Ședința mea de masaj de prostată

Ședința mea de masaj de prostată

 

După mulți ani, terapeuta meu de masaj erotic s-a mutat în alt oraș. Am căutat pe site și am tot văzut o persoană pe nume Ranya. Este maseuză profesionistă (8 ani de experiență) și am decis să o încerc. Am sunat și Am programat o întâlnire pentru vineri. 

Ziua de vineri a venit și am condus aproximativ o oră de acasă. Indicațiile ei au fost minunate și am ajuns la timp. După cinci minute, ea apare la recepție, îmi spune salut și apoi mă îndrumă pe hol spre camera ei. Are o cameră mică, dar e suficient loc pentru masa ei de masaj. Îmi amintește de prețuri și sunt de acord pentru 90 de minute cu masaj de prostată. Ea mă anunță că îmi va masa prostata de trei ori în timpul ședinței. Apoi se scuză să meargă pe hol pentru a folosi baia și îmi spune să mă dezbrac și să mă întind pe burtă. Fac asta și mă simt confortabil pe masa ei. 

Aproximativ cinci minute mai târziu, Ranya se întoarce în cameră și începe masajul. Ea începe pe partea superioară a spatelui meu și apoi continuă până la brațele mele, la partea inferioară a spatelui și apoi coboară până la fundul meu. Acest lucru durează mult timp și mă bucur. Mă exprim și îmi plesnește frumos fundul, după care continuă cu picioarele mele. Ea îmi ia piciorul stâng și îl îndoaie la genunchi. Îmi deschide fundul și începe să-mi maseze piciorul drept. Se ridică până la fundul meu și începe să maseze printre fesele mele. Este minunat, iar apoi îmi pătrunde în fund și începe să-mi maseze prostata. Pare că nu e din lumea asta! Îmi masează prostata cu o mână și penisul cu cealaltă. Încerc să nu fac zgomot jos, dar nu este ușor! Este atât de senzual!

După un timp, îmi lasă prostata în pace și apoi continuă să-mi maseze piciorul drept până la degetele de la picioare. Apoi se întoarce la gâtul meu și la spate și continuă înapoi până la picioarele mele. Odată pusă înapoi pe picioarele mele, îmi ia piciorul drept și îl îndoaie la genunchi. Apoi lucrează pe piciorul meu drept și repetă același proces ca și pe piciorul meu stâng. Apoi intră în deschizătura fundului meu și repetă din nou masajul prostatei. Respir foarte adânc și țin nivelul de zgomot scăzut (foarte greu de făcut). Termină cu prostata mea și îmi întinde piciorul. Termină cu mișcări senzuale de fluture pe spate și anunță că este timpul să mă întorc pe spate.

Mă ridic încet de pe burtă și mă întorc pe spate. Ranya îmi dă o pernă pentru cap și mă simt confortabil. Ea începe să-mi maseze capul și apoi fața. Apoi continuă să-mi mângâie ușor pieptul și îmi înconjoară sfarcurile cu degetele ei. Încep să gem în liniște. Apoi coboară pe burta mea și începe să-mi înconjoare penisul cu mâinile. Îmi place foarte mult acest lucru, când ea coboară pe piciorul meu drept până la degetele de la picioare și apoi se deplasează spre piciorul meu stâng și începe să se întoarcă la penisul meu cu ambele mâini. Se oprește și apoi îmi îndoaie piciorul stâng la genunchi. Mă întreabă dacă este în regulă, iar eu răspund că da. Se deplasează în partea dreaptă și toarnă o cantitate generoasă de ulei pe penisul meu și începe să mă mângâie cu mâna dreaptă, în timp ce mâna ei stângă intră în fundul meu pentru a începe masajul final al prostatei mele. Ea continuă ambele mișcări, iar după cinci minute (părea mai mult) mă eliberez în mâinile ei și ea continuă să-mi maseze penisul și prostata în același timp. În sfârșit, revin din starea erotică și mă prăbușesc pe masa de masaj. Ranya își îndepărtează mâna stângă de pe fundul meu și primesc o cârpă caldă pentru a-mi curăța penisul.

Odată ce termină, se aplecă și îmi spune să mă odihnesc. După cinci minute, îmi spune că mă va aștepta în afara camerei și să mă ridic încet și să mă îmbrac. Îi urmez instrucțiunile și mă ridic încet și mă îmbrac. Nu am observat înainte, dar în cameră este o oglindă mare și mă admir repede în ea!

Mă îmbrac și ies afară să fiu întâmpinat de Ranya cu o îmbrățișare și o sticlă cu apă. Îi mulțumesc și îi spun că o voi vedea în curând.