Doar un masaj la spate

 Doar un masaj la spateLuna era soția celui mai bun prieten al meu. Era greșit din partea mea să o vreau așa cum o voiam, dar o făceam totuși. Nu a ajutat că locuiam cu ei între joburi. Nu aș putea cere prieteni mai buni. Uneori, o vedeam în sutien sau în halat de baie. Nu era o frumusețe orbitoare, dar era drăguță, avea curbe, iar greutatea în plus îi stătea bine. Avea părul blond cu ochi mari de culoarea alunei, era destul de mică de înălțime, de aproximativ 1.60 m. 

De obicei îmi plac femeile mai slabe, dar mi se pusese pata pe ea. M-am întrebat adesea cum arată ea goală. Am fanteziat cu ea de fiecare dată când îi vedeam decolteul în timp ce se apleca să facă treburile casnice. În unele nopți mă masturbam gândindu-mă la ea. 

Știam că dormea ​​goală în camera alăturată cu Radu. Într-o zi, jucam un joc video pe laptop. Asta îmi forța mereu spatele, deoarece trebuia să folosesc un suport pentru TV și să stau pe o saltea unde dormeam noaptea. 

Îl auzeam pe Radu uitându-se la fotbal în cealaltă cameră. M-am gândit să mă alătur lui. Am închis laptopul, am gemut și m-am întins. 

– Ai nevoie de un masaj la spate? 

Am tresărit. Nu știam că mă urmărea. 

– Sigur! 

Nu aș renunțat niciodată la o șansă ca ea să îmi atingă spatele.

Chiar știa ce face. Făcuse câteva cursuri de masaj și lucra ca maseuză la Vip Zone. S-a urcat pe saltea în spatele meu, călare pe mine. Mirosea atât de bine, simplu și curat, ca un săpun cu o notă de mosc. Mâinile ei erau puternice pe umerii mei și pe spate. Ea a lucrat la spatele meu cu încredere. Eram foarte conștient de apropierea corpului ei, sânii ei împingându-se ocazional ușor pe spatele meu, interiorul coapselor apăsând ușor pe exteriorul meu.

Spre jena mea, penisul meu a început să se umfle. Era în spatele meu și nu putea vedea, așa că m-am mișcat puțin, astfel încât să nu mă încordez atât de tare pe fermoar. Ea a continuat să-mi frământe umerii și spatele, eliminând toate nodurile. Umerii mei erau deosebit de tensionați, așa că ea s-a ridicat în genunchi și a lăsat un cot în umărul meu, din păcate, asta i-a oferit o vedere clară în poala mea. 

Am auzit-o gâfâind ușor și aproape că am murit de rușine, în timp ce m-am uitat în jos și am văzut că niște spermă mi se scursese prin pantaloni, făcând o pată întunecată acolo și penisul mi se bomba în partea de sus a pantalonilor. 

– Vai! 

Am încercat să mă îndepărtez de ea, dar ea m-a tras brusc înapoi în ea, zdrobindu-si sânii fierbinți în spatele meu. Mâinile ei au alunecat pe brațele mele și mi-a suflat la ureche:

– Scoate-l afara.

– Ce vom face? 

– Nimic… vei face tu totul.

 Nu știam ce vrea să spună, dar oricum i-am urmat instrucțiunile. Am ascultat cu atentie meciul, era primul sfert. Știam că Radu nu se va mișca de pe scaun pentru o vreme. Mi-am desfăcut fermoarul pantalonilor și mi-am scos penisul tare pentru ea. 

– Atinge-ma. am implorat-o. 

– Nu pot, dar pot face asta. 

Mâinile ei au alunecat pe brațele mele. Ea și-a pus palmele pe dosul mâinilor mele. Apoi m-a luat de mână și mi-am apucat penisul tare cu ea. Era ca și cum te-ai masturba, dar diferit. Mi-a pompat mâna pe penis. Am gemut puțin pentru că sânii ei fierbinți îmi apăsau pe spate, făcându-mi să mă doară testiculele de anticipare. 

 

Cealaltă mână a ei mi-a mutat mâna în jos spre ele și mi-a strâns ușor de parcă ar fi știut. Mirosul ei era din ce în ce mai puternic. Mi-a luat mâna și mi-a frecat-o peste capătul penisului. Sânii ei fierbinți practic s-au pătruns în spatele meu în timp ce ea mi-a făcut încet mâna să-mi mângâie penisul rigid. 

 

Și-a luat una dintre mâini de pe a mea și mi-a alunecat pe braț, apoi a dispărut peste spatele meu. Ea a gemut încet la urechea mea și m-am gândit unde trebuie să fi dus mâna ei și am simțit un val de dorință fierbinte să mă întorc și să o sărut. Dar acesta era jocul ei și eu eram doar marioneta iar ea păpușarul. 

A oftat greu în urechea mea. Am simțit-o tremurând lângă mine și am simțit un val în testicule când mi-am dat seama că avea orgasm în spatele meu. Respirația ei s-a accelerat și a oftat la urechea mea. 

Nu mai suportam. Ea a simțit corpul meu încordat și mi-a mișcat mâinile pe penisul meu tare mai repede. 

– Prinde-o pentru mine. 

Mi-am așezat mâna liberă sub capătul penisului care zvâcnea, iar sperma a izbucnit din mine cu o forță pe care nu o mai simțisem niciodată în timp ce mă masturbam. 

– Mmm. Foarte frumos, mi-a suflat ea la ureche. 

– O, Doamne, ce tocmai am făcut? 

– Nimic… doar ți-am făcut un masaj la spate, a spus ea încet în timp ce se îndepărta, lăsându-mă cu penisul într-o mână, cu încărcătura în cealaltă și cu o privire uluită pe față.