Întâmplări de la salonul de masaj erotic

masaj erotic aventuri la salonul de masaj erotic VIP ZONE

Întâmplări de la salonul de masaj erotic

 

Luna a intrat și și-a lăsat halatul pe podea. Pe masa de masaj zăcea un bărbat înalt, bronzat, musculos, cu un prosop acoperindu-i fesele ferme; capul îi era întors în partea opusă. Stând acolo goală, și-a mușcat buza în timp ce și-a evaluat ultimul pacient. Mmmm asta va fi distractiv, se gândi ea în timp ce se îndrepta spre masă.

– Bună ziua, mă numesc Luna și o să te fac să te simți bine astăzi, în timp ce ea spunea asta, el întoarse capul și se uită la ea. 

Ochii i s-au mărit când a văzut cine era: 

– Sergiu? Ce cauți aici?

Sergiu s-a uitat în ochii ei și i-a zâmbit: 

– Am auzit că lucrezi aici și m-am gândit să trec să te văd. Vezi că mușchii mei sunt foarte încordați și mi-ar plăcea un masaj bun.

Luna îi zâmbi lui Sergiu și dădu din cap:

– Oh, am să am grijă de tine.

S-a dus la o masă din colț care avea un sortiment de uleiuri pentru masaj. A luat un ulei cu miros de lavandă și s-a întors la masa de masaj. Răsucind capacul, ea strânse ușor sticla și privi cum picături de ulei cădeau pe spatele gol al lui Sergiu. Sergiu tresări la răcoarea uleiului, dar apoi se relaxă și oftă de plăcere. Frecându-și niște ulei pe mâini, Luna i-a întins ușor uleiul parfumat pe spate, masându-l adânc în piele.

El a început să se relaxeze în timp ce ea își apăsa degetele mari în mușchii lui, fiecare mișcare a mâinilor ei relaxându-i corpul încordat și mai mult. Sergiu respiră adânc în timp ce Luna se mișca de la spate la brațe și îi trase și strânse mușchii. Îi auzea respirația devenind constantă cu fiecare apăsare a mâinilor ei. Luna s-a oprit din masat și s-a urcat pe masă, călare pe Sergiu.

Ea a luat uleiul și a scurs puțin mai mult pe spatele lui, împingând capacul în jos cu o mână, cealaltă i-a întins uleiul pe piele. Cu ambele mâini, ea a apăsat pe mușchii de pe fiecare parte a spatelui lui și apoi pe umerii lui. Aplecându-se în față, sfarcurile ei tari s-au lovit pentru scurt timp de spatele lui. A scos un geamăt ușor, când și-a dat seama ce îl atinsese. Își simțea trupul înfiorându-se ușor de plăcere.

Pe chipul ei s-a format un zâmbet, în timp ce se aplecă în față și-și lăsă sânii să se odihnească pe spatele lui gol, mâinile ei trecând pe brațele lui, strângându-i bicepșii, presând stresul din ei. A început să respire adânc pe măsură ce entuziasmul lui creștea. Bazinul ei s-a frecat încet de fesele lui acoperite cu prosopul, în timp ce ea îl săruta pe ceafă și îl mușca de ureche.

Sergiu gemu de plăcere și întinse mâna la spate, trecându-și mâinile de-a lungul picioarelor netede ale Lunei. Zâmbind, Luna se apropie de talia lui Sergiu, simțind că mâinile îi apucă fesele rotunde. Apăsând mai tare în mușchii spatelui lui, ea simți mâinile lui strângându-i mai tare fesele.

Destul cu asta, îşi spuse ea. Ea și-a ridicat picioarele, și le-a așezat pe masă lângă Sergiu și s-a ridicat. Sergiu a simțit că greutatea ei se desprinde de el și s-a rostogolit, cu prosopul căzut la pământ, cu penisul lui tare stând atent, orientat în sus către Luna.

Ea zâmbi și coborî încet, apoi se îndreptă spre capătul mesei, apucând uleiul și stropindu-l în jurul penisului lui, mângâindu-l. El gemu, privind-o, zâmbind, cu o mână sub cap, cu cealaltă trecând de-a lungul obrazului ei și prin părul ei negru.

Spre norocul ei, Luna a investit în uleiuri comestibile, deschizând gura, limba ei s-a învârtit și s-a învârtit în jurul capului, trecând de-a lungul deschiderii mici, apoi a continuat de-a lungul spatelui, în timp ce mâna ei continua să-l mângâie, și-a mutat limba spre scrotul lui ferm și a acordat atenție fiecărei părți. El gemu, deschizându-și mai mult coapsele, dându-i mai mult acces. Mâna ei, acoperită cu ulei, a continuat să-l mângâie, mișcându-se mai repede, învârtindu-se în jurul grosimii lui, degetele ei atingând ușor.

Sergiu închise ochii și gemu în timp ce căldura ei îl cuprinse. Trecându-și mâinile peste șoldurile ei, el îi prinse fundul ferm, strângându-l. Îi simți mâinile trecând de-a lungul pieptului lui, apoi apăsare ușoară, în timp ce ea se sprijinea în timp ce îl masa.

Ea s-a mișcat încet la început, apoi a accelerat ritmul, mișcându-se în sus și în jos. Mâinile lui strângându-i fundul, lovindu-l puternic, lăsând amprente roșii ale mâinilor. Ea striga la fiecare palmă, muşcându-i umărul, lăsând urme de dinţi în timp ce el îi lucra clitorisul cu degetul mare.

El se împinse în mâna ei, în timp ce ea cobora pe axul lui, apăsând în locul ei, frecându-și căldura. I-a prins părul și i-a tras fața într-o parte, sărutând-o tare în timp ce îi strânse fundul..

A simțit că i se strânge scrotul în timp ce punctul lui culminant se apropia. A gemut, apoi, cu o lovitură puternică, a ejaculat pe sânii ei.

– Acum… asta numesc eu masaj erotic, a spus el, chicotind.

– Mmm ai fost cel mai bun client al meu, a spus ea zâmbind, sărutându-l, apoi scăpând din brațe, apucând un prosop și privindu-l, îi spunse:

– Poți reveni oricând.a