Masaj răvășitor

Masaj răvășitor

 

Cioc cioc.

Stau în fața ușii tale, mișcându-mă agitat dintr-o parte în alta, cu inima bătându-mi în piept. M-am oferit de trei ani să-ți fac un masaj, iar spatele tău dureros și înțepenit, în sfârșit, te-a convins să accepți. Știu că și tu ești emoționat și sper să-mi pot menține libidoul suficient de mult pentru a face din aceasta o experiență relaxantă pentru amândoi.

Te aud apropiindu-te de uşă şi faci o pauză înainte de a deschide. Mă întreb dacă ești la fel de agitat ca mine, dar mă bucur că în sfârșit îmi dai șansa să-ți fac acest cadou.

Ușa se deschide și zâmbetul tău mă dă pe spate. Capul ți se lasă în jos și faci un pas înapoi, primindu-mă în casa ta. Îmi iau masa de masaj și intru înăuntru.

– Ai dori ceva de băut?

– Mi-ar plăcea un pahar cu apă, mulțumesc.

Încerc să-mi țin emoțiile la distanță. Acesta ar trebui să fie despre relaxare până la urmă. Știu că atunci când voi începe în sfârșit masajul, totul va fi bine, dar deocamdată pare că nu-mi regla respirația și probabil că am cincizeci de nuanțe de roșu. Apa rece îmi calmează gâtul și simt că căldura mea începe să se risipească. Pot să fac asta… Pot să fac asta… Știu că pot face asta… doar respiră. Respir adânc și simt că corpul meu începe să se relaxeze.

Te rezemi de tejghea, cu brațele încrucișate, privind spre mine… Sunt sigur că mă întreb ce idee proastă este asta și la ce naiba te gândeai? Privesc în ochii tăi și zâmbesc.

– Să începem?

Am o mică listă de întrebări legate de afecțiuni medicale, alergii și altele. Mă întorc la vremurile în care această situație era obișnuită pentru mine și mă simt mai relaxată.

În curând masa este pusă și mă îndrept spre baie, lăsându-te să te dezbraci și să te așezi între cearșafuri. Știu că încă nu ești sigur de acest lucru, dar sunt încrezătoare că în curând vei începe să te relaxezi.

În baie, îmi scot pantofii, șosetele și puloverul, mă spăl și încerc să-mi calmez ultima energie nervoasă. Umplu chiuveta cu apă fierbinte și las sticla de ulei cu parfum de lavandă să se încălzească.

Respirație profundă, întindere profundă, îmi încălzesc mâinile, mă uit la reflexia mea în oglindă și zâmbesc. Permit strălucirea caldă din interiorul meu să radieze. Sunt gata.

– Ești gata?

Un sunet înăbușit vine de la masă. Ești cu fața în jos și mă aștepți. Pornesc muzica pe care am pregătit-o pe laptop și merg spre capul mesei. În cele din urmă, mâinile mele se sprijină pe umerii tăi, doar cearceaful ne desparte.

– Voi începe încet și cu o presiune ușoară.

Cu mâinile încă pe umerii tăi încordați, închid ochii și-ți simt respirația, sincronizând-o pe a mea cu a ta.

– Respiră adânc și eliberează-o încet.

Îndoi cearșaful până la talie, îmi torn niște ulei cald pe mâini și le alunec cu o lovitură fermă de la gât în ​​jos, cât de departe pot ajunge. Degetele mele alunecă pe pielea ta, simțind locurile încordate… până la talie, până la ceafă. Respir cu tine și îmi las mâinile să-ți exploreze spatele, găsind toate locurile în care ții tensiune. Un nod ici și colo se ușurează cu puțin mai multă presiune. Mișcându-mă în jos pe umeri și brațe, eliminând tensiunea prin mâini, corpul începe încet să se relaxeze, respirația devine din ce în ce mai profundă și mai lentă. Mintea, respirația și mâinile mele se sincronizează cu corpul tău, parfumul de lavandă mă cuprinde și ne relaxează pe amândoi și mai mult.

– Cum te simți? Presiunea e ok?

– Se simte foarte bine, totuși poți merge mai adânc.

– Ok… anunță-mă dacă e prea mult.

Acum mă întorc la unele dintre noduri, apăsând puțin mai adânc. Ținând, respirând și simțind eliberarea. Mișcări lungi și adânci de-a lungul coloanei vertebrale. Îți întind umerii și mușchii gâtului.

– mmmm…

Mă deplasez lângă tine, mâinile păstrând contactul cu corpul tău, mergând mai jos. Mișcând cearșaful, îți expun piciorul drept și spatele. Nu eram sigură dacă încă ai avea suficientă încredere în mine încât să rămâi fără boxeri și zâmbesc să-ți văd pielea goală. Mâinile mele își continuă călătoria de-a lungul corpului tău, mișcări lungi de la coapsă la umăr, căutându-ți tensiunea și rezolvând-o. Mă pierd în acest proces, concentrându-mă complet asupra mușchilor de sub piele… evaluând… eliberând… respirând. Acopăr partea dreaptă și mă mișc spre stânga, mâinile mele nu părăsesc corpul tău. Ești profund relaxat acum și aproape adormit.

Până să ne dăm seama, a trecut o jumătate de oră și sunt gata să te întorc. Stau lângă tine, ținând cearșaful între corpul meu și masă, ridicând puțin partea îndepărtată și îndrumându-te să te întorci. Ești încă puțin somnoros și lent în mișcare, dar în curând te așezi pe spate.

Verificând din nou cu tine, întreb: 

– Cum te simți?

Și aici fac greșeala mea.

Mă uit în ochii tăi adormiți și sunt pierdută. Vocea ta este joasă și sexy și zbuciumată de somn și zâmbești și îmi spui că te simți grozav. Sunt inundată de miere caldă, aerul dintre noi se îngroașă de dorință. Mă străduiesc să rămân liniștită, dar cred că simți schimbarea energiei și mă privești mai atent.

– Închide ochii.

Mă cobor în picioarele tale, descoperindu-l pe cel potrivit și după ce îmi ung din nou mâinile, încep să-l masez. Ești încă relaxat, dar acum există o vibrație diferită la atingerea mea. Mă mișc încet în sus piciorul tău, dezvăluindu-te pe măsură ce înaintez. Mă străduiesc atât de mult să-mi păstrez atenția asupra mușchilor, dar senzația pielii tale, părul de pe picioarele tale și respirația tăiată când ajung la coapsa ta, toate se combină pentru a-mi distrage atenția.

Respirația noastră devine mai superficială și există o mișcare sub cearșaf pe care încerc să o evit. Îți bag cearșaful strâns între coapse și îți depărtez puțin picioarele. Iau mai mult ulei și continui cu mișcări lungi și lente de la genunchi până la șold. Scobitura moale de la șoldul tău îmi distrage atenția și observ prea târziu pentru a evita ca mâna să se atingă de lungimea penisului tău. Un geamăt blând, nu știu dacă ai fost tu sau eu, dar observ că mâinile tale prind cearceaful de jos și ochii tăi sunt strânși. Aerul din jurul nostru sfârâie cu un nou tip de energie.

Mai lucrez puțin pe coapsa dreaptă înainte de a acoperi acea parte și de a trece pe cealaltă. Respir adânc și încep pe piciorul tău stâng. Mă mișc puțin mai repede pe piciorul stâng, sperând să revin în acea stare blândă de relaxare de mai devreme, dar încă o dată scobitura moale a șoldului tău mă cheamă să zăbovesc. Acum există o umflătură impresionantă sub cearșaf și este mai greu de ignorat, dar fac o încercare curajoasă.

Până acum, propriul meu corp a început să-mi distragă atenția. Simt că pielea din jurul mameloanelor mi se strânge și îmi strâng coapsele. Din mine se ridică o căldură și gâtul meu devine foarte uscat. Cu un oftat, termin jumătatea inferioară a corpului tău, pun cearșaful și mă întind după paharul cu apă din apropiere. Sunt împrospătată de răcoare și mă ridic deasupra capului tău. Luând loc pe scaun, îmi pun mâinile pe umerii tăi, respir adânc și mă forțesc să mă relaxez. O mică amânare de la tensiunea sexuală evoluează pe măsură ce lucrez mușchii adânci din jurul umerilor și gâtului. Îți pot simți respirația uniformă și mâinile tale strângând și, deși penisul încă bate de viață, amândoi reușim să-l ignorăm încă o vreme.

Acum lucrez în jurul maxilarului tău și identific punctele de presiune din jurul feței tale. Degetele mele îți ating buzele, în jurul urechilor și termin în jurul scalpului. Îmi frec rapid mâinile pentru a crea o căldură intensă și le pun peste ochi. Închizând ochii, mă odihnesc aici un minut… respir cu tine… lăsând căldura mâinilor mele să treacă prin tine. Lăsându-mi mâinile să cadă în sfârșit la masă, te las cu un sărut pe frunte.

– Mulțumesc, șoptesc eu și fug în baie. În timp ce închid ușa în urma mea, mă scufund și îmi las capul pe brațe, recunoscătoare că mi-am putut ține promisiunea și să o fac fără să te molestez.

Dar eram aproape. Atât de delicios de aproape.