Experiența mea ca maseuza

Experiența mea ca maseuza

Când eram la facultate, eu – ca mulți studenți – nu aveam suficienți bani. Pentru a face rost de niște bani, ca să îmi pot continua viața socială foarte activă, am pornit în căutarea unui loc de muncă. Norocul meu – sau aleg să cred Universul – e că am dat peste un anunț postat într-unul dintre acele buletine informative gratuite pe care le-am luat de la magazinul de alimente naturiste.

„Se caută maseuză”, spunea anunțul. „Bani grozavi, program flexibil.”

Managerul de la Vip Zone suna minunat și cald la telefon și am fost încântată când m-a invitat la un interviu a doua zi.

Interviul a decurs bine, iar eu și managerul ne-am legat de dragostea noastră comună pentru câini. A spus că i-a plăcut personalitatea mea ușoară și energia pozitivă.

A întrebat dacă am diplomă. I-am spus că nu, dar îmi plăcea să le fac masaj prietenilor și eram încrezătoare că pot face asta.

A spus că dacă îmi doream cu adevărat slujba, atunci aș putea începe prin a lucra la recepție în timp ce urmez cursuri de masaj seara. Mi-a spus că sunt exact genul de persoană pe care o căutau. Tânără, sexy și entuziastă.

Trebuie să recunosc remarca „ești sexy” m-a pus puțin pe gânduri. Nu eram naivă și știam că există saloane de masaj profesioniste și că există și alte saloane de masaj. Acele locuri chiar nu m-au deranjat atâta timp cât era un mediu sigur și nu mă simțeam amenințată. Iar salonul Vip Zone era foarte curat și arăta foarte profesionist, iar personalul era format doar din femei și erau foarte atractive.

După câteva săptămâni de lucru la recepție și de cursuri seara, a venit timpul pentru primul meu masaj. Una dintre terapeute nu venise la serviciu pentru că se simțea rău, așa că ne lipsea o persoană.

Clientul era un bărbat de vârstă mijlocie arătos, îmbrăcat bine și politicos. Era clar că era un client fidel pentru că știa numele fetelor. Am folosit presiune medie, așa cum mi s-a cerut, și am aplicat tehnicile pe care le învățasem la cursuri. Totul a decurs exact cum ar fi trebuit în timpul primului meu masaj.

Când i-am spus că era timpul să se întoarcă, a devenit foarte evident că îi plăcea tratamentul meu. Avea o erecție de mărimea Turnului Eiffel. Niciunul dintre noi nu a spus niciun cuvânt despre asta și mi-am continuat tratamentul.

Tocmai când eram pe cale să termin, a alunecat de pe cearșaf, expunând erecția lui enormă.

– Vrei să mă termini, te rog? a întrebat el.

Nu era neplăcut sau agresiv în niciun fel și, fiind un obișnuit, am avut senzația că acesta era tratamentul lui obișnuit.

Nu am vrut să provoc o scenă sau să-l jenez, așa că, după ce am ezitat o clipă, m-am gândit doar: „Oh, ce naiba”. Și era un bărbat arătos – nimic înfiorător la el.

După ce a terminat, l-am șters cu un prosop, apoi l-am ajutat să se îmbrace. Mi-a mulțumit, după care a plecat. Neștiind ce să mai fac, am făcut curat în cameră și am pregătit-o pentru următorul client.

Mă întâlnesc cu clientul în hol când plătea. El a zâmbit și i-a spus colegei de la recepție că îi place foarte mult „fata nouă” și că sunt o terapeută grozavă. Chiar a spus că a fost unul dintre cele mai bune masaje erotice pe care le-a avut vreodată.

Când a plecat, mi-a dat un bacșiș de 50 de lei. Când mi-am dat seama că plata mea pe oră  depășea cu mult orice job anterior, am știut că vreau să continui să fac asta pentru o perioadă.

Când m-am întors în salon, celelalte fete zâmbeau și m-au întrebat cum a fost clientul meu, fără nicio urmă de privire sau sugestie că s-ar fi întâmplat altceva decât un masaj. Am zâmbit și am spus că cred că ne-a plăcut amândurora. Și mi-a lăsat un bacșiș de 50 de lei! S-au uitat fiecare cu un zâmbet care sugera că știau ce s-a întâmplat.

La început m-am întrebat dacă acest bărbat tocmai profitase de faptul că sunt nouă. Dar mi-am dat seama că nu eram obligată să fac nimic și fusese alegerea mea. Din acel moment furnizam plăcere și pentru mine acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face.

După ce managerul a primit recenzia mea minunată de la clientul fidel, mi-a spus că pot lucra ca maseuza atâta timp cât îmi continui cursurile. Am fost de acord cu entuziasm, imaginându-mi deja cât de mulți bani puteam să câștig.

Mi-a plăcut să fac masaj erotic acestor bărbați. Cele mai multe sesiuni au fost doar tratamente obișnuite. Dar, pe măsură ce timpul a trecut, am început să înțeleg că unii dintre clienții mei ar putea fi interesați de mai mult decât un masaj. Acestor tipi le masam ușor fesele, oferindu-le un masaj erotic. În timp ce le masam interiorul coapselor, îmi ridicam mâinile cât de mult puteam în interiorul picioarelor. Dacă gemeau sau își ridicau șoldurile, le frecam accidental de testiculele sau chiar le întăream penisul.

Acești bărbați, ca și primul meu client, deveneau foarte excitați și am dat fiecăruia tot ceea ce și-a dorit. Toți au fost respectuoși, politicoși și mi-au lăsat bacșișuri bune. Și toți mi-au dat recenzii grozave.

În cele din urmă, a fost un tip care era sexy la naiba! Ochii lui albaștri minunați m-au făcut să mă topesc și, pe măsură ce sesiunea a continuat, eu am cea bulversată. Mi-am făcut trucul obișnuit, frecându-i interiorul coapsei și, evident, i-a plăcut foarte mult.

Când s-a întors pe spate, erecția i se vedea prin cearșaful subțire. M-am așezt în spatele lui și am întins mâna ca să-i masez pieptul. Mi-am coborât apoi mâinile pe acest abdomen dur. 

Mi-am alunecat mâinile în jos pe partea de sus a cearșafului lui, atât de departe încât i-am putut simți linia superioară a părului pubian. I-am văzut penisul zvâcnindu-se, devenind chiar mai erect decât era deja. Știam că el își dorea acest lucru, așa că l-am ajutat să termine. 

Am lucrat la Vip Zone doi ani. Nu a mai întrebat niciodată despre cursurile mele și, fiind studenta ocupată care se bucura de viața ei de noapte, am ales petrecerea în locul orelor de masaj și nu am terminat cursurile.

Mi-a plăcut să lucrez ca maseuza. Cred că m-a ajutat să devin furnizorul de plăcere și căutătorul de plăcere care sunt astăzi. Nu am fost traumatizată de ceea ce s-a întâmplat. Am primit cu bucurie plata grozavă care mi s-a oferit la sfârșitul fiecărei ture și mi-a plăcut să mă întorc acasă la prietenii mei de facultate, cărora le-a plăcut să audă despre aventurile mele zilnice.

Și cine știe, s-ar putea ca într-o zi să termin cursurile de masaj.