Masaj spre rai

 Masaj spre rai

 

Te întinzi. Îți ridic puțin capul și îți pun legatura de mătase peste ochi. Mătasea este moale și rece pe ochii tăi și este relaxantă. Apoi vine setul cu cască peste urechi. Se aude muzică blândă, un flaut încântător, clopoței, apă. Continuă să îți relaxezi mintea pe măsură ce pielea goală se răcește la temperatura ambiantă a camerei.

Simți uleiul cald familiar pe piele când încep masajul. Masajul se desfășoară la fel ca oricare altul – mâinile moi cu o atingere ușoară îți permit să știi unde mă aflu în raport cu corpul tău. În mintea ta poți simți căldura în prezența mea, totuși corpul tău simte doar mâinile calde și glisante care au grijă de tine din cap până în picioare. Te relaxezi, dar ești subtil conștient că nu te relaxezi complet. A nu vedea și auzi te face mai sensibil la atingere și erotismul degetelor alunecoase, în timp ce se curbează de-a lungul mușchilor slabi ai corpului tău te frământă.

Încetul cu încetul, lucrez în jos pe spatele tău, simțindu-ți umerii și permițând degetelor mele să găsească cu îndemânare acei mușchi mici din jurul scapulei tale, masându-i și relaxându-i, permițând coloanei vertebrale să-și elibereze stresul. Pe mijlocul spatelui tău, mâinile mele îți întind mușchii alternativ, aplicând presiune și apoi eliberând. Este o mișcare ușoară de pompare de-a lungul corpului tău care este o seducție a minții. Pe măsură ce mâinile mele îți găsesc gluteul, ele alunecă în sus și peste, spre interior, în timp ce degetele mele îți întind fesele ușor sub palpitațiile lor și în jos spre coapse. Vârfurile degetelor mele se mișcă în sus prin coapsele tale, apucând și eliberând, zdrobindu-ți perineul înainte de a îndepărta stresul prin masajul meu ferm al mușchilor interiori ai coapsei. Înapoi în sus, degetele mele trec din nou peste fesierii tăi. Te apuc de șolduri ușor și trag ca să-ți ridic puțin fundul în aer. Nu prea mult, dar ca să-l observi. Continui mișcarea, trecându-mi mâinile de la șoldurile tale, în jos pe exteriorul coapselor tale, în sus pe interiorul coapselor tale, mângâindu-ți perineul în timp ce începi să-ți deschizi mușchii, apoi spre șolduri pentru o ușoară ridicare, începe eliberarea acestora, pentru a forma imagini mentale ale unei împingeri blânde de fiecare dată. Când încep să văd că corpul tău începe să anticipeze acele mișcări blânde, mă schimb și când îți ridic șoldurile îți pun o pernă sub talie, creând o ușoară ridicare a fundului tău. Iau putin ulei și îl las să cadă. Lasă încet o urmă umedă între fese, pe coloana vertebrală, spre gât. Mâinile mele urmează cu fermitate traseul cu mâinile mele, apăsând pe corpul tău, în jos pe ambele părți ale coloanei tale până ajung la vârful gâtului și la baza craniului tău. Degetele mele se îndreaptă spre tine aici, în timp ce capul tău urmărește manipularea degetelor în timp ce fundul tău este încă ridicat, ud de ulei și sărutat de aerul care se încălzește. Mintea ta simte mainile mele și absența lor. Tânjești după amândouă. Absența este la fel de uluitoare ca atingerea. Gata cu relaxarea… Vreau să-ți cresc tensiunile acum. Vreau să te duc la marginea noastră.

Masajul continuă înapoi pe spate din nou, întorcându-se în regiunea inferioară, dar acum antebrațele mele ți-au împins picioarele și bărbăția și testiculele sunt complet strânse și încordate. Îmi adaug mai mult ulei pe mâini, asigurându-mă că este încă cald, apoi îmi alunec mâna pe perineu până la testicule, masându-le, simțindu-le plinătatea, apoi pe penisul tău lung, permițând mâinilor mele să-ți mângâie ferm capul. Nu există zgomot de lumină acum. Te văd ca Om și masculinitatea ta mă încântă. Mâinile mele se despart și, în timp ce una continuă să fugă de la mângâierea capului, în jos, trage ușor de testicule, cealaltă mână se mișcă între fesele tale. Se simte ca în rai. Îmi apăs cu degetele pe perineul tău în timp ce îți masez penisul și testiculele. Degetele mele încep să-ți lucreze încet anusul, aplicând presiune pentru a relaxa inelele în timp ce îți stimulez tensiunile.

Degetul meu arătător alunecă încet în steaua ta întunecată. Apoi degetul meu mijlociu i se alătură. Mângâierea este necruțătoare în ritm. Nu este rapidă, dar nu este nici lentă. Se intensifică pe măsură ce degetele mele se rotesc în jurul interiorului deschiderii tale. Alunecând în jurul tău pentru a te explora. Măsor răspunsul corpului tău în timp ce îmi găsesc ținta cu degetele mele, prostata ta. Acum degetele mele se apasă pe tine, vârfurile încep să facă puțină mișcare. Poți simți presiunea și căldura care cresc din ea. Penisul începe să zvâcnească și lichidul seminal începe să curgă din tine. Respirația se accelerează și mâinile încep să se încordeze.

Îmi retrag degetele și mâinile. Știi de ce, nu-i așa? Te-am lăsat să stai acolo. Nu poți vedea. Nu poți auzi. Îmi strigi numele, nu atât de dorință, cât de mirare. Absența este la fel de împlinitoare ca și simțul tactil. Corpul tău încă simte atingerea mea, dar eu nu te mai ating. Îți privesc corpul atingând absența. Pe măsură ce respirația ta încetinește, mâinile mele te atacă din neant. Degetele mele alunecă ferm în tine și imediat apasă și rotesc pe prostată, în timp ce cealaltă mână trage în jos de penisul tău care picură. Îmi împingi mâna și mine, dar nu le poți avea pe amândouă. Îți poți împinge penisul mai adânc în mâna mea, dar asta îmi scoate degetele din fundul tău. Te gândești la ce dorești mai mult în acest moment. Și îmi retrag mâinile din nou. Mintea ta se bate la fel ca corpul tău. Încă simți prezența mea lângă tine în timp ce stai întins acolo și te privesc cu trupul și mintea în război unul cu celălalt. În curând degetele și mâna revin cu mai mult ulei și mai multă stimulare fizică. Este mai mult tortura dulce a pătrunderii false profunde a penisului și masajul profund al prostatei, unul apoi altul. În cele din urmă, câștigi avânt și le călărești pe fiecare separat și concomitent. Mintea ta, penisul și fundul tău au trei experiențe diferite, iar eu direcționez orchestra de senzații pe care le simți. Te duc ici și colo cu senzațiile, lăsându-ți mintea să aterizeze oriunde există o absență sau mai multă presiune decât celelalte.

Mă opresc din nou și mă îndepărtez. Mă uit la ceas și au trecut ore. Corpul tău este o adunătură încordată și rigidă de nervi și senzații, mentale și fizice, ești atât de aproape, dar mergi pe vârful marginii ca și mine, nu-i așa? Îți scot căștile și mă aplec lângă tine și îți șoptesc:

– Tu ești al meu. Este timpul să am ceea ce este al meu.

– Da, este tot ce spui, dar văd că corpul tău se schimbă. Ești gata. Ești gata să accepți cealaltă parte a monedei. Mă întorc la șoldurile tale, le ridic și scot perna. Tragerea mea blândă de o parte te ghidează să te întorci pe spate. Mâinile mele încă bine unse se întorc în corpul tău, pieptul tău este expus la mine, iar buzele mele își găsesc drumul spre sfârcurile tale, sărutându-le și sugându-le în timp ce îmi exprim devotamentul față de corpul tău. 

Buzele mele se ridică și țin părțile laterale ale feței tale și îmi ating buzele de ale tale. Mirosul tău de pe mâinile mele este un parfum amețitor – pământesc, crud, poftă sexuală într-un parfum. Corpul tău devine rigid pe măsură ce răspunde la miros. Vrei să te întorci la acea margine acum. Știu că o faci. Vreau să te duc acolo.

Îți îndepărtez legătura, permițându-ți acum să-ți folosești toate simțurile. Iau o poziție confortabilă între picioarele tale, umărul meu îți ridică un picior pentru a se îndoi la genunchi, brațul meu se îndoaie în jurul coapsei tale și ține ferm de duritatea ta. Cealaltă mână se întoarce la perineul tău și începe să maseze acea zonă din exterior. Gura mea este flămândă de tine, dar nu mă voi hrăni încă. Dar vreau să gust. Îmi strecor degetele înapoi în fundul tău și găsesc acel loc magic chiar înăuntru. Încep să te mulg. Văd suprafața clară a lichidului seminal și îmi las limba să se bucure de mica ei răsplată pentru răbdarea ei. Mâna mea trage de axul tău, limba mea atacă linia ta Raphe între lovituri și știu cuvântul.

Mâinile tale sunt peste tot în părul meu, șoldurile tale îmi împing gura, mâinile și degetele mele. Îți mângâi punctul sensibil cu lovituri ferme și directoare. Degetele mele se mișcă înăuntru și afară în ritmul mângâierii mele asupra acestei durități uimitoare dintre noi. 

– Eliberează-mă, gemi tu cu voce tare. 

Nu vrei să fii lăsat să pleci. Vrei să dai drumul. Să te supui că ai călărit ore întregi, de fapt toată ziua, dar nu contează acum. Acum este ceea ce contează.

Atingerea mea este poruncitoare, ca și vocea mea. Dar mă înțeleg cu tine și ai auzit. 

– Al meu.

Corpul ți se încordează și simt că te îngroși în mâna mea pe măsură ce sperma începe să vină. Văd corpul tău îmbrățișând mulsul cu cuvântul meu care te călăuzește. 

– Al meu. Al meu. Al meu. ACUM!

Ies din tine șuvoaie și mintea mea urlă. Vreau să o gust și o voi face, dar este pur și simplu frumos să urmăresc lansarea noastră. Continuă să curgă iar și iar și râurile din forma ta naturală se adună. Mângâierea mea încetinește până la oprire și doar mă uit cum ești întins acolo. În sfârșit mă aplec să te gust. Este un adevărat devotament să te bucuri de tine așa, plin și gol în același timp.