Cum se face un masaj Yoni

😋 Galerie foto Maseuze de top a maseuzelor noastre va prezinta pozele reale cu pretul pe ora si descrierea serviciilor🥰

Cum se face un masaj Yoni

 

Odată am avut experiența incredibilă a câte unui masaj Yoni pe noapte, timp de o săptămână. Ca femeie, dacă nu ai avut niciodată unul, ți-l recomand cu căldură! Am descoperit în mine locuri despre care nu știam că există, mi-am adâncit legătura cu partenerul meu și am învățat cum să fiu receptorul plăcerii în acest moment. Este un proces uimitor și sper să îți pot transmite puterea profundă a acestui act sacru, astfel încât să poți învăța cum să oferi femeii din viața ta acest tip de experiență.

„Yoni” este un alt cuvânt pentru vagin, dar sensul său depășește cu mult fizicul. Cuvântul a fost menționat pentru prima dată în Kama Sutra, iar sensul său este tradus în mod liber ca „altar sacru” sau „spațiu sacru”. Când se vorbește despre el în termeni tantrici, Yoni devine ușa sacră către Zeiță, un aspect al divinului. Acesta a fost un loc de închinare, iar scopul masajului Yoni este doar acesta – să se închine templului sacru care este Yoni.

Femininul înseamnă plăcere, iar acest masaj ajută o femeie să atingă și să înțeleagă legătura ei profundă cu plăcerea corporală. Acest masaj nu este atât sexual, ci senzual, menit să promoveze relaxarea și deschiderea la o femeie. Orgasmul nu este scopul, deși orgasmul poate apărea în timpul unui masaj Yoni și poate fi mai intens și mai expansiv și mai profund satisfăcător decât alte orgasme.

Persoana care face un masaj Yoni este un martor al frumuseții a tot ceea ce este feminin. Tu, ca maseur, te închini la templul sacru al lui Yoni. Amintirea acestui lucru și conectarea la Marele Feminin prin partenera ta pe parcursul masajului va face din acesta o experiență mai puternică pentru amândoi. Atinge-o așa cum ai atinge o zeiță – cu reverență, venerație, respect și mare dragoste.

Pregătirea

A face baie împreună este un ritual frumos la care trebuie să participați înainte de un masaj Yoni. Poți începe procesul de a te închina cu mult înainte de a-i atinge Yoni. Folosiți uleiuri esențiale în baie – lavandă este un relaxant minune. Spală-i părul. Usucă-i corpul după baie și hidratează-i pielea. Asigurați-vă că amândoi ați fost la baie înainte de a începe, deoarece nu veți dori să întrerupeți fluxul dacă unul dintre voi trebuie să folosească baia.

Ai nevoie de un spațiu liniștit, de preferință întunecat, cu un pat, sau o saltea pe podea, sau chiar perne. Poți pune peste ele o cearceaf, pentru cazul în care veți vărsa vreun ulei. Temperatura din cameră ar trebui să fie puțin mai caldă decât în ​​mod normal, deoarece amândoi veți fi nud, așa că poate doriți să măriți căldura. Aprinderea multor lumânări în cameră ajută, de asemenea, la generarea căldurii și oferă încăperii o strălucire moale. Veți dori să vă asigurați că aveți un interval de timp deschis în care nu veți fi deranjați, de preferință câteva ore. Nu uitați să vă opriți toate telefoanele, iar dacă locuiți cu alții, puteți chiar să puneți un semn „Nu deranja” pe ușă.

Muzica este bună pentru a crea starea de spirit, dar asigurați-vă că este ceva în care toate melodiile sunt potrivite. Nu există nimic atât de supărător ca o piesă muzicală discordantă care se redă brusc atunci când încerci să te relaxezi. Asigurați-vă că play-list-ul are o funcție de „repetare”, astfel încât să nu trebuie să vă opriți pentru a apăsa „play” din nou și din nou.

De asemenea, puteți merge atât de departe încât să aveți și flori proaspete și fructe în cameră. Acestea sunt delicii senzuale și vor ajuta la înmuierea unei femei în natura ei feminină. Fructele moi și suculente sunt cele mai bune, în special cele exotice precum mango și papaya, dar chiar și piersicile și perele funcționează. Hrănește-o cu degetele, lasă sucurile să curgă pe bărbie. Acest flux o va încuraja să curgă în altă parte.

Lubrifianții și uleiurile ar trebui să fie undeva la îndemână. Încercați să obțineți sticle rezistente la scurgeri și folosiți mai degrabă plastic decât sticlă. (Răsturnarea unei sticle de ulei de masaj și spargerea acesteia face o mizerie uriașă și duce mult la distrugerea stării de spirit!)

Dacă oferi acest masaj, ar trebui să-i amintești partenerei că comunicarea ei cu tine este cheia. Asigură-te că se simte confortabil să facă cereri sau comentarii. Ar trebui să știe că este vorba despre confortul și plăcerea ei (care, în mod ironic, o poate face inițial să se simtă inconfortabil, dar e ok) și dacă trebuie să se ridice pentru a merge la baie, sau dacă are nevoie de o pauză, sau dacă camera este prea rece sau prea caldă, sau atingerea este prea ușoară sau prea dură, ea poate și ar trebui să vorbească și să spună ceva. Numai aceasta poate fi o practică dificilă pentru unele femei și o poți încuraja adesea întrebând: „Este prea tare?” sau “Temperatura este ok?” doar ca să o bagi în leagănul lucrurilor.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să respirați împreună. Respirația este modul în care facem dragoste cu divinul. Uitați-vă unul în ochii celuilalt și respirați, adânc în abdomen. Ar trebui să stați față în față (sau în picioare, dacă preferați). Vă puteți ține de mână sau vă puteți ține unul de celălalt, orice vă face să vă simțiți bine pe amândoi.

Masajul începe cu femeia întinsă pe spate, de obicei cu ceva sub șolduri care să le ridice puțin – o pernă (acoperiți-o cu un prosop). Ea poate pune o pernă sub cap dacă îi place sau nu, orice o face să stea mai confortabil. Asigură-te că este relaxată și confortabilă înainte de a începe, pentru că va fi în această poziție mult timp.

Ar trebui să stai între picioarele femeii, cu picioarele încrucișate. Spune-i să-și îndoaie ușor genunchii și apoi lasă-i să se deschidă. De asemenea, îi puteți poziționa picioarele pentru ea, dacă dorești. Ar trebui să continui să te uiți în ochii ei și să respiri cu ea. Amintește-i, adesea, de respirația ei. Dacă descoperi că își ține respirația, poți să-ți așezi mâna pe abdomenul ei inferior și să-i amintești să respire din acel spațiu, să-i „umple burta” cu respirația ei. Practicați acest lucru de câteva ori înainte de a începe.

Masajul Yoni începe cu un masaj lent, senzual, al celorlalte părți ale corpului. Masează-i picioarele, burta, sânii, brațele. Acesta este un proces lung și lent. Privește forma feminină din fața ta, inspiră-o – aceasta este o zeiță. Admir-o cu mâinile, cu ochii. Înaintează masajul încet spre interiorul coapselor și pelvisului, până când ea respiră profund din burtă, iar corpul ei nu mai are tensiune și este complet relaxat.

Atunci, și numai atunci, ar trebui să te apropii de Yoni. Acesta este un act sacru și unul puternic. Ar trebui să-i ceri permisiunea să intri în acest templu. Poți spune pur și simplu cuvintele: „Pot să-ți ating Yoni-ul?” sau poți întreba mai formal: „Pot să ating locul tău sacru?” Ea poate chicoti sau zâmbi. S-ar putea să aibă lacrimi în ochi. Majoritatea femeilor nu au avut niciodată trupurile lor ținute în așa privință și adorate în acest fel și orice reacție este normală. Luați-o cu grijă, orice ar fi.

Dacă ea îți dă voie, toarnă o cantitate mică de ulei de masaj de foarte bună calitate sau lubrifiant pe bază de apă pe movila Yoni, doar pentru ca aceasta să picure peste vulve (buzele exterioare). Calitatea uleiului este importantă. Această zonă a corpului este foarte sensibilă, iar pielea se poate irita rapid dacă uleiul nu este de înaltă calitate. (Știu acest lucru din experiență personală – auuch!) Petrece mult timp aici, frecând uleiul în vulvă. Folosește mișcări lente și constante. Poți prinde întregul Yoni cu mâna și îl poți masa și în acest fel. Apoi concentrează-te pe buzele exterioare: strânge fiecare buză între degetul mare și arătător, mângâind în sus și în jos pe toată lungimea.

Amintește-ți, de asemenea, să o întrebi ce simte – este prea tare, prea moale? Prea repede, prea lent? Lasă plăcerea ei să fie ghidul tău. Nu trebuie să purtați o conversație (și probabil nu ar trebui – s-ar putea să o scoată din starea ei), dar cu siguranță continuați să comunicați în timpul masajului. Privește-o în ochi și continuă să respiri cu ea.

Apoi, faceți aceeași mișcare peste buzele interioare, strângând-o pe fiecare între degetul mare și arătător, mângâind în sus și în jos pe lungime. Petrece atât timp cât este nevoie aici – nu este vorba despre a te grăbi. Yoni-ul ei este un spațiu sacru, iar tu îți faci drum prin el, explorându-l complet. Admiră fiecare pliu moale și delicat în timp ce o masezi.

Clitorisul ei trebuie mângâiat ușor, mai întâi cu cercuri în sensul acelor de ceasornic, apoi în sens invers acelor de ceasornic. Apoi ar trebui să-l strângi între degetul mare și arătător și tragi ușor de el. Ar trebui să continui să-i stimulezi clitorisul în cercuri lente și ușoare. Probabil că va deveni excitată în timpul acestui proces, dar continuă să o încurajezi să se relaxeze și să respire.

După ce ți-ai petrecut timpul aici, ar trebui să treci la intrarea templului ei – este timpul să intri în Yoni. Din nou, ar trebui să-i ceri permisiunea, în orice mod ți se pare cel mai confortabil. „Pot să intru în tine?” este bine, precum și: „Pot să intru în spațiul tău sacru?” Introdu ușor un deget (unele femei preferă două, poți întreba cum îi place) încet în Yoni-ul ei. Dacă preferă unul, folosește degetul mijlociu al mâinii tale drepte. Dacă preferă două, folosește-ți degetele mijlociu și arătător.

Explorați ușor și masați interiorul Yoni cu degetul (degetele). Acesta este un masaj, amintiți-vă și, în timp ce o pătrundeți, nu este vorba despre simularea coitului. Este vorba despre descoperirea cu adevărat a ceea ce simte ea în interior, delectându-se cu fiecare centimetru glorios din carnea ei și permițându-i să simtă admirația ta față de ea în timp ce experimentează senzațiile plăcute ale propriului ei corp.

Explorează texturile ei, netezimea, moliciunea, cu degetul (degetele). Ia centimetru cu centimetru. Dacă întâlnești locuri dureroase și încordate, nu te mai mișca, dar continuă să apeși cu degetele acolo. Femeile poartă adesea ani de durere, frustrare și traume închise strâns în Yoni-ul lor, iar acest masaj o poate ajuta să le elibereze dacă ești răbdător și blând.

S-ar putea să fii surprins dacă începe să plângă – oricare ar fi reacția ei, este în regulă. Este vorba despre eliberarea și lăsarea lucrurilor să curgă. Pot apărea emoții puternice – frică, anxietate sau chiar bucurie. Încurajează-o să le lase să curgă prin ea în timp ce continui să-i masezi pereții interiori ai vaginului. Ea poate experimenta, de asemenea, furnicături sau căldură în acele locuri în care odată a existat tensiune. Acest lucru este, de asemenea, normal. Continuați să respirați împreună.

Dacă ai folosit doar degetul mijlociu, introdu acum degetul între degetul mic și cel mijlociu și, cu palma în sus, pune-le cât de departe vor intra în interiorul ei. Acum, îndoaie degetele într-un gest de „vino aici” – strângându-le înapoi spre palmă. Aceasta este zona punctului G (este „locul sacru” în Tantra). Poate fi foarte sensibil și se simte diferit de pereții vaginali, moale și spongios la atingere. Vei ști că ai găsit-o pentru că majoritatea femeilor simt nevoia de a urina atunci când este stimulată pentru prima dată, sau unele pot experimenta un fel de arsură sau unele femei o consideră imediat foarte plăcută. Continuă să te concentrezi aici în acest loc, variind viteza și presiunea după bunul ei plac. Nu uitați să-i ceri în continuare feedback.

Poți folosi cealaltă mână sau degetul mare al mâinii drepte pentru a începe să stimulezi clitorisul. Vrei să începi să o trezești la o stare și mai mare de excitare. Poți, de asemenea, dacă este supusă, să-i introduci degetul mic al mâinii drepte în anus. (Nu face acest lucru decât dacă știi deja că îi place stimularea anală – nu este momentul să experimentezi cu prima joacă anală!) În Tantra, se spune că atunci când degetul tău mic este în anus, următorul deget și mijlocul degetul este în Yoni-ul ei, iar degetul mare pe clitorisul ei, „țin misterul universului” în mână. Experimentați împreună puterea acelui moment, suflă pe burta ei. Îi adori misterul ei, ca femeie.

Continuă să o masezi în acest fel până când ea îți cere să te oprești. Ea poate avea orgasm, pe clitoris sau vaginal, sau o combinație a acestora. Dacă ea nu îți spune să te oprești, atunci nu te opri. Multe femei pot învăța să aibă mai multe orgasme folosind această tehnică. Amintește-i în continuare să respire din abdomenși amintește-ți să respiri cu ea. Poți folosi cealaltă mână pentru a-i apăsa abdomenul, ca un reminer. Puteți folosi și cealaltă mână pentru a-i masa sânii, burta sau clitorisul. Totuși, nu ar trebui să-ți folosești cealaltă mână pentru autostimulare. Dacă ești bărbat și faci masaj, este posibil să ai o erecție sau, dacă ești femeie, este posibil să fii excitată – acest lucru este normal. Folosește acea energie pentru a te concentra asupra femeii din fața ta, revarsă în ea pasiunea și dragostea și reverența pe care le simți cu mâinile tale. Este un dar puternic.

Ar trebui să încetezi să faci masaj când ea îți spune să te oprești. În acel moment, îndepărtează-ți mâinile încet și ușor. Mulțumește-i pentru oportunitatea de a o venera, iar apoi vă puteți ține în brațe, vă puteți săruta și să vă îmbrățișați dacă doriți. Dacă intenționați să treceți la o altă formă de contact sexual, aș recomanda o pauză de vreun fel – mergeți la baie sau mergeți într-o altă cameră pentru a continua. Vrei să păstrezi masajul Yoni despre adorarea ei ca zeiță și nu vrei să-l diminuezi în niciun fel.

Dacă faci masaje Yoni pe o perioadă de timp, o femeie poate învăța un nou nivel de încredere și intimitate și o conexiune mai profundă cu corpul ei. Masajul Yoni poate elibera straturi de tensiune și poate permite unei femei anterior non-orgasmice să devină orgasmică sau chiar să învețe cum să aibă mai multe orgasme. Nu uitați, este vorba despre intrarea în templul divinului feminin – trateaz-o cu reverență, dragoste profundă, respect și onoreaz-o pentru marele mister care este. Dacă o faci, s-ar putea să descoperi că recompensele sunt incomensurabile.