Salonul de masaj

 Salonul de masaj

 

Trecusem pe lângă el de multe ori. Salon de masaj.

Am vrut să mă opresc, dacă nu pentru alt motiv decât să aflu dacă chiar era „genul ăla” de salon de masaj. Chiar dacă ar fi, ce însemna asta? Nici măcar nu eram sigur în ce constă cu adevărat un final fericit. Am tras pe alee și am condus până în spatele clădirii. Era târziu și întuneric chiar și într-un oraș poluat cu lumină precum București. M-am uitat în jur înainte de a coborî din mașină, încrezător că nimeni nu era în jur.

M-am apropiat de uşă şi am apăsat pe sonerie. După un minut, ușa interioară s-a deschis și am putut vedea o femeie în vârstă prin ușa cu ecran metalic. 

– Prea târziu. Am închis.

– Ah, da? Bine, mulțumesc.

 M-am întors la mașina mea.

– Așteaptă. 

Uşa se deschise scârţâind. Când m-am întors, femeia m-a tras înăuntru. 

– A mai rămas o fată. Să văd dacă rămâne pentru tine. 

Am intrat înăuntru, iar ea m-a îndrumat spre prima uşă din stânga mea.

Am intrat într-o cameră cu o masă de masaj de-a lungul unui perete. La un capăt era un scaun de dragoste. Am înclinat o sprânceană. Nu eram un expert, dar aranjarea camerei părea a fi un indiciu destul de bun că era de fapt „genul ăla” de salon de masaj. Mi s-a părut că o maseuză serioasă ar dori să aibă acces pe ambele părți ale mesei și nu și-ar dori s-o lipească de perete. Mai mult, nu mi-am putut imagina ce folos ar putea avea un scaun de dragoste pentru masaj, cu excepția cazului în care masajul implică o fată în genunchi, cu un penis în gură. 

– Ai mai fost aici?

– Ce-i asta? Nu, nu am mai fost aici.

– Ok, așteaptă aici. Înțeleg. 

Ușa s-a închis. Am stat o clipă așteptând. Apoi încă una. În cele din urmă, ușa s-a deschis și o fată mult mai tânără s-a aplecat înăuntru. O auzeam pe cealaltă femeie din afara ușii vorbind cu ea. Fata m-a privit în sus și în jos, părând să mă evalueze. Nu vreau să mă laud, dar nu arăt rău. În vizitele viitoare, voi ajunge să aflu că mi-am câștigat porecla „Frumosul”, un compliment simplu, dar măgulitor de la fetele de la masaj.

În orice caz, ea părea să aprobe. Ea i-a răspuns femeii mai în vârstă și apoi: 

– Da, bine. Plătești acum. 

Dând din cap, am băgat în buzunar și am scos bancnotele. Luându-le de la mine, a închis ușa.

Din nou, am așteptat. După câteva minute, ușa s-a deschis și ea a intrat, cu restul în mână. Era drăguță. Nu știu cum să o descriu altfel. Sânii mici, dar sunt un tip care crede că o cupă B este perfectă. Mi-am dat seama că într-adevăr fusese pe cale să plece, pentru că purta blugi și un pulover ușor. Din nou, nu eram un expert în aceste probleme, dar eram destul de sigur că, chiar dacă acesta era un loc de masaj legitim, nu era o ținută de lucru. Când a închis ușa, s-a uitat la mine și a zâmbit. 

– Prima dată? Trebuia să fii gol sub prosop. 

Făcu un semn spre prosopul de pe masa de masaj.

– Oh, la dracu, îmi pare rău.

– E în regulă. Aştept afară. 

Mi-am scos cămașa când ușa s-a închis și, deodată, m-am întrebat dacă m-am înșelat. Blugi și un pulover… și ea pleacă în timp ce îmi dau jos hainele? Dacă ar fi fost curvă, nu m-ar ajuta ea să mă dezbrac? Sau cel puțin să nu îi pese că o fac cu ea în cameră? Mi-am pus hainele pe scaun și m-am urcat pe masă, acoperindu-mă cu prosopul. Câteva clipe mai târziu, ușa s-a deschis din nou și ea și-a băgat capul înăuntru. 

– Ești gata? spuse ea zâmbind.

– Sunt. 

Ea și-a plecat capul în semn de înțelegere și a intrat. Mi-a făcut semn să mă întorc pe burtă. Am făcut-o, iar ea a început prin a-mi masa gambele, punând puțin ulei. S-a mișcat rapid în sus pe coapsele mele. Se grăbește, mi-am dat seama. E după program și vrea să o facă cât mai repede posibil.

– Spui că e prima dată? 

Am spus din nou că da. 

– Nu ai fost niciodată altundeva? 

Am mormăit negativ în timp ce mâinile ei alunecau sub prosop și mă mângâiau în fund. A durat doar câteva clipe înainte ca ea să se îndrepte spre spatele meu. 

– Îți place masajul?

– Este fantastic, mulțumesc. 

S-a mutat pe umerii mei. Nu mai mult de 30 de secunde mai târziu, m-a bătut pe fund. Am ridicat capul.

Ea a făcut-o din nou. 

– Întoarce-te, te rog. 

Am făcut așa, iar ea mi-a zâmbit când privirile ni s-au întâlnit. 

– Ești foarte bun, mi-a făcut semn spre fața, degetul făcând o mișcare circulară. Frumos.

Cred că chiar m-am înroșit puțin când i-am mulțumit: 

– Și tu ești foarte bună. La masaj și, i-am făcut același gest, frumoasă. 

Ea mi-a zâmbit în timp ce a început să-mi maseze pieptul. Și-a străbătut drumul pe abdomenul meu și apoi s-a întâmplat. Ea a ridicat prosopul pentru a se uita la penisul meu. Pe cât de repede l-a luat, l-a pus înapoi. Și apoi a început să-și ceară scuze.

– Îmi pare rău. Îmi pare foarte rău.

– Nu, nu. E în regulă. Nu-ți pare rău, e în regulă.

Ea s-a oprit. 

– Da?

– Da, e în regulă. 

Ea a zâmbit slab și s-a mutat în partea din față a coapsei mele. Ce tocmai se întâmplase? A fost un test? Dacă da, se pare că am eșuat din motivul foarte simplu că penisul meu nu era tare. Cred că, pentru că nu mă așteptam, încă nu eram sigur ce avea să se întâmple, mă bucuram de masajul în grabă și mă relaxam de fapt. Dar eram prea relaxat. Având în vedere că i-am spus că era prima dată și probabil că nu era sigură că asta îmi doream, probabil că lipsa mea de excitare a avertizat-o.

Mi-am dat seama că dacă voiam să aduc asta înapoi într-o direcție care să se termine cu descărcarea pe sau în această fată drăguță, trebuia să fac ceva. Desigur, nu am vrut să fac nimic prea deschis în cazul în care m-am înșelat complet în privința asta. Mâna mea dreaptă atârna peste partea laterală a mesei. I-am atins ușor partea din spate a coapsei în timp ce se apleca. Când s-a uitat înapoi la mine, mi-am cerut scuze pentru ceea ce ar fi putut fi doar o atingere accidentală. 

– Oh, îmi pare rău. Nu am vrut să…

– Nu. Este în regulă. Poți să mă atingi.

 I-am zâmbit și am început să-i frec partea din spate a coapsei, tachinand doar locul unde se întâlnea cu curba fundului ei. 

– Ai grijă. Sunt emoționat, ai grijă de mine.

Mi-am alunecat mâna în sus ca să-i iau fundul. 

– Pot sa fac asta.

Ea s-a oprit. 

– Da? 

Am dat din cap. Făcu o pauză pentru o clipă, apoi desprinse prosopul. Până acum, eram tare, anticiparea mă încântase mai mult decât îmi aminteam. De fapt, un pic de lichid seminal s-a format din vârf în timp ce prosopul s-a îndepărtat. 

– Atât de mare. Pot să gust? 

Din nou, am dat din cap. Mi-a luat penisul între degetele ei delicate și am simțit în sfârșit umezeala caldă în timp ce buzele ei s-au închis în jurul meu. Nu a durat mult. Și-a plimbat limba de câteva ori înainte și înapoi și apoi a lăsat penisul meu acum ud să-i scape din gură. 

– Mmm, sărat. 

Sărat? De aceea s-a oprit. 

– Dai bacșiș? a întrebat ea.

Mi-a luat un moment să-mi dau seama ce întreabă. 

– Oh, da, pot da bacșiș. 

Și apoi totul a avut sens. Mufa de moment pe care tocmai o făcuse era să se asigure că nu sunt polițist.

Ea a zâmbit. 

– Mă întorc imediat. Rămâi acolo, i-a spus ea membrului meu care pulsa, atingând vârful cu degetul arătător. 

Ea a închis ușa în urma ei, iar eu am rămas acolo singur, atârnând în briză. M-am întrebat ce face ea. Căuta protecție? Se curăța? Toate cele de mai sus?

Câteva minute mai târziu, ușa s-a deschis și ea a intrat într-o rochie neagră strânsă, care abia îi cădea sub buze. A plecat să se schimbe? Dacă lucrurile merg conform așteptărilor, m-am gândit, va fi din nou goală în câteva minute. De ce sa se deranjeze? Câteva clipe mai târziu, mi-am schimbat părerea. Mi-a zâmbit și apoi a pozat, cu fundul ieșit în afară. Din poziția mea culcat pe un cot, l-am mângâiat, apoi ea s-a întins înapoi și a ridicat partea de jos a rochiei în sus, dezvăluind chiloții roșii din dantelă. Și-a prins degetele mari în ei și i-a dat încet în jos, aplecându-se înainte și împingându-și păsărica înapoi spre mine în timp ce făcea asta. Am apreciat brusc schimbarea garderobei. Când a terminat, mi-a zâmbit diavolesc și mi-a aruncat chiloții pe față. Când m-am întins să iau, ea îmi arunca un picior peste secțiunea mediană, cu fața opusă la mine.

Mi-am luat un moment să-i adulmec chiloții. Nu era prea mult miros din cele câteva minute în care îi purtase, dar era totuși o excitare. I-am aruncat pe podea în timp ce ea și-a împins fundul înapoi spre fața mea și am simțit buzele acelea uimitoare învăluindu-mi penisul din nou. Pasarica ei era la câțiva centimetri de fața mea. M-am uitat la ea pentru o clipă, simțindu-i gura mișcându-se în sus și în jos pe penisul meu. 

M-am aplecat în față și mi-am îngropat limba în păsărica maseuzei. Ea a gemut în jurul penisului meu în timp ce s-a împins înapoi în fața mea. M-am întrebat dacă asta era o raritate pentru ea. Bărbații sunt mult mai reticenți în a face sex oral decât femeile și m-am gândit că foarte puțini bărbați probabil ar face-o atunci când plătesc pentru sex și nu era de așteptat. Acest lucru a durat câteva minute până când ea s-a lăsat pe spate, lăsându-mi penisul să se lovească de șoldul meu și așezat-o în fața mea. Nasul meu era lipit de anusul ei, dar nu-mi păsa. Îmi plăcea doar faptul că ei îi plăcea, deși era de lucru pentru ea. În cele din urmă, ea a coborât, un șir din sucul ei de păsărică trecând de la gura mea la ea câțiva centimetri.

– Oh, lasă-mă să ți-o trag, a spus ea în timp ce începea să își scoată rochia neagră.

Am privit-o cu ochi flămânzi și i-am spus: 

– Ai prezervativ? 

S-a oprit cu rochia pe umeri, sânii ei plini de viață și părul negru drept al păsăricii ei la vedere. Ea a zâmbit și a dat din cap spre vintrele mele. M-am uitat în jos și era un prezervativ, deja bine pus în jurul penisului meu.

Când se întâmplase asta? Îl pusese cu gura? I-am zâmbit. 

– Eşti bună.

-Uh huh. O să ți-o trag bine. 

Cu asta, s-a urcat peste mine, călare pe mine în timp ce se îndrepta spre o parte. Ea nu a căzut în genunchi și înapoi pe penisul meu, așa cum făcuseră prietenele mele. În schimb, ea s-a ghemuit pe penisul meu, ghidându-l în păsărica ei folosită, dar încă strânsă. Cu asta, a început să sară cu un abandon sălbatic. M-am uitat, hipnotizat, cum penisul meu aluneca și ieșea din această fată, fundul ei perfect încadrând buzele păsăricii care îmi sugeau penisul.

– Oh, la naiba, păsărica ta se simte uimitor.

– Îți place? Oh, te simți atât de bine în mine. Ți-o trag toată ziua.

Aș vrea să spun că i-am tras-o până n-am mai putut. În mod normal, rezist mai mult decât pot suporta majoritatea fetelor. Odată am continuat până când preputul îmi sângera. Aș vrea să spun că asta a durat atât de mult.

Nu știu dacă era târziu și a vrut să mă facă să termin (dacă da… se pricepea) sau dacă eram atât de încântat de situație și cât de sexy și de bună era ea, dar a durat doar aproximativ cinci minute până când penisul meu pulsa în interiorul păsăricii ei, umplând latexul cu esperma. Nu am spus nimic. Cred că speram că va continua. Oricât de încântat eram, nu era exclus că penisul mea va rămâne tare și am putea merge direct în runda 2. Din păcate, ea a încetinit când a simțit-o.

S-a dat jos pe podea și a scos prezervativul, având grijă să nu-l lase să picure pe mine. Apoi a băgat mâna într-un mic gadget electronic care s-a dovedit a fi un încălzitor de prosoape. L-a folosit pentru a-mi curăța penisul, deoarece își pierduse rigiditatea. Și apoi s-a întâmplat al doilea lucru cu adevărat surprinzător al nopții. Încă goală, s-a urcat cu mine pe masa de masaj. Și-a pus brațul în jurul pieptului meu. 

– Data viitoare când vii, să vii mai devreme. Ne-o tragem de două, trei ori.

I-am zâmbit.

– Bine, dar între timp… 

Am coborât de pe masă și mi-am lipit din nou buzele de labiile ei. Și-a înfășurat picioarele în jurul umerilor mei și s-a zvârcolit. Am fost oarecum mândru de faptul că a durat mai puțin de cinci minute până când ea și-a dat șoldurile de pe masă, coapsele tremurând când a avut orgasmpe fața mea. Există ceva cu adevărat satisfăcător în a face o lucrătoare sexuală să aibă orgasm.

Și-a trecut degetele prin părul meu. 

– Ok, îmbracă-te. Îți aduc un prosop fierbinte… pentru fața ta. 

Ea mi-a zâmbit. Se pare că camera fusese dotată doar cu unul. Ea a ieșit din cameră, goală ca în ziua în care s-a născut. M-am ridicat și m-am întins după haine, apoi am simțit părul. Pe dosul limbii, simțeam un păr negru și drept chiar în acel cel mai enervant dintre puncte. Am băgat un deget în gură, dar nu l-am putut lua. Așa că am luat un șervețel de pe suport și l-am răzuit de-a lungul limbii. Atunci a intrat înapoi cu prosopul.

M-a văzut ștergându-mi limba și mi-a înțeles greșit intenția. 

– Ești în regulă. Mă spăl. Păsărica mea este curată pentru tine.

– Nu, nu, știu. Am un păr… 

Ea zâmbi, înțelegătoare. Dându-mi mâna departe, ea mi-a tras în jos bărbia, făcându-mă să spun „ahhhh” ca un doctor. Și-a pus degetele ei minuscule în gura mea și a scos părul, frecându-le împreună pentru a-l face să plutească pe podea. Apoi mi-a șters fața și gura cu prosopul, în timp ce cealaltă mână ei mi-a cuprins picioarele.

– Să te întorci în curând, ți-o trag și mai bine.

Am zâmbit. 

– Îți datorez un bacșiș. Mi-am luat blugii și am băgat mâna în buzunar. Nici măcar nu m-am obosit să număr. Merita mai mult decât atât. Știam că îmi va fi greu să mă gândesc la ea pentru tot restul vieții.

Se uită la teancul din mână. S-a aplecat înăuntru, șoptindu-mi la ureche: 

– Când te întorci, te las să mi-o tragi în fund. 

Limba ei mi-a scuturat urechea în timp ce se dădea înapoi.

Încă goală, ea ieșit pe uşă, în timp ce i-am promis că mă voi întoarce. Am stat acolo o clipă, bucurându-mă de momentul în care cealaltă femeie a apărut în prag. Ea nici măcar nu a clipit la goliciunea mea. Sunt sigur că a văzut o mulțime de penisuri la viața ei. 

– Te îmbraci și pleci. 

Nu și-a luat ochii de la mine până când am ieșit pe ușă.

Din păcate, nu am mai văzut-o. Am primit o altă fată, o blondă vopsită, care mi-a spus porecla mea. Dar asta este o poveste pentru altă zi.