Masajul

 Masajul

 

În ultimii 5 sau 6 ani de căsnicie, eu și soția mea ne-am bucurat să ne condimentăm viața sexuală cu videoclipuri pentru adulți. Am observat că devenea mai umedă după ce urmăream o scenă de dragoste lesbiană. Am întrebat-o pe soția mea dacă gândul de a fi cu o altă femeie o entuziasma și ea a spus categoric nu.

Recent, am fost într-un weekend de golf într-o stațiune de golf și spa foarte drăguță. Una dintre facilități a fost un masaj gratuit pentru întregul corp. Ne-am stabilit programările vineri și sâmbătă după-amiaza la 16:30. Am cerut ca terapeutul de masaj să fie femeie.

Vineri, după ce am terminat runda de golf, am mers în lounge pentru a bea câteva beri. Deoarece era doar ora 14, știam că avem suficient timp să ne întoarcem în cameră, să facem duș și să ne schimbăm înainte de masajul ei. Am continuat să bem câteva beri și la ora 16, am decis să ne întoarcem la apartamentul pe care l-am închiriat pentru weekend, să facem duș și să ne pregătim. Imediat la 16:30, s-a auzit o bătaie în ușă și când am deschis-o, nu mi-a venit să cred frumusețea fierbinte care era acolo pentru a face masajul. În timp ce soția mea ieșea de la duș, domnișoara a început să-și monteze masa de masaj și am luat rapid camera mea DVR și am pus-o pe o bibliotecă cu fața la capătul piciorului mesei de masaj. I-am spus soției mele să-și îmbrace halatul de lux pe care îl avea stațiunea în dulap și să se ducă în living.

După prezentări, terapeuta a instruit-o pe soția mea să se urce pe masă și să-și pună capul pe pernă. În acel moment, le-am spus că mă voi întoarce în aproximativ 30 de minute, pentru că voi trage o fugă până la magazinul de băuturi alcoolice. Mi-a luat mai mult decât mă așteptam și m-am întors aproximativ o oră mai târziu și am găsit-o pe terapeută punându-și lucrurile în mașină. I-am dat un bacșiș și am intrat înăuntru, unde mi-am găsit soția stând pe canapea uitându-se la televizor. Ne-am îmbrăcat și am ieșit la cină.

Aproape am uitat de cameră până am făcut bagajele pentru a ne întoarce acasă. Am luat-o și am aruncat-o în valiză și am plecat. În joia următoare, lucram la biroul meu de acasă, când mi-am amintit brusc de camera foto. Am descărcat filmarea pe desktop și am pornit-o. Nu mă așteptam să găsesc ceea ce am găsit.

Imediat după ce am plecat, terapeuta de masaj i-a spus soției mele că îi place ca clienții ei să fie cu adevărat relaxați și a scos acest joint uriaș și l-a aprins. Soția mea a luat câteva fumuri și apoi i l-a dat înapoi terapeutei care a tras și ea un fum. Apoi a rugat-o pe soția mea să-și dea jos halatul și a început să facă masajul. A întrebat-o pe soția mea dacă are zone care o dureau și soția mea i-a spus despre sciatica ei. Când a ajuns până la fesele soției mele, a început să-i maseze fesele într-un mod destul de senzual.

Apoi am văzut că soția mea și-a desfăcut treptat picioarele. Ea a tăcut în timp ce terapeuta de masaj mergea pe coapse. Nu m-am putut abține să nu observ cât de aproape părea să se apropie de păsărica soției mele în timp ce îi lucra coapsele. Ea s-a oprit și a luat jointul și din nou au tras câteva fumuri, apoi a pornit din nou pe partea superioară a picioarelor. Am văzut că soția mea se uda în timp ce stătea întinsă acolo. Terapeuta a continuat să se apropie din ce în ce mai mult de cuibul de dragoste al soției mele, dar nu părea să o atingă. Apoi a rugat-o pe soția mea să se întoarcă și a început de la gâtul ei cu cel mai senzual masaj la care am asistat vreodată. Pe măsură ce a coborât în ​​jurul sânilor, a început să maseze sfârcurile soției mele. Singura reacție a soției mele a fost un geamăt ușor. Terapeuta a început apoi să coboare până la abdomenul inferior al soției mele și apoi la picioarele ei. Soția mea stătea întinsă complet expusă pe masă când terapeuta s-a aplecat și și-a trecut limba până la fanta soției mele. Deodată, soția mea a prins capul terapeutei și a tras-o aproape de păsărică. Ea a continuat timp de aproximativ 5 minute, până când soția mea a avut ceea ce eu pot descrie ca fiind cel mai zguduitor orgasm la care am văzut-o vreodată. Apoi terapeuta s-a ridicat și au împărțit un sărut erotic, înainte ca soția mea să înceapă să sărute pieptul maseuzei. I-a dat jos cămașa și sutienul și apoi a continuat să se înfrupte din cei doi sâni magnifici, în timp ce și-a strecurat mâna în jos în pantalonii scurți ai fetei, până la miezul ei de femeie. Nu a durat mult până când terapeuta a avut orgasm. 

Eu și soția mea am avut o sesiune fierbinte de sex mai târziu în acea noapte – încă nu i-am spus despre videoclip și, desigur, nici ea nu a menționat niciodată.