Masaj aniversar

Masaj aniversar

 

Bip! Bip! Bip!

Grozav, alarma alege un moment bun pentru a suna… la naiba. Am întins mâna după telefonul meu și l-am răsturnat pentru a reduce la tăcere acel sunet iritant. Altă zi, același rahat, așa cum spune mereu unul dintre prietenii mei.

Sunt Sean Jackson și astăzi împlinesc 32 de ani. Aici mă trezesc la 3:45 dimineața ca să mă pregătesc de muncă. Lucrez la un lanț local de restaurante fast-food, la care poate fi un chinuri de muncă atunci când nu ai ajutorul potrivit.

Dar destul despre asta deocamdată pentru că sunt sigur că fie știi despre ce vorbesc, fie nu vrei să auzi despre asta.

Am primit un mesaj de la prietena mea cea mai bună, Marisa. Am glisat pe ecran și a apărut mesajul spunând:

„La mulți ani, Sean. Treci pe aici când pleci de la munca astăzi. ;-)”

Mă întreb acum dacă are ceva planificat. Presupun că voi afla odată ce ajung acolo. Întotdeauna am știut că Marisa este un pic pusă pe flirt din numeroasele ori în care m-a tachinat. Țin foarte mult de ea, dar uneori poate să întreacă măsura.

În afară de asta, munca a fost o durere obișnuită, cu câțiva oameni care țipau și/sau încurcau comenzile. Când s-a terminat micul dejun, am împachetat rapid și am pus deoparte mâncarea pentru micul dejun și am dus ustensilele în zona de bucătărie.

În mijlocul ei, telefonul meu a bâzâit și am întins mâna după un sul de prosoape de hârtie și mi-am uscat mâinile rapid. După ce mi-am preluat telefonul, l-am verificat și am primit un alt mesaj de la Marisa.

Acesta spunea: „Un mic cadou de ziua ta”. S-a dovedit a fi un text ilustrat. Am derulat în jos pentru a vedea dormitorul ei cu diferite sticle pline cu diferite lichide în ele, stând pe patul ei.

Acum mă gândesc „Ce naiba a plănuit Marisa?” Nu pot decât să dau din cap când îmi pun telefonul înapoi în buzunar. Cred că voi afla odată ce ajung acolo. După alte 15 minute de ștergere, măturat și curățat, în cele din urmă m-am îndreptat spre casă pentru a pleca după ce i-am anunțat pe prietenii mei că îi voi întîlni mâine dimineață.

Am luat un pahar mare, l-am umplut cu apă, l-am acoperit, am luat un pai și am ieșit pe ușă pentru o plimbare lungă de 30 de minute până la casa Marisei. M-am uitat la cer și am văzut un amestec de soare și nori cu mai mulți nori decât cer senin. M-am gândit în sinea mea că o să plouă mai târziu dacă mai apar nori, dar am respins gândul în timp ce mi-am scos telefonul din buzunar.

Cu câteva lovituri și apăsări pe telefon, am pornit aplicația de muzică Pandora și mi-am pus căștile. În timp ce se auzea muzica, mi-am continuat ritmul moderat către Marisa în timp ce sorbeam din apă. Mintea mea se întoarce la poza pe care mi-a trimis-o Marisa. Ce ar fi putut să plănuiască cu un pat și niște sticle? Oricum, ce era în sticlele alea? Și nu era și un prosop alb acolo?

Ar putea să mă tachineze din nou? Nu m-aș îndoi, dar este ziua mea de naștere și am senzația că ea nu mă tachinează… nu de data asta. Mi-am terminat paharul cu apă și am aruncat paharul gol într-un coș de gunoi și am continuat spre casa prietenei mele.

Treizeci de minute mai târziu, mă îndrept spre ușa Marisei, transpirat pot să adaug și am bătut la ușă. Câteva secunde mai târziu, ușa s-a deschis dezvăluind-o pe prietena mea în bluză și fustă. Ea a zâmbit, m-a îmbrățișat și mi-a spus la mulți ani înainte de a face un pas înapoi. 

– Ai mers până aici?

Am dat din cap înainte de a răspunde: 

– Da și am mare nevoie de un duș chiar acum.

Mișcându-și jucăuș mâna în fața nasului ei, ea a răspuns: 

– Da, faci duș Sean. Este chiar în hol, în dreapta. Îți aduc un prosop. Și lasă-ți uniforma lângă ușă, ca să o pot spăla și usca.

M-am îndreptat spre baie, dar m-am oprit pentru că aveam nevoie de câteva lucruri, cum ar fi un prosop. M-am întors și am cerut. 

– Sunt deja în baie, Sean. Folosește unul dintre ele, răspunse Marisa mergând în dormitorul ei. 

Am intrat în baie și am văzut două seturi diferite de prosoape și cârpe de spălat atârnate pe suporturi. Roșu și roz… știu ce culoare nu aleg.

După ce am pornit dușul, mi-am scos uniforma de lucru și am așezat-o afară, așa cum a cerut Marisa. Am început dușul și am testat temperatura înainte de a păși înăuntru. Stând sub jetul de apă caldă care curgea, a alergat pe corpul meu în timp ce mi-am lăsat mintea să rătăcească. Gândurile mi-au revenit la imaginea de la Marisa.

După câteva minute de gândire, am întins mâna spre prosoape, dar apoi mi-am dat seama că nu aveam săpun. M-am uitat în jur după obiectul de curățat și o voce feminină a întrebat: 

– Cauți ceva?

M-am întors și am văzut corpul sexy nud al prietenei mele. Cu un zâmbet drăguț, ținea în mâini o bucată de săpun și o cârpă de spălat. 

– Surpriză, spuse ea înainte de a-mi face un gest să mă întorc. Lasă-mă să te spăl pe spate, aniversatule.

Mi-a luat câteva secunde să admir corpul nud al prietenei mele. Marisa are un tatuaj japonez pe umăr, lângă sânul stâng. Voiam să întreb despre asta înainte să mă oprească. 

– Știu că te bucuri de priveliște, dar nu te pot spăla pe spate așa. Întoarce-te, Sean.

Am făcut ceea ce s-a cerut fără un alt comentariu pentru că știam că Marisa nu va face nimic rău sau prea nebunesc. Cu capul sub șuvoiul de apă care curgea, am simțit că prietena mea începe să-mi spele și să-mi spumeze spatele cu prosopul.

Marisa și-a făcut drum în josul spatelui meu  până la fund. A spumat complet cu săpun, asigurându-se că acoperă fiecare centimetru pătrat înainte de a coborî pe coapsele și picioarele mele. Când a terminat, m-a plesnit peste fund înainte de a spune: 

– Întoarce-te și lasă-mă să trec în față.

Mă întorc și o văd pe Marisa pășind spre mine cu prosopul cu săpun și a început să-mi spumeze pieptul, umerii și brațele înainte de a se ghemui în fața mea. După ce mi-a făcut spumă bună pe picioare, s-a oprit și s-a ridicat. Aveam de gând să întreb despre regiunea mea de jos, dar la întrebarea mea nerostită mi s-a răspuns în curând, în timp ce frumusețea amestecată mi-a cuprins membrul înainte de a-l smuci încet.

Respirația îmi devenea sacadată în timp ce Marisa a continuat treaba manuală. 

– Acesta este doar începutul cadoului tău din mai multe părți, mi-a şoptit ea. 

Mișcările ei smucitoare au început să devină mai rapide până când s-a oprit brusc. 

– Clătește-te, usucăăte și ne întâlnim în camera mea, porunci ea înainte de a părăsi dușul și baia.

După ce m-a lăsat să-mi termin dușul, mintea mea gonea de treaba Marisei. Mi-am alungat repede gândurile când am început să clătesc lucrarea Marisei. Ieșind de la duș, am luat prosopul roșu și m-am uscat. Mai târziu, mi-am înfășurat prosopul în jurul taliei și m-am îndreptat spre dormitorul Marisei.

Când am ajuns acolo, ușa dormitorului ei era deschisă și un miros dulce de scorțișoară mi-a atacat simțurile. Am intrat în cameră și am văzut o mulțime de lumânări parfumate aprinse și împrăștiate în jur. Stând lângă patul ei queen size, Marisa nu purta decât un zâmbet. 

– Ești gata să primești următoarea parte a cadoului tău? 

Am dat din cap în timp ce mă îndreptam spre patul ei. Când mi-am pus genunchiul pe pat, Marisa a spus. 

– Scapă de prosop, te rog. 

Am dat din cap, am scos prosopul și l-am lăsat pe podea.

M-am întins pe pat pe o parte și am văzut cum frumusețea a luat o sticlă de ulei și a stropit o cantitate mică în mâini înainte de a le freca împreună. 

– Întinde-te cu fața în jos și pregătește-te pentru masaj. 

Apoi m-am prins… un masaj. Am zâmbit și m-am întins cu fața în jos. Când Marisa a început pe spatele meu, m-am relaxat instantaneu.

Bucurându-mă de atingerea ei moale, un oftat mi-a scăpat de pe buze. Ochii mi s-au închis încet în timp ce Marisa se îndrepta spre zona de jos a spatelui meu. 

– Ar trebui să faci asta mai des. Ai o atingere atât de blândă,Marisa, i-am spus în timp ce a început cu zona feselor și coapselor mele. 

– Mulțumesc. Mama mi-a arătat câteva lucruri.

– Amintește-mi să-i mulțumesc când o voi vedea din nou, am spus în timp ce Marisa își ducea încet mâinile spre spatele meu. 

– Poți să faci asta în seara asta. Ea vine să-ți dea cadoul. Întoarce-te, te rog.

 M-am întors repede, mi-am deschis ochii și am văzut-o pe Marisa trecându-mi un picior peste corp și urcându-se pe mine.

Marisa s-a uitat la mine în timp ce zâmbea. 

– Acum, pentru următoarea parte sau ar trebui să spun partea distractivă, dar mai întâi… ea întinse mâna după ulei și mi-a pus o cantitate mică pe piept înainte de a începe să-l maseze. Mai întâi trebuie să termin masajul.

În timp ce îmi masa pieptul, Marisa a început să mă zbată. 

– Trebuie să-ți spun ceva, începu Marisa. 

M-am uitat la ea în timp ce îmi freca pieptul. 

– Ce este?

Femeia a continuat. 

– Sunt… îndrăgostită de tine… de multă vreme.

Am rămas fără cuvinte… de la masaj și de la mărturisirea Marisei. Când cuvintele mi-au venit în sfârșit, am spus doar… mai degrabă am întrebat două cuvinte:

– De când?

Marisa a oprit masajul și și-a ținut mâinile pe pieptul meu. Ea a luat câteva respirații adânci să se adune. După aspectul trăsăturilor ei, ea poate fi îngrijorată de gândurile mele și de ceea ce aș putea spune. Am întins mâna și i-am luat fața în mâini. M-am gândit la ce o să spun și încet a ieșit:

– Sunt destul de onorat și norocos să am o fată atât de frumoasă care să fie îndrăgostită de mine.

 Cu cât vorbeam mai mult, cu atât simțeam la fel despre ea. 

– De fapt, și eu am sentimente pentru tine.

Cu zâmbetul pe buze, s-a aplecat și m-a sărutat pe buze. Buzele ei erau moi și plinuțe așa cum mi-am imaginat. Am rupt sărutul în timp ce îngerașul meu mi-a zâmbit înainte ca un zâmbet să apară pe trăsăturile ei. 

– Oops.. este o parte pe care am uitat să o masez.

 Ea a alunecat pe corpul meu și mi-a prins membrul întărit și l-a smucit încet.

Un oftat blând mi-a scăpat de pe buze când am simțit din nou atingerea moale a Marisei. Câteva secunde mai târziu, am simțit ceva cald și umed pe partea inferioară a membrului meu. M-am uitat în jos și am văzut-o pe Marisa lingându-mi și sărutându-mi membrul în sus, în jos și de jur împrejur. Când a ajuns la vârf, l-a sărutat înainte de a-l lua între buze. Am rămas cu gura căscată când Marisa a început să mă ia încet pe tot în gura ei caldă.

Marisa a luat cel puțin jumătate din mine în gură înainte de a mă elibera cu un pop umed. 

– Mmm… întotdeauna mi-am dorit să fac asta cu tine, Sean.

Am zâmbit la comentariul ei. 

– Ce ți-a atât de mult, Marisa? am întrebat.

– Nu știu. Poate eram emoționată, frica de respingere… a răspuns Marisa.

I-am zâmbit în timp ce ținea membrul meu dur în strânsoarea ei moale. 

– Nu trebuie să-ți faci griji pentru asta acum.

Marisa a zâmbit înainte de a-și relua cadoul pentru mine. Mâna mea s-a dus instinctiv la ceafa ei. Ea a luat-o ca pe un semn de a mă înghiți adânc și a luat mai mult din mine până la fiecare centimetru din mine în gură și gât.

A ținut-o timp de câteva secunde fără să se înece înainte de a mă elibera din închisoarea mea orală caldă și umedă. Ea a zâmbit în timp ce se târa peste mine seducător. 

– Ești pregătit pentru restul cadoului tău? m-a întrebat ea în timp ce își punea corpul peste al meu, trântindu-și sânii pe pieptul meu. Am dat din cap cu un zâmbet. 

– Pregătit și nerăbdător.