Masaj corporal complet și multe altele

. Masaj corporal complet și multe altele

 

Sună soneria. Răspunzi întrebându-te cine ar putea fi acolo. Nu te aștepți la companie și nimeni nu este acasă în afară de tine. Deschizi ușa.

Acolo stă o femeie înaltă, cu părul roșu. Este îmbrăcată într-o haină de piele neagră lungă până la pantofii cu toc înalt. Faci un pas în spate pentru a-i permite intrarea, captivat de frumusețea ei. Nu o cunoști, dar inima îți bate mai repede când trece pe lângă tine în sufragerie. Pe măsură ce intră în cameră, îți dai seama că are picioare foarte subțiri, unul descoperit pentru scurt timp.

Are în mână o trusă pe care o pune pe podea lângă dormitor. Cum știe ea unde este totul, îți încurcă mintea. Ea pune mâna în carcasă, scoate un semn și îl atârnă pe ușă. Scrie. “Va rog nu deranjați.”

Se apropie de telefon și oprește soneria. Apoi scoate o mulțime de lumânări în culori pastelate și le duce în dormitor. În timp ce stai în pragul dormitorului tău, ea aprinde lumânările parfumate, posibil cu miros de lavandă. Trece pe lângă tine pentru a crește puțin căldura. Îi urmărești balansul șoldurilor sub haina aceea lungă în timp ce se îndreaptă spre termostat.

Întorcându-se la stereo, pune un CD și apasă pe play. Sunetul lui Barry White cântând despre dragoste și promisiuni umple camera. „Se simte atât de bine, stai întins aici lângă mine, nu ai idee cum se simte, pur și simplu mâinile mele nu vor sta nemișcate, te iubesc, iubito…” cântă Barry.

Se întoarce la carcasă și o duce în dormitor. Ea se uită peste umăr la tine. Ochii ei și un semn din cap îți fac semn către ea. Nu-ți dai seama ce vrea ea. Ea îndoaie un deget, atrăgându-te în tăcere în cameră.

Îți face semn să te întinzi pe pătura mătăsoasă care fusese întinsă pe podea. Nu știi cum a ajuns acolo, dar este în mijlocul camerei. Încă nu a vorbit și nici nu și-a scos haina.

Începi să te întinzi pe burtă, dar ea te oprește. Te ajută să-ți scoți cămașa, trecându-și mâinile pe pieptul tău în timp ce o ridică peste cap. Ea este aproape. Îi inspiri parfumul, miroase a zmeură. Te simți puțin jenat de ideea de a-ți da jos pantalonii. Nu pentru că nu ai fost niciodată cu o femeie, ci din cauza erecției dure pe care o ai. Respiri adânc încercând să te gândești la cu totul altceva.

Acest efort este învins în timp ce privești femeia cu păr roșu. Ea scoate sticlele cu uleiuri și lubrifianți. Se uită în jos la tine întinsă acum pe cearceaful de mătase și zâmbește. Inima ta bate din nou mai tare. Ea îngenunchează și își pune mâinile peste ale tale. Acest lucru îți calmează inima, dar nu și sângele. Degetele ei pictate fin îți acoperă ochii, convingându-i să se închidă. Zâmbești, lași capul în jos și îi închizi fără tragere de inimă.

O auzi deplasându-se în liniște la masa cu uleiurile. Te uiți la ea. Nu poți rezista. Ea se uită direct în ochii tăi. Ochii ei albaștri se luminează cu zâmbetul ei. „În ochii tăi, lumina căldurii, în ochii tăi, eu sunt complet, în ochii tăi…” se aude Peter Gabriel, sincronizare perfectă. Ea se mișcă astfel încât să nu stea la îndemâna ta, dar pe întregul loc. Își pune mâinile pe centură ținând haina închisă și desfășoară nodul. Apoi se apropie de tine.

Mâinile ei prind gulerul hainei, trăgând de el, dezvăluind pielea. Ochii ei se închid pe ai tăi. Haina îi alunecă peste umeri și cade grămadă la picioarele ei cu tocuri înalte. Ochii tăi se mișcă de la haina de la picioarele ei, încet, în sus pe picioarele tonifiate, pentru a descoperi ce era sub haină.

Ești legănat până la miezul tău. Ea stă în fața ta într-un plus alb din dantelă și nimic altceva decât pantofii ei. Este foarte sexy și dezvăluie subtil doar zone mici de piele. Imaginația ta dezvăluie, la fel ca întregul tău corp. Se întoarce să pună ulei în mâini. Spatele plușului este un snur cu o fundă chiar în partea inferioară a spatelui. Dai un oftat adânc și îți așezi capul pe pernă.

Ea se îndreaptă spre tine cu sticla în mâini. O așează pe podea, cu mâinile pline de ulei parfumat. Ridică o sprânceană când te uiți la ea. Își ridică mâinile de parcă s-ar întreba de unde să înceapă. 

Își pune mâinile pe umerii tăi, sprijinindu-le ușor acolo. Acest lucru îți oferă șansa de a te obișnui cu senzația mâinilor ei asupra ta. Chiar nu vrei mâinile ei acolo, mai degrabă mai jos, ci concentrează-te pe locul în care sunt. Ținându-și mâinile în contact cu tine, te masează ușor. Masajul ritmic, dar sensibil, trece de la mișcări lungi de alunecare la altele mai profunde. Uleiul, cald și alunecos te stârnește. Ea își folosește greutatea corpului mai degrabă decât puterea brațului pentru mișcări profunde.

Concentrând o presiune fermă asupra mușchilor spatelui tău, mâinile și degetele ei urmăresc conturul corpului tău de la cap până la picior, ușurând tensiunea din umerii tăi, eliberând ușor nodurile de pe coapse și frământându-ți fesele. Ea îngenunchează în fața ta pentru a-ți masa brațele. Vrei să întinzi mâna și să o atingi. Limba iti aluneca pentru a-ți umezi buzele. Dintr-o dată ți se usucă gâtul. Sânii ei sunt aproape de gura ta. Un pic mai aproape acum. Se întoarce și îți oferă o vedere frumoasă asupra fundului ei, ferm și rotund.

S-a mutat la picioarele tale. Începi să te simți și mai activat, te chinui să te relaxezi și să te bucuri de senzații. Îți depărtezi picioarele puțin mai tare și simți că mâinile ei răspund, alunecând mai adânc între picioare și fese. Ea se întinde înainte și îți prinde fundul și lucrează pe picioarele tale. Îți atinge organele genitale. Ea frământă mușchii picioarelor tale mergând înapoi până la coapse. Degetele ei îți mângâie ușor testiculele. Apoi trece la relaxarea picioarelor din nou. Vrei să continue. Trebuie să te întorci, stai inconfortabil acum în această poziție.

O mână ajunge sub șold și una pe umăr, în partea dreaptă, aducându-te pe spate. Emoționat că nici nu te gândești la greutățile majore pe care le ai. Te rostogolești pe spate nerăbdător să vezi ce se va întâmpla în continuare. Te simți puțin amețit. Sângele curge mai liber prin corpul tău acum. Masajul continuă la picioare, șerpuind de-a lungul interiorului coapselor până la piept, brațe și gât, apoi înapoi din nou, învârtindu-se în jurul penisului și testiculelor, alunecând între coapse, mâinile și degetele frământând și mângâindu-te.

Ea îți leagănă organele genitale în mână și își ridică din nou sprâncenele, întrebând dacă vrei să meargă mai departe. Jodeci dă drumul la stereo, cântând „Cum vrei, cum te simți…” Dai din cap și penisul țâșnește de entuziasm.

Aducând o mână în jos, te mângâie de sus până în jos. Apoi o eliberează. Imediat își aduce cealaltă mână în vârful penisului și repetă mișcarea, creând o mișcare alternativă. Din nou și din nou ea face asta.

Nevrând să fii prea obosit, ea nu-ți permite să ejaculezi. Ea continuă să-ți mângâie și să-ți maseze penisul, aducându-te la limita extazului, apoi mișcându-te să-ți maseze coapsele sau abdomenul și înapoi.

Ea este călare pe coapsele tale și îți toarnă puțin ulei pe piept și pe abdomen. Foarte încet ea îl masează în pielea ta. Ai contact vizual cu ea. Urmărește efectul pe care îl are asupra ta. Se aplecă înainte, masându-te cu sânii. Buzele ei se întâlnesc cu ale tale. Săruturi blânde la început devin din ce în ce mai profunde și mai dure, sărutându-ți gâtul și umerii. Îți linge pieptul, îți înconjoară sfârcurile cu limba ei, lingându-te încet în jos, ea își bagă limba în buricul tău.

Apoi, într-o lovitură lungă, lentă și tentantă, ea linge până la baza penisului tău. Văzându-l smucind ca răspuns, ea își înfășoară degetele în jurul penisului tău și abia atingându-l ușor, începe să-l mângâie. O mână îți mângâie penisul, iar cealaltă îți masează testiculele. Ea linge în sus și în jos axul penisului și peste testicule. Îți suge bilele ușor, trăgându-le în gură, apoi împingându-le din nou afară. Îndreptându-și limba înapoi în sus, îți ia capul în gură învârtindu-și limba într-o direcție apoi în alta. Ea începe să-ți suge ușor penisul și să mângâie lungimea, luând treptat din ce în ce mai mult în gură pe măsură ce suge mai tare. Penisul tău pulsează ca răspuns.

Ea se aplecă să te sărute din nou alunecând înainte, lăsându-și păsărica udă fierbinte să-ți frece penisul. Își mișcă șoldurile astfel încât clitorisul ei să se apese de tine. Încă te sărută și se ridică astfel încât capul penisului tău să strecoare adânc în ea. Ea rămâne nemișcată un minut sau două, simți că se adaptează la dimensiunea penisului tău. Încet, ea alunecă în sus și în jos pe penisul tău, rotindu-și șoldurile în timp ce se mișcă.

Devenind treptat din ce în ce mai rapid și mai dur, ea se lasă pe spate, astfel încât să fii cu adevărat adânc în ea. Ea se freacă de tine, în tine se acumulează o senzație minunată de furnicături. Ea se mișcă din ce în ce mai tare și mai repede și cu o ultimă împingere puternică în jos, ea strânge penisul tare, făcându-te și pe tine să ejaculezi.

Își pune corpul deasupra ta. Amândoi sunteți relaxați în acest moment. Ești încă în interiorul ei. Gândul la această femeie sexy și la ceea ce ai făcut cu ea îți face penisul să crească din nou tare. De data asta… tu faci masajul.