Primul meu masaj adevărat

 Primul meu masaj adevărat

 

Am fost în câteva locuri de masaj. Au fost plăcute, dar nimic cu adevărat erotic, până la această doamnă pe care am sunat-o. I-am văzut anunțul pe net. Suna foarte frumos la telefon. Era energică și avea un accent plăcut. Am făcut o programare.

Lucra de la ea de acasă. Când a răspuns la ușă, am fost plăcut surprins. Avea vreo 40 de ani, dar încă era în formă. Avea pantaloni scurti și un maiou strâmt. Părea foarte încântată să mă vadă. Ea a zâmbit, s-a uitat la mine în sus și în jos, apoi a spus: 

– Ohh, ce înalt ești! 

M-a condus la masă. Zâmbind, ea a spus: 

– Te rog, scoate-ți TOATE hainele… sau rămâi cu ce te simți confortabil. Le poți agăța acolo. Apoi întinde-te cu fața în jos pe masă, cu prosopul peste tine. Mă întorc în câteva minute. 

În timp ce se îndrepta spre uşă, mi-am scos cămaşa. Cu mâinile pe catarama curelei, am văzut-o aruncând o ultimă privire înainte de a închide ușa. Ochii noștri au făcut contact și ea părea foarte stânjenită și și-a întors privirea și a închis ușa.

M-am dezbrăcat. Acum doar în boxerii mei, îmi amintesc ce spusese ea. 

– Te rog, scoate-ți TOATE hainele. 

Mi-am amintit cu drag cum a subliniat cuvântul „TOATE” și cum ochii i s-au coborât puțin când a spus-o. Ei bine, m-am gândit, nu te sfiiacum, s-ar putea să nu mai primești niciodată această oportunitate. I-am dat jos. Am stat acolo o secundă sau două bucurându-mă de senzația ciudată de a fi gol.

M-am urcat pe masă, pe burtă. Masa moale s-a simțit rafinat pe penisul meu, care a devenit în curând erect. Am tras prosopul peste mine. Nu era un prosop foarte mare. Mi-a acoperit fesele și părțile laterale, dar cam atât. De asemenea, era un prosop alb subțire. M-am întrebat dacă va fi practic transparent când mă întorc. S-ar putea să nu fie transparent, m-am gândit, dar cu siguranță nu ar oferi prea multă protecție împotriva privirii ei dacă ar alege să se uite. Dar asta nu mă deranja, de fapt, speram să se uite. Am vrut să se uite. De aceea eram aici. Asta era fantezia mea, că o maseuză legitimă va deveni atât de captivată de mine, încât nu-și putea ține mâinile departe de mine.

Se auzi o bătaie în uşă şi ea s-a întors în cameră. În timp ce făcea masajul, am vorbit tot timpul, despre emisiuni TV, călătorii, sport, vreme etc. Era și ea foarte bună, se putea spune că avea antrenament. În timp ce mâinile ei mă lucrau pe spate, un val de plăcere mă străbătea. Sentimentul este de nedescris pe măsură ce îți trec acele frisoane pe șira spinării. Dar oricum, când a început pe picioarele mele, s-a strecurat pe interiorul coapsei. Apoi a făcut mișcări lungi în sus și în jos pe piciorul meu. Fiecare lovitură s-a lungit până când mâinile ei au făcut incursiuni în fesele mele. Mâinile ei calde și moi au trecut sub prosop, dar de fiecare dată când făcea asta a împins prosopul mai departe de mine. Mișcase prosopul atât de mult încât trebuia să-mi vadă testiculele. Mâna ei a venit cât mai aproape de a le atinge. Conversația se stingea în acest moment, amândoi ne concentram cu adevărat asupra a ceea ce se întâmpla. A lucrat și fesele. Dar asta a fost grozav, cu siguranță a meritat prețul de intrare, maseuzele anterioare nu au făcut asta. Ea a petrecut mult timp aici. Mâna ei stângă mi-a frământat fesa stângă, șoldul și partea laterală a coapsei mele, în timp ce mâna ei dreaptă a lucrat centrul coapsei mele, apoi interiorul coapsei. Apoi a mutat prosopul înapoi la locul inițial, acoperindu-mă complet.

Apoi a lucrat la celălalt picior, repetând procesul încântător. Deși de data aceasta lovitura ei a mutat prosopul aproape complet de pe mine. Combinația senzațiilor fizice împreună cu celelalte aspecte ale situației era îmbătătoare. Senzația mâinilor ei calde care îmi lucrează cu măiestrie picioarele și fundul gol. Gândul că eram aproape complet gol în fața acestei doamne ciudate. M-am întrebat. La ce se gândea? Era acest lucru normal? Doar un job? Plictisitor pentru ea? Trebuia să poată să-mi vadă testiculele. Se uita la ele? Ce credea ea despre ele? I-au trezit interesul sau erau la fel ca toate celelalte?

Apoi a luat prosopul și apoi m-a rugat să întorc. Mă uitam la ea când am făcut-o, ca să-i văd expresia. Părea că privea în altă parte, dar se uita cu coada ochiului. În timp ce a pus prosopul înapoi pe mine, i-am spus că mă simțeam grozav. Și că era cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată etc. Ea a zâmbit și a spus mulțumesc. Acest lucru a dus la mai multe discuții, în timp ce ea a început să lucreze la brațul și mâna mea. Am vorbit despre vacanțe, cele mai tari locuri în care am fost, locuri în care am dori să mergem, muzica noastră preferată, mâncăruri, filme etc. A fost o experiență grozavă, masajul a fost grozav, chiar și conversația. Și această doamnă nu era fierbinte, dar era atrăgătoare. Ea a spus că sunt mult mai drăguț decât ceilalți clienți ai ei. Ea a spus că de obicei avea bătrâni nepoliticoși. Și trebuie să spun că atunci când ea mă freca pe abdomen nu m-am putut abține să nu încep să devin tare. Părea că se uită la cum începe să crească. Mâinile ei frecau atât de aproape. Am simțit cârpa frecându-mi penisul în timp ce penisul mi s-a extins. Acest prosop nu a făcut nimic pentru a-l ascunde. Putea să vadă clar conturul lui. Nu exista nicio modalitate ca ea să nu-mi vadă erecția. Acest prosop abia m-a acoperit. Partea de jos a acoperit doar testiculele, în timp ce sus, dacă penisul mea ar fi fost cu jumătate de cm mai mare, ar fi ieșit din partea de sus a prosopului. În timp ce mâinile ei trasau cercuri pe burta mea de-a lungul marginii prosopului, ea a zâmbit și a părut să-și strângă buzele aproape de parcă ar fi spus „ooohh”. În cele din urmă și-a dat seama că o priveam cu atenție. Ea a fost puțin jenată, în timp ce mi-a zâmbit timid, apoi a întrerupt contactul vizual. Părea să spună hopa, m-am holbat puțin acolo și m-ai prins.

Ea a apucat partea laterală a prosopului și l-a întors ușor pentru a-mi expune coapsa. În timp ce a făcut acest lucru, partea pliată a prosopului a aterizat ușor pe zona de prosop sub care era penisul meu. Acel contact ușor se simțea electrizant. Nu mi-a atins organele genitale, dar părea să aibă modalități de a mișca prosopul (în timpul unei ședințe normale de masaj) care ar face contactul pentru ea. Ea mi-a făcut partea din față a piciorului. Apoi s-a dus să facă cealaltă. A apucat această parte a prosopului și l-a împăturit. Acum eram complet gol, cu excepția acestui mic prosop, pliat frumos peste erecția mea. Mâinile ei mi-au făcut mișcări lungi peste picioarele mele, iar abdomenul și în jurul celuilalt picior și înapoi.

Ea părea că mă așteaptă. Îmi doream foarte mult să-i cer o „favoare”. (Nu făcusem niciodată asta până acum, așa că eram foarte emoționat) dar m-am lăsat păgubaș. În cele din urmă, cu o mână pe coapsa mea și cu cealaltă pe burtă, ea a spus: 

– Cum te simți, ești relaxat?

Am răspuns că da. Apoi o mică pauză. Apoi ea a spus în cele din urmă: 

– Nu te grăbi să te ridici. 

Și așa s-a încheiat masajul.

După ce am plătit-o, am întrebat-o dacă pot stabili un alt masaj. Când s-a întors cu agenda ei, a stat foarte aproape de mine, în spațiul meu personal. Îi simțeam parfumul și fiind atât de aproape mi-a oferit o vedere minunată asupra decolteului ei. Mintea mea înota în posibilități.

Săptămâna viitoare, mă întorc acolo din nou. Am vorbit din nou în timp ce mă lăsa să intru în casa ei. Lucrul ciudat a fost că m-a urmat înapoi în cameră, încă vorbind. Așa că mi-am scos cămașa. E încă acolo, sprijinită de perete. Apoi pantofii și m-am așez să-mi scot șosetele. Ea este încă acolo și vorbim puțin. Mă gândesc că acest lucru este cu adevărat incitant. Ea este această doamnă care se uită la mine, pe care nu o cunosc și sunt pe cale să mă dezbrac. Mă ridic și îmi trag pantalonii scurti, astfel încât să ajung la boxeri. Ea este încă acolo!! Nu se uită direct, dar mai trage cu ochiul. Trebuie să recunosc că am învins-o. Am stat acolo ca un idiot vreo 3-5 minute, continuând discuția în boxeri. Apoi a părut că și-a dat seama că eram agitat din cauza asta și a părăsit camera. (Nu mi-e rușine de corpul meu, sunt într-o formă fizică bună și am 16 cm când sunt în erecție, dar asta era pur și simplu ciudat, nu făcusem niciodată așa ceva. Da, mă culcasem cu alte femei înainte dar acesta era un context total diferit. Întâi erau sărutul și îmbrățișarea, încălzirea etc. Era ciudat să fiu atât de dezbrăcat în prezența unei femei îmbrăcate.)

Dar oricum, ea a plecat și mi-am scos boxerii și am urcat pe masă, pe burtă. Tragând prosopul peste mine, mă gândeam de ce a rămas ea? Chiar se bucura de priveliște? Sau făcea asta cu toți clienții? Când a revenit, masajul a continuat ca data trecută. Doar că de data aceasta aș fi putut să jur că, atunci când ea îmi freca interiorul coapsei, unul dintre degetele ei a intrat foarte ușor în contact cu testiculele mele. M-am gândit că mi-am imaginat asta. Apoi mi-a cerut să mă întorc. Ea a pus prosopul pe mine și a început pe coapsa mea. Dar părea confuză și continua să se bată cu prosopul. Am întrebat-o dacă totul este în regulă. Ea a spus că în mod normal nu folosea un prosop. Și mi-am făcut curajul să spun ceva de genul:

– Eh, ah, nu avem nevoie de prosop.

Ochii ei scânteiau când scoase prosopul. Acest sentiment de a fi gol în fața unei femei în acest context a fost incredibil! Mai bine decât coca-cola, whisky, iarbă sau orice altceva! Se simțea ca și cum ochii ei erau niște mâini invizibile care îmi masau penisul!

Ea a continuat masajul ca înainte, total „profesionistă”, cu excepția faptului că eram complet gol în fața acestei femei. Și mi-a lucrat coapsa și șoldul. Se uita direct la Johnson al meu. Chiar dacă eram entuziasmat, eram speriat, așa că eram moale. Am continuat discuția. Deși discuția se schimbase cu siguranță în acest moment. Vorbeam despre nudism. Ea a spus că un corp este doar un corp etc. Nu e mare lucru. (Atunci de ce mă privea așa? Era doar în imaginația mea? Poate că era nudistă și acesta era doar un masaj normal?)

Dar oricum, eram dezbrăcat și această doamnă complet îmbrăcată îmi freca ulei pe corp. Mai târziu a început să lucreze la abdomenul meu. Discuțiile superficiale părea să se stingă. Ea îmi făcea mișcări circulare pe abdomen și, ocazional, îmi trecea o mână de-a lungul piciorului, apoi înapoi din nou, urcând pe interiorul spatelui până la abdomen, apoi partea inferioară a abdomenului meu. În tot acest timp, ea se uita flagrant la penisul meu.. În tot acest timp am fost doar privit pe furiș de ea, dar acum devenea puțin mai îndrăzneață. Mă uit la ea și ochii ei sunt ațintiți pe penis aproape dorind să devină tare. Mă uit la sânii ei și sunt mari. Aproape prea mare pentru corpul ei slab. Apoi a început să se întâmple. Penisul meu a început să devină tare. În timp ce se desfășura, mi-am ridicat privirea de pe sânii ei și la fața ei, era ăsta un zâmbet pe buzele ei? Da, asta era, cu siguranță se bucură și ea de asta. Eram complet gol în fața acestei doamne îmbrăcate și penisul îmi creștea până la o erecție completă. Ea freacase cu totul, cu excepția penisului și a testiculelor mele. Dar era atât de aproape să le atingă. Acest lucru a durat un minut sau două. Apoi a luat prosopul și mi l-a pus înapoi și a spus că asta a fost tot.

Mintea mea înota. Doamna asta era polițistă? Aveam să ajung umilit la televiziunea publică sau la ziarul local? La naiba, nu-mi păsa. Am întrebat-o ceva în măsura în care ar fi bine și mi-am pus mâna pe penis prin prosop și l-am frecat puțin prin el.

Părea să se gândească la același lucru adunând totul. Eram polițist? Și-ar pierde licența? Aș vrea să cred că aceasta era mai degrabă excepția decât norma pentru „afacerea” ei și eram o excepție norocoasă. Apoi ea a spus:

– Bine, sigur!

Și cu asta a desprins prosopul și mi-a aplicat puțin ulei pe testicule și s-a apucat de ele. Timp de cel puțin 5 minute mi-a rostogolit testiculele în mână. S-a dedicat lor, dar nu mi-a atins penisul. Asta până când cu o mână mi-a apucat scrotul și a tras în jos de el. Acest lucru mi-a forțat furia să se ridice direct în aer.

Cu ochii ei dansând de la penisul meu la fața mea și înapoi la penisul meu din nou, ea a spus: 

– Nu pot să cred că fac asta, nu fac asta niciodată.

Dar chiar nu mi-a păsat. Mi-a dat drumul testiculelor și penisul mi-a plesnit abdomenul cu o bufnitură. Apoi a apucat sticla cu ulei fierbinte și, începând de la baza penisului meu, a turnat o dâră de ulei. Ea a continuat în sus pe penis până la cap. Mâinile ei se simțeau minunat când intrau în contact. Ea știa fiecare truc din carte. Eram în rai. În cele din urmă, s-a hotărât să mă elibereze. Mâna ei stângă mi-a apucat ferm penisul, iar cealaltă mi-a gâdilat testiculele.

Această doamnă îmbrăcată complet îmi mângâia acum penisul.. Mi-am pus brațul în jurul ei, ținând-o aproape. M-am uitat în jos la mâinile ei care mă lucrau, apoi în sus la fața ei, apoi am aruncat o încărcătură care l-ar fi făcut de rușine pe Peter North. A stropit peste tot. Am strâns această încărcătură timp de 8 zile. Cea mai bună parte a fost că această doamnă era încântată și a țipat la prima stropire și apoi a întâlnit fiecare stropire succesivă cu un „ooh” „oh” „da”

Cu hotărâre, ea a stors ultima picătură de spermă. A spus că nu a mai văzut atât de multă spermă de mult timp. În interior am strigat „DA!!”. Ea a făcut o treabă bună de a mă curăța. Am avut vreo 80 de masaje (de la mai multe maseze diferite), dar nu am reușit niciodată să repet asta. Am avut o mulțime de experiențe bune de atunci, dar cred că prima dată este ceva special.