Mai mult decât un simplu masaj

 Mai mult decât un simplu masaj

 

Mi-a plăcut întotdeauna să fac masaj, dar rareori mă răsfăț cu unul. Prin urmare, cu multă emoție, am intrat într-unul dintre centrele balneare locale pentru programarea mea. Mi s-a oferit ceva de băut, lucru pe care l-am refuzat și am fost întâmpinat la scurt timp de Carly, femeia care avea să-mi facă masajul. Când am văzut-o, m-am gândit serios să cer o altă fată. Probabil că avea peste douăzeci de ani, cu părul lung și blond, legat la spate într-o coadă de cal. Avea câteva kilograme în plus pe ea, ceva ce mi se pare destul de atractiv la o femeie. Sânii ei erau probabil cupa B și erau ținuți de un top roșu cu bretele subțiri foarte sexy, tăiat suficient de jos pentru a arăta ce decolteu au putut să creeze sânii ei. Îngrijorarea mea era că voi deveni atât de excitat în timpul masajului, încât s-ar putea să o jignească. Totuși, m-am hotărât să nu fac o schimbare și am continuat să o urmez pe Carly în cameră.

M-a lăsat să mă dezbrac, revenind câteva minute mai târziu cu niște prosoape aburite. Când a început să mă frece pe spate, și-a cerut scuze pentru că tricoul ei a continuat să mă lovească ușor de spate. I-am spus să nu-și facă griji pentru asta, deși în mintea mea îmi doream să-i pot spune să-l scoată.

Masajul în sine a fost minunat, dar m-am trezit excitat în timp ce ea cobora până la spatele meu și în jurul șoldurilor mele. Situația s-a înrăutățit când mi-a descoperit picioarele pe rând și a început să lucreze la ele. Simțeam că mi se întărește penisul și știam că nu voi putea să-l ascund odată ce mă întorc pe spate.

Câteva minute mai târziu, după ce a terminat cu picioarele și tălpile mele, a ridicat pătura pentru ca eu să mă întorc înainte de a o pune înapoi deasupra mea. Penisul meu era destul de dur, așa că singurul mod în care era confortabil, fără a atrage atenția asupra lui, era să-l îndrept în sus spre abdomenul meu. Nu sunt chiar uriaș, dar sunt destul de mare, așa că atunci când ea mi-a coborât pătura până la talie, mi-a ieșit capul penisului.

– Ooops! a exclamat ea. Îmi pare rău!

L-a acoperit repede.

– Nu ai de ce să îți ceri scuze, i-am spus. Eu sunt cel căruia îi pare rău. Nu vreau să te fac să te simți inconfortabil.

– Glumești a răspuns ea. Crezi că ești primul tip pe care l-am făcut să se întărească în timpul unui masaj? Îl iau ca pe un compliment.

— Ar trebui, am spus. 

Ea mi-a zâmbit, apoi a continuat să-mi frece pieptul și abdomenul. În timp ce făcea asta, și-a lăsat mâinile să alunece sub pătură, între penisul și abdomenul meu. Câteva minute mai târziu, și-a alunecat mâna în jos și mai mult, frecându-mi testiculele pentru scurt timp înainte de a-și înfășura mâna în jurul axului penisului meu și de a îl mângâia. M-am întins și mi-am tras pătura de pe penis, ca să putem vedea amândoi ce face.

– Se simte uimitor, am spus. Pun pariu că gura ta se simte și mai bine. 

Ea mi-a zâmbit, apoi s-a aplecat și a lins vârful. A repetat acest lucru de câteva ori înainte de a-l lua în gură și de a-l suge. În mod uimitor, ea a fost de fapt capabilă să ia toată treaba pe gât, fără măcar să se chinuie. Am reușit să ajung la ea, așa că am început să-i mângâi fundul și păsărica prin pantaloni.

– Pot să-ți întorc favoarea și să-ți mănânc păsărica? am întrebat. 

S-a îndreptat și a început să-și scoată hainele. Când era goală, s-a urcat peste mine într-o poziție de șaizeci și nouă, luându-mi penisul înapoi în gură și coborându-și păsărica parțial rasă la fața mea. Am lins-o cu entuziasm, făcând-o să geamă în jurul penisului meu.

– Ai un penis atât de mare, a spus ea. Sunt atât de udă acum! 

Era extrem de umedă și îmi plăcea gustul sucurilor ei. Câteva minute mai târziu am împins-o de pe mine și a coborât de pe masa de masaj. M-am ridicat lângă ea, am aplecat-o peste masă, apoi am ajuns în spatele ei. Mi-am împins capul penisului în păsărica ei și l-am introdus încet mai adânc. Era destul de strânsă, așa că la început a mers lent, dar s-a slăbit repede. A durat doar câteva minute de când penisul meu a intrat în ea până să aibă primul orgasm, după care am început să i-o trag mai tare.

– Ești atât de sexy! i-am spus în timp ce penisul meu a intrat și a ieșit din păsărica ei udă. 

Ea a întins mâna înapoi și a început să-și frece clitorisul, gemând încet. 

– Acest lucru este mai bun decât orice masaj! Îmi place această păsărică dulce!

– Îmi place penisul tău! a spus ea. 

Am început să o trag de păr și să i-o trag mai tare până a avut orgasm din nou. M-am scos din ea și am împins-o înapoi pe scaunul de lângă masă, apoi i-am ghidat fața spre penisul meu. M-a luat din nou pe gât, curățându-și toate sucurile de pe mine. Am prins-o de coada de cal și am început să-i trag ușor fața.

– Ia-o pe gât, fată! i-am spus.

– Vreau să călăresc penisul ăla mare, a spus ea în timp ce i-am lăsat să aibă puțin aer. 

Ea s-a ridicat și i-am luat locul pe scaun, apoi ea s-a urcat pe mine și și-a coborât păsărica pe penisul meu. La început a mers încet, apoi a prins viteza înainte de a încetini din nou. Ea a continuat să alterneze ritmul în timp ce se întindea în jos pentru a-și freca clitorisul. 

– Aș putea avea atât de multe probleme pentru asta, a spus ea. Mă simt atât de curvă să mi-o trag cu unul dintre clienții mei!

– Îți iubesc păsărica! am spus. Se simte atât de bine!

– Penisul tău este atât de mare! a spus ea. O să mă facă să am orgasm din nou!

Un minut mai târziu, ea a avut un orgasm puternic, găfâind după aer. Orgasmul meu se apropia și el, așa că am împins-o de pe mine.

– Pot sa îmi dau drumul pe fața ta, iubito? am întrebat. 

Ea a căzut în genunchi pe podea în timp ce eu stăteam deasupra ei și îmi frecam penisul. 

– Pregătește-te pentru sperma mea! O să ejaculez în orice secundă!

– Mă simt atât de murdară! a spus ea. Ea a închis ochii și și-a lăsat gura deschisă în mod natural, când primul jet a lovit-o în față. 

Am terminat de ejaculat, apoi am ajutat-o ​​să se ridice în picioare. A folosit unul dintre prosoapele aburite pentru a-și curăța fața, apoi a început să-și îmbrace hainele. 

– A fost cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată, i-am spus. Ai un client pe viață.

– Ne întâlnim în față, ca să putem programa următoarea întâlnire, a spus ea zâmbind, lăsându-mă să mă îmbrac…