Masajul domnului

 Masajul domnului

 

Domnule… să începem cu tine întins cu fața în jos. Vei avea un prosop moale pe perna pentru față. Poate… Acea pânză va fi parfumată și caldă pentru că a fost cuibărită între sânii mei. Așa că mă vei simți și mă vei mirosi, atât sub cât și deasupra ta. Este singura cârpă sau fibră pe care o vei simți în următoarele ore… probabil.

Vei simți moliciunea caldă a mesei de sub tine și delicatețea caldă a pielii, sânilor, gurii, degetelor, limbii și buzelor mele în jurul tău. Voi începe prin a-ți cere să respiri adânc… După câteva respirații, îmi așez foarte ușor mâna în mijlocul spatelui tău inferior. Mâinile mele sunt calde, moi, dar ferme pe pielea ta.

Ai muncit atât de mult. Vreau să te ajut să te simți mai bine, în interior și în exterior. Mâna mea rămâne pe spatele tău încă o suflare sau două, în timp ce simt că încep să absorb și să mă sincronizez cu corpul tău… zgomotul de energie care se rostogolește invizibil din tine.

Pe măsură ce iei o nouă suflare, cealaltă mână se alătură primei mele mâini pe spatele tău. O mână alunecă în sus, încet, pentru a începe să simțim mușchii și tensiunea din spate. Cealaltă mână rămâne, deocamdată, o bază pentru amândoi. Mă aplec ușor spre corpul tău în timp ce mâna mea găsește vârful umărului tău.

Îmi dau seama că nu o să meargă, eu stând deoparte așa. Mă urc pe spatele picioarelor tale… Mă aplec înainte, astfel încât sânii mei goi să se lovească de fundul tău delicios. Îmi trezesc ușor partea de sus a corpului peste al tău, lăsându-te să-mi simți căldura, sânii mei apăsând pe tine, sfârcurile tari. Părul meu alunecă ușor peste spatele tău. Simt că brațele tale se strâng într-un impuls de a mă întinde pe spate, de a întinde mâna spre părul meu și de a îl apăsa ferm înapoi, chiar dacă îmi frec capul de spatele tău ca o pisică mulțumită.

Mă ridic, deasupra capului meu, și găsesc vârfurile umerilor tăi. Degetele mele găsesc unde ai nevoie de presiune și frământă – la început ușor, dar cu presiune crescândă. Nu trebuie să fii tot încordat. Degetele mele lucrează în sus și în jos, înainte și înapoi pe umerii tăi, până încep să simt o parte din acea tensiune care părăsește mușchii tăi.

Mișcându-mi mâinile în jos, simt acele pete între omoplații tăi. Pun un sărut pe fiecare înainte de a-mi folosi degetele mari pentru a rezolva acele noduri. Tot timpul, fredonez jos în gât, dornic să simt această legătură. Și ascult pentru fiecare scăpare din respirația ta, ascult și simt ritmul corpului tău.

După ce am petrecut atât de mult timp cu spatele tău cât ai nevoie, mulțumit acum că te simți mai relaxat, continui să merg în jos pe corpul tău. Mă deplasez mai jos și frământ acei mușchi mari ai fundului Tău, părțile laterale ale șoldurilor Tăi (o zonă atât de des trecută cu vederea și care are atâta nevoie de atenție)… Aplecându-mă mai jos pentru a-mi lăsa părul să gâdile spatele picioarelor Tale, folosindu-mi fruntea să se apese în coapsele tale… Nu pot rezista să nu mușc ușor, să nu gust puțin. Mă așez din nou în sus, mă deplasez în jos, în jos… Coapsele tale sunt încordate sub mâinile mele. Mai jos, simțind nodul dur al gambei. Anticiparea începe să crească pentru că… dacă ți-am masat spatele spre satisfacția ta… Poate îmi vei permite să am acces la partea din față? Mă gândesc prea mult la asta și îmi aduce un fior de emoție.

Fără tragere de inimă, alunec pe podea. Pentru a îți îngriji în mod corespunzător picioarele și gleznele. Câte un picior… ridic un picior și îl legăn cu ambele mâini. Îl lucrez în sus, în jos, simțindu-ți glezna, cum funcționează. Alunecând o mână spre tibia ta, gamba ta, în timp ce îți flexez mușchii. Începi să te relaxezi atât de frumos. Mă apropii, îmi apăs sânii pe pielea ta. Le folosesc pentru a-ți închide piciorul. Îmi las părul să cadă peste piciorul tău în timp ce îmi alunec mâinile în sus…

Mă întreb, domnule, dacă v-ați bucura de senzația că buzele mele calde se închid în jurul degetelor de la picioare. Doar o sugere moale. Doar cât să știi cum se simte gura mea. Îmi las părul să se închidă în jurul piciorului tău, în timp ce buzele mele se închid în jurul degetelor tale. Îți sug degetul mare de la picior, tachinandu-l cu limba. Gem puțin când simt că se flexează puțin. Să-l am în gură mă face să mă înfometez mai mult. Îi acord treptat fiecărui deget de la picioare aceeași atenție, în timp ce îmi folosesc mâinile și părul pentru a-ți mângâia picioarele, acordând o atenție deosebită răspunsurilor tale și ceea ce ți se pare mai bine.

După ce ți-am lins ultimul deget de la picior, îți las ușor piciorul înapoi pe masă. Îmi iau un moment cu mâinile apăsate pe spatele ambelor picioare tale, simțind cum energia mea se instalează în tine, iar pe a ta în mine. 

– Domnule, întreb, ați dori să vă întoarceți acum?

Respiri adânc și stai în picioare pentru o clipă, cu ochii apropiindu-se de ai mei. Vreau să mă arunc înainte spre tine. Dar respir adânc și, ținându-mi ochii fix pe ai tăi, îmi pun mâinile pe pieptul tău și te împing ușor înapoi până când ești întins pe spate. Verific pentru a mă asigura că ești confortabil… Îmi trasez ușor degetele peste fruntea ta, ochii tăi închiși, în jos pe buzele tale.

Toată această atingere mi-a făcut sfârcurile atât de tari, sânii îmi sunt umflați și sensibili, știu că păsărica mea este umedă și palpitantă. Încă vreau să-i ofer un masaj de calitate domnului meu și așa că mai trag aer în piept. Te întreb: 

– Domnule, există o anumită zonă pe care ați dori să mă concentrez mai întâi?

Iar apoi, cu obrajii arzând, spun: 

– Ar fi mai bine, domnule, dacă pot să mă urc din nou peste tine. Dacă asta este în regulă.

De ce mă jenează asta, nu știu. Dar o face… și după ce tu dai din cap către mine, merg la piciorul mesei. Stau între picioarele tale, pune-mi mâinile pe ele cu evlavie. Încă o dată, folosesc această conexiune pentru a mă baza în energia ta. Urc încet, uitându-mă la fața ta îndeaproape în timp ce mă târăsc între picioarele tale, tremurând puțin. Mă întreb dacă poți să-ți dai seama cât de udă sunt deja. Mă târăsc în sus pe corpul tău până când am urcat pe coapsele tale. Acea parte timidă a mea încearcă să nu privească în jos – și nu reușește – și fața mea se simte atât de fierbinte când văd penisul tău.

Îmi ling buzele, dar mă concentrez pe masaj. Respirație adânca. Mă aplec puțin înainte, îmi pun palmele pe pieptul Tău și apăs puțin. Acești mușchi sunt și ei atât de des neglijați… ce păcat. Aplecându-mă în față în acest fel, corpul meu se apasă pe penisul tău, doar puțin. Dacă mă aplec puțin în față, părul gâdilă peste pieptul și abdomenul tău. Frământ acei mușchi din pieptul tău, nu mă pot abține să nu-i dau trupului doar o mică mișcare.

Mă simt puțin rău când decid să te tachinez puțin. Îmi mișc capul mai jos și îmi trec părul pe pieptul tău, pe abdomenul tău, mai jos… evitând doar penisul tău… în lateral, peste șold, în jos, peste celălalt șold al tău, mai jos, mai jos. Pe măsură ce părul meu străbate corpul tău, mâinile îmi urmează cu mișcări mai ferme. 

– Destul, spui în timp ce mâna ta se ridică să-mi prindă părul. Îmi tragi capul în sus și înapoi. Respir ascuțit, șuierând, în timp ce ochii mei îi întâlnesc pe ai tăi. Mâna ta mă prinde atât de tare de păr, că mă doare, dar îmi place, nu vreau să scap.

– Vă rog, domnule…, spun eu. Te rog, arată-mi ce vrei. Ia ceea ce ai nevoie.

 Încă reușind să îți întâlnesc ochii, cumva, îmi ling buzele la expresia ta. Iată-mă, deasupra ta, dar amândoi știm că tu deții pe deplin controlul. M-ai lăsat la conducere, dar amândoi știm cine a fost la conducere în tot acest timp.

În capul meu sunt toate aceste întrebări. În capul meu, mă aud scâncind, bâlbâind. 

– C-ce ai de gând să faci, domnule?

… dar nu dau voce acelei întrebări pentru că știu că răspunsul va fi: 

– Orice vreau, fată.

Îmi ridici capul dintre picioarele tale. 

– Deschide.

Nu era nevoie să-mi spui, deja îmi lasă gura apă, deja e deschisă pentru tine. Respir repede înainte ca gura mea să se cufunde în jos, în jos, penisul tău împingând pe lângă buzele mele, mai adânc, mai adânc decât eram obișnuită. Gem în jurul penisului tău; este prima dată când mi-ai permis să te gust. Îmi încurc limba în jurul penisului tău, mai jos.

Îmi deschid gâtul ca să te simt până în jos… Îmi tragi capul înapoi în sus și ochii mei îi întâlnesc pe ai tăi, am lacrimi în ochi din acea tragere strânsă de părul meu, de la penisul tău în gât. Ochii mei îi întâlnesc pe ai tăi în timp ce limba îmi iese afară, în timp ce ciugulesc acel punct sensibil chiar sub capul penisului tău. Simțindu-ți strângerea relaxată, doar puțin, îmi las capul în jos… ling încet de la bază la cap, apoi înapoi în jos.

Încet, atât de încet, îți ling testiculele… apoi atât de încet, sug unul în gură. Gemi la senzația din gura mea. Îmi trage capul înapoi, cu putere și îmi ții capul acolo pentru o clipă. Respir greu, gâfâind aproape. Gura atât de umedă, buzele umflate. Mâinile tale eliberează acea strângere strânsă, doar îmi mângâie părul pentru o clipă. Aproape că torc la acel sentiment… mă frec de tine. Îmi frec obrazul de penisul tău tare umed, împingându-mi limba pe obrazul meu pentru a-ți mângâi penisul prin el în timp ce tu continui să-mi mângâi părul.

Simt că începi să-mi strângi mai mult părul în mâinile tale… Îmi iei mâinile și le pui peste ale tale. Încep să înțeleg… și să-mi adun cât mai mult păr. Este atât de moale, mătăsos. Îl adun în mâini și îl fac cât mai neted posibil… apoi îl înfășor în jurul penisului tău. O mână înfășurată în jurul penisului tău învelit în păr, cealaltă mână mișcându-se mai jos pentru a-ți prinde testiculele.

Simt că te așezi puțin să privești acea priveliște, penisul tău cu părul meu mătăsos înfășurat strâns în jurul lui,  mâna mea pompând în sus și în jos. Îmi dau seama că gura mea nu este folosită în mod corespunzător și îmi scot limba… împingând baza penisului și testiculele, în timp ce mâna și părul meu continuă să te mângâie.

Îți simt din nou mâna, insistentă, aspră. Rănindu-mi scalpul în timp ce mă tragi în sus de păr. Reușesc să-ți dau o lingere rapidă penisului Tău în timp ce mă tragi. Te-ai așezat acum, și mă împingi pe podea, în genunchi. Îți este atât de ușor să-mi controlezi mișcările pentru că îmi ții părul atât de strâns. Mă ustură, simt că mă înțeapă lacrimile în fundul ochilor.

Mă tragi chiar în fața ta. Am gura deschisă deja, gâfâi și sunt pregătită. Te rog, lasă-mă să-l am din nou în gură. Dar nu mai pot vorbi, doar scâncesc și gee tot ce pot face este să te implor cu ochii mei. Penisul tău a intrat din nou în gura mea acum, mai tare, și pot simți acel gust alunecos pe care-l iubesc și mă face și mai flămândă de tine.

Îmi doresc atât de mult. Vreau să-ți simt penisul adânc în gât, mai adânc decât cred că pot suporta. Vreau să-mi folosești gura ca să fiu atât de îndurerată mâine. De fiecare dată când înghit sau chiar vorbesc, îmi voi aminti modul în care penisul tău m-a folosit atât de dur. Mi l-ai băgat în gura, mai tare, mai repede. Cu greu pot să respir, lacrimile curg pe fața mea acum, încerc să iau totul, dar mă simt un pic, doar puțin… ceea ce se pare că îți place, domnule, și împing și mai tare.

Sunetele astea de animalice ies din mine, nu mă pot abține, în timp ce mi-o tragi în gură. Ambele mâini pe capul meu, împingând și trăgând, mișcări ascuțite și rapide. Mai adânc. Simt că penisul tău se umflă în gură. Doamne, vreau să-l văd, dar vreau și să gust și nimic nu depinde de mine, răspunsul este că vreau să-l iau – vreau să iau orice îmi dai. Și tu îmi dai totul.

Mi-o tragi până când nu mă pot gândi la nimic decât să te pot gusta. Penisul tău se umflă, mai gros, mai tare, iar eu înghit convulsiv, sperând, gustând. Vă rog, domnule… vă rog să-mi dați sperma. Aproape că pot să gust chiar acum… Îmi pui o mână pe gât și îmi ții capul pe loc, în timp ce cealaltă mână se strânge și mai tare în părul meu.

– Înghite. Ia-o pe toată. 

Mormăi în timp ce te apleci peste mine, strângându-ți mâna pe gâtul meu, în timp ce penisul tău toarnă totul în mine – toată sperma ta fierbinte care se revarsă pe gâtul meu. Înghit. Degust. Încă te simt cu limba mea. Cu sufletul la gură. Înghit cât de repede pot, fără să vreau să irosesc nicio picătură. Tocmai când cred că vederea mea se va întuneca, îmi eliberezi gâtul și îți tragi încet penisul din gura mea, care pare că nu vrea să te lase să pleci la început.

Te sprijini pe spate de masă, relaxându-ți strânsoarea pe părul meu doar puțin. Mă cuibăresc mai aproape, împingându-te ușor înapoi, doar cât să te poți întinde înapoi pe masă. Te urmăresc, ținându-mi gura atât de aproape de penisul tău încât abia te ating. Îl scot, prind o picătură cu limba exact când începe să cadă. Gura mea se deschide din nou și, atât de încet, te iau din nou în gură. Te mângâi cu limba. Ling în sus și în jos până când ești curațat.

Îmi apăs fruntea în corpul tău, chiar lângă penisul tău. Simt respirația mea și a ta, începe să încetinească. Realizez că nu m-am ocupat în mod adecvat de toate grupele musculare majore de pe această parte a corpului tău… dar asta va trebui să aștepte data viitoare, nu crezi?