Masaj neașteptat de erotic

Vip-zone masaj erotic salonul tau favorit

Masaj neașteptat de erotic

A avea parte de tratamente de înfrumusețare la centrul spa local este doar o parte a rutinei mele obișnuite și sunt frecvent acolo și fac o manichiură, pedichiură, epilare, împachetări corporale etc., deoarece întotdeauna mă simt atât de bine să fiu răsfățată și să am grijă de corpul meu. Cred că ajută faptul că îmi place corpul meu, în așa fel încât merg ușor spre vanitate și, deoarece am o silueta zveltă, echilibrată și sâni fabulosi, naturali, pare că banii sunt bine cheltuiți pentru a mă ajuta să arăt în acest fel.

Acum câteva luni, m-am hotărât să fac un masaj pentru întregul corp pentru că munca, viața, oamenii și acel nenorocit de iubit al meu m-au stresat și, deși făcusem masaje cu câțiva ani în urmă, nu am făcut din asta o rutină. Pur și simplu nu m-am simțit deosebit de confortabil, ceea ce este ciudat pentru că sunt incredibil de încrezătoare în corpul meu. Dar oricum, am fost la un masaj și m-am bucurat din plin. De fapt, atât de mult încât m-am întors o săptămână mai târziu și apoi din nou o săptămână după aceea, pentru că chiar începeam să apreciez cât de terapeutice și relaxante pot fi.

Totuși, ceea ce nu mă așteptam era să mă simt excitată sexual, mai ales că eram masată de o femeie.

Nu mă înțelege greșit; Sunt foarte conștientă din punct de vedere sexual și atentă la sentimentele mele. Îmi place cum se simte când un bărbat îmi face un masaj pe tot corpul, gol, uleios, mângâindu-mă, atingându-mă și tachinandu-mă în toate locurile potrivite până când corpul îmi furnică de anticipare și tot ce mă gândesc este să fiu mângâiată până la orgasm, atunci da, un masaj poate fi cu siguranță excitant.

De fapt, chiar și să mă gândesc la acest tip de masaj mă face să mă simt excitată, dar este foarte, diferit într-un salon de masaj erotic, deoarece, ca femeie, ești întotdeauna masată de o altă femeie și, de obicei, este mai mult o experiență clinică decât o experiență senzuală. În plus, a fi femeie înseamnă că ești în mod constant conștientă de cum arăți și nu poți să nu simți că ești judecată de terapeut, așa că, în general, găsesc că sunt un pic cam agitată și conștientă, ceea ce face dificil ca eu să mă relaxez pe deplin, deși știu că terapeuții de masaj sunt profesioniști și fac treaba pentru care sunt instruiți – și văd corpul doar ca pe un corp, nu chiar ca pe o persoană în felul în care o facem noi – așa că ei vor să ne relaxăm, să eliberăm tensiunile și să simțim cu adevărat beneficiile terapiei prin masaj.

De data aceasta, m-am hotărât să mă las dusă de val, să mă bucur de experiență și să nu mă mai gândesc la toate și, ca urmare, a început să-mi placă cu adevărat masajul, și cu atât mai mult pentru că eram masată de o femeie.

Adică, dacă o fată frumoasă și în formă își duce mâinile în sus și în jos corpul tău aproape gol, acoperit cu ulei din cap până în picioare, a cărui minte nu ar începe să rătăcească puțin, nu?

Ei bine, oricum, îmi plăcea să explorez această nouă experiență și sentimentele pe care mi le-a dat atât de mult încât făceam masaje săptămânale și, în câteva zile de la fiecare masaj, mă gândeam deja să merg pentru altul, nu atât pentru beneficiile relaxante, terapeutice, ci pentru că știam că mă voi simți destul de excitată de fiecare dată.

Odată ajunsă acolo, stăteam nemișcată, cu ochii închiși, cu mâinile deasupra capului și simțindu-mă pe deplin relaxată, concentrându-mă pe a simți mâinile terapeutei pe corpul meu și, în ciuda eforturilor mele de a rămâne concentrată, mintea mea făcea tot felul de scenarii.

Pe măsură ce ședințele au continuat și terapeutele – au fost câteva – mi-au cunoscut cu adevărat corpul, mi-am permis să mă simt mai excitată și m-am concentrat mai mult pe cum și unde mă atingeau, unde exercitau presiune și cum îmi mișcau corpul în poziții diferite.

Evident, făceau doar ceea ce fuseseră instruite să facă și mă masau într-un mod complet profesional, dar am început să fantezez că mă tachinau în secret și îmi priveau corpul într-un mod sexual, sperând că vor fi dispuse să meargă mai departe. Întotdeauna purtam un slip mic, dar eram topless, iar când mi s-a cerut să mă întorc pe spate, știu că țineau un „prosop modest” pentru mine, dar le-am surprins adesea uitându-se la sânii mei, ceea ce a adăugat la fantezia mea și că le-a plăcut ceea ce au văzut.

Sunt destul de pretențioasă (ok, poate fără motiv) cu privire la felul în care arăt, așa că înainte de fiecare masaj, m-am asigurat întotdeauna că tot corpul meu este exfoliat, că bronzul meu a fost completat, unghiile de la mâini și de la picioare sunt în stare perfectă și că păsărica mea este complet rasă, deși știam că maseuza mea nu o va vedea niciodată, dar aceasta a fost fantezia mea, m-a făcut să mă simt uimitor și am vrut să cred că vrea să vadă mai mult.

Odată, în timpul unui masaj, m-am întors să mă întind pe spate, iar ea mi-a mișcat ușor piciorul drept în lateral, astfel încât picioarele mele erau la aproximativ jumătate de metru. Cu ochii încă închiși, mi-am îndepărtat încet piciorul stâng și mi-am îndoit genunchiul, astfel încât picioarele mele erau destul de depărtate. Și pentru a-mi spori fantezia, mi-am imaginat că se uita la triunghiul subțire de bumbac al slipului meu lipit strâns de buzele păsăricii mele. Aș putea să fac și să gândesc orice îmi doream, iar faptul că ea mi-a lăsat picioarele larg depărtate pentru toată durata nu a făcut decât să-mi creeze realitatea imaginată.

Data viitoare când am fost la masaj, am pus o altă fată să mă maseze și am făcut același lucru; îndoind un genunchi și deschizându-mi picioarele larg depărtate. Spre încântarea mea, răspunsul ei a fost să se sprijine cu o mână pe fiecare picior și să-și strecoare mâinile pe picioarele mele până la coapse, oprindu-se la vintre, apoi permițându-i degetelor să urmărească marginile triunghiului de material care îmi acoperă păsărica, apoi coborî din nou pe coapse până la picioare. A fost realizat într-un mod profesional, dar mi s-a părut atât de erotic și de intenționat.

Am vrut să cred că am trecut de la terapia simplă și că diferitele mele terapeute se bucurau să-mi maseze pielea netedă și bronzată la fel de mult ca și mine. Am început să-mi imaginez că sunt complet goală, iar ea își trecea mâinile în sus și în jos pe corpul meu tonifiat, peste sânii mei, tachinandu-mi sfarcurile, apoi peste stomac și până la coapse, permițând degetelor ei să mângâie ușor părțile laterale ale păsăricii mele pe drum, chiar dacă în realitate aveam un prosop mare peste mine și purtam un slip.

În mintea mea, terapeutele știau că dețin putere asupra mea, deoarece calificările lor de terapie însemnau că aveau privilegii speciale să mă atingă în acele locuri, chiar abuzând de poziția și autoritatea lor pentru a-și simți drumul în jurul corpului meu aproape gol, simțindu-mă și atingându-mă oricum le plăcea. Mi-a plăcut ideea și mi-a justificat cumva fantezia.

S-a simțit bine și eliberator și extrem de erotic. Pentru mine a fost diferit să fiu conștientă că mă simt supusă – nu cum sunt în mod normal, deoarece îmi place să dețin controlul – dar totul devenea foarte interesant la un nivel pe care nu l-am considerat niciodată posibil.

Masajele au devenit obsesia mea și făceam un masaj în fiecare săptămână, dar după câteva luni de mers o dată pe săptămână, pur și simplu nu era suficient, așa că am început să rezerv și un al doilea masaj la jumătatea săptămânii, pentru că pur și simplu nu mă puteam sătura de cât de vie mă făcea să mă simt.

Cu cât mergeam mai des, cu atât gândurile mele se îndreptau spre sentimente fizice și am început să mă simt foarte excitată înainte de fiecare întâlnire, precum și după, atât de mult încât în ​​timpul fiecărui masaj gândurile mele aveau o parte a lor, dezlănțuindu-se cu idei și oferindu-mi o serie de imagini sexuale extrem de erotice, care îmi făceau corpul să se înfioreze. Tânjeam să simt mâinile terapeutei mele pe partea superioară a  coapselor mele deschise, vârfurile degetelor ei alunecând prin vintre și aproape de păsărică.

La sfârșitul fiecărei ședințe eram atât de agitată și încântată încât îmi puneam rochia largă fără sutien sau chiloți și mă duceam direct acasă. Ritualul meu de masaj a devenit un tipar obișnuit de a fi masată de diferite fete la salon. Nu m-a interesat cine m-a masat pentru ca toate erau frumoase si toate foarte bune. Eram sigură că trebuie să fi crezut că ședințele mele atât de dese erau mai mult decât puțin ciudate, dar chiar nu-mi păsa și întotdeauna dădeam bacșiș generos, așa că au ajuns să mă cunoască bine și au fost dornice să mă maseze în continuare. Nimeni nu m-a întrebat niciodată de ce făceam atât de multe masaje, probabil pentru că le aduceam mulți bani, așa că bănuiesc că li s-a spus să nu întrebe!

Din câte îmi amintesc, am fost fascinată de propriul meu corp gol și cred că asta a alimentat să mă gândesc la cât de frumoase pot fi și alte fete, mai ales când îmi acoperă corpul gol cu ​​ulei sau cremă hidratantă, în timp ce mă gândeam cum ar fi să fac asta pentru o altă fată, dar știu că nu aș putea fi complet lesbiană, deoarece ador prea mult senzația unui penis dur, în mâinile mele, în gură sau în interiorul meu. 

Oricum, în urmă cu câteva luni, o nouă fată, Antonia, a început să lucreze la salon și este cu adevărat drăguță. Are aproximativ 25 de ani, cam 160 cm, este slabă, cu pielea albă și absolut superbă la vedere. Întreaga ei atitudine este caldă, primitoare și pur și simplu incredibil de sexy.

Am întrebat de Antonia la recepție și mi s-a spus că este specializată în masajul țesuturilor profunde, așa că am rezervat-o imediat pentru următoarea mea întâlnire.

După patru săptămâni, am făcut vreo șase masaje cu Antonia. Totul a fost foarte profesionist și, mai presus de toate, este politicoasă și prietenoasă și chiar își cunoaște meseria, deoarece masajele ei au fost uimitor de detaliate, profunde și terapeutice.

Cu toate acestea, fanteziile mele au devenit complet sălbatice pentru că Antonia este uluitoare și nu mă gândesc decât la ea în ​​timp ce sunt masată și în timp ce plec fără chef acasă după fiecare masaj. Mă gândesc la ea când sunt la serviciu, în tren și mereu când sunt singură acasă.

Când m-am dus la următoarea ședintă, eram foarte sumar îmbrăcată, deoarece fusese o zi caniculară: șlapi, o fustă scurtă și un tricou subțire și largi prin care îmi treceau sfârcurile. Antonia m-a salutat în modul obișnuit, dar ceva era diferit în comportamentul ei. M-a luat de mână și a ținut-o în timp ce se uita drept la mine, oprindu-se să-mi dea un zâmbet sufocant și antrenant înainte de a face semn către camera ei de masaj.

În camera ei privată, am vorbit despre cum decurge tratamentul meu și dacă simțeam că primesc ceea ce aveam cu adevărat nevoie de la un masaj, mai ales că eram o vizitatoare atât de frecventă. Am fost sinceră și am spus că corpul meu se simte grozav, iar masajele mi-au dat un sentiment de libertate pe care nu l-am mai experimentat până acum. Am mai spus că a fi semi-dezbrăcată, deși sub un prosop, și într-un mediu calm, neamenințător era minunat de eliberator, deși prosoapele s-au simțit întotdeauna destul de restrictive. Știam că îmi forțez norocul aici.

Antonia a zâmbit și m-a întrebat cum m-aș simți dacă aș fi masată complet goală. De fapt, nu doar fiind goală, ci și fără prosoape care să mă acopere. Ea a explicat cum fluxul mâinilor ei în sus și în jos pe lungimea corpului era în mod constant împiedicat de prosoape sau de elasticul lenjeriei și că a fi complet goală și complet expusă era, de asemenea, o experiență mult mai eliberatoare.

Ea a spus că ar fi același masaj pentru întregul corp, țesut profund, dar ar necesita să am o mentalitate deschisă și de încredere, deoarece ar fi o experiență nouă și diferită, dar una care ar fi foarte plină de satisfacții.

Antonia a mai explicat că nu va purta îmbrăcămintea ei albă obișnuită, ci va purta în schimb un bikini, deoarece acest lucru elimină riscul ca hainele ei să-mi atingă corpul în orice moment și să întrerupă concentrarea relaxată.

Am crezut sincer că am murit și am ajuns în rai, iar zâmbetul de pe chipul meu probabil a spus totul. Evident, i-am spus cât de încântată sunt că m-a întrebat, dar de ce i-a luat atât de mult timp să facă asta?

Antonia a spus că este ceva pe care îl oferă în mod privat doar clienților selectați despre care consideră că ar aprecia cu adevărat această experiență cu întregul corp. Ea a spus că a simțit o conexiune puternică între noi la un nivel mai profund decât doar de client / terapeut și că îmi cunoaște corpul atât de bine acum, încât simte că este momentul potrivit și modalitatea potrivită de a progresa, dar numai dacă mă simt complet confortabil cu ideea de a duce experiența la un alt nivel. 

Mi-a cerut să-mi scot toate hainele și să mă întint goală pe masa de masaj și a părăsit camera în timp ce eu făceam asta. M-am întins pe față pe masa de masaj, ca de obicei, dar mi s-a părut destul de ciudat să fiu într-un mediu profesional și să fiu goală, fără protecția obișnuită a prosoapelor care mă acoperă. Totuși, m-am simțit grozav și eram și emoționată și entuziasmată de anticipare.

În timp ce stăteam acolo, mintea mea mergea deja cu 100 de km/h, deoarece nu știam cu adevărat la ce să mă aștept. Sfarcurile mele erau tari și deja simțeam că păsărica începea să-mi furnice. Mi-am arcuit ușor spatele, mi-am despărțit picioarele și mi-am alunecat mâna sub burtă și în jos până la păsărică. Buzele mele interioare sunt în mod natural ușor expuse și mi s-au simțit calde în timp ce mi le-am prins și mi-am apăsat ușor un deget pe clitoris.

Am auzit-o pe Antonia apropiindu-se de usa, asa ca mi-am reluat rapid pozitia initiala cu mainile langa mine. A intrat în cameră și a încuiat ușa în urma ei.

Stând lângă mine, Antonia m-a întrebat dacă sunt bine și confortabil. Am ridicat și mi-am întors capul pentru a-i răspunde în timp ce ea își scotea haina albă pentru a dezvălui un slip și un sutien mic. Nu m-am putut abține să comentez ce corp frumos și tonifiat are. Ea mi-a mulțumit și mi-a cerut să mă relaxez și să închid ochii dacă sunt gata să înceapă.

Antonia a început să-mi toarne o linie subțire de ulei cald pe spate, de la ceafă până la partea mică a spatelui meu, urmată de mâinile ei care mi-au netezit uleiul pe piele și de-a lungul ambelor părți, atingându-mi sânii în acest proces.

A petrecut destul de mult timp masându-mi fiecare centimetru din spate, turnându-mi mai mult ulei pe fese și de-a lungul spatelui coapselor și până la picioare. Începeam să înțeleg ce voia să spună prin curgerea pe care a menționat-o anterior, în timp ce mâinile ei alunecau de la tălpile picioarelor mele până la gât și înapoi din nou în mișcări lungi, netede și neîntrerupte. De asemenea, îmi urmărea coloana vertebrală de la baza craniului, în josul gâtului și între omoplați și de-a lungul spatelui, aplicând o presiune uniformă de fiecare parte a coloanei vertebrale, până la capătul unde coccisul se cuibărește între fesele mele. Ultima parte s-a simțit imediat destul de intim, când degetul ei a alunecat între fesele mele și s-a odihnit, cu o ușoară apăsare, chiar pe marginea anusului meu, în timp ce cealaltă mână ei a alunecat din nou pe coloana vertebrală până la baza craniului meu.

Antonia a făcut o pauză, apoi și-a tras mâna înapoi pe coloana mea și a continuat în josul picioarelor mele, mutându-și atenția către picioarele mele, ridicând fiecare picior de pe pat pentru a le masa corect. Am picioare drăguțe și îmi place foarte mult să le masez, deoarece îmi provoacă furnicături în tot corpul.

La un moment dat, încă întinsă pe față, aveam ambii genunchi îndoiți cu călcâiele pe spatele coapselor, în timp ce ea mi-a masat de-a lungul fiecărei picioare, sub tălpi și între fiecare dintre degetele de la picioare, trăgând ușor de ele. Se pare că există aproape la fel de multe terminații nervoase în tălpile picioarelor tale câte sunt în clitoris, ceea ce probabil explică de ce îmi place atât de mult să-mi masez picioarele – deși nu la fel de mult pe cât îmi place să-mi masez clitorisul!

Antonia s-a deplasat de la picioarele mele pentru a-mi masa gleznele, ridicând puțin fiecare picior de pe pat și în lateral, apăsându-mi ușor piciorul înapoi pe coapsă pentru a continua să-mi maseze degetele de la picioare.

Antonia a repetat asta pe fiecare parte, de două sau de trei ori, până când picioarele mele au fost destul de îndepărtate, încă cu genunchii îndoiți. Apoi și-a strecurat degetele sub șoldul meu și mi-a făcut semn să-mi ridic șoldurile, astfel încât să poată strecura un mic prosop rulat sub mine, chiar deasupra osului pubian.

În timp ce îmi ridicam șoldurile, m-am chinuit să mă simt confortabil cu prosopul sub mine și mi-am depărtat intenționat genunchii, astfel încât anusul și păsărica să fie mai expuse. Doamne, mă simțeam atât de excitată!

Ușor, Antonia mi-a așezat picioarele la loc pe pat și mi-a turnat ulei pe spatele picioarelor, apoi mi-a masat coapsele de la genunchi până la fund, din nou pe exterior până la genunchi, spre interior și sus pe interiorul coapsei până la vintre și chiar în lateral. Ea a continuat să maseze între fesele mele, încetinind ușor și aplicând puțin mai multă presiune în timp ce trecea peste anusul meu expus.

Nu pot să descriu cât de uimitor s-a simțit asta, dar păsărica mea era în flăcări și chiar mă excita. M-am străduit din greu să nu arăt cum mă simțeam sau să mă mișc prea mult ca răspuns la faptul că ea mă trăgea de coapse și îmi tachina ușor păsărică în jurul vârfului picioarelor și în vintre.

Mișcându-se în vârful patului și aplecându-se peste capul meu, Antonia și-a pus ambele mâini pe umerii mei și mi le-a alunecat pe spate până la fese. Mă uitam în jos prin orificiul pentru față din pat, uitându-mă la picioarele ei drăguțe goale, dar mi-am ridicat și mi-am înclinat capul într-o parte, astfel încât să mă uit direct la abdomenul ei și la triunghiul slipului ei. Îi simțeam căldura și simțeam parfumul corpului ei.

Mâinile ei au ajuns la partea inferioară a spatelui meu și m-am simțit că îmi împingu puțin fundul de pe pat, în timp ce și-a alunecat degetele între fesele mele și le-a despărțit ușor înainte de a mă muta în lateral și până la umerii mei.

Ea a repetat asta de vreo câteva de ori de sus în jos și de fiecare dată mi-am ridicat fundul puțin mai sus, arcuindu-mi spatele și, în cele din urmă, îndoind genunchii, trăgându-i pe lateralele patului, astfel încât să fiu semi-ridicată. Acest lucru i-a permis să-mi despartă fesele mai larg și să ajungă puțin mai departe între picioarele mele de fiecare dată, apoi să tragă lateral pentru a-mi separa complet buzele și a-mi deschide păsărica.

În cele din urmă, Antonia s-a oprit la umerii mei, sprijinindu-și mâinile la baza gâtului meu și am devenit imediat conștientă de cât de greu respir. Ea s-a plimbat și mi-a scos prosopul rulat de sub șolduri, în timp ce mă relaxam și îmi îndreptam picioarele.

Antonia m-a rugat să mă întorc și, în timp ce făceam asta, mi-a pus o pernă mică sub cap. Și-a pus mâna pe pieptul meu și m-a întrebat dacă sunt bine, deoarece respirația mea era încă destul de grea. Am zâmbit și am spus „fantastic”. Ea doar a zâmbit.

Acum stând lângă mine și cu o mână pe pieptul meu, ea a așezat cealaltă mână pe umflătura mea pubiană goală, sprijinindu-și ușor degetul mic pe clitorisul meu și a spus:

– Gândește-te la lucruri frumoase, respiră adânc și relaxează-te. 

A stropit ulei cald  pe tot corpul meu și Antonia a început să-mi maseze pieptul și sânii, mângâindu-i încet și înconjurându-mi și tachinandu-mi sfarcurile, ciupindu-le ușor între degete. Pe măsură ce se mișca pe burta mea și pe fiecare parte a pubisului meu, degetele ei alunecau continuu pe lângă păsărica mea, dar nu o atingeau niciodată. Ea s-a tras destul de în spate în timp ce a urcat peste osul meu pubian, astfel încât să o pot simți trăgând ușor de clitoris și provocându-l furnicături.

Pe măsură ce continua pe fiecare coapsă, peste genunchi și pe tibie, oprindu-se să-mi maseze din nou tălpile și degetele, îmi ridica ușor picioarele și le depărta din nou treptat din ce în ce mai mult până când călcâiele îmi atârnau de fiecare margine a mesei de masaj.

La un moment dat, ea și-a așezat degetele sub genunchiul meu și a tras ușor, în timp ce cealaltă mână mi-a cuprins piciorul. A fost o tehnică inteligentă, deoarece reflexul natural este să-ți îndoi genunchiul, așa că făcând asta pe ambele părți însemna că picioarele mele erau larg depărtate, îndoite la genunchi, cu picioarele pe laterale. 

Antonia s-a dus în capătul patului și mi-a făcut semn să-mi ridic brațele în sus și peste cap, iar în această poziție complet întinsă, cu picioarele larg depărtate, picioarele unite, m-am simțit deschisă și expusă, dar a fost atât de interesant să fi atât de vulnerabilă.

Începând din nou cu picioarele mele și stând la baza patului, unde putea să se uite direct între coapsele mele deschise, Antonia a început să-mi maseze din nou picioarele și a continuat în sus pe interiorul coapselor, direct în zona inghinală expusă. Buzele interioare ale păsăricii sunt evidente și, cu genunchii îndoiți și picioarele larg depărtate, erau într-o vedere plină, glorioasă. M-a simțit atât de uimitor să fiu atât de expusă și să mă abandonez complet în experiență. Antonia avea perfectă dreptate despre cât de eliberator se simțea.

Ea a continuat să repete procesul de masaj de la tălpi și picioare, pe lângă păsărică, până peste burtă până la piept și umeri și de-a lungul fiecărui braț întins până la mâini și degete, timp de probabil zece minute. Cu fiecare mișcare pe toată lungimea corpului meu, ea își înfigea degetele în vintre, atingându-mi ușor fiecare parte a buzelor și făcând doar o pauză scurtă la clitoris de fiecare dată înainte de a continua în sus. Ocazional, pe drumul în sus pe interiorul coapselor mele, îmi prindea complet păsărica și trăgea ușor vârfurile degetelor în sus peste ea, permițând unui singur deget să se strecoare între buzele mele întredeschise, apoi foarte încet în sus și peste clitoris înainte de a continua în sus peste corpul meu din nou. De fiecare dată când se juca cu păsărica mea în acest fel, simțeam că îmi depărtez picioarele mai larg și îmi forțam șoldurile în sus. Eram într-o stare atât de mare de excitare încât simțeam că mă îndreptam spre un orgasm cu fiecare lovitură și tachinare.

Antonia a venit să stea lângă mine și a strecurat o mână între pat și partea inferioară a spatelui meu. M-am ridicat de pe pat în timp ce ea mi-a strecurat o bucată de spumă sub fund și apoi a mers până la capătul patului. Ea și-a ridicat ușor ambele picioare pe pat și mi-a făcut semn să-mi aduc genunchii îndoiți și deschiși în sus și apropiați. Apoi mi-a împins genunchii înapoi și a împins picioarele pe fesele mele, astfel încât tălpile mele să fie acum asezate pe pat, genunchii împreună, apoi mi-a așezat ușor picioarele îndoite în lateral, sprijinindu-mă pe două prosoape în poziții perfecte, astfel încât picioarele mele să fie din nou desfăcute larg cu tălpile apropiate. Cu spuma sub mine și ridicându-mi șoldurile de pe pat, picioarele mele erau atât de despărțite încât păsărica mea era forțată în sus și simțeam buzele mele interioare moi despărțindu-se ușor.

Antonia a continuat să mă maseze, acoperindu-mi întregul corp cu ulei mai cald și menținând contactul ferm tot timpul, fără să-și lase mâinile să părăsească corpul meu și petrecând mai mult timp pe burta mea, pe interiorul coapselor, în zona inghinală și în jurul păsăricii la care avea acces mai ușor acum.

Folosind vârfurile degetelor, și-a găsit drum în șanțul dintre buzele mele interioare și exterioare ale păsăricii, alunecând în sus și în jos pe toată lungimea lor, de la perineu până la locul în care se întâlnesc cu clitorisul meu, apoi oprindu-se să tragă ușor și să țină acolo pe măsură ce clitorisul meu  începea să se dezvăluie. Senzația era incredibilă, și cu atât mai mult cu cât ea se învârtea încet și ușor în jurul ei cu vârful unui deget, dar fără să îi atingă vârful ultra-sensibil.

În timp ce făcea asta cu o mână, îmi masa perineul cu cealaltă, desenând cercuri în jurul anusului și aplicând o presiune ușoară pe deschidere. Nu am făcut niciodată sex anal, dar anusul este delicios de sensibil și se simte atât de tabu încât tachinarea poate fi foarte excitantă, așa că am fost încântată când Antonia mi-a ridicat piciorul drept și mi-a împins genunchiul înapoi pe piept pentru a-mi despărți fesele, astfel încât să-mi poată mângâia mai ușor anusul moale. Mi-a picurat ulei cald pe păsărică și, pe măsură ce se scurgea în jos, i-a oferit lubrifiere pentru a introduce mai ușor vârful degetului în interiorul anusului meu până la prima încjeietură, în același timp în care degetul mare a aterizat direct pe clitorisul meu și a apăsat în jos. Combinația m-a făcut să expir profund, iar ochii mi s-au dat peste cap când degetul ei mi-a mângâiat din nou imediat deasupra și de fiecare parte a clitorisului meu. Eram atât de orgasm când păsărica și anusul au început să se contracte, ținând mai strâns degetul ei, dar Antonia avea alte idei și, în schimb, s-a oprit, permițându-mi să mă calmez și să-mi recapăt măcar un pic respirația înainte de a realua tot procesul.

A doua oară când a început să-mi mângâie anusul și să-și introducă din nou degetul mijlociu înăuntru, a intrat mai adânc, în timp ce degetul mare aluneca din clitorisul meu între buze și încet în păsărica mea udă și dureroasă – cât de departe a putut.

Cu picioarele desfăcute și Antonia trăgându-mă adânc cu degetele, nu m-am putut abține să-mi alunec mâna pe burtă pentru a-mi tachina clitorisul în speranța că voi putea ajunge rapid la orgasmul pe care eram disperată să-l am. Dar din nou, Antonia m-a oprit, și-a retras degetele și mi-a așezat picioarele îndoite de fiecare parte, larg depărtate, ca să se sprijine pe prosoape.

Gâfâiam puternic și tremuram din cauza efectului de a fi oprită de două ori, ceva ce am experimentat doar în timp ce mă masturbam, dar asta avea o intensitate proprie.

Pe măsură ce m-am calmat, Antonia s-a deplasat la picioarele mesei și s-a aplecat în față între coapsele mele larg deschise, alunecându-și mâinile de-a lungul coapselor mele, până în vintre și peste păsărica mea udă și sensibilizată. Apoi înfipându-și ușor unghiile scurte în coapsele mele chiar sub vintre, ea a tras încet lateral cu ambele mâini și a privit cum asta mi-a desprins buzele păsăricii. A menținut acea poziție și s-a aplecat mai aproape. Era atât de aproape încât îi simțeam respirația pe păsărica mea și eram sigură că era pe cale să-și înfunde limba în mine.

Dar nu. În schimb, a revenit să-mi maseze toată lungimea corpului, de la degetele de la picioare până la degetele de la mâini, înainte de a se opri între picioare pentru a-mi despărți din nou buzele interioare și a-mi tachina ușor clitorisul cu vârfurile degetelor ei. A fost un extaz total.

Când sunt cu adevărat excitată, mă ud incredibil de mult și, cu toată această activitate și stimulare constantă, am putut simți cât de udă eram când se prelingea peste anus, făcând un petic umed sub mine.

Cu brațele întinse deasupra capului și picioarele încă larg depărtate, mă zvârcolean sub mâinile experte ale lui Antonia, fiind imposibil să ascund cum mă făcea să mă simt acum. Eram acoperită cu ulei din cap până în picioare, complet expusă și deschisă, și îmi plăcea absolut. Eram disperată ca Antonia să-și înfunde din nou degetele adânc în mine; două degete, trei degete.

În timp ce Antonia continua să mă maseze și să-mi mângâie păsărica, am închis ochii, iar imaginația mea a transformat instantaneu asta într-o experiență lesbiană completă. 

S-ar putea să fi fost doar în imaginația mea, dar am dorit să-i simt și să gust corpul ei incredibil de sexy și să împărtășesc în mod corespunzător această experiență cu ea.

Când sesiunea s-a încheiat, Antonia s-a mutat lângă mine. Mi-a pus o mână între sânii și cu picioarele încă larg depărtate, mi-a prins păsărica cu cealaltă mână, cu cele două degete mijlocii apăsându-mi buzele umede și umflate, iar podul palmeii ei apăsând ferm pe clitorisul meu. Ea a început foarte, foarte încet să-și îndoiască cele două degete, astfel încât acestea să se strecoare între buzele mele și în interiorul vaginului meu, din ce în ce mai adânc, ridicându-și mâna de clitorisul meu și împingându-și cele două degete până la capăt.

Au fost doar tachinări calme, blânde și, în timp ce inspiram brusc, degetul ei a înconjurat buzele de sus și mi-a mângâiat ușor clitorisul și m-a adus pe culmile plăcerii. Corpul mi s-a încordat, mi-am simțit șoldurile ridicându-se involuntar de pe pat și am ajuns rapid la cel mai fantastic și intens orgasm care zguduit tot corpul. Pur și simplu nu voiam să se termine, dar pe măsură ce orgasmul meu s-a diminuat, Antonia a așteptat să îmi încetinească respirația și să mă calmez înainte de a spune:

– Sper cu adevărat că ți-a plăcut tratamentul tăuspecial și sper să ne revedem foarte curând pentru un masaj mai lung, mai profund și mai intens.

Apoi s-a întors și a ieșit din cameră, lăsându-mă tremurând, gâfâind, după ce corpul meu fusese mângâiat și tachinat până la vârful unui orgasm spectaculos, de tipul căruia nu l-am mai experimentat până acum. M-am ridicat să mă îmbrac și cu greu puteam să merg!

Inutil să spun că am continuat să o văd pe Antonia încă trei luni, bucurându-mă de multe masaje lungi, profunde, senzuale și de o serie de orgasme incredibile și intense la un nivel pe care nu l-am crezut posibil.