Senzații la spa

Relaxare la salonul vip zone. Vino la noi

Senzații la spa

Eram și emoționată și entuziasmată de noul Masaj intim oferit la spa. Descrierea era tachinoasă de ambiguă, afirmând pur și simplu „O experiență care să te aducă la noi culmi ale plăcerii și relaxării”.

Sesiunea a început la fel ca orice altă sesiune de masaj. Terapeuta de masaj m-a întâlnit în hol și m-a ghidat într-o cameră privată. În cameră, am putut vedea ceea ce părea o masă de masaj standard, un scaun și o zonă de lucru pentru terapeută. Iluminatul era slab. Mi-a cerut să mă dezbrac complet, să mă întind pe masă pe spate și să mă acopăr cu cearșaful oferit. Apoi a plecat.

Am început să mă dezbrac cu un tremurat deoarece era prima dată când mă dezbracam complet pentru un masaj. Mi-am dat jos sutienul și tanga și mi-am trecut mâinile peste corpul meu suplu. Începusem de curând să merg la sală și m-am bucurat de senzația abdomenului meu ușor musculos care se întinde până la păsărica mea bine îngrijită. M-am așezat pe masă și m-am întins pe spate, observând imediat că masa era destul de mică. În loc să mă odihnesc complet pe masă, picioarele mele atârnau peste marginea genunchiului. M-am acoperit cu cearșaful și am așteptat să se întoarcă terapeuta.

Cu o bătaie ușoară, a întrebat dacă sunt gata. Am spus că sunt. A intrat, a redus luminile și a pornit o muzică blândă. S-a mutat în spatele meu și mi-a cerut să închid ochii.

Am simțit un foșnet în cearșaful de deasupra sânilor mei și mi-am dat seama că îl dădea la o parte, expunându-mi sfarcurile și o parte din sânii mei. Când aerul rece mi-a lovit sfarcurile, le-am simțit că se înțepenesc. Mi-a mângâiat ușor fiecare sân, apoi a început să-mi maseze ferm sfârcurile, trăgând și strângând, alternând de la o atingere moale la o ciupire definitivă. Respirația mi s-a accelerat în timp ce mă bucuram de atenție. A stors niște ulei cald pe fiecare mamelon și l-a frecat înăuntru. Am putut simți căldura răspândindu-se în corpul meu, radiind de la sfârcurile mele între picioare. Acest lucru a continuat mult timp și am început să-mi frec ușor picioarele, încercând să mă stimulez indirect și mai mult.

Observând mișcările mele, s-a mutat la piciorul mesei. Părea că unele echipamente erau mutate, dar mi-am ținut ochii închiși, bucurându-mă de senzația de căldură din corpul meu. Dintr-o dată, îmi ridica picioarele și când am deschis ochii, am văzut că legase etrieri la capătul mesei. Cearșaful mi-a căzut înapoi pe abdomen când mi-a pus picioarele în etrieri. Apoi mi-a cerut să-mi îndrept spatele până la capătul mesei expunându-mă pe deplin.

La început mi-a fost rușine. Mi-am tras genunchii spre interior, încercând să limitez ceea ce putea vedea. Și-a pus mâinile calde pe interiorul coapselor mele și le-a apăsat ușor, cerându-mi să mă relaxez și să mă bucur. În timp ce mă gândeam la marile sentimente pe care mi le adusese deja, mi-am lăsat genunchii în lateral și am închis din nou ochii.

Mi s-a părut o eternitate în care am stat acolo, cu ochii ei căutând zona mea cea mai privată, când am simțit un lichid cald alunecând peste clitoris și labii. Degetele ei au urmat curând, frecându-mi cu experiență uleiul în cercuri peste pielea mea netedă. Atingerea ei s-a deplasat peste labiile mele, apoi s-a centrat pe clitorisul meu, frecându-lîncet, ușor. Era atât de aproape de mine, încât îi simțeam respirația fierbinte suflându-mi pe piele. Mi-o puteam imagina respirând parfumul excitării mele. Am gemut și am început să-mi legăn ușor șoldurile în timp ce mă pierdeam în senzațiile plăcute pe care le crea.

După câteva minute, a încetat să mă mai atingă și inițial am fost dezamăgită; totuși, mi-am dat seama că nu lua decât ceva dintr-un sertar de sub masă. I-am simțit din nou mâna pe mine, desfăcându-mi buzele. Am putut simți ceva mare apăsând și apoi intrând în păsărică. Oh, asta e ceea ce lipsea. Aveam atât de nevoie să mă simt plină. A continuat să împingă dildo-ul mare în mine până când nu a mai putut merge mai departe. L-a scos doar puțin, apoi l-a împins-o înapoi înăuntru, mișcându-se tot mai repede cu fiecare lovitură. Cealaltă mână a ei a reluat cercurile blânde de pe clitorisul meu și am crezut că voi exploda. Acest masaj intim a meritat fiecare banut pe care l-am cheltuit pe el!

De atâtea ori am ajuns la apogeul orgasmului și de fiecare dată și-a oprit imediat mișcările. De fiecare dată când s-a ocolit orgasmul, sensibilitatea mea a crescut cu un pas și au fost atinse noi niveluri de plăcere. Nu mi-am imaginat niciodată că mă pot simți atât de bine.

Din nou, atingerea ei m-a părăsit. Am auzit-o încă o dată căutând în sertar. Ce ar putea căuta acum? Nu ar putea exista nicio modalitate de a face acest lucru să se simtă mai bine. Am făcut un inventar al stării mele actuale realizând cât de excitată eram și cum trebuie să arăt. Sfarcurile mele încă mai treceau prin fantele din cearșaf. Erau dure ca pietricelele și furnicau de entuziasm sexual. Corpul meu strălucea de o transpirație fină din efortul meu de a ajunge aproape la orgasm, dar apoi să mă rețin. Deși nu puteam să-l văd, știam că clitorisul meu era plin de sânge după ce am jucat atât de mult timp fără eliberare.

Mâinile îi erau înapoi. Ea a turnat mai mult ulei cald peste mine și mi-a frecat peste clitoris, pe păsărică și în jurul fundului meu. Degetele ei au zăbovit acolo și am simțit o presiune care îmi forța anusul să deschidă și să accept. Am gâfâit, deoarece nu mai experimentasem niciodată jocul anal și nu îmi puteam imagina senzația care mă cuprinse. M-a întrebat dacă mă rdurea și ar trebui să se oprească. I-am spus că nu și să continue. Una dintre mâinile ei sa mutat înapoi la clitorisul meu, continuând cu frecarea necruțătoare, în timp ce cealaltă mână a continuat să aplice presiune. Cu un zgomot ușor, mi-am simțit fundul deschizându-se, apoi închizându-se. Acest sentiment a fost urmat curând de mai multă presiune și un alt sentiment de deschidere și închidere. Știam destule încât să știu că ea punea mărgele anale în mine.

A încetinit și și-a accelerat frecarea în timp ce fiecare mărgea a fost împinsă ușor înăuntru. Urcam încă o dată pe acel munte spre un orgasm foarte intens. Am gemut tare când am simțit că vibratorul intră în păsărică. Doamne, această tipă trebuia să aibă trei mâini în timp ce lucra cu vibratorul, continua să-mi frece clitorisul și avea o mână pe margelele anale! Căldura creștea în interiorul meu și era pe punctul de a se sparge când am simțit că mărgelele anale erau smulse din mine. Eram pe culmile extazului și țipam, pe măsură ce cel mai puternic orgasm pe care l-am avut vreodată, mi-a legănat corpul din cap până în picioare. Orgasmul a părut să dureze câteva minute înainte să mă prăbușesc grămadă pe masă. A făcut curățenie în liniște, mi-a scos picioarele de pe etrieri și le-a așezat pe podea, apoi m-a acoperit cu un cearșaf de pânză moale, înlocuindu-l pe celălalt. Mi-a șoptit la ureche să mă odihnesc cât am nevoie și că sunt excepțională.