Masaj senzual

Masaj senzual este unul dintre serviciile VIP-ZONE masaj erotic.

Masaj senzual

 

Masaj senzual Laura este o prietenă de-a soției mele; ea și surorile ei o cunosc pe soția mea de când erau mici. Este o femeie frumoasă de 30 de ani, cu un corp rubensian. Ea are în jur de 1.70 m și 60 kg, are părul blond până la umeri, Masaj senzual ochi căprui și buze pline, cu sâni mari cupa D și un fund delicios de plinuț. Laura nu este nicidecum o fată grasă, ci o fată mare musculoasă.

Masaj senzual Laura nu părea niciodată mulțumită de vreun bărbat sau de un loc de muncă.Masaj senzual  Cea mai recentă afacere a ei a fost cea de masaj terapeut și în prezent lucrează într-un salon de masaj de aproximativ un an.

Masaj senzual Sufeream de mușchi încordați și dureri de spate de câteva săptămâni și soția mea mi-a sugerat să programez o întâlnire cu Laura.Masaj senzual  Nu am fost niciodată la un terapeut de masaj și a spus că mă voi simți minunat și că este sigură că Laura va reuși să mă scape de durere.

Masaj senzual Am sunat-o pe Laura și am stabilit o întâlnire. Am convenit să ne întâlnim câteva zile mai târziu la apartamentul ei. Laura mi-a sugerat să o întâlnesc acolo ca prieteni și nu doar ca un client. La sosire, m-am simțit puțin stânjenit, mă așteptam ca soția mea să mi se alăture. Ea își făcuse alte planuri în acea seară și mi-a spus să nu-mi fac griji că voi fi pe mâini bune.

Laura m-a întâmpinat la uşă şi am stat câteva clipe privind-o fix. Pe fundal vedeam lumânări pâlpâind și cântând muzică în surdină, am fost puțin surprins. Laura purta o combinație de bluză și fustă albă pe care o vezi de obicei pe terapeuții de masaj în filme. Ale ei erau mai mult decât puțin transparente și sfarcurile ei mari, maro, erau clar vizibile prin materialul subțire.

– Intri?, a întrebat ea zâmbind.

– Oh, da, am răspuns. Ce sunt toate astea?

– Totul face parte din metoda de relaxare pe care o folosesc la clienții mei, a răspuns ea.

– Foarte sexy, am spus. Dacă ai folosit toate astea pentru bărbații tăi, de ce nu ai niciodată un iubit stabil?

– Poate că am făcut-o și ei nu sunt în stare să mă mulțumească, a răspuns ea zâmbind viclean.

– Ok Laura, ce trebuie să fac pentru acest masaj?, am spus fără să vreau să împing problema mai departe.

– Mai întâi trebuie să intri acolo, spuse ea arătând spre baie. Și îmbracă asta, a spus ea, întinzându-mi un prosop. Poți să-ți lași chiloții pe tine dacă vrei sau să-i scoți, la alegerea ta.

Am luat prosopul si m-am indreptat spre baie scotand totul. Nu o să mint și să vă spun că nu am fost mai mult decât puțin încântat de senzualitatea situației. Primeam un masaj de la o femeie pe care o cunoșteam de 10 ani și pe care o găsisem întotdeauna atrăgătoare, dar la care nu mă gândisem niciodată în acel mod. Am ieșit din baie, cu prosopul înfășurat în jurul taliei mele. Laura stătea lângă o masă de masaj pliabilă neagră.

– Poftim, a spus ea întinzându-mi un pahar de vin. Pentru a te ajuta să eliberezi tensiunea, a adăugat ea. Am luat paharul nervos și mi-am turnat rapid conținutul pe gât.

– Ok, urcă-te pe masă pe burtă și bagă-ți fața prin gaura aceea, a spus ea arătând spre deschidere.

Am făcut cum mi s-a spus și imediat m-am simțit foarte prost în legătură cu toată treaba. Masaj senzual În timp ce Laura stătea în capul mesei de unde zăceam eu, am început să-i admir picioarele. Începând de la glezne până la genunchi și în cele din urmă până la coapsele ei puternice, chiar mai jos, unde i-a acoperit fusta scurtă albă. Am observat musculatura și tonusul definit al gambelor și coapselor ei. 

– Deci ce fel de masaj vrei să primești astăzi? m-a întrebat ea în timp ce-și trecea mâinile pe spatele meu gol.

– Ah, ce tipuri sunt, i-am răspuns prostesc.

– Ei bine, a spus ea, fac deep tissue, shiatsu, suedez, masaj sportiv și masaj senzual.Masaj senzual

Simțindu-mă puțin îndrăzneț și mai mult decât puțin trezit, mi-am luat inima în dinți și am spus că cel senzual sună plăcut.

– Bine, a spus Laura cu un mic râs în voce, ăsta îmi place cel mai mult. Ce fel de ulei ți-ar plăcea? a fost următoarea ei întrebare.

– Tu hotărăști, i-am spus, ești profesionista.

– Ok, a răspuns ea.

Am auzit cum Laura scurgea uleiul pe mâini pe rând. În timp ce făcea asta, își trecea mâinile și unghiile pe spatele meu, trimițând fiori electrizanți în tot corpul meu. Apoi s-a deplasat spre picioarele mele, ridicându-le pe rând, a început să frece partea inferioară a fiecăruia, la început ușor și apoi cu puțin mai multă presiune.

– Știi că toate terminațiile nervoase trec prin tălpile tale, de aceea încep de acolo, a spus ea, Poți seduce pe cineva doar atingând tălpile unde trebuie.

– Îmi dau seama de ce, am răspuns. Se simte grozav.

Laura a continuat să maseze ambele picioare. Apoi a început să-mi treacă mâinile moi și uleioase de la gleznele mele în sus pe gambe, peste spatele picioarelor, mergând spre interiorul coapsei. Într-o singură mișcare lină, aceasta a continuat pe ambele picioare. Laura s-a mutat apoi în centrul mesei. În acel moment eram într-o stare de vis extrem de vividă.

– O să ridic puțin prosopul, a spus ea. În timp ce făcea asta, am simțit că aerul rece lovea jumătatea inferioară expusă a feselor mele.

– Ai un fund ferm, a spus ea râzând în timp ce mâinile ei au început să-mi frământe fesele ca pe aluat.

– Mulțumesc, i-am răspuns. Bănuiesc că asta înseamnă că aerobicul și alergarea dau roade.

– Nu pot scăpa de tensiune decât dacă fac toată zona din spate, te-ar deranja dacă ți-aș scoate prosopul de pe tine sau ești prea jenată? a întrebat ea batjocoritoare.

– Fă ce trebuie, am spus fără să vreau să par crispat.

M-am ridicat, permițându-i să scoată prosopul de sub mine expunându-mi fundul la vedere.

Penisul începea să prindă viață, dar era încă bine îngropat sub mine, devenind din ce în ce mai tare pe măsură ce masajul continua. Ce a făcut Laura în continuare a fost o surpriză completă. Am auzit foșnetul țesăturii și mi-am ridicat privirea și am văzut-o pe Laura scoțându-și bluza, expunându-și sânii uriași în ochii mei. În timp ce mă uitam, Laura a apucat sticla cu ulei și a stropit-o peste sânii ei albi-crem și sfarcurile de culoarea caramel. Uleiul curgând în jos printre văile globurilor ei enorme, a început să-l maseze peste tot.

Am vrut să sar de pe masă și să prind monștrii aceia și să iau unul dintre sfârcurile ei de mărimea unui deget mic în gură.

– Întinde-te, a spus ea ferm împingându-mă înapoi pe fața mea.

– Ce faci? am întrebat nesigur de ce tocmai s-a întâmplat sau era pe cale să se întâmple.

– Nu am terminat, a răspuns ea. 

Am simțit două perne catifelate cu niște mici urme care îmi trec peste fese până pe spate. Mă masa cu sânii ei și senzația a fost mai mult decât uimitoare, a fost incredibilă. Ea i-a frecat în sus și în jos pe toată lungimea corpului meu, de la spate în jos până la picioare și înapoi, oprindu-se să îi frece peste gâtul și capul meu. Apoi i-am simțit degetele ei puternice începând să se înfigă în spatele meu și mergând până la gât și umeri. Din nou, își freca sânii în sus și în jos pe corpul meu, doar pentru a începe din nou cu mâinile ei puternice. Acest lucru a continuat câteva minute, alternând între sânii și mâinile ei. Nesigur ce să fac, am stat liniștit și nu am spus nimic.

– Ok, a spus ea, întoarce-te pe spate, e timpul să lucrez în zona din față.

Eram mai mult decât puțin jenat în acest moment, penisul îmi era furios ca un taur. Nu eram sigur dacă îmi făceam o idee greșită și eram puțin îngrijorat că starea în care mă aflam avea să-mi facă probleme cu soția mea.

– Sunt puțin rușinat, i-am spus Laurei. M-am excitat mai mult decât puțin cu masajul și văzându-ți sânii.

– Nu-ți face griji, a spus ea. Se întâmplă și cumnaților mei și al tău când primesc masaje.

Mi-au auzit corect urechile sau tocmai mi-a spus că cumnatul meu și soții surorilor ei primeau același tip de masaj și bucuria de a vedea pieptul magnific al Laurei.

Fără tragere de inimă, m-am rostogolit pe spate, cu penisul biciuindu-mi dintr-o parte în alta, toți cei douăzeci de cm stând drept ca un catarg. Am observat aspectul mai mult decât obișnuit pe care ea mi l-a dat bețișorului meu de carne. Laura s-a uitat la penisul meu aprobator și eu am făcut același lucru cu sânii ei acum că am putut să-i privesc neobstrucționat. Abdomenul ei plat îi făcea sânii fermi proeminenti să pară mai mari decât erau.

Lucrul care m-a uimit a fost că dimensiunea fiecărui sfîrc ar fi trebuit să-i facă să cadă puțin, dar în mod remarcabil erau tineri și mândri. Mici pistrui maronii erau presărați peste partea superioară a trunchiului. Sfarcurile ei de culoare caramel erau de mărimea unor monede și au rămas pe poziții de îndată ce a văzut penisul meu gros.

– Vreau să te relaxezi acum, a spus ea luându-și privirea de pe penisul meu și aruncând un prosop peste fața mea. 

Ca să nu o văd uitându-se la penisul meu, m-am gândit în sinea mea. Masaj senzual  Din nou, am auzit-o pe Laura scurgând ulei în mâini și în câteva secunde mâinile ei calde și uleioase erau pe pieptul meu, frământându-mi mușchii pectorali. Coborându-și mâinile în jos spre abdomenul meu, oprindu-se chiar deasupra zonei mele inghinale, uneori un deget îmi atingea ușor părul pubian. Am auzit-o deplasându-se acolo unde capul meu se sprijinit pe pernă și a început încet să-mi lucreze zona gâtului și a umerilor. Ocazional își trecea mâinile pe lungimea brațelor mele și, făcând asta, sânii ei îmi treceau ușor peste față și gură. Am simțit că sfarcurile ei îmi trec peste buze prin prosop. Masaj senzual

Mi-am simțit penisul tresărind de entuziasm la această nouă senzație. M-am gândit repede că, dacă se va întâmpla din nou, o să-mi scot limba afară și să o ling prin prosop. Nu a trebuit să aștept mult, din nou Laura și-a trecut mâinile pe brațele mele și de data asta când am simțit mamelonul pe buze, instinctiv mi-am scos limba să-l întâlnesc. Am auzit-o pe Laura gâfâind și a dat înapoi imediat când a simțit că limba mea atinge butonul ei. OH! OH! M-am gândit în sinea mea, am ajuns prea departe și acum am probleme.

Spre surprinderea mea, Laura s-a coborât din nou, de data aceasta apăsând mai mult din sânul ei de gura mea. Imediat mi-am dat seama că îi plăcea ceea ce făcusem, așa că am făcut-o din nou. De data aceasta, l-am prins cu limba și apoi i-am dat cea mai ușoară ciuguleală.

Acest flirt ușor îmi ținea penisul într-o stare semi erectă, nu complet tare, dar nici dezumflat, cam șchiopăta spre stânga, sprijinindu-se de-a lungul coapsei mele. Odată ce mi-a frământat pieptul și gâtul timp de câteva minute, Laura s-a îndreptat din nou spre picioarele mele. Ridicând un picior și așezându-l pe valea sânilor ei, și-a trecut mâinile peste picioarele mele spre coapsa mea superioară și apoi spre interior, oprindu-se sub vintre și milimetri mai jos de unde zăcea penisul meu semi-erect.

– Se simte grozav, Laura, am spus, observând pentru prima dată cât de tăcuți am fost până acum.

– Încă nu am terminat, în curând te vei simți foarte bine, a răspuns ea.

Nu știam ce vrea să spună, dar nu a trecut mult până am aflat. Imediat ce a terminat celălalt picior al meu, Laura a venit la mijlocul mesei și a început să-mi maseze zona interioară a coapsei și zona inghinală, învârtindu-mi în jurul penisului fără să-l atingă.

Laura s-a oprit o secundă, am auzit un fermoar și un foșnet și am știut, fără să mă uit de sub prosop, că Laura își scoate fusta. Intrigat și incapabil să mă controlez, m-am uitat și am văzut că într-adevăr și-a scos fusta și chiloții. Penisul meu a reacționat la priveliște, fluturând înainte și înapoi în aer. Am rămas întins acolo, respirând încet și superficial, în timp ce o ascultam pe Laura scurgând o cantitate generoasă de ulei cu miros de căpșuni pe mâini. Din nou, mâinile ei s-au întors la vintre, cu excepția faptului că de data aceasta s-au dus imediat la baza penisului meu, în timp ce ea l-a strâns, am simțit o tolbă în stomac și penisul mi-a crescut în mâna ei caldă și uleioasă.

Strângându-l cu o mână și ținându-l în sus ușor, dar ferm, și-a plasat degetul mare din mâna liberă chiar între testicule și a început o mișcare în sus, făcând să-mi umple mai mult sânge capul de penis. Ea îmi manipula fizic penisul pentru a deveni mai tare, se simțit minunat și presiunea degetului ei mi-a făcut penisul la fel de rigid ca oțelul.

Laura a continuat să-mi mângâie penisul când deodată am simțit textura aspră a limbii ei lingându-mi penisul de la scrot până la vârf. Oprindu-se pentru a da un mic sărut coroanei și apoi continuând peste partea de sus înapoi în jos până la bază. Nu mai suportam asta, trebuia să văd ce se întâmplă. M-am întins să-mi iau prosopul de pe față, dar am simțit că mâna ei se întinde repede spre a mea, împiedicându-mă să-l scot.

– Relaxează-te și bucură-te, a spus ea, eliberându-și strânsoarea pe mâna mea și continuându-și mângâierile lente ale membrului meu rigid. 

Linsul a continuat câteva minute, de data aceasta când a ajuns la vârful penisului în loc de un sărut, am simțit că căldura umedă a gurii ei înghițit vârful. Umezind ușor coroana, luându-mă în gura ei mai adânc cu fiecare mișcare în sus și în jos. Curând, ea a absorbit cel puțin 15 centimetri din bărbăția mea pe tunelul umed al gâtului ei.

Mâinile ei au urcat și coborât pe stâlpul meu solid, ducând ocazional vârful în gură, la mișcarea ei în jos. Curând mângâierea s-a oprit și am simțit-o urcându-se pe masă. Încălcându-și picioarele de ambele părți ale genunchilor mei, ea și-a coborât încet corpul spre al meu, frecându-și sânii uriași peste penisul meu. Poziționându-l între pliul sânilor ei, ea îl mângâie în sus și în jos. Acest lucru a durat câteva secunde când am simțit din nou umiditatea caldă a gurii ei înghițind vârful penisului meu.

Laura s-a așezat încet mai sus pe șoldurile mele și, instinctiv, mâinile mele s-au dus la șoldurile ei, ajutând-o să se poziționeze chiar deasupra picioarelor mele. Ea mi-a apucat penisul și l-a așezat apăsând în valea feselor ei, unde s-a zvâcnit sporadic, pocnindu-i gaura. Laura a întins mâna și mi-a scos prosopul de pe față, mâinile mele își simțeau drumul în sus de la șoldurile Laurei peste coaste până chiar sub fiecare sân, luând câte unul în fiecare mână și simțindu-i greutatea. Laura s-a uitat la mine zâmbind, fără să spună nimic, m-a întrebat dacă mă bucuram de masaj, alunecându-și fundul încet în sus și în jos pe penisul meu, făcându-l să se apropie delicios de căldura umedă caldă care emana din păsărică.

– Foarte mult, am răspuns, este cel mai bun pe care l-am avut vreodată. 

Acest lucru a adus un zâmbet pe fețele amândurora, fiind singurul masaj pe care l-am avut vreodată.

– Mă bucur, a spus ea în timp ce își cobora gura spre a mea, aruncând limba ei umedă în gura mea. 

Ne-am sărutat timp de câteva secunde, mâinile mele mângâindu-i sânuii, strângându-i pe fiecare și ciupind fiecare sfârc tare între degete. Am rupt sărutul după câteva minute, pentru că îmi doream acei băieți răi în gură cât de curând. Încet mi-am ridicat corpul și știind ce vreau Laura și-a coborât sânii până la gură, permițându-mi să-mi iau pe unul, apoi pe altul în gură, ciugulind și mușcând pe fiecare, Laura a început să scoată mici gemete.

– OOOHH! a spus ea. Îmi place să-i muști mai tare, mi-a spus ea, lucru pe care bineînțeles că l-am respectat, luând micile vârfuri de gumă între dinți și ajustându-le.

Introducând câteva degete în păsărica Laurei, am început să o masez încet cu degetul. Laura mi-a spus că se bucura de asta gemând și mișcându-și fesele. Coborându-mi gura până la păsărica ei fierbinte, limba mea i-a găsit clitorisul. Am început să-i ling lungimea păsăricii, oprindu-mă doar pentru a tachina clitorisul cu o sugere și ciuguleală ocazională. Laura gemea și mai tare.

După mai multe tachinăro, când am simțit-o pe Laura că începe să tremure și picioarele ei se strâng în jurul meu, am știut că e pe punctul de a avea orgasm. În timp ce ea îmi masa penisul, nu a durat mult până când am ejaculat.

Ne-am curățat, m-am îmbrăcat și i-am mulțumit Laurei pentru masaj. Dându-i puțin în plus pentru puținul plus pe care mi-l dăduse. Am sărutat-o ​​de noapte bună și am plecat, spunându-i că sunt sigur că spatele meu va avea nevoie de un alt masaj în curând.

În drum spre casă, m-am gândit la ce spusese Laura despre cumnații noștri primind același tip de masaj. Știam acum de ce Laura nu găsea niciodată timp să-și păstreze un iubit stabil, primea atenție mai mult decât suficientă de la toți clienții ei bărbați, câștiga bani și eram sigur că era mai mult decât mulțumită.