Salonul de masaj erotic

 Salonul de masaj erotic

 

Trecusem pe lângă acest loc din când în când. Dar astăzi mă durea încă din cauza alergării de 10 km din weekend, o distanță mai mare decât alergasem de ceva vreme. Continui să încerc să sfidez îmbătrânirea, forțându-mă. La urma urmei, care este alternativa? Am încetinit când am trecut și m-am uitat la ușa salonului de masaj. Schimbându-mi poziția pe scaun, durerea muşchilor suprasolicitați a hotărât pentru mine.

Unele saloane de masaj sunt dezamăgitoare. Personal neatractiv, posibil chiar nepoliticos. Masaj superficial, fără prea multă îndemânare și puțină sau deloc empatie din partea maseuzei. Fără final fericit. Masturbarea are locul ei, dar compania unei femei atrăgătoare, dornice, și multiplele delicii pe care le poate oferi, fac din masturbare, prin comparație, o alternativă palidă și neatrăgătoare. Dar, indiferent de dezamăgirile pe care le-am putea experimenta, am parcat, m-am apropiat de ușă, care era acoperită cu perdele pentru intimitate, și am bătut. 

– Bună ziua, venea o voce feminină din interior.

Ea a deschis ușa și mi-a luat mâna în a ei ca să mă tragă înăuntru. Era mică de înălțime. Nu era foarte tânără, dar avea o față foarte drăguță, o siluetă zveltă și atletică, cu, pentru mărimea ei, sâni plini și coapse și picioare subțiri. Purta un top transparent care scotea la iveală cercurile mai întunecate din jurul sfârcurilor și pantaloni scurți roșii.

America are cea mai minunată diversitate de feminitate. Toate culorile, formele, înălțimile, lungimile și texturile părului, o varietate nesfârșită. Am văzut femei frumoase în Europa, Rusia, Mexic și Caraibe. Pe toate le puteți găsi și aici, de fiecare tip diferit. 

– Masaj? a întrebat ea. 

– Da, am răspuns. 

Ea a zâmbit și a dat din cap de mai multe ori și m-a condus înapoi într-o cameră îngrijită și curată, cu lumină slabă și o masă de masaj. Prețurile erau afișate pe perete, discret. Am plătit, ea s-a uitat și a verificat suma, mi-a spus să mă dezbrac și a ieșit.

M-am dezbracat si m-am intins pe masa de masaj, simtindu-ma atat de relaxat. Nu am pus prosopul peste mine. Mă gândeam ce s-ar putea întâmpla și altceva pe lângă un masaj terapeutic.

Lilly s-a întors, a pornit niște muzică plăcută la un volum scăzut și a stat aproape de capătul mesei de masaj, în spatele capului meu. Punându-și ulei pe mâini, ea a întins uleiul pe pieptul meu, aplecându-se și întinzându-se peste mine pentru a ajunge cât a putut în josul corpului meu. Sânii ei mi-au mângâiat fața în timp ce îmi acoperea pieptul și abdomenul cu ulei de masaj. Atingerea ei era fermă și atât de plăcută. Pur și simplu să fii atins într-un mod iubitor este o plăcere.

Am vrut să-i văd și să-i ating sânii perfecți. Am desfăcut nasturii și i-am despărțit topul pentru a-i elibera. Ea a făcut o pauză și s-a uitat la mine în timp ce făceam asta și a zâmbit. Mi-am ridicat brațele și mi-am pus mâinile pe spatele ei și am tras-o pentru a-i lua sfarcul în gură. Ea a oftat și s-a relaxat, întinzându-și corpul lângă mine. I-am supt și mângâiat sfârcul cu limba. S-a rigidizat sub stimulare. S-a oprit din mișcare pentru a se bucura de senzații și a gemut încet câteva minute.

Apoi m-a mângâiat cu fața, apăsându-se încet în mine, lingându-mi buricul, ciugulindu-mi carnea. S-a urcat cu mine pe masă, îngenunchind deasupra mea. Și-a coborât corpul pe fața mea și i-am respirat parfumul păsăricii prin spațiile dintre coapse și pantaloni scurți. Mirosul ei era dulce și proaspăt și în timp ce își legăna ușor corpul peste fața mea, respirația caldă a păsăricii ei m-a acoperit și m-a făcut din ce în ce mai tare. Ea a observat penisul meu implorând pentru atenția ei dulce și, cu fiecare dintre mișcările ei de legănat, gura ei a început să mă atingă acolo. I-am simțit respirația, apoi buzele și limba în timp ce ea a cedat ispitei și a luat capul meu în gura ei caldă și umedă, înconjurându-mă cu vârful limbii.

Senzația a fost ușoară și rafinată. Ea a continuat, luându-mă puțin mai adânc de fiecare dată când se legăna înainte. Apoi am auzit-o gemând, aproape fredonând încet în timp ce mă sugea. Mărturisesc că iubesc femeile care sunt vocale în plăcerea lor.

I-am desfăcut talia pantalonilor scurți și i-am ținut în brațe în timp ce ea s-a zvârcolit din ei, fără a opri niciodată ritmul ei lent de legănat, înconjurându-mă cu limba ei când se legăna înapoi, apoi înghițindu-mă din ce în ce mai adânc de fiecare dată când se legăna înainte.

Avea cea mai fină piele. Nicio pată, nici măcar un pistrui minuscul, pe unde am putut vedea. Am mângâiat-o peste curbele șoldurilor și am mângâiat-o pe spate. Pielea ei goală era caldă și incredibil de netedă, ca cea mai pură mătase. Era pur și simplu încântătoare la atingere.

Deasupra mea era păsărica ei, aproape suficient de aproape pentru a o linge. Carnea fragedă și ondulată roz strălucea din umezeala entuziasmului ei. Parfumul ei de excitare era mai bun și mai incitant decât orice parfum cosmetic. La fel ca restul ei, buzele păsăricii ei, reunite la mugurele clitorisului, erau perfecte. Am încercat o clipă, dar nu am putut rezista. Am tras-o ușor înapoi până când a fost atașată de gura mea și am început să o ling și să o mângâi cu limba.

Ea a gemut și s-a deplasat puțin într-o parte pentru a pune limba mea chiar în centrul ei, deschiderea ei din care îi curgea sucul. Carnea roz de acolo s-a deschis în timp ce labiile ei s-au umflat sub mișcări lente și blânde ale limbii mele și plăcerea senzațiilor a cuprins-o. Mi-aș fi dorit să am o limbă care să ajungă în ea până în vârf, aducând mierea și vinul ei în gura mea, unde să-i pot înghiți câte o înghițitură și să o fac parte din mine. Voiam mai mult de la ea.

I-am atins deschiderea cercului sensibil al fundului ei cu vârful degetului, bucurându-mă de pulsul scurt al reacției ei, când s-a închis protector, apoi s-a relaxat și s-a deschis din nou. Am trasat ușor în jurul deschiderii din nou, udându-mi mai întâi degetul în gură și mângâind ușor părțile laterale, în jos, apăsând în centru, simțindu-i deschiderea. Voiam mai mult de la ea.

Suptul ei a încetinit când s-a concentrat asupra acestei noi senzații pe care i-o dădeam. M-am întrebat dacă aș putea să o fac să aibă orgasm făcând asta. Mi-am udat din nou degetul în gură, bucurându-mă de acest gust diferit al unei alte părți a ei. De data aceasta am intrat în ea, doar puțin, delicat înainte și înapoi, simțind deschiderea relaxându-se și invitându-mă mai adânc. I-am supt din nou gustul de pe deget. Voiam mai mult.

Am mângâiat-o din nou, în jurul deschiderii. Și-a împins șoldurile în sus, invitându-mă să intru în ea. Și am făcut-o. Încet. Simțind-o deschisă. Împingându-mi degetul în ea. Încrețindu-mi încet vârful degetului dintr-o parte în alta în interiorul ei. Gemetele ei au devenit mai puternice. Și-a împins șoldurile în sus, luând mai mult din degetul meu în ea.

Voiam mai mult. M-am mutat de sub ea, iar ea a înțeles ce aveam de gând să fac. Am îngenuncheat pe masa de masaj în spatele ei, între picioarele ei. Ea și-a ridicat șoldurile și și-a coborât partea superioară a corpului, îngenunchind, și s-a oferit mie. Nu m-am putut abține să fac dragoste cu fundul ei cu gura, încercând să intru în ea cu limba. Ea s-a zvârcolit și a gemut și a întins mâna în spatele meu pentru a-mi trage gura mai tare de ea și limba mai adânc. Din nou mi-am dorit o limbă mai lungă. Voiam mai mult de la ea.

Când deschiderea anusului ei a fost complet udă din cauza linsului și suptului meu, m-am îndreptat și am adus capul penisului meu dur la anus, bucurându-mă de senzația pielii ei acolo. Capul penisului meu a sărutat-o ​​acolo, înghițindu-se de pielea mai întunecată din jurul deschiderii. Apoi m-am plasat în centrul deschiderii ei și am împins cu blândețe, insistent în ea. A gâfâit când capul a găsit deschiderea și a intrat, dar și-a împins imediat șoldurile înapoi spre mine, trăgând cu mâinile de coapsele mele, ajutându-mă să intru în ea. I-am simțit sfincterul relaxându-se în timp ce am încetat să mai apăs, mângâindu-i spatele și sânii și pizda udă.

Am împins din nou și am simțit că alunec mai mult în ea. Și-a arcuit spatele și respirația i s-a accelerat. M-am simțit la jumătatea drumului și senzația era atât de fierbinte și de strânsă încât a trebuit să mă calmez pentru a o lua încet și blând.

Și-a legănat șoldurile încet dintr-o parte în alta pentru a mă împinge mai departe. Am împins mai adânc, simțind-o dilatandu-se în timp ce penisul meu explora pasajul îngust. Am mângâiat-o, trăgându-mă înapoi, doar cât să dau mai multă senzație, apoi înainte, doar cât să dau acea senzație. Și-a pus capul pe brațe și s-a predat plăcerii. Voiam mai mult de la ea.

Dar nu o aveam pe deplin și voiam să o stăpânesc. Am împins mai puternic și am alunecat astfel încât toată lungimea și grosimea penisului meu să fie în interiorul ei.

Senzația a fost incredibilă. Ne-am legănat dintr-o parte în alta, simțind că senzațiile ne învăluie. Eram legați împreună și devenim un singur trup, astfel încât nu știam unde se termina unul și începea celălalt. Plăcerea pe care am simțit-o s-a reflectat înainte și înapoi între noi, înmulțindu-se și crescând cu fiecare iterație. O simțeam strângându-mi penisul, strângându-se în jurul meu adânc. Și am răspuns strângând mușchii care îmi controlau penisul, făcându-l să se umfle în interiorul ei.

A început să-și miște șoldurile înapoi și înainte. Am rămas nemișcat. S-a tras cu penisul meu tare, folosindu-mă ca pe o jucărie sexuală. Ea a scârțâit, a gemut și a strigat.

Nu mai puteam sta pe loc. I-am asortat mângâierile ritmice, pătrunzând-o până în adâncul ei, apoi retrăgându-mă pe buzele anusului ei, apoi mergând din nou înainte. Din nou și din nou, până când ea a început un fior spastic după ce m-a condus mai adânc decât înainte și a țipat de plăcere. Auzind-o, am ejaculat. Era electrică și dincolo de orice simțisem înainte. Întregul meu corp părea să se condenseze în plăcerea extatică a penisului meu.

Picioarele i-au cedat și s-a prăbușit pe masa de masaj, respirând în gâfâituri, de parcă tocmai ar fi alergat u km cu viteză maximă. Eram încă în ea, simțind diminuarea ondulațiilor orgasmului ei, dar m-am mutat într-o parte pentru a mă întinde lângă ea, i-am întors corpul într-o parte, mi-am pus brațul în jurul ei și am lăsat strălucirea reveriei să preia stăpânirea.