Prima vizită la salonul de masaj

Prima vizită la salonul de masaj

 

Acum vreo zece ani, într-un orășel, stăteam acasă și mă uitam la știri, când a apărut o poveste despre un salon de masaj într-unul din orașele din apropiere care avusese probleme. Se pare că o soție a unui client al salonului aflase că se dusese acolo și, atunci când l-a confruntat, a cedat și i-a spus întreaga poveste despre cum meargea acolo și primea un masaj și un handjob. Ei bine, se pare că acest lucru nu s-a rezolvat prea bine și ea a luat legătura cu autoritățile locale și au început o investigație, ducând la o mulțime de litigii fără dovezi concrete cu care nu ai ce să faci altceva decât să faci câteva vieți puțin mai dificile. 

Deși mi s-a părut amuzantă povestea și am râs la toate acestea, mi-a stimulat și gândurile. Am început să mă întreb despre ce era vorba. Întotdeauna mi s-au părut foarte interesante handjob-urile dintr-un motiv necunoscut. Cred că toți avem ciudățeniile noastre, dar am început să mă întreb cât de mult, cât timp, cum arată fetele și cum să procedez în acest sens. Mi-am amintit numele locului și l-am căutat în agenda telefonică și l-am găsit imediat. Îmi amintesc încă fluturii din stomac când am început să formez numărul. Când o doamnă a răspuns, am întrebat cât costă o ședință. Ea mi-a spus prețul pentru o jumătate de oră și pentru o oră. Am întrebat dacă există alte costuri și ea mi-a spus că bacșișul este încurajat și am întrebat care este intervalul tipic și mi-a spus că e în funcție de aranjament. Nu am pus întrebarea despre ce aranjamente se pot face, nu am vrut să creadă că sunt polițist, reporter sau cetățean furios. M-a întrebat dacă aș dori o programare și i-am spus că da și am programat una pentru acea zi după ce am plecat de la serviciu.

După ceea ce părea a fi o zi mai lungă decât în ​​mod normal, am plecat de la serviciu și m-am îndreptat spre salon. Am ajuns și fluturii au început să zboare în stomacul meu. Din anumite motive, acest sentiment a rămas cu mine de fiecare dată când am vizitat un salon de masaj. După ce am parcat, m-am îndreptat spre scări și am coborât până unde mă ducea semnul. Am deschis ușa și am intrat pentru a găsi un decor foarte frumos. Câteva canapele și un acvariu decorau camera. Iluminarea era ușor redusă, dar cu siguranță suficient pentru a vedea totul foarte bine. Am văzut două femei stând pe canapele separate. Amândouă erau tinere și foarte frumoase. M-am apropiat de birou și am dat numele meu, am plătit, iar ea m-a întrebat cu cine aș vrea să fiu și a spus fiecare nume în timp ce arăta spre fiecare dintre ele. Bineînțeles, neștiind nimic despre pe cine să aleg și la ce să mă aștept de la întreaga situație, cu atât mai puțin la ce să mă aștept de la oricare dintre femei, am ales-o pe cea care mi se părea că este cea mai frumoasă de acolo, imaginează-ți asta.

S-a ridicat și m-a rugat să o urmez cu un zâmbet larg. Am intrat într-o cameră laterală și ea s-a prezentat din nou și a întrebat ce vreau. Habar n-aveam și trebuie să se fi văzut pentru că ea a întrebat dacă era prima dată. I-am spus da și ea a întrebat cum am auzit despre loc și i-am spus că am văzut povestea la știri și că am vrut să văd despre ce este vorba. Părea să accepte asta și m-a întrebat dacă sunt polițist și când i-am spus nu, mi-a cerut să-i ating unul dintre sânii. Primul meu gând a fost „acesta este un început bun”. Am făcut ceea ce mi-a cerut ea fără nicio ezitare și a început să-mi spună prețurile pentru un masaj în care ea era îmbrăcată, topless avea patruzeci sau nud complet și pentru o frecare inversă. Ca să fiu sigu, am întrebat dacă un final fericit era inclus în toate prețurile. Ea a spus da, dar pe măsură ce opțiunea creștea, la fel creștea și fericirea. Încă nestiind si doar speculand am optat pentru masajul nud. Ea mi-a cerut să mă dezbrac și să mă simt confortabil și a părăsit camera.

Nu cred că m-am dezbrăcat vreodată mai repede decât în ​​ziua aceea. Eram gol și stăteam pe masă cu o erecție de care nu mă puteam ocupa. Ea a zâmbit când a intrat și a venit spre mine. Apoi stătea în fața mea a început să-și dezbrace hainele. M-am uitat la ea dezbrăcată și cum am devenit mai tare. 

După ce s-a dezbrăcat, s-a apropiat de mine și a început niște discuții în timp ce își aluneca mâinile pe brațele și picioarele mele, coborând până la penisul meu, pe care a dat câteva mișcări. Apoi mi-a cerut să mă întind pe burtă. După ce m-am întors, a început să-mi maseze spatele, picioarele și fundul. Ea s-a străduit în josul meu și apoi în picioare. Mi-a plăcut foarte mult masajul și am început să mă relaxez. Fluturii mei dispăruseră și erecția a început să scadă, doar de la minunatul masaj pe care mi-l făcea. A fost de fapt o frecție corporală, dar chiar s-a simțit minunat.

După ce mi-a lucrat spatele și picioarele, s-a întors astfel încât să stea în fața capului meu, lucrând la spate și la gât din acel unghi. M-am uitat înaintea mea și mă uitam la păsărica ei rasă complet. Atunci a devenit sexuală, deoarece ea o făcea cu adevărat sexual acum. Se freca mai încet și mai senzual. Alunecându-i mâna foarte încet în sus și în jos pe spatele meu. Din nou, neștiind, am întrebat dacă atingerea este permisă. Ea a spus da și că o pot atinge oriunde vreau. Am întins ambele mâini și i-am frecat fundul, care era ferm, iar pielea i se simțea atât de moale. Am început să-i frec picioarele și să-i frec fundul. Până acum penisul meu era din nou tare și se chinuia să iasă de sub mine. Apoi m-a întrebat dacă vreau să mă întorc. Ea a zâmbit și a întrebat dacă mi-a plăcut masajul până acum. Am zâmbit și am spus că a fost mai mult decât mă așteptam. Ea a spus doar să aștept că de aici încolo devine mai bine.

Ea a venit lângă mine și a început să lucreze la picioarele mele. Ea a mers până la penisul meu atingându-mi testiculele, făcându-mi să sară penisul în așteptare. Ea a lucrat la pieptul meu, acum era din nou la îndemână și am început să-i simt fundul din nou și m-am întins cu cealaltă mână și am început să mă joc cu sfarcurile ei. Au început să devină tari și am vrut să le sug. Probabil că știa ce îmi doream pentru că și-a coborât sânul la gura mea și am început să-i sug sfarcurile mișcându-mă înainte și înapoi de la unul la altul. Acum avea o mână sub capul meu ținând-o până la sânii ei, iar cealaltă mână îmi freca testiculele și se juca cu penisul meu tare. Lucrurile începuseră să se încingă destul de mult. Nu sunt sigur dacă a fost doar în mintea mea, dar părea să se distreze și să scoată câteva gemete, știu că sigur era. S-a întins în jos și a mai pus niște loțiune pe mână și a început să-mi frece încet penisul. M-am întins pe spate și îi frecam fundul și îmi puneam mâna între picioarele ei, din spate. Și-a despărțit ușor picioarele, permițându-mi mai mult acces la păsărica ei cheală. Se uita la mine și zâmbea și mă întreba dacă face totul bine. Să vedem, am o doamnă drăguță goală în fața mea care îmi mângâie penisul tare în timp ce mă joc cu păsărica ei cheală, la naiba, totul era în regulă.

Îi frecam păsărica când a început să-mi lucreze cu adevărat penisul. A început să-mi vorbească murdar, ceea ce a făcut minuni pentru efect.

– Îți place să-ți mângâi penisul?

– Da, îmi place.

– Îți place păsărica mea rasă?

– Îmi plac păsăricile chele.

– Continuă să mă pipăi cu degetele, mă simt bine. Mai bagă încă un deget. Ai un penis frumos.

– Mulțumesc, ai un corp grozav.

– Mulțumesc. Spune-mi când ești pe punctul de a-ți da drumul.

– Nu va dura mult, încep să simt asta.

– Haide iubitule, ejaculează pentru mine, trage acea încărcătură pentru mine. Freacă-mi păsărica în timp ce eu îți mângâi penisul tare. Dă-ți drumul dragă, trage încărcătura aia.

– O să ejaculez.

– Da iubitule, trage-l, trage-l foarte bine.

Am început să ejaculez. Nu fusesem atins de aproximativ o săptămână și nu m-am masturbat de vreo trei zile, așa că aveam o încărcătură sănătoasă aprovizionată. Am început să trag și ea a încercat să se îndrepte spre mine, ceea ce a făcut în cea mai mare parte. Prima mea lovitura a aterizat chiar sub bărbia mea, iar a doua lovitură a aterizat pe sânul ei stâng, la care ea a chicotit. Am tras vreo șase jeturi și am început să cobor din intensitate. Ea și-a încetinit ritmul și îmi mângâia ușor penisul și îmi zâmbea.

M-am relaxat și ea m-a curățat. Ea a ridicat în timp ce mă îmbrăcam și mi-a dat o îmbrățișare și un sărut pe obraz. M-a întrebat dacă mă întorc și nu m-am putut abține să nu zâmbesc și să spun oh, la naiba. Ea a zâmbit și mi-a arătat ușa și am ieșit. Știam că nu era nimic care să mă țină departe.