Masaj ayurvedic

Masaj ayurvedic la salonul de masaj erotic VIP ZONE de pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu 20 sector 5 București

Masaj ayurvedic

Masaj ayurvedic În acea zi îmi terminasem discuția cu partenerul de franciză destul de devreme. Când am ieșit din birou, vremea rece de afară m-a întâmpinat. Nu îmi era frig. De fapt, mă bucuram destul de mult de aerul răcoros și am decis să fac o plimbare prin apropiere, bucurându-mă de vremea frumoasă. Mă plimbasem vreo 5 minute și ceva, uitându-mă ici și colo cu curiozitatea unui turist când ochii mi-au căzut pe o tablă cu scrisul „Masaj ayurvedic” și o săgeată direcțională. Curios, am rătăcit pe aleea îngustă. La scurt timp am dat de o casă cu același semn pus la ușă. Masaj ayurvedic 

Masaj ayurvedic M-au salutat un bărbat de vârstă mijlocie și o tânără fată frumoasă. Bărbatul era înalt și bine făcut, bronzat. Masaj ayurvedic Avea o față blândă care arăta ca un înțelept. Purta o cămașă și un dhoti alb. Fata era foarte drăguță, cu trăsături moi. Era îmbrăcată într-o rochie tradițională, cu o fustă lungă. M-au introdus în mica recepție. M-am așezat confortabil pe o canapea unde bărbatul mi-a înmânat un card cu diferitele opțiuni de tratament ayurvedic explicate în ea împreună cu prețurile. Masaj ayurvedic  I-am spus că vreau doar un masaj de relaxare, nimic mai mult. Nu dormeam bine, călătorisem mult.

Masaj ayurvedic A zâmbit amabil și a arătat spre prima opțiune de pe card care scria „Masaj de întinerire”. Masaj ayurvedic A continuat să explice că era un masaj făcut cu ulei fierbinte și urmat de o baie de aburi și un duș. Am dat din cap în semn de acord. Bărbatul a zâmbit când a spus:

– Vino.

Am fost condus într-o cameră mică, cu o masă lungă de lemn pe o parte. Maseuza a făcut semn către un suport pentru haine din lateral. De obicei făceam unul sau două masaje într-o lună, după cum îmi permitea programul și eram familiarizat cu exercițiul. Dând din cap, am început să mă dezbrac și să atârn fiecare articol pe suport. În cele din urmă, am ajuns la slip. Apoi a venit în față. Am observat că avea două bucăți de pânză în mână. În general, în locurile pe care le-am vizitat în oraș, au un slip din bumbac care se poate purta. Evident, nu exista așa ceva aici. O bucată mi-a fost legată de talie ca o sfoară. A doua, care avea abia 10 cm lățime, trebuia să fie băgat în șnur pe față și pe spate. Bărbatul a băgat cârpa în fața mea, chiar deasupra penisului meu și apoi mi-a tras rapid în jos slipul. Penisul meu era acoperit de pânză. Apoi a tras cârpa strâns și a pus-o în spatele meu, formând un fel de acoperire pentru părțile mele intime. Bumbacul subțire mi-a fost blocat între fese.

Nu am fost cu adevărat surprins, deoarece acesta era modul în care multe locuri mici făceau masaje ayurvedice. Mi s-a cerut să stau pe un scaun. Încălzise deja uleiul. Apoi, și-a băgat degetele în castron și a început să facă masaj. Mai întâi mi-a masat capul, apoi umerii. Trebuie să recunosc, m-am simțit foarte bine după o săptămână obositoare de călătorii și muncă. Am stat acolo și m-am bucurat de mâinile puternice care îmi îndepărtează stresul.

În cele din urmă mi s-a cerut să mă întind pe masă cu fața în jos. Așa am făcut. Maseuza mea a desfăcut cârpa din spate și mi-a expus fundul. Apoi mi-a deschis sfoara legată de talie. Spatele meu era acum complet gol. A început prin a picura ulei parfumat fierbinte pe tot spatele meu, de la gât până la degetele de la picioare. Apoi și-a început masajul lent. A început de la picioarele mele și a mers încet pe coapsele mele. În același timp, mi-a despărțit și coapsele. În această poziție, trebuie să-mi fi văzut testiculele și o parte din penisul meu în timp ce atârna acolo, m-am gândit. În timp ce îmi masa partea superioară a coapselor, i-am simțit degetele căzând mai jos și atingându-mi testiculele la fiecare lovitură. Am încercat să nu mă gândesc prea mult la asta, dar masajul mă încuraja puțin. Am simțit că penisul începe să se umfle și să devină mai mare.

S-a dus mai sus până la spatele meu și mi-a masat cu mâinile experimentate, eliminând stresul de pe bietul meu spate. Vârfurile degetelor lmi-au apăsat de-a lungul coloanei vertebrale până la fesele mele într-o rutină pe care a repetat-o ​​de mai multe ori. A continuat asta destul de mult până când mi-a coborât în fese. A apăsat acolo carnea moale cu mâinile, separându-le și presându-le împreună ca parte a masajului său. Eram din nou ușor trezit de jocul asta, deși știam că face parte din rutină.Masaj ayurvedic 

La scurt timp după aceea, m-a bătut pe umăr și mi-a făcut semn să mă întorc. În mod normal, „langoti” sau slipul mic pe care îl purtam, este legat înapoi înainte ca partea din față să fie masată. Aparent, aici se făcea altfel. Am ezitat pt ca eram total nud. Văzându-mi confuzia, a zâmbit și a spus: 

– Masez mai bine fără cârpă. Nu-ți face griji.  Masaj ayurvedic 

Nu eram sigur ce voia să spună. Am presupus că a vrut să spună că ar putea să mă maseze mai bine fără ca cârpa să-mi acopere părțile intime.

Cu teamă și puțină confuzie, m-am întors pe masa tare din lemn. Penisul meu semi tare era expus vederii. Nu părea să fie deranjat de penisul meu când a întins mâna spre bolul cu ulei fierbinte și a trecut prin aceeași procedură. Mi-a picurat uleiul din piept până la degetele de la picioare și a început masajul.

În mod ciudat, eram din ce în ce mai entuziasmat să mă expun la această maseuza de vârstă mijlocie. În timp ce mi-a masat în sus de la degetele de la picioare până la gambe și apoi coapse, am simțit că mă întăresc. Și când a ajuns la interiorul coapselor mele, senzațiile au atins un apogeu și m-am simțit complet erect. Am fost atât de stânjenit încât am închis ochii. Penisul meu expus stătea ferm în fața maseuzei. Deodată mâinile ei s-au oprit și apoi le-am simțit depărtându-se de coapsele mele. M-am simțit și mai rău. Am crezut că s-a oprit din cauza erecției mele. M-am întrebat ce va face cu această situație. Ochii îmi erau încă închiși când deodată am simțit o senzație de căldură în picioare. Mi-am deschis ochii pentru a vedea că picura ulei cald pe și în jurul penisului meu. Când a văzut că mă uit la ea, a zâmbit din nou și a spus, aproape ca o întrebare retorică:

– Îți masez penisul, da. Relaxare deplină.

A întins mâna spre penisul meu și a început să frece încet carnea tare. A tras ușor preputul în sus și în jos peste capul mărit cu o mână, în timp ce cealaltă mână a cuprins testiculele mele dureroase. Mi-a masat testiculele cu palma în timp ce mi-a manipulat cu îndemânare erecția la și mai multă duritate. Apoi a început să folosească ambele mâini pe stâlpul meu rigid. Mâinile ei mi-au prins strâns membrul în timp ce se mișcau în sus peste tija rigidă și uleioasă în tandem, pornind de la rădăcină până la casca alunecoasă și strălucitoare. De îndată ce o mână a trecut peste vârf, cealaltă a prins rădăcina și a început din nou. Îmi mulgea penisul cu mâinile sale experimentate și moi. Am închis strâns ochii în timp ce mă bucuram de imensa plăcere pe care mi-o dădeau mâinile ei. După ceva timp, a început să-mi maseze doar capul penisului. A ținut preputul înapoi în timp ce mâinile ei se mișcau într-o manieră circulară pe butonul meu uleios. Totul devenea prea mult pentru mine. Masaj ayurvedic 

Mi-am deschis ochii și i-am făcut semn că sunt pe cale să ejaculez. A înțeles imediat. Mi-a dat drumul penisului și mi-a făcut semn să mă întorc din nou. Am fost puțin confuz, dar m-am conformat fără cuvinte. Eram din nou întins cu fața în jos pe masă; dar acum pelvisul meu era ridicat astfel încât a ajuns sub mine și mi-a prins din nou penisul. A tras cu o mișcare circulară de organul întărit. Am stat acolo, cu fundul ridicat în timp ce îmi mulgea penisul. Cealaltă mână a ei s-a cuibărit între fesele mele, uneori masându-mi testiculele, iar uneori masându-mi fundul. O dată sau de două ori, am simțit chiar și un deget înmuiat cu ulei alunecându-mi în fund. Eram aproape de ejaculare în timp ce ea trăgea mai tare de penisul meu umflat. Am simțit că mi se strâng testiculele când am scos un sunet ca un animal rănit și am erupt. Strop după jet de sperma mea a căzut pe masa de lemn. Maseuza mea a continuat să-mi zvâcnească penisul în timp ce mă golisem complet de spermatozoizi. Încet, am coborât din vârful orgasmului meu și m-am întins complet pe masă. M-a întors ușor și mi-a șters penisul cu o cârpă. Masaj ayurvedic 

A continuat masajul ceva timp după aceea, frecându-mi ocazional penisul flasc. Eram complet epuizat și stăteam acolo, în timp ce mâinile ei rătăceau pe corpul meu gol. Când a terminat, mi-a făcut semn să mă ridic și să vin în baia de aburi. Am stat acolo, gol în baia de aburi o vreme și apoi am făcut un duș cald relaxant. M-am simțit revigorat. Când am ieșit, am văzut că stătea acolo cu zâmbetul pe buze și un prosop în mâini. A început să mă frece cu prosopul. Mi-a uscat picioarele și coapsele și apoi a venit la penisul meu; l-a ridicat cu mâinile în timp ce îmi usca părțile intime. Deși penisul meu era moale, se umpluse puțin. Masaj ayurvedic