Primul masaj senzual al lui Brandon

 Primul masaj senzual al lui Brandon

 

Abia mai târziu în viață Brandon a descoperit plăcerea masajelor terapeutice. Un director ocupat, a suferit frecvente dureri de spate și de gât, iar în timpul vacanței într-o stațiune, a încercat unul dintre masajele terapeutice și a descoperit cât de minunate erau! De atunci, începuse să primească frecvent masaje terapeutice. Singura lui frustrare a fost că deseori considera că masajele sunt electrizante din punct de vedere sexual, mai ales dacă maseuza era o femeie tânără și atractivă (ceea ce părea adesea să fie cazul).

Nu era pe deplin sigur ce era, poate doar pentru că atunci când a fost în sfârșit capabil să se relaxeze, gândurile lui întorcându-se de la muncă la alte chestiuni. Bineînțeles, întinderea nud pe o masă, chiar dacă acoperit cu pături grele, a adăugat la tensiunea sexuală. Iar atingerea fermă a mâinilor maseuzei pe pielea lui a contribuit cu siguranță. A descoperit că trebuie să se concentreze în mod activ pentru a nu obține o erecție în timpul masajelor sale, deoarece era îngrozit la gândul că se întoarce și ridică literalmente un cort sub pătură.

Într-un weekend, în timp ce stăteau la club la o băutură, Brandon a discutat cu câțiva dintre cei mai buni prieteni ai săi pentru a vedea dacă au avut aceeași reacție. Amândoi au râs și l-au întrebat de ce nu a încercat un masaj senzual cu proverbialul final fericit.

Gândul chiar nu-i trecuse prin minte până când prietenii lui i-au sugerat, dar odată ce sămânța a fost plantată, doar la asta se gândi în următoarele câteva zile. În cele din urmă, cu mintea fixată pe un final fericit și cu gâtul la fel de încordat ca întotdeauna, Brandon a intrat online și a început să caute pe cineva care să ofere o experiență de masaj mai completă.

După ce a verificat mai multe reclame pe un site web local, el a observat una care oferea un masaj „în stil australian” de la o blondă drăguță și bine definită. Nu auzise niciodată acest termen înainte și l-a intrigat, așa că a trimis un mesaj rapid la numărul din reclamă. Proprietarul numărului a răspuns că australianul era un masaj efectuat pe o masă specială care facilita accesul deplin la fiecare centimetru din corpul unui client.

Încă nu știa în ce se bagă, dar mintea lui Brandon era literalmente în cursa cu posibilitățile. Așa că și-a rezervat o întâlnire cu maseuza în după-amiaza următoare.

La ora stabilită, a oprit și a parcat în fața blocului, conform instrucțiunilor. I-a trimis un mesaj maseuzei că a sosit, iar ea i-a dat instrucțiuni către apartamentul ei.

În timp ce bătea la ușă, Brandon avea emoții, neștiind la ce să se aștepte de la primul său masaj senzual. Când ușa s-a deschis, a fost uşurat să vadă o femeie foarte atrăgătoare, de aproximativ 1.70 m, în jur de 30 de ani, cu ochi verzi și păr lung, blond, prins în coadă de cal. L-a invitat în casă, i-a oferit mâna pentru o strângere și s-a prezentat ca fiind Nancy. Brandon o admira pe Nancy în timp ce îi strângea mâna. Avea cel mai sexy accent australian și chiar și sub halat, își dădea seama că avea o siluetă fantastică.

Nancy i-a oferit lui Brandon un duș, pe care el l-a acceptat cu bucurie și i-a spus să se acopere cu prosopul și apoi să se alăture ei în camera alăturată când termină. Brandon a făcut un duș rapid, dorind să înceapă și, înfășurându-și prosopul în jurul taliei, a intrat în camera alăturată. Nancy stătea în fața unei mese de masaj, fără absolut nimic, și ea s-a dat încet într-o parte, îndrumându-l pe Brandon să-și scoată prosopul și să se întindă cu fața în jos.

La început, Brandon nu și-a putut lua ochii de la Nancy! Era absolut uluitoare. Avea o pereche de sâni perfecți cupa D, plini de viață , o talie minusculă, un fund rotund și picioare bine lucrate. Ea avea, de asemenea, o serie de tatuaje de bun gust care nu făceau decât să-i sporească frumusețea. Era fascinat de ea!

Brandon s-a uitat în cele din urmă bine la masă și nu semăna cu nicio masă de masaj pe care o văzuse vreodată! Jumătate din masă arăta ca dispozitivele obișnuite cu perne cu care era obișnuit, iar acest capăt era acoperit cu suportul pentru față în formă de U la care se aștepta. Dar la jumătatea distanței, masa se împărțea în două brațe care se întindeau, formând un fel de formă de Y. Ambele brațe întinse erau căptușite ca și cealaltă jumătate a mesei, dar nu era complet sigur ce să facă.

Nancy i-a sugerat să urce între brațe, să se îndoaie în talie și să-și întindă pieptul pe partea superioară, poziționându-și capul în tetieră. În timp ce făcea asta, Nancy i-a luat picioarele pe rând și l-a ajutat să le ridice pe cele două brațe ale mesei. Odată ce s-a terminat, Brandon a fost cocoțat confortabil pe masă, în afară de faptul că picioarele îi erau desfășurate larg și bărbăția lui atârna liber între cele două brațe. Nu era deloc inconfortabil, dar cu siguranță era neobișnuit și se simțea puțin vulnerabil. Apoi a pus blocuri mici căptușite pe fiecare braț al mesei în interiorul picioarelor lui și lângă gleznele lui, astfel încât picioarele lui să nu alunece de pe masă.

Orice sentiment de vulnerabilitate i-a scăpat rapid din cap când Nancy a început masajul. Era foarte pricepută, cu mâinile puternice și folosea un ulei fără parfum. Ea a început cu gâtul și umerii lui, ceea ce l-a relaxat imediat. În timp ce ea a continuat să coboare pe spatele lui, el a fost liniştit într-o stare aproape de transă. Masajul lui Nancy a fost la fel de bun ca oricare pe care l-a primit la spa-urile de lux!

În cele din urmă, Nancy a coborât până la picioarele lui și a început să-i maseze partea din spate a coapsei și a gambei lui stângi, coborând până la picioarele lui. Apoi a început să-i maseze interiorul picioarelor, ajungând în cele din urmă la coapsa lui. Ea și-a alunecat încet mâna unsă până la vârful coapsei lui și, în timp ce o masa, mâna ei s-a lovit de testiculele lui. Penisul i-a atras imediat atenția, iar Brandon a scos un oftat ușor de plăcere. Ea s-a mutat apoi la piciorul lui drept și a repetat aceeași procedură, rămânând din nou la capăt pe coapsa lui. În acest moment, Brandon era complet erect și își simțea penisul pulsand cu fiecare bătaie a inimii.

Nancy a continuat apoi să meargă în punctul central al Y-ului, între picioarele lui Brandon. Ea a început să frământe fesierii lui Brandon cu ambele mâini, dar după câteva clipe, și-a alunecat ambele mâini în jos între picioarele lui și și-a trecut degetele peste scrotul lui, apoi a trecut un deget în susul fundului lui. Lui Brandon nu-i venea să creadă cât de entuziasmat era! El se excita adesea în timpul masajelor, dar ea îl ducea la un nivel de excitare sexuală pe care nu îl mai experimentase până acum.

Nancy a continuat să-i tachineze testiculele și fundul până când Brandon practic s-a zguduit de masă. Când a simțit că era complet trezit, s-a întins cu o mână unsă și i-a prins penisul îngrădit. În acest moment, Brandon a gâfâit cu voce tare de plăcere și un pic de surpriză. Ea a început să-i pompeze metodic penisul cu o mână, în timp ce continua să se joace cu testiculele lui cu cealaltă. Ea a continuat cu pomparea ritmică a membrului său umflat până când respirația lui a început să se accelereze și a simțit că se apropia de orgasm.

Și apoi, brusc, s-a oprit. După o clipă, Brandon îi simți din nou mâinile pe spatele picioarelor lui, masând și frământând. A început să coboare din euforia aproape de orgasm, dar a fost și dezamăgit că ea nu-l terminase.

După ceea ce părea a fi o eternitate, dar care probabil a durat doar câteva minute, Nancy a început din nou să-i tachineze testiculele și fundul, apoi a progresat să-i mângâie penisul tare cu mâna ei. Din nou, ea l-a adus aproape la orgasm, dar apoi s-a oprit brusc, de data aceasta ieșind din Y și venind lângă el pentru a-i masa brațul drept. Apoi s-a întors la Y și a început din nou să-i mulgă penisul aproape până la margine, dar din nou s-a oprit și a mers de cealaltă parte pentru a-și masa celălalt braț. Brandon a început să se întrebe dacă a înțeles greșit ce se oferea sau poate că un „australian” nu includea un final fericit. Nancy și-a continuat masajul timp de câteva minute, dar odată ce a simțit că Brandon s-a calmat puțin, s-a oprit.

Brandon nu putea spune unde plecase sau ce făcea. Apoi, brusc, a simțit ceva minunat de cald și umed pe vârful penisului. Încet, penisul i-a fost aspirat, iar Brandon și-a dat seama că Nancy se poziționa sub masă, între picioarele lui, și îi sugea penisul de jos. Nu-i venea să creadă cât de bine s-a simțit și cât de expert i-a lucrat penisul cu gura și gâtul. În același timp, a întins mâna și a început din nou să-i tachineze testiculele și fundul. Stimularea a fost diconcolo de cubinte!

Putea simți cum presiunea creștea în coapsele lui și începu să se teamă de momentul în care Nancy își va scoate penisul din gura ei și îi va opri un alt orgasm. Dar de data asta, ea nu s-a oprit. Ea a continuat să-i sugă penisul umflat și să se joace cu testiculele lui până când el nu s-a mai putut abține și a explodat în gura ei cu unul dintre cele mai mari orgasme pe care probabil le-a experimentat vreodată! Ea a continuat să sugă până când testiculele lui au fost complet drenate, apoi și-a scos încet penisul din gură.

După încă câteva clipe, Brandon a simțit din nou mâinile lui Nancy pe umerii lui, iar ea a spus

– Acum te simți mult mai relaxat decât atunci când am început!

 Brandon nu se putea gândi la o descriere mai exactă a stării sale… simțea că practic s-ar fi topit în masă. Nancy a termina masajul fără a se grăbi, apoi i-a oferit un alt duș să se curețe.

Din acea zi, Brandon nu s-a mai obosit să viziteze un alt spa, în schimb programând un masaj senzual cel puțin săptămânal.