Prima mea vizită la un salon de masaj

Prima mea vizită la un salon de masaj

 

Ce m-a determinat să merg la un salon de masaj pentru prima dată când supraviețuisem primilor treizeci și ceva de ani din viața mea fără să simt nevoia? Pur și simplu, nu făcusem sex de aproape trei luni și mă simțeam foarte excitat. Bineînțeles, asta se întâmplase înainte, dar de data aceasta eram într-o relație și mă bucuram de o viață sexuală activă până când iubita meu a fost trimisă în alt oraș timp de trei luni de către angajatorul ei pentru a lucra pentru divizia lor de acolo. Nicio problemă, mă bucur pentru ea. Îmi era dor de ea, dar trei luni nu înseamnă nimic, iar unele aspecte legate de a fi singur pentru o perioadă m-au atras. Nici măcar nu m-am gândit niciodată că a fi fără sex pentru o perioadă ar fi o problemă — la urma urmei, pentru asta este mâna taa dreaptă!

Ceea ce a schimbat lucrurile a fost că, cu o săptămână înainte, ea „a sunat și a aruncat bomba că i s-a oferit un contract de ani de zile cu divizia aceea și plănuia să accepte oferta. Ar însemna să demisioneze de la postul de acasă, fără nicio garanție de a fi reangajată la sfârșitul anului. Deodată, viitorul nostru părea să fie pus la îndoială. Aveam propria mea afacere de condus, așa că nu era nicio șansă să mă mut. Dacă anul mergea bine, era probabil să i se ofere altul. Dacă nu și se întorcea, s-ar putea să ajungă în altă parte a țării.

Mi-am exprimat îndoielile, dar ea a fost disprețuitoare, spunând că, dacă aș avea o astfel de oportunitate, m-ar urma. Desigur, diferența era că aș putea să o susțin într-un rol de nesalariată, în timp ce ea nu putea face același lucru pentru mine. Și afacerea mea pur și simplu nu era portabilă, ceea ce ea știa dintotdeauna. Apelul telefonic s-a încheiat, nu foarte fericit, iar resentimentele mele față de comportamentul ei a crescut de-a lungul săptămânii. Îmi puteam imagina cu ușurință ce ar fi avut de spus dacă aș decide să-mi las afacerile și să mă mut în cealaltă parte a lumii timp de un an fără ea, fără discuții.

În weekendul următor am vizitat un prieten, Rich, la câteva ore distanță de locul în care locuiam. Voia să-i cunosc noua iubită. Weekend-ul a decurs bine, cu o mulțime de discuții bune, mâncare și băutură. Cu toate acestea, erau peste tot unul peste altul și, în ambele dimineți, m-am trezit cu sunete de mormăit și gemete și scârțâit de arcuri de pat în camera alăturată, toate acestea contribuindla frustrarea mea.

Diane era o fată drăguță și atrăgătoare; era prietenoasă și nu deosebit de timidă. În a doua dimineață, ea mi-a bătut la ușă și mi-a adus o ceașcă de cafea pentru mahmureală. Purta un halat scurt de mătase și știam că nu avea nimic sub el. În timp ce Diane s-a aplecat să-mi pună cafeaua pe noptiera, i-am văzut decolteul din plin și în timp ce ea vorbea, coapsele ei magnifice nu erau la mai mult de optsprezece centimetri de fața mea. Mâna mea îmi alăpta obișnuitul hardon de dimineață sub pătură și o săptămână de spărtură economisită aproape a izbucnit spontan în timp ce mă gândeam la păsărica ei, fără îndoială, încă neglijentă, atât de aproape de mine. Am fost cuprins de un impuls nebun de a arunca pătura pe spate și de a o implora pentru un handjob, dar am rezistat. Probabil că ar fi stricat weekendul.

M-am hotărât atunci și acolo să fac ceva sex în drum spre casă. Trebuia să trec pe lângă un oraș mare și cu siguranță puteam găsi pe cineva. Nu aveam conștiință în legătură cu decizia mea de a-mi înșela iubita, tocmai anunțase că pleacă pentru un an aproape fără discuții, așa că se aștepta să mă fac călugăr? Ce s-ar fi pus la cale? În mod normal nu mi-ar fi trecut prin cap să fac asta; Am crezut că suntem fericiți împreună, dar în ultima săptămână am început să pun la îndoială această presupunere.

În timp ce mă întorceam cu mașina, m-am gândit să merg la pub-uri, să caut baruri pentru persoane singure etc., dar mi s-a părut ciudat. De asemenea, știam că voi părea disperat, ceea ce nu m-ar ajuta. Am sunat într-o zonă de serviciu pentru o pauză și am văzut un stand de informații turistice. Am cerut să văd anunțurile locale, am căutat „masaj”, și acolo, spre surprinderea mea, am găsit. Am sunat la numărul de telefon, la care a răspuns o voce sexy și răgușită. Am întrebat dacă am nevoie de o programare, dar mi s-a spus:

– Nu, vino doar când ești gata.

Insinuarea părea să confirme că era locul potrivit. Am notat adresa, mi-am cumpărat o hartă a orașului și mi-am reluat călătoria cu o nouă speranță și o umflătură în pantaloni, care era acolo și dezactivat până am intrat în traficul orașului.

Când am cotit pe strada unde se afla adresa dată am fost surprins să constat că era o zonă rezidențială. Erau puțini oameni în jur, doar un cuplu care își plimbau câinele și un tip care își spăla mașina. Salonul în sine părea să fi fost un magazin la un moment dat. Ferestrele erau înnegrite și aveau un logo care spunea ceva despre relaxare. Nu era nicio îndoială că eram în locul potrivit.

M-am simțit brusc la fel de nervos pe cât fusesem excitat cu câteva minute înainte de a parca și am așteptat până când plimbătorii de câini trecuseră, fără să vreau să fiu văzut intrând într-un salon de masaj, deși nu era nimeni la cincizeci de km care să mă cunoască. Nu puteam face nimic în privința celui care își spăla mașina, așa că am coborât, am încuiat mașina și am mers cu viteză până la ușă. Am sunat la sonerie, simțindu-mă foarte vizibil în timp ce așteptam, dar ușa s-a deschis în câteva secunde și o tânără m-a lăsat să intru și m-a salutat politicos.

– Bună, ce mai faci azi iubirea mea?

– Eh, bine, mulțumesc.

I-am recunoscut vocea din apelul meu anterior.

– Ne-ai mai vizitat?

– Nu, nu am mai fost.

– Ei bine, un masaj de jumătate de oră costă 5 lire sterline. Maseuza ta va coborî într-o clipă, iar dacă ești mulțumit de ea, plătești la birou de aici înainte ca ea să te ducă la etaj. Dacă mai ai nevoie de ceva, ea va discuta cu tine în camera de tratament.

Eram puțin în dubii, dar ce naiba — dacă s-ar dovedi a fi o înșelăciune, ar fi o experiență. Nu era ca și cum mi-aș face un obicei din asta. Așa cum mă hotărâsem să merg, Charlie a intrat pe uşă. Sincer să fiu, prima mea reacție a fost o ușoară dezamăgire. Era cu mult mai în vârstă decât am crezut. Avea undeva la 30 de ani, m-am gândit că purta un halat scurt, sexy, legat lejer în față pentru a dezvălui picioarele cu ciorapi și chiloți și sutien alb din dantelă. 

– Bună, sunt Charlie; ai vrea să vii cu mine sus?

A durat aproximativ două secunde să-mi reprogramez creierul și m-am auzit spunând: 

– Da, te rog!

Am plătit cu o mână tremurândă și am urmat-o pe Charlie pe scări. Numai priveliștea valora toți banii!

Odată ajuns în camera de tratament, ea a întrebat: 

– Ai mai făcut n masaj într-un loc ca acesta înainte?

– Nu, am răspuns sincer.

– Ok. Ai plătit pentru un masaj de jumătate de oră, dar majoritatea clienților le place ceva în plus, așa că îți voi spune ce pot să fac și cât costă.

Ea a parcurs un meniu extins.

Erau mai multe, dar nu-mi amintesc totul. Fiecare articol avea un preț diferit. Ea nu oferea sex complet, ceea ce m-a surprins puțin, dar nu m-a îngrijorat, deoarece deja am decis să optez pentru masaj cu sânii.

– Optez pentru masaj cu sânil, te rog.

– Ok, iubirea mea, dacă vrei să mă plătești acum, voi părăsi camera o clipă și te poți dezbrăca. E un prosop pentru tine pe pat.

I-am dat banii, iar mâinile încă îmi tremurau din anumite motive și ea a părăsit camera, închizând ușa în urma ei.

M-am dezbrăcat, mi-am înfășurat prosopul mic în jurul taliei și m-am întins pe pat simțindu-mă puțin vulnerabil și întrebându-mă ce naiba făceam. Charlie s-a întors curând, a închis și a încuiat ușa și s-a dezbrăcat. Când și-a ieșit din chiloți, și-a întins mâinile peste cap și a întrebat: 

– Îți place de mine?

– O da.

Sânii ei erau fermi și de mărime bună, cu sfârcurile foarte închise la culoare, picioarele lungi și era un tufiș netuns acolo unde se întâlneau. M-a rugat să mă întorc spunând că va începe cu spatele meu și întrebând dacă aș vrea ulei sau pudră. Am optat pentru ulei, bineînțeles, mintea mea înaintând rapid la final cu penisul meu uleios între acei sâni magnifici. În acest moment eram îngrijorat. Nu mai fusesem cu o femeie de aproape trei luni sau nu mă masturbasem de o săptămână. Eram gol într-o cameră cu o doamnă foarte sexy, și ea goală, care în scurt timp avea să-mi facă o masturbare cum trebuie. Ar fi trebuit să devin tare instant, dar nu am făcut-o. Trebuie să fie de la nervi, m-am gândit.

Charlie a început pe gâtul și umerii mei, frecându-mi și frământând uleiul parfumat în piele. Mă simțeam bine și am început să mă relaxez în timp ce ea se mișca pe spatele meu, apăsându-și degetele mari în coloana vertebrală. Curând a ajuns la fesele mele, strângându-le și mișcându-și mâinile peste ele într-o mișcare circulară. Degetul ei a alunecat în crăpătura mea și s-a lovit de testiculele mele, dar s-a mutat pe coapsele mele fără să zăbovească. Mă simțeam mult mai bine acum și o senzație plăcută de căldură s-a răspândit în penisul meu. Nu un hardon, dar era pe drum! Charlie mi-a strâns și mi-a frecat coapsele timp de un minut sau două, și exact când eram pe punctul de a-l sugera, s-a mutat înapoi la fesele mele, strângându-le și împingând din nou ambele degete mari în crăpătura mea. Ea a lucrat îndeaproape în jurul fundului meu și pentru o clipă am crezut că va împinge degetul mare înăuntru, dar și-a strecurat mâna uleioasă între picioarele mele și a început să-mi mângâie ușor testiculele. Mi-am desfășurat picioarele mai larg, iar ea și-a strecurat mâna sub mine, strângându-mi penisul pe jumătate tare și spunând:

– Cred că e timpul să te întorci! a sugerat ea.

M-am întors, iar ea s-a dus încet la penisul meu, frecându-mi unul dintre sfârcuri cu cealaltă mână.

– Poți să mă atingi dacă vrei, a spus ea, masturbându-mă în continuare încet.

Am ridicat un sân greu și i-am rostogolit ușor mamelonul între degetul mare și arătătorul meu, apoi mi-am pus mâna între picioarele ei, simțind umezeala și părul creț. Eram complet în erecție acum, iar ea mi-a mângâiat suprafața superioară a penisului cu degetul mare, încurcându-și degetele în jurul testiculelor mele.

– Ești gata pentru sânii mei acum? a întrebat.

– Da, sunt gata acum.

– Ok, o să facem asta pe podea.

 Ea m-a tras de penis.

Mi-am legănat picioarele de pe canapea și m-am ridicat, cu penisul ieșit drept în fața mea. Ea a luat o pernă de pe canapea și a pust-o pe podea.

– Intinde-te acolo cu capul pe perna si iti voi arata cum facem asta.

Am făcut ce mi s-a spus și ea a îngenuncheat între picioarele mele, cu fesele sprijinite pe călcâie.

– Bine, pune-ți picioarele în jurul meu și ridică-te până când fundul tău este în poala mea.

Când am fost în poziție, ea a băgat puțin ulei între sâni și l-a răspândit în jur. Ea a mai frecat puțin ulei pe penisul meu umflat, trăgându-mi prepuțul înapoi și frecându-l cu degetul mare. Când totul a fost alunecos, ea și-a luat câte unul dintre sânii în fiecare mână și mi-a învăluit penisul cu ei. I-a strâns împreună și a început să îi miște în sus și în jos. Capul roz al penisului meu a intrat și a ieșit din decolteul ei cu fiecare mișcare, iar senzația a fost rafinată, caldă, moale și alunecoasă, la fel ca o păsărică. Charlie nu se grăbea și își mișca sânii în sus și în jos într-un ritm constant, spunând lucruri precum:

– Wow, ești foarte tare acum dragule, îți place să-mi simți sânii? Poți să ejaculezi pe ei oricând ești gata, doar ejaculează când vrei, pentru a mă încuraja.

Charlie a continuat așa timp de câteva minute și am început să-mi fac griji că nu aveam să ejaculez așa și că ar putea fi nevoită să termine cu mâna, dar ea a continuat cu răbdare și curând sentimentul a fost intens. Pe măsură ce s-a acumulat, am spus: 

– Voi ejcula, iată că vine acum.

– Hai atunci iubitule, dă-mi crema ta, ejaculeză pentru mine acum.

Din mânerul meu a scăpat o movilă de spermă, iar ea și-a întins gâtul, privind în sus în tavan în timp ce trăgeam. Trei din cele patru șiruri groase sidefate au izbucnit din penisul meu, împroșcându-i pieptul și gâtul, până la bărbie, urmate de niște stropi mai slabi care i-au căzut pe sânii. Când am terminat, ea și-a dat drumul sânilor și, strângându-mi ferm penisul, mi-a smuls cu atenție ultimele picături în timp ce îmi masa testiculele cu cealaltă mână. S-a lăsat puțin pe spate, ținându-se încă de penisul meu.

– Uau, aveai atât de multă nevoie! Te simți mai bine acum?

– O da!

Pe piept și pe gât, între sânii ei și, cel mai sexy dintre toate, un strop îi atârna de bărbie. Mi-a plăcut contrastul dintre sperma mea albă crem și pielea ei închisă. Charlie a fost complet nederanjată de mizerie și a continuat să mă masturbeze încet până când am început să mă înmoi. Când eram aproape flasc, m-a curățat cu un șervețel umed și apoi a avut grijă de ea însăși. Ne-am îmbrăcat și i-am mulțumit și i-am dat bacșiș. Ea m-a sărutat la plecare, mi-a spus să vin din nou curând și mi-a deschis ușa. Am coborât scările, recepționera mi-a oferit o cafea, pe care am refuzat-o și am plecat.

Am mers repede spre mașina mea și am condus acasă simțindu-mă bine, toată tensiunea dispăruse din mine. Când am ajuns acasă, era un mesaj pe robotul meu. Iubita mea se răzgândise și avea să ajungă acasă în opt zile, la sfârșitul celor trei luni. Ea mă iubea și îi era dor de mine, a spus ea, și nu mai voia să mai stea departe de mine.