de mult cămașa, avea acele cupe B și niște sfarcuri mici chiar acolo, de care m-am prins instantaneu. Am început să-mi bag mâna în pantalonii ei, pe care i-a descheiat și i-a dat jos. Mi-am simțit drumul către păsărica ei, era complet fină, eram în rai. Ea mi-a smuls sfârcul din gură și s-a întors la lucru la penisul meu, a alunecat pe piciorul meu și degetul de la picior a intrat direct în buzele ei umede. Mi-a călărit degetele de la picioare și mi-a supt penisul pentru încă câteva minute. Ridicându-mă momentan pentru a-și scoate pantalonii de pe glezne și apoi am așezat-o pe penisul meu. M-a înălțat până am fost gata să explodez, era atât de strânsă. I-am spus că sunt aproape și ea a alunecat imediat, niciunul dintre noi nu avea prezervativ. Apoi m-a șocat înfășurându-și mâinile în jurul penisului meu spunând că vrea să mă simtă ejaculând în ea. Apoi și-a coborât gura la penisul meu și a supt tot ce a putut. Ea a înghițit până la ultima picătură. Apoi a continuat să sugă.

În mod normal, după ce ejaculez, devin foarte sensibil și am fost și în acest caz. M-a ținut în gura ei aducându-mă din nou la o stare fermă, apoi până la punctul în care am putut să bat cuie cu penisul meu. Apoi a spus că chiar nu face asta prea des, dar am făcut-o să se excite, așa că acum aveam să termin. Ea a spus că vrea să îi masez fundul, așa că s-a întins. Am turnat o cantitate mare de ulei pe fundul ei și am început să-l lucrez cu mâinile și degetele mele, în sus și în jos peste fundul ei, ceea ce a făcut-o să geamă. Ea mi-a spus să-mi folosesc penisul și să-l alunec în sus și în jos. A spus să folosesc mult ulei. Am continuat să-i tachinez anusul cu penisul meu și chiar am continuat să glumesc despre a i-o trage în fund, a treia sau a patra oară când am avut penisul în zona exterioară a fundului ei, ea a spus că se simțea grozav, dar că era prea mare.

Apoi l-am ținut acolo și ea m-a împins înapoi ținându-și fundul pe penis și a spus să se potrivească. Am împins și ea a împins și am alunecat încet în jur de doi centimetri. Ea a spus să mă opresc, apoi aproximativ un minut mai târziu a început să împingă din nou înapoi până când a încăput tot, cu excepția a doi centimetri.

Încet, cu ea în mâini și genunchi, am început să ne-o tragem. Durează mai mult de obicei a doua oară, așa că după vreo 3 sau 4 minute ea gemea și eu transpiram foarte rău. Ne-am tras-o încă câteva minute și i-am spus că mă apropii, ea a spus să continui și să-mi dau drumul în fundul ei. I-am îndeplinit rapid cererea.

M-am prăbușit lângă ea. Mă bucur că am luat speciala de 2 ore până la urmă.