Primul masaj erotic

 Primul masaj erotic

Am avut un client nou și m-am dus la biroul lui să mă întâlnesc cu el. El era proprietarul clădirii. Erau 4 etaje. La primele două niveluri era un bar pe care îl deținea. La etajul 4 era biroul lui. Din exteriorul clădirii am putut vedea un panou pe fereastra de la etajul 3 care spunea „Masaje”.

M-am întâlnit cu clientul meu și la sfârșitul întâlnirii l-am întrebat despre studioul de masaj. El a spus: 

– Nu l-am folosit niciodată, dar ei își plătesc întotdeauna chiria la timp.

M-am urcat în lift și dintr-un capriciu am decis să verific studioul de masaj pentru că îmi place să mă bucur de un masaj bun. La o masă stătea o fată tânără de aproximativ 30 de ani, care avea jumătate din vârsta mea, cu părul lung, ondulat, negru și tenul palid. Purta o cămașă neagră strâmtă și pantaloni negri stretch. Am întrebat-o cât costă o ședință de masaj.

Ea mi-a spus prețul, care părea să fie unul corect. Apoi a spus: 

– Avem disponibilitate și acum dacă ești interesat.

Am spus: 

– Sigur, hai să mergem.

Am urmat-o înapoi într-o cameră unde era o saltea de pat pe podea. A spus că o cheamă Renatta. Am crezut că acest lucru nu este normal. A pus repede lenjerie nouă pe pat. Ea a spus: 

– Scoate-ți toate hainele și întinde-te cu fața în jos și mă voi întoarce în câteva minute. 

Atunci ar fi trebuit să îmi dau seama că acesta nu va fi un masaj obișnuit, deoarece nu mi-a dat un prosop pentru a-mi acoperi fundul. M-am gândit să văd unde se va ajunge cu asta.

Câteva minute mai târziu, a revenit. 

Masajul a început cu ea frecându-mi spatele cu puțin ulei. Nu a fost cel mai bun, dar a fost ok. S-a mișcat în jos și mi-a masat gambele și coapsele. Mi-a atins foarte ușor  scrotul. Apoi a început să-mi maseze fundul. Am început să mă excit și am putut să-mi simt penisul devenind tare. Era îndreptat în jos între picioarele mele și m-am întrebat dacă ar putea să-mi vadă vârful penisului crescând.

Apoi a spus: 

– Desfă-ți picioarele mai mult pentru mine.

 Am făcut-o și acum eram sigur că putea vedea totul. Apoi a început să frece locul dintre mingi și anus. Cred că aceasta este o modalitate de a masa prostata. Am început să gem ușor și am simțit că penisul meu era pe cale să explodeze. M-a întrebat: 

– Te simți bine?

I-am spus: 

– Se simte uimitor!

După câteva minute în care m-a frecat acolo, mi-a spus că e timpul să mă întorc. Eram încântat să văd ce urmează, dar stânjenit, pentru că acum mă va vedea pe deplin din cap până în picioare. Nu sunt genul care să mă laud și uneori nu este un lucru bun, dar penisul meu este cu siguranță mai lung decât media și foarte gros.

Când m-am întors, ea a spus: 

– O, Doamne, ești al naibii de mare! Ești ca King Kong! 

Nu am știut ce să spun și am lăsat-o așa.

Mi-a masat apoi coapsele un pic, apoi s-a mutat înapoi la masajul de prostată. Ea a spus apoi: 

-Poți să ți-o freci dacă vrei.

I-am spus: 

– Aș prefera să o faci tu pentru mine.

Ea a răspuns: 

– Mi-ar plăcea, dar la noi, legea spune că nu trebuie să atingem organele sexuale. Dar îmi place să privesc un bărbat frecându-se. 

Apoi a spus:

– Ai vrea un pic de ulei de masaj pe penis?

 Nu am folosit lubrifiant niciodată când m-am masturbat, așa că m-am gândit să încerc.

Ea a ținut sticla peste penisul meu tare și a lăsat să curgă peste tot penisul meu. Apoi s-a ghemuit lângă mine cu capul pe umărul meu și a spus: 

– Acum pot să mă uit la spectacol și dacă vrei, te pot freca aici dacă te va ajuta.

Când a spus asta, a atins zona prostatei.

I-am spus: 

– Doamne, da, se simte atât de bine.

Am început încet să-mi mângâi penisul în timp ce ea îmi freca zonă sexuală nou găsită. Ea a început să mă încurajeze spunând: 

– Doamne, ești atât de sexy, îți iubesc penisul King Kong. Vreau să te văd cum ejaculezi. Mângâie-l mai repede și mai tare. Vreau să te văd ejaculând peste tot.

Cu această încurajare am început să mă frec mai repede și mai tare. Șoldurile mele au început să pompeze ușor și cu ea frecându-mi locul, nu știu dacă a fost din întâmplare sau nu, dar degetul ei ar intra cam un centimetru în fundul meu de fiecare dată când șoldurile mele se ridicau. Am fost surprins că mi-a plăcut.

Nu m-am mai putut abține și mi-am explodat sperma peste tot. Și-a apăsat cu degetul arătător în noul meu loc, apoi și-a băgat degetul mijlociu cam un centimetru în fundul meu. S-a simțit atât de bine încât am continuat să mă mângâi. Înainte să-mi dau seama, am simțit că presiunea începea să se dezvolte din nou. Renatta a spus: 

– Oh, iubitule, poți să ejaculezi din nou?

Am spus: 

– Cred că da, nu te opri din ceea ce faci.

Apoi și-a mutat degetul mare pe punctul meu sensibil și și-a strecurat degetul mijlociu puțin mai adânc. Nu a durat mult până am tras o a doua încărcătură mult mai mare decât prima. Nici măcar nu credeam că este posibil.

S-a uitat la ceas și a spus: 

– Ora ta s-a terminat, o să-ți aduc o cârpă caldă cu care să te cureți. 

În cameră era o unitate care ținea hainele umede și calde. În timp ce s-a întors, am văzut-o ștergându-mi o parte din sperma de pe față. Avea și câțiva stropi pe cămașa ei neagră. A încercat să se ștergă, dar tot arăta o pată albă.

Am spus: 

– Probabil că nu ar trebui să porți negru când faci asta.

La care ea a răspuns: 

– În mod normal, stau pe spate și mă uit sau ei îl îndreaptă spre mine când e gata să ejaculeze. Cred că am fost prinsă în febra momentului!

M-a șters apoi a spus: 

– Te poți îmbrăca acum și te voi aștepta în față.

M-am îmbrăcat și am ieșit în față. Ea stătea la birou. Ea mi-a zâmbit și mi-a spus: 

– Sper să te revăd.

Am zâmbit și i-am spus: 

– Probabil o vei face!

Am plecat de acolo simțindu-mă foarte mulțumit, dar puțin vinovat pentru că practic am plătit pentru sex. M-am hotărât să mă bucur de experiență și să nu mă mai gândesc prea departe.

Două săptămâni mai târziu, clientul meu a decis să facă o altă afacere cu mine și mi-a cerut să vin la biroul lui cu lucrările. Primul lucru la care m-am gândit a fost masajul erotic și Renatta. Nu era super superbă sau altceva, dar avea un aspect sexy care mi-a plăcut. Am decis să o văd din nou și să plătesc în plus dacă era nevoie, pentru a-i vedea mai mult corpul. De asemenea, m-am întrebat dacă mai sunt disponibile și alte servicii pentru mai mulți bani. Am decis să îmi iau un prezervativ pentru orice eventualitate.

A doua zi m-am dus la biroul clientului meu și am luat toate documentele semnate. Am urcat în lift și am apăsat butonul de la etajul 3. Am ieșit și am fost dezamăgit că Renatta nu era la birou. Dar era o fată blondă drăguță. Am ajuns la birou și am crezut că am văzut-o pe Renatta în sala de pauză. Am întrebat-o pe blondă dacă Renatta era disponibilă pentru un masaj.

Ea a spus: 

– Da, este, se uită pe telefonul ei în camera din spate. 

S-a ridicat și a mers în cameră și Renatta a ieșit.

Renatta era din nou îmbrăcată în negru. M-am gândit că trebuie să fie culoarea ei preferată. Ea a ieșit și m-a salutat și m-a pus să o urmez înapoi în cameră. Din nou a trecut prin aceeași rutină și mi-a spus să mă dezbrac și să mă întind.

Când s-a întors, i-am spus că vreau să fac upgrade la sutien și chiloți.

Am privit cum se dezbraca. Avea o siluetă foarte frumoasă. Pielea ei era foarte albă. Mi-a plăcut contrastul cu părul ei negru. Purta sutien și chiloți asortați, negri, cu ornamente roșii. Foarte sexy.

S-a așezat pe fundul meu și a început să mă frece pe spate. 

Ea a spus: 

– Ai întrebat de mine în mod specific, ne-am mai văzut?”

Am spus, da acum două săptămâni.

Ea a spus: 

– Oh, îmi pare rău, nu-mi amintesc de tine. Poate că după câteva ședințe de masaj erotic o voi face.

A fost cam același tip de masaj și când m-am întors eram complet tare. Apoi a început să râdă și a spus: 

– O, Doamne, acum îmi amintesc de tine. Ai penisul King Kong. Le-am spus tuturor celorlalte fete despre cât de uriaș ești.

Cu asta, nu a pierdut timpul și a spus: 

– Hai să trecem la treabă și să vedem dacă poți să ejaculezi de 3 ori!

 Mi-a pus ulei pe penis și a început să-mi frece punctul P ca înainte, cu un mic joc de fund.

Am întrebat-o dacă pot să îi simt sânul.

Ea a spus: 

–  Nu, tu și cu mine nu putem atinge niciun organ sexual, altfel am încălca legea. Dar poți să-mi simți fundul dacă vrei.

Mi-am alunecat mâna pe chiloții ei și am început să-i mângâi fundul. A început să geamă și a început să-și frece păsărica de piciorul meu. Nu mai băgasem niciodată degetul în fundul unei femei, dar m-am gândit că dacă mie îmi plăcea, probabil îi plăcea și ei. Degetul meu a intrat puțin în fundul ei. Ea a gemut și mai tare și a început să-mi frece piciorul mai tare.

Renatta a spus: 

– Mmmm asta se simte atât de bine. Mi-aș dori să pot simți acel penis mare o singură dată cu mâna mea.

I-am luat mâna și am pus-o peste a mea și i-am spus: 

– Poți să mă ajuți să îl mângâi.

După un timp, la fiecare mișcare în sus, își trecea degetul arătător pe vârful penisului meu. M-am gândit că devenea curajoasă. Mi-am alunecat mâna mai jos și i-am găsit păsărica umedă. S-a mișcat în sus, astfel încât să pot pune un deget în ea și să-i frec clitorisul tare.

Depășisem granițele. Eram amândoi în starea de ebrietate a poftei. Mi-am luat mâna de pe penis și am înlocuit-o cu a ei. Ea a continuat să mă mângâie în timp ce mâna mea i-a mers la sân. Am început să-i trag sutienul în jos și ea a spus: 

– Nu, nu putem face asta, este împotriva regulilor.

Până a terminat de spus asta, îi scosesem sânul și îi mângâiam sfarcul deja tare. Era cupa D. Areola mamelonului ei avea aproximativ dimensiunea unei monede și era închisă la culoare. Corpul ei a tremurat și eu mi-am eliberat încărcătura cam în același timp. 

Când am ieșit, am putut-o vedea înapoi în sala de pauză stând pe telefonul ei.

Doamna blondă a spus: 

– Mulțumim că ai venit, poate data viitoare când vei veni vei vrea să mă vezi pe mine.

M-am întors două luni mai târziu să-mi văd clientul și să-mi fac un alt masaj. Clientul meu a spus că a primit un nou chiriaș pentru etajul 3. Am întrebat unde a s-a mutat salonul de masaj și mi-a spus că habar nu are. N-am mai apucat să o văd niciodată pe Renatta.