Profitând de ocazie

Profitând de ocazie

Întotdeauna mi-a plăcut să fac masaj și am făcut de fiecare dată am avut ocazia. Am citit reclamele online, m-am uitat în pliantele pe care le înmânează la mini-marketuri, mereu în căutarea a ceva nou.

Poate că o maseuză specială, care să fie doar puțin mai dispusă decât majoritatea dintre ele?

Dacă cineva se arăta dispusă către mai mult, părea să aibă ceva potențial, lăsam o bancnotă de 100 e lei împăturită pe masă când ieșeam din cameră, apoi le plăteam ședința și plecam.

Fără greș, asta mi-a oferit puțin timp suplimentar în timpul următoarei sesiuni cel puțin, uneori mi-a adus un pic de atingere suplimentară. Cele care au omis să-mi lucreze fesierii sau au ocolit cercurile frumoase în sensul acelor de ceasornic de pe abdomen au adăugat adesea asta.

Pe cele care nu s-au schimbat niciodată, pur și simplu nu m-am obosit să le sun din nou.

Poate că una din 10 până la 15 din cele pe care le-am văzut ar ajunge în sfârșit să aibă încredere în mine, apoi ar începe să-și dorească să-mi întoarcă favoarea pentru banii în plus. Sigur, aș putea să mă despart cu câteva sute de lei imediat, asta cu siguranță.

Masajul simplu nu era suficient de distractiv pentru mine, îmi plăcea să-i manipulez pe cele care erau sigure că nu vor ajunge niciodată să-mi atingă penisul și să se apuce de el. A fost ceva legat de încercările amatorești, de izbucnirea finală și, de fapt, doar să fac asta m-a făcut să continui.

BINE. Deci sunt un pervers, un manipulator, spune-mi cum vrei.

Aducerea celor sfioase până în acel punct mă stârnește, aș obține orgasme masive la împlinirea fanteziei parțial și la situația de eliberare sexuală.

Nu pot să explic asta în alt mod decât că îmi place să manipulez oamenii. Aspectul, expresia pe care au primit-o au fost pur și simplu minunate. Pun pariu că nu mai puțin de douăzeci de ori mi-am auzit-o pe maseuza în acel moment spunând: „Nu am făcut asta niciodată!” înroșindu-se la față.

Ei își dădeau seama că au cedat și depășeau mereu limita cu mine. După aceea, linia avea să fie depășită de fiecare dată, de toate dintre cele cu care reușisem, cu excepția uneia.

Aia era o fată drăguță pe nume Patti. Mi-a luat peste un an, cel puțin 20 de ședințe, mâinile ei se apropiau din ce în ce mai mult, vedeam lupta internă. Apoi, într-o zi, ea și-a pierdut controlul, am avut o erecție masivă și ea și-a dat seama după umflătura din cearșaf. Mâinile ei mi-au urcat pe coapse, am simțit-o ezitând.

– Îmi pare rău, pari să fii… incomod? mi-a șoptit ea, cu mâna încă sprijinită sus pe coapsa mea.

– Eu… Da, este, sunt… un pic. Doar că… mâinile tale se simt atât de minunat, îmi pare rău, nu vreau să te jignesc, i-am spus.

– Nu mă jignești, este perfect normal. 

Ea a zâmbit, scoțând fraza standard de terapeut de masaj, dar apoi mâna ei a alunecat în sus peste testiculele mele și în jos pe lungimea penisului meu rigid.

Era ca și cum a intrat într-un fel de amețire, mâinile ei mișcându-se după propria lor voință.

– Vreau să te fac să te simți bine, nu-i așa… e în regulă? a șoptit Patti din nou, în timp ce mâna ei se înfășura în jurul capului erecției mele în creștere.

– Oh, da, mulțumesc! Am totală încredere în tine! i-am răspuns, zâmbind.

Câteva minute mai târziu cearșaful dispăruse, iar Patti îmi bătea cu nerăbdare carnea. Ea chiar a scos un mic geamăt când am avut spasme, succes!

Încă un punct.

La următoarea ședință, a revenit imediat la normal, și-a cerut scuze că a profitat de mine și a spus că speră să nu fiu supărat.

Am crezut că își bate joc de mine.

– Nu m-a deranjat deloc, Patti. Chiar mi-a plăcut asta, poți să faci asta oricând dacă vrei.

Patti s-a gândit și mi-a spus că pur și simplu nu poate, era împotriva legii și a principiilor ei de „profesionist”. După aceea, ședințele ei au fost chiar mai conservatoare decât în ​​mod normal.

– Ce naiba? m-am întrebat. 

Mi-a avut odată penisul în mâini, cu ochii strălucitori, ea al naibii de aproape orgasm de la masajul meu, iar acum se transformă într-o călugăriță cu mine?

Am fost puțin surprins de asta, dar după ce am avut încă vreo zece ședințe și ea încă refuza să mă atingă într-un mod intim, am înțeles cum stă treaba și am trecut la altă terapeută.

Sunt un bărbat care crede că înțelege femeile, dar îmi dau seama că probabil nu o voi face niciodată.

Oh bine. Dar Patti mi-a dat o idee. Din moment ce îmi plăcea să mă încurc cu femeile, de ce să nu devin eu însumi terapeut de masaj?

Am văzut una dintre acele reclame la televizor pentru niște cursuri locale, gândindu-mă că aș putea să iau câteva lecții, să îmi deschid un salon și să am femei pe jumătate goale pe masă după bunul plac.

– 14.000,00 lei pentru program și asta include tot drumul până la procesul de licențiere, mi-a spus funcționarul care a răspuns la telefon.

Ce? Paisprezece mii să fii învățat să freci fundul cuiva? Și-au pierdut mințile?

La naiba cu asta.

M-am dus și am cumpărat o masă, am găsit un loc unde se vindea ulei de migdale. Apoi am cumpărat niște cearșafuri, le-am cusut eu pentru că nu voiam ca soția mea să știe ce fac.

Știu, nu am menționat-o pe soție, numele ei este Karen. Ea este o roșcată dolofană și nu are deloc simțul umorului când vine vorba ca eu să mă încurc cu alte femei.

Ei bine, oricum nu cred, nu i-am spus niciodată nimic și nici ea nu m-a prins niciodată.

Dar slujba mea mă duce peste tot și la ore ciudate, așa că ea este obișnuită ca eu să plec pentru mai multe ore, din scurt.

Viața noastră sexuală este OK, Karen nu spune niciodată nu, dar de multe ori îmi dau seama că nu-i place. Sexul ca datorie nu este prea distractiv. O conving să mă lovească din când în când, de fapt e destul de bună la asta. Chiar o pot face să iasă fără sutien uneori, asta e distractiv. Îmi plac topurile lipicioase care lasă țâțele mari ale lui Karen să se rostogolească înainte și înapoi când merge, asta este distractiv și pare să o pună în mișcare. Când ajungem acasă după o noapte ca asta, ea se urcă de obicei deasupra mea.

Totuși, nu este la fel de distractiv ca prima dată cu cineva care spune că nu va face și nu va face niciodată, dar apoi o face.

Da stiu. Sunt un pervers, un nemernic. Şi ce dacă? Niciun rău nu s-a făcut și, în plus, să fii lovit oricum nu înseamnă sex. Apoi, din moment ce femeile sunt atât de ușor de manipulat, de ținut sub control, eram destul de sigur că Karen nu se va prinde niciodată niciuna dintre… activitățile mele.

Oricum, am postat niste reclame, explicand ca mă retrăsesem parțial din „meseria de maseur” dar nu voiam să-mi ies din mână. Deci nu am perceput o taxă, iar asta a ocolit legea bine. Pentru ca anunțul să sune adevărat, am menționat că aveam timp doar pentru un client în fiecare săptămână.

150 de apeluri telefonice mai târziu am schimbat anunțul cu „Doamne sau doamne doar în scenariu de cuplu”. Asta a redus numărul de apeluri de la băieți care doreau ca EU să le-o frec cu aproximativ jumătate.

Barbatii! Toți sunt o grămadă de nenorociți. Niciodată nu aveam de gând să frec penisul unui nebun, la naiba, nici nu-mi plăcea să fiu nevoit să-l fac pe al meu.

Eram pe cale să renunț, să mă întorc la vânătoarea unei noi maseuze, când sistemul de mesaje pe care l-am achiziționat ca să nu afle Karen a spus că am două mesaje.

Unul era un alt tip care căuta un handjob, l-am șters. Următoarea era o voce feminină sufocată care mă întreba despre munca și stilul meu și a lăsat un număr, așa că am sunat-o înapoi.

– Bună! Eram interesată de serviciile tale, a spus ea. 

Vocea mi-a sunat ușor familiar.

După o scurtă conversație, ea a rezervat pentru aceeași seară. În restul zilei am făcut handsprings, urma să am o femelă, pe masă, goală!

Chiar mi-am frecat-o pentru a mai elibera din tensiune, nu vroiam să salut cu penisul pe oricine ar fi fost chiar din poartă. În plus, nu aveam deloc planuri să pun furtunul pe cineva, sigur că voi prinde ceva ce nu pot pronunța. Tot ce îmi doream era să frec un corp frumos de femeie, să mă uit la niște țâțe goale și păsărică.

Doar distracție, fără sex. Președintele Americii a spus așa.

Oh, sigur, poate aș putea folosi un prezervativ, dar dintr-un motiv oarecare, ori de câte ori încerc să pun unul din acele lucruri pe penisul meu, se blegește și rămâne așa. O singură dată în care am reușit să pun un prezervativ, a trebuit apoi să pescuiesc chestia. Ați încercat vreodată să scoateți unul dintre acele lucruri de acolo după ce l-ați împachetat frumos la locul lui și apoi l-ați alunecat foarte bine?

Deloc distractiv. Ei bine, a fost putin distractiv, dar totuși.

Mă întrebam cum va fi prima mea clientă, ar vrea să fie goală sau sub cearșaf? Aș putea să-i masez sânii, poate chiar să fac un pic de joc sexual? Toate astea îmi treceau prin cap când îmi încărcam masa la unitatea pe care o închiriasem.

Am făcut asta pentru ca Karen să nu afle, la urma urmei, am menționat că e roșcată?

Cu un temperament pe măsură?

Am mers cu mașina la adresa pe care mi-o dăduse femeia. Când am deschis trapa din spate, m-am gândit că nu-i cerusem numele. A fost inteligent din partea mea, dar ce naiba.

Am sunat la uşă, am auzit nişte sunete din interior. Ușa s-a deschis și acolo era….Patti.

– Danny? Ce cauți aici?

– Eu… uhh… eu… am primit mesajul… despre… masaj?

Oh, la naiba! Mă gândeam doar să o iau la fugă.

– Nu știam că faci masaje, e amuzant! Ei bine, intră!

 Ea s-a dat deoparte ca să mă lase să intru.

Mi-am târât masa înăuntru, m-am uitat în jur. Întotdeauna o văzusem pe Patti la biroul ei din centrul orașului, era sus, deasupra unui salon de coafură. Obișnuiam să glumesc cu ea despre „a alerga pe mănușa” bătrânelor cu capetele îndesate în uscătoare de păr. Fără îndoială îmi aruncau mereu priviri urate, uneori cu ură știind că mă duc sus să fac un masaj.

Știam ce era în mintea lor, erau o grămadă de bătrâni proști care se gândeau că sigur se va întâmpla ceva acolo sus.

– Poți să te așezi aici, în sufragerie, dacă vrei. Asta e interesant, ar fi trebuit să-mi spui că și tu lucrezi, am fi putut… poate face schimb? spuse ea cu un zâmbet dulce.

Am început să desfac masa, reușind să pun unul dintre cabluri sub piciorul mesei când am deschis-o. Mi-au trebuit câteva încercări până să-o instalez în sfârșit, Patti m-a urmărit amuzată.

– Nu te-am văzut de ceva vreme, a spus ea. 

Știam că asta era o întrebare.

– Am fost ocupat, am o mulțime de clienți, am răspuns, mințind printre dinți.

– Înțeleg. Ai menționat că vrei doar să rămâi în practică?

– Uhh… da, slujba mea obișnuită mă ține destul de ocupat, dar îmi place să fac masaje așa că m-am gândit…

– Este foarte drăguț din partea ta, știu ce vrei să spui. Masajul este un lucru minunat de făcut pentru cineva, mi-a zâmbit eadulce.

Am zâmbit, mergea destul de bine, am văzut că nu bănuia nimic.

După cum spuneam, femeile sunt ușor de manevrat.

– Ei bine, mă voi duce să mă pregătesc. A intrat în cealaltă cameră, lăsându-mă să încerc să-mi dau seama cum să aranjez masa. La dracu de cearșafuri, așez un capăt și celălalt capăt iese. În sfârșit, am pus cearșaful de jos după mai multe încercări, apoi l-am întins pe cea de sus, împăturindu-l cu grijă. Mi-am asezat mica perna in capul mesei, arata frumos si profesionist.

Eram mândru de mine.

Patti s-a întors cu un prosop alb uriaș înfășurat în jurul ei, era desculță. M-am gândit că era nud pe dedesubt, sau cel mult în lenjerie intimă.

– Voi intra și mă voi spăla în timp ce vei ajunge pe masă. 

M-am îndreptat spre ceea ce știam că este baia. M-am gândit că o să-i dau puțină intimitate, să mă comport ca un profesionist.

– Bine.

 S-a uitat la mine cu o privire ciudată, apoi a chicotit.

În baie, m-am spălat pe mâini de o grămadă de ori, lăsând șă curgă apa fierbinte pentru a le încălzi. Încercam să-mi expun în minte ce voi face în continuare. Știam că Patti aproape întotdeauna începea de la picioarele mele sau de la tălpi, așa că m-am gândit că voi sparge gheața făcând asta.

Eram destul de sigur că oricum nu va fi nici un papuc, așa că m-am resemnat să fiu cât se poate de conservator. La urma urmei, Patti era un masaj terapeut profesionist și eu eram un… ei bine, chiar nu știam sigur ce să fac, în afară de a încerca să fac ceea ce mi se face de obicei.

Respirând adânc, am strigat să văd dacă era pregătită.

– Da, sunt, răspunse vocea ei liniștită.

Patti stătea întinsă cu fața în jos sub cearșaf, prosopul uriaș era întins deasupra peste ea. Am luat puțin din uleiul meu și l-am întins pe mâini, apoi am început pe picioarele ei. I-am lucrat mult timp picioarele, părea să-i placă asta. Chiar am întins fiecare deget de la picior și am lucrat între ele, așa cum văzusem că mi-au făcut alți terapeuți.

– Uau, mâinile tale chiar se simt bine! a  început ea să toarcă. 

Asta mi-a sporit puțin încrederea, așa că am îndoit marginea cearșafului și am început să-i mângâi gambele. Picioarele ei se simțeau mici sub mâinile mele, eram obișnuit cu picioarele soției mele Karen, care erau ușor de două ori mai mari. Am petrecut mult timp și pe gambele ei, întorcând cearceaful în sus încă câțiva centimetri. Am folosit o presiune ușoară, făcând mai întâi un picior, apoi celălalt, apoi mergând înapoi și repetând fiecare mișcare.

În cele din urmă, m-am hotărât să merg mai sus, așa că i-am îndoit cearceaful peste coapse, lăsând marginea de jos suficient de jos încât spatele ei să fie complet acoperit.

Ea nu a spus nimic, așa că am început să-i frec partea din spate a coapselor. Și-a făcut o mică rostogolire a șoldurilor și și-a deschis picioarele câțiva centimetri pentru a-mi permite să ajung la interiorul coapselor ei. M-am oprit cu grijă pe fiecare picior la jumătatea distanței.

Am repetat acele mișscări de mai multe ori și era pe cale să mă mut la spatele ei.

– Poți să mergi mai sus, Danny. Sunt obișnuită să fac masaj și nu sunt chiar rușinoasă.

Doamne! Era un indiciu, o undă verde? Nu eram 100% sigur, dar mi-am lăsat mâinile să meargă mai sus până când nu a fost decât câțiva centimetri între vârful degetelor și păsărica ei. Patti a scos un oftat liniștit când am făcut asta, asta m-a încurajat și mai mult. Până acum știam sigur că nu avea chiloți pe ea.

Patti s-a mișcat ușor, apoi brațul ei drept s-a întors și și-a frecat șoldul.

– Spatele meu e puțin înțepenit, trebuie să mă mișc, a spus ea.

– OK, mergem mai departe, am răspuns.

Și-a ridicat genunchiul drept până când a rămas în unghi drept. Cearşaful a căzut jos şi a acoperit-o de privirea mea, dar acum stătea întinsă acolo pe burtă… cu picioarele desfăcute!

Penisul meu a început să se miște cu o minte proprie. Aveam un impuls nebun să mă aplec și să arunc o privire, dar nu am vrut să fiu evident.

Nu eram sigur ce să fac, dar trebuia să fac ceva. M-am ridicat pe partea laterală a mesei, m-am întins în jos și am împăturit cearşaful din partea mea pe spate peste ea, dezvăluindu-i fesa stângă.

Știam despre răspunsul sciatic, așa că mi-am deschis mâinile și, ținându-le așa, am mângâiat înainte și înapoi peste burtica ei cea mai apropiată de mine.

– Oh, se simte atât de bine, atât de mulți terapeuți pur și simplu nu vor lucra la fesieri, spuse ea oftând.

– Nu mă deranjează dacă nici pe tine nu te deranjează, i-am răspuns.

M-am mutat pe partea cealaltă, apoi am ezitat. Ar trebui să îndoi doar cearșaful? Asta ar lăsa-o toată… goală? Piciorul ei drept era încă îndoit spre exterior. Pur și simplu nu eram sigur ce să fac.

– Asta e partea… mă doare șoldul, chiar deasupra șoldului. Poți, poate, să rezolvi asta pentru mine? m-a încurajat ea.

BINE. Am îndoit cearşaful în sus, dezvăluindu-o complet. Nu a existat niciun protest, așa că am început să-mi frec mâinile înainte și înapoi pe spatele ei, chiar deasupra șoldului. Piciorul ei drept era încă îndoit la genunchi, dar eu stăteam deasupra acelui punct. Știam că păsărica ei va fi larg deschisă dacă aș fi la picioarele mesei, dar nu o puteam vedea bine de unde stăteam. Am început să-i lucrez picioarele cu ambele mâini, în sus și în jos pe coapsă. Încercam să mă opresc scurt și să nu o ating, dar am simțit de câteva ori păr pubian sub vârful degetelor.

Mâinile mele au început să se usuce, m-am uitat și mi-am dat seama că sticla mea de ulei era la picioarele mesei. Dacă aș păși acolo și aș privi, ea ar fi deschisă larg.

Ce ar crede ea?

– Am nevoie de mai mult ulei pe mâini, am spus, crezând că își va închide picioarele. Încă nu eram complet sigur de mine.

– Da, degetele nu îți alunecă suficient, a răspuns Patti, apoi și-a întors capul și și-a băgat ambele mâini sub fese.

M-am dus și mi-am luat uleiul, ea nu s-a mișcat. Am aruncat o privire lungă la ea când m-am dat înapoi, avea un tufiș plin. Buzele vaginului ei erau strălucitoare și arătau umede. Era o mică sferă de umezeală, am putut vedea asta clar.

M-am întors imediat să lucrez la șoldul și coapsele ei, dar de data aceasta am stat chiar la capătul genunchiului ei. Mă încânta să-mi văd mâinile urcându-i pe coapse, apoi când îmi apăsam degetele și le trăgeam în jos, păsărica ei se deschidea, i-am văzut clitorisul mare ieșind de sub capotă și apoi alunecând înapoi. Am repetat acea mișcare de atâtea ori încât în ​​cele din urmă și-a mișcat piciorul înapoi în jos, așa că am tras cearceaful în jos, dezvăluindu-i spatele.

Am petrecut încă o perioadă bună de timp lucrând la spatele și umerii ei, începusem să mă gândesc că poate sunt destul de bun la asta, deoarece ea continua să scoată gemete și suspine.

In sfarsit a venit timpul pentru întoarcere, am ridicat cearceaful usor ca Patti sa se poata întoarce. I-am pus pernuța la ceafă, s-a întins pe spate și a închis ochii.

Am lucrat pe umerii ei o vreme, apoi pe ambele brațe. Am făcut chiar și fiecare deget individual.

– Ești… rușinoasă în privința sânilor tăi? am întrebat.

– Oh, nu. Sigur că nu! 

Ea întinse mâna și trase cearceaful până la talie.

Sânii ei erau mici, dar bine conturați. Sfarcurile ei erau foarte închise la culoare și erau strânse în nasturi mici. Am început să-i mângâi partea superioară a corpului, lăsându-mi mâinile să se învârtă în cercuri. Mi-am ridicat palma de fiecare dată când treceau peste, evitându-i sfarcurile.

– Îmi place mai multă presiune decât atât, a spus ea.

Am crescut presiunea, ea a cerut mai multă până când în cele din urmă i-am strâns ferm. Apoi am riscat și am ciupit fiecare mamelon între degetul mare și arătător și le-am rostogolit. Spatele i s-a arcuit ușor și a scos un geamăt.

– Sfarcurile mele sunt foarte sensibile, mă bucur că nu te deranjează să le atingi, murmură ea.

– Să mă deranjeze?

 Acum era evident că avea să mă lase să fac orice îmi doream cu sânii ei, așa că am făcut asta iar și iar, obținând o reacție mai puternică de fiecare dată.

În cele din urmă m-am oprit, realizând că mă jucam mai degrabă decât să fac un masaj. Ochii ei s-au deschis, s-a uitat la mine și a rânjit.

– Chiar ești destul de bun! a spus ea.

– Mulțumesc. Eu doar… ei bine, nu eram sigur cât de departe pot merge de când ai spus….

– Oh, vrei să spui la salonul meu? Nu pot face așa ceva acolo jos, asta e treaba mea.

– Oh, inteleg, i-am spus. Chiar nu am făcut-o, totuși.

– Aia este muncă, pentru plată. Nu plătesc așa că…

 Ea a zâmbit din nou, lăsând asta în aer.

BINE. Am înțeles.

Am desenat cercuri în sensul acelor de ceasornic în jurul abdomenului ei, împingând cearșaful mai jos cu fiecare cerc până când degetele mele au trecut prin vârful părului ei pubian. Am lăsat cearșaful acolo, m-am mutat la picioarele ei și am început din nou. Pe măsură ce mâinile mele au urcat pe coapsele ei, picioarele i s-au deschis. Mi-am lăsat mâinile să se ridice în sus, de data aceasta nu m-am oprit și mi-am lăsat degetele să-i gâdile buzele păsăricii ei. Ea oftă și își deschise picioarele mai larg.

Am dat jos cearceaful de pe ea, l-am pus deoparte în timp ce se uita la mine, ochii ei erau aprinși.

Am întins mâna între picioarele ei și am început să o mângâi, lăsându-mi degetele să-i lovească clitorisul în sus de fiecare dată. Apoi am coborât între picioarele ei, le-am deschis și i-am ridicat genunchii mai sus. Am întins mâna și mi-am trecut degetele mari în sus și peste ea, alternând de fiecare dată, în sus pe lungimea fantei ei.

Buzele îi erau umflate, grase și țâșneau. Trupul i-a tremurat și a lăsat afară un mic strigăt, cu șoldurile sărind. Știu că a avut cel puțin trei orgasme serioase.

În cele din urmă, trupul ei s-a încordat, s-a ținut acolo pentru o clipă lungă, apoi s-a prăbușit.

– Doamne, asta a fost un orgasm serios de 15 secunde! mi-a zâmbit ea.

Eram complet mândru de mine. După câteva minute, Patti se ridică. Apoi a alunecat de pe masă, încă goală. Cu siguranță nu era deloc timidă.

– Urca, a zâmbit ea.

– Să urc? m-am uitat la ea.

– Da, e rândul tău, spuse ea cu un rânjet.

Dang.

M-am urcat pe masă, Patti m-a frecat rapid, apoi m-a prins și mi-a frecat carnea cu furie. A fost uimitor să obțin un handjob de la o femeie complet nudă. Soția mea Karen a făcut-o de multe ori, desigur, dar asta era diferit.

– Pun pariu că vei veni să mă vezi din nou, nu-i așa? a zâmbit ea mai târziu, după ce ne-am îmbrăcat.

– Poti conta pe asta, i-am spus. 

Apoi mi-am împachetat echipamentul, am coborât în ​​curtea depozitului să-mi las echipamentul, apoi m-am dus acasă.

– Bună, dragă, unde ai fost? m-a întrebat Karen când am intrat pe uşă.

– Oh, jos, la bar, am băut, am jucat poker și am încercat să agăț niște prostituate, i-am spus în glumă.

– Oh, bine. Ei bine, cina este gata.

 S-a întors în sala de mese, râzând de mine.

De fapt, am trecut prin cină înainte să o apuc și să o întind pe podea în sufragerie. Șoldurile mari ale lui Karen m-au lovit cu furie, părea să fie mai excitată decât în ​​mod normal. Eu cu siguranță eram, chiar dacă am fost stors cu câteva ore mai devreme, am reușit totuși să nu mă gândesc la Patti lăsându-mă să mă joc cu corpul ei.

Mai târziu, ne-am întins acolo, pe canapea, unul în brațele celuilalt, pur și simplu bucurându-ne de plăcerea de a ne ține în brațe.

Am simțit un pic de vinovăție, dar doar pentru o clipă. Ceea ce nu știa Karen nu avea să o rănească oricum. Apoi s-a ridicat, a întins mâna și mi-a mângâiat leneș penisul moale.

– Deci, Danny. Ce este mirosul ăsta? întrebă Karen.

– Miros? Ce miros? am adulmecat.

– Un fel de loțiune sau ceva?

– Oh, asta. Hemoroizii meu au început să mă chinuie puțin, am mintit.

– Este amuzant, miroase exact ca uleiul de migdale pe care îl folosește terapeutul meu de masaj de la spa.

– Terapeu de masaj? Ce terapeut de masaj? am întrebat.

– Oh, nu ți-am spus? Spa-ul are o activitate specială, o combinație de saună și masaj pentru cincizeci de lei. Este o afacere destul de bună, mi-a zâmbit ea.

Am clipit de câteva ori, doar privind-o surprins.

– Am profitat de asta de câteva ori acum, spuse Karen ridicându-se.

– Oh. Pe cine vezi?

– Numele ei este Patti. Are și un birou în centrul orașului. Am trecut cu mașina pe acolo acum câteva săptămâni. 

Karen s-a uitat direct la mine. Am reușit să păstrez o față sinceră.

– Ori o văd pe ea… ori pe Carl, mi-a zâmbit ea.

– Carl? Cine este… Carl? am întrebat.

Karen doar a zâmbit și s-a îndreptat spre baie complet goală. Am privit cum își zvâcnea fundul în timp ce mergea.

– Cine este Carl? am întrebat din nou.

– Doar unul dintre terapeuți, totuși este cam drăguț. 

S-a întors și mi-a zâmbit, apoi a intrat și a închis ușa.

Nu voi înțelege niciodată femeile și am avut o senzație ciudată.