Sfaturi pentru un masaj erotic intens

Sfaturi pentru un masaj erotic intens

Sfaturi pentru un masaj erotic intens

Sfaturi pentru un masaj erotic intens Dacă o femeie dorește să-și răsplătească bărbatul, îi poate face un masaj pe care nu îl va uita niciodată. Cumpără o sticlă de ulei de canola, care este mai ieftină decât uleiul de masaj scump și vei avea destul pentru mai multe masaje. Uleiul de canola nu conține produse petroliere și este eco, permițându-ți să îl utilizezi în siguranță pe întregul corp, inclusiv orificiile interioare. Cumpără parfumul tău preferat pentru a-l adăuga la ulei. Folosesc scorțișoară pentru că face pielea moale și, de asemenea, miroase bine. Asigură-te că adăugi doar o cantitate mică, deoarece scorțișoara concentrată va arde. De asemenea, poate fi înghițit în cantități mici.

Sfaturi pentru un masaj erotic intens Curățenia este de cea mai mare importanță pentru a face un masaj. Asigură-te că iubitul tău a făcut duș și și-a spălat penisul, testiculele și mai ales anusul pe dinăuntru și pe dinafară. Dacă vrei să faci duș cu el, începe masajul devreme, frecându-vă corpul cu săpun peste tot. S-ar putea să-i facă plăcere să îi speli organele genitale și anusul, dovedind și mai mult supunerea lui față de tine. Ține minte, pentru un masaj sexual, degetele tale vor găsi crăpături și orificii interzise unui salon de masaj obișnuit autorizat. Îi vei face iubitului tău lucruri care sunt atât de interzise pentru o maseuză profesionistă.

Asigură-te că dormitorul este cald și slab iluminat cu lumânări parfumate, cu muzică romantică. Sari peste masa de masaj și fă masajul în pat. Întinde-ți iubitul peste mai multe prosoape groase pentru a nu murdări cuvertura de pe pat. Să sperăm că iubitul tău este deschis să-ți permită accesul deplin la corpul lui; fără găuri blocate, astfel încât să poți explora fiecare plăcere sexuală cu el. Ai discutat deja din timp ce vrei să-i faci și el a fost deja de acord.

Dacă iubitul tău iubește jucăriile, atunci ia toate jucăriile la îndemână; astfel încât să fii gata la fiecare pas al masajului. Dacă a acceptat să fie pătruns anal cu un strapon, ai un ham din piele și un dildo anal suficient de mare pentru a provoca acel disconfort imediat la intrare. Poate adăugați o vibrație sau un dop după ce ați terminat de înșurubat. De asemenea, dacă ai de gând să-i dai o biciuială, asigură-te că toate jucăriile tale sunt la îndemână, cum ar fi un flogger, o curea și un baston.

Dacă iubitul tău nu va obiecta înainte de masaj, întinde un inel de cauciuc peste baza penisului, care îl va împiedica să ejaculeze prematur. Cheia este să-l menții excitat sexual pe tot parcursul masajului, aducându-l în cele din urmă la punctul culminant la sfârșit.

Pune-ți iubitul pe burtă cu o pernă sub el. Acesta este momentul să-l legi de pat dacă a fost de acord. Sfaturi pentru un masaj erotic intens Începe prin a-i masa picioarele de la glezne până la picioare. Asigură-te că mușchii lui sunt complet relaxați înainte de a te opri. Stai pe o parte a patului și începe să-i masezi de la gât până la fese. Folosește-ți palma împingând-o spre pelvisul lui, masându-i fesele.

Dacă ai de gând să-l biciuiești, acesta este momentul perfect. El trebuie să știe cine este responsabil și există un preț de plătit pentru plăcerea lui. În funcție de ceea ce ai convenit pentru intensitate, dă-i totul și mai mult. Nu da înapoi! O biciuire bună îl va aduce cu siguranță într-o dispoziție supusă pentru a termina masajul. Dă-i timp să-și revină, poate îmbrățișându-l și sărutându-l, permițându-i să-și exprime gândurile. Trebuie să știe că o biciuire bună de la iubita sa este pentru vindecare și curățare.

Sfaturi pentru un masaj erotic intens Odată ce se simte confortabil, urcă-te pe corpul lui, așezându-ți păsărica pe fundul lui. Spune-i că va experimenta un masaj multi-orgasmic. Șoptește încet, că vei face lucruri care sunt inimaginabil de obraznice pentru corpul lui, ceea ce îi va oferi o plăcere extremă. Sfaturi pentru un masaj erotic intens 

Unge-ți cu generozitate sânii, burta, coapsele, păsărica, brațele și mâinile. Sfaturi pentru un masaj erotic intens Odată ce este complet lubrifiat, coboară ușor corpul uleios pe carnea lui goală și începe să freci cât mai lasciv poți, folosind mișcări de șarpe, astfel încât întregul tău corp să se frece constant în toate direcțiile stimulându-vă pe amândoi simultan. Brațele și mâinile tale îi mângâie brațele și părțile laterale ale corpului lui. Folosește-ți unghiile pentru a-i gâdila coastele, trecându-le în sus și în jos.

Sânii tăi sunt ca niște bureți moi care îi mângâie tot spatele în timp ce te miști în sus și în jos. Freacă-i peste fesele lui. Desparte-i fesele, încearcă să-ți împingi sfarcurile în crăpătura lui, stimulându-i anusul cu sfarcurile erecte. Folosește-ți picioarele pentru a-i freca fundul. Se va simți foarte supus că îți freci regiunea clitorisului de osul sensibil al cozii. Picioarele tale puternice care îi țin picioarele împreună se freacă de ale lui în orice mod care îți place. Sfaturi pentru un masaj erotic intens 

Pozițiile inversate, astfel încât să te confrunți cu picioarele lui. Bifurcația ta îi freacă gâtul până la coloana vertebrală până la fund. Sânii tăi îi stimulează fesele, excitându-l și mai mult. Acum deții corpul lui! Dacă dorești, folosește-ți limba și linge-i fisura. Oprește-te la anus, folosind partea plată a limbii lingând de jur împrejur în cercuri. Dacă vrei să-i dai anusului un foraj adânc, făcând un „U” cu limba alunecând-o adânc înăuntru, făcându-l să țipe. Înșurubându-l cu limba spunându-i că îi vrei fundul. Când îți scoți limba înlocuiește-o cu un vibrator. Inversați pozițiile și puneți-vă curele hamului și vibratorului. Deschide-i picioarele, elimină vibratorul și unge-i bine anusul cu degetele. Lucrează încet până la trei degete pentru a-l face frumos și relaxat. Sfaturi pentru un masaj erotic intens 

Când ești gata înlocuiește-ți degetele cu capul vibratorului. Dacă este un bărbat adevărat, nu va obiecta. Împinge ușor înăuntru, despicându-i fundul larg deschis. Fă-ți timp împingând înăuntru, dar nu ceda strigăturilor lui pentru a te elibera. El trebuie să știe că tu ești la conducere, așa că începe să-ți împingi „penisul” până la capăt în fundul lui. Odată ce este înțepenit, începe să îți rotești șoldurile împingându-ți coapsele strâns pe fesele lui. Adaugă mai mult ulei și masează-i partea inferioară a spatelui pentru a-și lua mintea de la fundul răvășit. Amintește-i că fundul lui este al tău și nu are de ales în această chestiune. Forțează-l să îndure până se relaxează.

Oferă-i cea mai senzuală înșurubare cu dildo pe care o poți. Bărbații pot avea orgasm doar prin senzația din prostată și fantezia pe care o construiești în mintea lui. Fă-l să aibă orgasm fără a vărsa o picătură de material seminal. Penisul lui poate fi moale, dar va saliva lichid de prostată pe care îl strângi cu capul vibratorului masând înainte și înapoi. 

Când ești gata, trage, eliberează și înlocuiește vibratorul cu dopul. Întoarce-l pe spate și începe totul de la capăt. De data aceasta el poate vedea corpul tău sexy masându-l. Îl vei înnebuni de poftă cu sânii tăi și sfarcurile tari care se mișcă și mângâie pieptul lui. Înnebunește-l în timp ce îi faci plăcere trupului. Freacă-ți sânii pe fața lui sufocându-l. Lasă-te încet și ia-i penisul între sânii tăi uleioși. Tachine-l cu păsărica frecându-i toată fața și gura și lasă-l să te lingă și să te guste. Sfaturi pentru un masaj erotic intens Efectuează încet felatie masându-și penisul tare. Suge-i mingile făcându-l să geamă. Inversează pozițiile și continuă să-l masezi cu corpul uleios. Freacă-ți picioarele uleioase peste tot penisul lui. Împinge-i penisul între corpurile voastre în timp ce îți aluneci buzele labiilor în jurul tijei lui, tachinandu-l prin simularea actului sexual. Sânii tăi sunt ocupați să se frece de ai lui în același timp.

Când ești gata, sărută-l pasional apoi ridică încet șoldurile și înghite-i penisul cu vaginul tău. Sfaturi pentru un masaj erotic intens Păstrează-i mingile adânc în timp ce îl săruți. Mișcă-te încet în sus și în jos, seducător, ducându-l până la orgasm. Îi poți strânge penisul când ejaculează. Ia-ți gura de pe a lui și ascultă-l strigând în timp ce îți place să-i oferi un orgasm. Ține-l înăuntru până când penisul lui se înmoaie și alunecă din vagin.

Încheiați cu un alt sărut francez lung și împarte un pahar de vin pentru a sărbători!