Întâmplare de la salonul de masaj

Întâmplare de la salonul de masaj

 

Am ieșit din aerul de iarnă și am intrat în holul salonului de masaj. Un clopoțel de pe ușă a sunat când s-a închis, alertând o femeie despre prezența mea. Ea a ieșit de pe holul din apropiere și a pășit modest spre birou.

– Bună, m-a salutat ea, cu un zâmbet ușor pe buze, vocea ei fructată la fel de drăguță ca chipul ei înalt și răpitor. Părea matură, dar încă tânără. Am bănuit că avea vreo patruzeci de ani din puținele riduri abia vizibile de la marginile ochilor ei întunecați, în semilună. Dar pielea ei ca de chihlimbar strălucea, iar părul ei negru sclipea cu vitalitatea unei femei pe jumătate din vârsta ei.

– Bună. Am o programare pentru ora 1.

– Numele dumneavoastră?

– Roger.

Ea a verificat programul în fața ei. Am aruncat o privire în jur. Un buchet de azalee purpurie stătea într-o vază pe birou. În spatele ei, un dragon auriu împodobea peretele, dansând sub caractere chinezești aurite, amintindu-le tuturor celor care intrau că acesta era, într-adevăr, un salon de masaj asiatic. Vizavi de birou se afla o canapea și un mic frigider, plin cu diverse băuturi. Am notat să iau o Cola la ieșire. Pe perete atârnau sculpturi în lemn ale femeilor angajate în diferite meserii rustice: agricultură, pescuit și cusut.

– Ah, da, aici ești. Roger. Mă numesc Lin și voi fi maseuza ta astăzi. Te rog, urmează-mă, a spus ea. M-a condus printr-o ușă închuiată și pe holul următor, fundul ei plinuț legănându-se hipnotic, pantalonii scurți dezvăluind o pereche de picioare lungi și tonifiate. S-a oprit la camera trei și m-a introdus în camera slab luminată. 

-Te rog, dezbracă-te și întinde-te pe masă. Poți să-ți lași hainele pe scaun, mi-a spus ea în timp ce închidea ușa.

Am făcut asta și m-am întins pe masă, doar ca să-mi dau seama că nu găseam un prosop sau ceva cu care să mă acopăr. M-am uitat în jur după ceva, dar nu am putut vedea nici un prospop. Oare uitase? Sau absența sa a fost intenționată? Așa făceau masaje aici? Sau era mai mult decât un masaj în meniu?

Nu am mai primit un masaj de ani de zile, dar hotărâsem să mă răsplătesc cu unul după o lună intensă la serviciu și o sugestie de la un coleg. Acest loc avea un cupon online, iar recenziile sale erau bune, așa că mi-am făcut o programare. Niciuna dintre recenzii nu menționase ceva ilicit, dar, din nou, probabil că nu ar fi menționat, nu-i așa? Era greu de imaginat pe cineva scriind: “Muie minunată! 5 stele!” sau, “Labe grozave. Chiar mai bune decât ale soției mele. Cu siguranță mă întorc!” pe pagina Yelp a salonului.

Totuși, mă simțeam ca un idiot întins gol pe masă, cu fundul în aer. Oare avea să creadă că încercam să fac rost de un final fericit? Mi-ar spune să ies? Ar suna la poliție? Dar, fără cu ce să mă acopăr, era greu să văd ce altceva aș putea face decât să aștept aici gol. În cel mai rău caz, probabil că mi-ar spune doar să mă acoper și să uit de asta. Mi-am lăsat capul în tetieră și am așteptat.

Nu a trecut mult până când ușa s-a deschis și pașii au intrat în cameră. Nu am auzit nici un gâfâit sau un țipăt de dezgust, așa că mi-am dat seama că făcusem, dacă nu alegerea corectă, una cel puțin tolerabilă. Ușa s-a închis și muzică clasică a început să cânte încet. Luminile s-au stins. 

– Preferi tare sau moale? se auzi o voce familiară, accentuată, de deasupra mea.

– Tare, te rog. 

Mâinile ei s-au apăsat pe pielea mea când a început masajul, punând o presiune puternică în mușchii mei încordați. Un geamăt mi-a scăpat de pe buze în timp ce ea și-a alunecat palmele de-a lungul spatelui meu în mișcări lente și netede, mâinile ei oprindu-se la coccisul meu. Deci, nu era nici un prosop, atunci. Era bine. Oricum nu eram foarte modest. Dar totuși, mi-am apropiat picioarele și mi-am dorit să văd cât de lipsit de modestie eram totuși. Cât de expus eram? Păcat că nu mă puteam proiecta astral. Ar fi foarte util chiar acum să mă pot vedea din exterior.

Cu toate acestea, priceperea ei manuală mi-a alungat în curând orice grijă din minte. Era bună. Am simțit că o să mă topesc pe masă. Și-a îndepărtat mâinile pentru o clipă, iar când s-a întors, a venit purtând ulei. Curând, pielea mea era moale de la uleiul parfumat, iar aroma de lavandă ne-a învăluit. Masa a scârțâit în timp ce ea s-a urcat deasupra ei și a continuat să mă maseze, coapsele ei călare pe capul meu îngropat, mâinile ei frământându-mi umerii. Dacă aș fi fost cu fața în sus…

– Cum este asta? a întrebat ea.

– Perfect. Ești uimitoare, am mormăit, predându-mă complet ei.

– Mulțumesc. 

Ea a continuat să-și lucreze magia asupra corpului meu. Odată ce a terminat cu spatele meu, a venit timpul pentru brațele mele. Mai întâi stânga mea, apoi dreapta mea. Ea mă ținea de braț, mâna mea sprijinindu-mi interiorul coapsei. Am rezistat tentatiei puternice de a o mangaia si de a-mi aluneca mâna în sus. Își dădea seama unde era mâna mea? Probabil. Cum putea să nu? Mâinile ei mi-au tras brațele în succesiune rapidă, de la subsuoară până la încheietura mâinii. Apoi, ea mi-a luat mâna în a ei, cu degetele noastre strânse între ele, în timp ce le-a tras pe fiecare. Oh, cât am vrut să strâng.

De acolo, s-a dus la fesele mele. Era puternică, cu brațele puternice. M-am simțit ca o bucată de aluat sub mâinile ei. Mâinile ei s-au înfipt printre fesele mele, explorând fiecare centimetru din mine. Pentru o clipă, mi-am făcut griji că voi ajunge cu un deget într-un loc inconfortabil. A trebuit să-mi amintesc că fundul meu avea și mușchi, că asta nu era neapărat sexual. Dar îmi simțeam deja penisul mișcându-se, neștiind acest fapt. Am încercat să-mi alung fanteziile din cap, dar cum aș putea, cu această zeiță mângâindu-mă? Mi-am muşcat buzele, sperând că voi putea ţine lucrurile sub control. Totuși, a trebuit să recunosc, gândul că a observat a trezit în mine o dorință pe care nu știam că o am. S-ar putea să vadă și să fie impresionată, poate chiar flatată. Poate chiar ar vrea să întindă mâna și să continue masajul acolo unde eram cel mai rigid, unde aveam mare nevoie de atingerea ei caldă…

Am tremurat când mâna ei mi-a prins coapsa de sus. Testiculele mi s-au contractat: o senzație ciudată, dar nu nedorită. Reflexul cremasteric, mi-a informat o veche amintire de liceu. Am gemut profund în timp ce ea îmi freca coapsele. Simțeam că îmi va atinge testiculele cu fiecare lovitură, dar se întoarse de fiecare dată cu precizia unui chirurg. Probabil că îi lipseau milimetri.

M-am întrebat dacă penisul meu întărit era încă vizibil pentru ea sau dacă încă stătea ascuns sub scrot. Nu va dura mult până să înceapă să iasă afară, în ciuda temperaturii ridicate a încăperii. M-am rugat ca mâinile ei să călătorească puțin mai departe, doar câțiva centimetri, să-mi mângâie testiculele la fel de îndemânatic și de bine ca și picioarele mele. Penisul meu s-a apăsat urgent de masă, frecarea cauzată de împingerea ei pe mine contribuind la problema mea. Trebuie să poată vedea asta, să-mi vadă excitarea, să vadă ce făcuse asupra mea. Tot ce trebuia să facă ea era să înțeleagă și, eu, aveam să fie al ei. Dar apoi, mâinile ei au plecat cu cruzime și ușa s-a deschis și s-a închis.

M-am ridicat. Camera era goală. Unde plecase ea? S-a auzit clanța și mi-am lăsat capul in jos în timp ce ușa s-a deschis. Un prosop fierbinte și umed mi-a fost pus pe spate în timp ce ea mi-a frecat uleiul de pe piele. Oh, acum avea prosoape. Unde erau înainte? Ea a terminat și prosopul a fost luat, înlocuit cu un fior, când aerul mi-a lovit pielea.

– Întoarce-te, mi-a spus ea.

La dracu. Nu aș fi în stare să ascund nimic pe spate. Aș fi total expus. Dar nu era ca și cum aș putea să stau pentru restul orei, sau oricât de mult ar fi nevoie pentru ca erecția mea să se stingă, care în acest ritm ar fi mai lung decât atât. Ei bine. Sunt sigur că și-a văzut partea ei bună de prostie stânjenitoare. Am inspirat adânc și m-am întors pe spate. Din fericire, avea un prosop la îndemână și mi-a acoperit rapid penisul cu el. Din păcate, ea nu a acoperit mult altceva. O adiere răcoritoare pe testicule mi-a spus că se bucură de aerul curat. Sincer, era mai mult o centură de bumbac decât un prosop adevărat. Iar greutatea sa ușoară nu a făcut absolut nimic să-mi ascundă erecția, ieșind cu mândrie spre cer sub prosop.

Am aruncat o privire la ea. Dar în loc de supărare sau repulsie, expresia ei era una de amuzament. Se bucura de situația mea? M-am uitat mai jos. Sfârcurile îi ieșeau prin cămașa strâmtă și subțire. Nu purta sutien? Interesant… M-am întrebat cum arată acei sâni minunați și delicați expuși. Sfârcurile ei ar fi maro și mici, ca niște vârfuri minuscule de creion, ridicându-se deasupra pieptului ei plat, am decis. Ar fi ferme între buzele mele și sensibile, trimițând fiori prin corpul ei gemând în timp ce le sug. Am închis ochii și am așteptat.

S-a apropiat de capul meu și l-a luat cu ambele mâini, frecându-mi scalpul. Apoi, mi-a masat fața, frecându-și degetele mari peste fruntea mea, în jurul ochilor, pe nas și de-a lungul maxilarului și barbii mele. Nu m-am putut abține să nu zâmbesc din cauza senzației de gâdilat.

– Deci, Roger, cu ce te ocupi? a întrebat ea.

– Sunt consultant în centrul orașului, i-am răspuns, fără să întru în detalii. Încă nu eram sigur cât de legal va ajunge să fie acest masaj.

– Îti place? a întrebat ea .

– Da. Poate fi dur, dar este interesant și îmi place să rezolv probleme. Este foarte antrenant.

– Asta e bine. Este important să te bucuri de ceea ce faci.

Mi-a eliberat capul și am auzit stropitul familiar al recipientului ei de ulei. Următorul lucru pe care l-am simțit au fost mâinile ei pe pieptul meu, ținându-mi și mângâindu-mi pectoralii, degetele ei trecând prin părul de pe piept. Am deschis ochii. Pieptul ei era direct deasupra mea. M-am uitat la movilele ei și la sfârcurile dure ca pietricele, în timp ce se plimbau înainte și înapoi deasupra feței mele.

– Îți place asta? Să fii maseuza, vreau să spun, am bâjbâiat.

– Da. Întotdeauna mi-a plăcut.

– O faci de mult?

– De când eram mică. Mama m-a învățat și am început să exersez cu prietenii și familia mea și mă pricepeam la asta. Îmi face plăcere să le fac oamenilor plăcere, a răspuns ea, mâinile ei continuau să călătorească din ce în ce mai jos. De la pieptul meu la coaste până la abdomen, trecând din ce în ce mai aproape de prosop cu fiecare lovitură.

– Da?

– Oh, da. E ca și cum ai găti cuiva felul preferat de mâncare. Se bucură atât de mult de el și mă face să mă simt fericită să-i fac fericiți. Uneori oamenii uită că trupurile și mințile noastre sunt una. Se concentrează pe vizionarea la televizor și pe internet. Dar nu poți satisface doar mintea. Corpul are nevoie și el de satisfacție. Nu ești de acord?

Inima îmi bătea cu putere. 

– Da, sunt de acord.

 Cât de departe ar merge ea? Era aproape la talia mea. Ar ajunge sub prosop și își va revendica premiul? Și-ar înfășura mâna în jurul axului meu și ar începe să pompeze? Dar înainte de a putea ajunge la marginea prosopului, se retrase și se îndreptă spre celălalt capăt al mesei.

Îmi puteam imagina doar priveliștea pe care o avea acum. Picioarele mi s-au despărțit, testiculele expuse, penisul meu tare transformându-mi prosopul într-un cort. Și-a pus mâinile pe coapsa mea, marginea mâinii ei atingându-mi scrotul în timp ce și-a alunecat mâinile peste piciorul meu. Am înăbușit o gâfâială. Făcuse asta intenționat? Sau a fost doar un accident? Dar, pe măsură ce ea a continuat să mă atingă, a devenit imposibil să neg că o făcea intenționat. Trebuia să știe ce îmi face…

Mișcările ei au fost tortură, vârfurile degetelor ei zdrobindu-mi coapsele sensibile, doar ca să-mi atingă testiculele la fel de ușor ca o pană. Mă înnebunea. Mâinile ei rătăceau scurt pe piciorul meu, doar pentru a se întoarce din nou în sus pe coapsă, oprite doar de testiculele să nu meargă mai sus. Nu mai fusesem niciodată victima unei asemenea tachinari. Curând a sosit timpul pentru următorul picior, în timp ce ea a repetat aceleași mișcări, lovindu-se de testiculele mele, trimițând tremur în sus pe penisul meu tremurător. Am putut simți tensiunea crescând în penisul meu, acel mănunchi de energie lascivă lângă vârful penisului meu, care era primul avertisment despre un punct culminant care se apropia. Dacă ea continua, aveam să ajung să am un orgasm. M-am concentrat pe respirații lungi și adânci. Masajul nu putea dura o veșnicie. Aș putea să reușesc. Știam că pot.

M-am înșelat.

Mi-a eliberat piciorul și s-a poziționat la capătul îndepărtat al mesei. Am avut puțin timp să-mi revin, totuși. Mi-a luat picioarele cu ambele mâini, câte unul cu fiecare, și a început să le maseze cu mișcări lungi și deliberate, pornind de la glezne și mergând în sus. Curând, ea a trecut pe lângă tibie și a revenit deja la coapsele mele, mâinile ei pompând în sus și în jos ca niște pistoane, pornind de la genunchii mei, mișcându-se până la picioarele mele, înainte de a apăsa ușor pe bijuteriile mele și alunecând înapoi, unghiile ei zdrobindu-mi ușor carnea fragedă în drumul ei în jos.

Penisul mi-a bătut de prosop, chiar și presiunea lui ușoară era o agonie pentru a rezista în timp ce încercam să-mi păstrez demnitatea. M-am simțit ca și cum cea mai mică presiune asupra penisului meu va fi ultima înainte de a ejacula în fața unei femei pe care o întâlnisem cu doar o oră în urmă. Am strâns cearceaful și am șuierat, rugându-mă ca masajul să se termine înaintea mea, sau cel puțin să-mi apuce penisul cu ambele mâini și să mă ajute cum trebuie.

– Gata, șopti ea, trăgându-și mâinile. 

Ea a apucat un capăt al prosopului și l-a tras, frecându-mi capul umflat al penisului cu materialul.

La dracu.

Mi-am deschis ochii în timp ce încercam cu disperare să mă opresc, dar știam că era prea târziu. Mă simțeam căzând într-un orgasm. Ultima frecare mă făcuse să trec dincolo de punctul fără întoarcere și nimic nu l-ar mai putea opri acum. Lin se uita deja la penisul meu roșu, tare și gros, când primul jet de sperma a țâșnit din el, în timp ce eu am gemut tare. Ochii ei s-au mărit și buzele ei s-au mutat într-un zâmbet amuzat, înțelegător, în timp ce penisul meu s-a spasmat neputincios, zvâcnindu-se, curgându-mi sperma în jos, peste mine. Părea mândră de ea însăși, mândră de ceea ce provocase. Corpul mi-a tremurat în timp ce plăcerea mi-a străbătut corpul, copleșindu-mi mortificarea. O oră de tachinari și torturi a explodat din mine dintr-o dată într-un orgasm complet.

Penisul mi s-a liniştit. Am gâfâit, trăgându-mi răsuflarea. Atât energia, cât și testiculele mi s-au simțit epuizate. Abdomenul meu era acoperit cu spermă. 

– Ai terminat? întrebă ea cu căldură. 

Am dat din cap. Ea a părăsit camera și s-a întors cu o altă cârpă caldă și umedă. Tandră, ea mi-a tamponat penisul, ștergându-mi mizeria, curățându-mă în timp ce îmi feream privirea, disperat să evit contactul vizual cu ea. 

– Tot mai bine. Frumos și curat, a spus ea.

– Îmi pare, uh, scuze pentru… că … 

Doamne, asta suna penibil. Dar ce altceva as putea sa spun?

– Aș fi vrut să-mi fi spus că ești atât de aproape. Aș fi ajutat, a spus ea făcându-mi cu ochiul.

Am clipit. Dar înainte să pot spune ceva mai clar decât „Uh…” ea se strecurase pe uşă fără nicio lămurire. M-am îmbrăcat și m-am întors în hol, unde ea mă aștepta. Am plătit pentru masaj și i-am dat un bacșiș care speram că este suficient de mare.

– Mulțumesc că ai venit, Roger. Mi-a plăcut masajul de azi. Sper că te vei întoarce curând, a spus ea, privindu-mă de sub genele ei lungi și pline.

– O voi face, am răspuns. Îţi promit.