Povestiri Erotice cu Anghel din Salonul Vip-Zone

POVESTIRI EROTICE CU ANGHEL DIN SALONUL DE MASAJ EROTIC VIP-ZONEDupă cum i-a spus lui Constantin Cristina

Când eram la facultate, eu – ca mulți studenți – aveam chef de viață, un calendar social plin și nu mulți bani.

Disperat după relaxare, am trecut conștiincios prin anunțuri de relaxare 

Am sunat la salonul VIP-ZONE, a răspuns o receptioneră care avea o voce caldă și minunată.

Mi-am făcut o programare pentru o ora în salonul de masaj erotic Vip Zone.

Am auzit întotdeauna de bărbați care merg la saloane speciale de masaj pentru acea „alinare” cu final fericit, dar habar nu aveam dacă asta ce se întâmplă în interior.

Nu am judecat niciodată pe nimeni pentru că a mers, dar am simțit că nu va fi ceva ce mi-ar plăcea. Până când am experimentat-o pentru mine.

Am fost la un salon obișnuit. Salon de masaj de relaxare.  Nu este un salon special. Nu un client fidel al salonului sau al masajului de relaxare, să nu mai vorbim despre masajul erotic, , dar aveam dureri puternice din cauza unei accidentări sportive și aveam nevoie de o ușurare. La acea vreme, treceam și eu printr-o despărțire proastă.

Eu și fosta  mea am încheiat în sfârșit relația noastră de lungă durată; în ultimii ani ai relației noastre, sexul a fost inexistent. Nu și-a dorit niciodată asta și m-a exclus. A fost zdrobitor din punct de vedere emoțional și mi-a ucis stima de sine. M-am întrebat dacă mai sunt atrăgător și frumos din punct de vedere sexual.

Am avut o maseuză  și a fost alegerea absolută potrivită pentru corpul meu rănit și dureros. La un moment dat în timpul masajului, când eram cu fața în sus, mi-a alunecat prosopul dezvăluind partea intimă.

În loc să fiu jenat, așa cum m-aș fi așteptat să fiu, mi s-a părut un pic interesant să-i arăt pentru o clipă aceeași maseuză. Așa că, când s-a întâmplat a doua oară (poate că „întâmplător” a fost doborât de frământarea lui dură intenționată), am râs și i-am spus: „Îmi pare atât de rău să vă fulger – de două ori”.

– “Asta e ok. Sunt un om. Eu nu mă supăr.”

 

Am notat că. Și am observat că eram entuziasmat. Pe plan sexual. Cu toate acestea, această femeie era cu 15 ani mai în vârstă decât mine și nici măcar nu se apropia de tipul meu fizic. A fost doar distractiv să ai din nou acest tip de tensiune sexuală în aer după câțiva ani de secetă sexuală.

În plus, corpul meu era atât de relaxat încât era greu să nu mă entuziasmez. Când ești într-o relație proastă și te lupți constant, stresul ajunge la tine. Aici a fost o oră de liniște și relaxare doar ca să uit totul.

 Am plecat în noaptea aceea și am știut că mă voi întoarce. Nu numai că ideea de a o  din nou a fost puțin captivantă, dar gâtul și spatele meu – care erau o mizerie – s-au simțit de un milion de ori mai bine. Receptionera cu siguranță mă pregătise cu maseuza potrivită.

O lună mai târziu, m-am întors și am cerut aceeași maseuză.  Cu excepția de data asta, când am intrat în cameră, era o familiaritate și o joacă.

Când am intrat în masaj, am  observat că se apropia în mod deosebit de zonele sensibile. De exemplu, când a început să-mi maseze spatele coapselor, a ajuns în special în fesele mele și în zona inghinală

Eram deja aprinsă, așa că, în momentul în care  m-a răsturnat să-mi lucreze în față, eram curios: până unde va merge de data asta?

În timp ce îmi masa zona superioară a pieptului, mi-a spus: „Observ că ești foarte strâns în piept.”

-“Oh?” Am spus: „Ce l-ar ajuta să se simtă mai bine?”

-„Ei bine, aș putea face un masaj al pectoralilor. Nu aș fi proaspăt. Indiferent cu ce te simți confortabil.”

-“Aia sună bine. Eu nu sunt un nebun. Orice crezi că te va ajuta.”

Evident, noi doi avem un plan diferit decât să-mi ajut mușchii pieptului strânși.

A tras cearceaful în jos și a început să-și frece pectoralii cu sânii ei. Sânii ei și mâinile  au fost suficiente pentru ca eu să continui să trag prosopul până când mi-a dezvăluit buricul și mai sus.

-„Sper să nu te superi. Mă înfierbântă puțin.”

-“Asta e ok. nu mă deranjează deloc. Sunt excitat.”

Și cu asta, s-a mișcat din spatele capului meu și mi-a masat sânii până să stea în fața mea, trăgând prosopul până la capăt și „lucrandu-se” la partea inghinală.

În cele din urmă, am întrebat ceea ce îmi doream: -„Vrei să stai peste mine?” Mi-am îndeplinit dorința și trebuie să recunosc, a fost unul dintre cele mai bune orgasme pe care le-am avut vreodată.

Tonul meu „fericit” s-a schimbat, totuși, când a întrebat dacă poate face sex cu mine, iar eu i-am spus că nu. Presupun că am fost egoist; Voiam să cobor și nu-mi păsa deloc dacă o face sau nu.

După aceea, pe măsură ce masajul s-a încheiat și a venit timpul să mă îmbrac, am început să mă simt stânjenit. Acea vinovăție masculină, ceva ce o femeie nu ar simți niciodată, a început să mă lovească.

Ce tocmai făcusem?

În timp ce i-am mulțumit pentru masaj, mi-a înmânat cardul pentru un serviciu privat de masaj la domiciliu. Am spus că voi suna, dar când am plecat am știut că nu o voi face. Și acum m-am simțit cu adevărat ca un bărbat.

Am așteptat un an să mă întorc la VIP ZONE masaj erotic și am avut grijă  să aleg și altă maseuză.

Aproape doi ani mai târziu, experiența încă mă entuziasmează. M-am distrat și, deși probabil n-aș mai face asta, mă bucur că am amintirea.