Cum să alegi un salon de masaj

 Cum să alegi un salon de masaj

 

Bărbatul din povestea asta și-a pus întrebarea cum pot obține satisfacție sexuală de la o femeie fără o conversație fără sens? Răspunsul la această întrebare este salonul de masaj. Salonul de masaj „de calitate” sau bun este unul în care un bărbat își poate explora fanteziile într-un mediu sigur, curat, fără conversații fără sens. Iată pașii pentru alegerea salonului de masaj potrivit pentru tine: stabilește dorința, comoditatea, localizarea, prețul și în final fetele și decorul.

În primul rând, înainte de a căuta un salon de masaj, trebuie să fii specific despre ceea ce îți dorești. Este important de menționat că nu toate saloanele de masaj oferă aceleași servicii. Cum decizi ce vrei? Acesta este un proces simplu. Accesează un motor de căutare online și caută „tipuri de masaj”. Acum ai o idee despre ce servicii generale îți va oferi un salon de masaj. După ce trebuie să găsești, care crezi că o să-ți placă. De exemplu un masaj terapeutic: acest masaj presupune frecarea muschilor clienților cu ulei. Aceasta este o modalitate excelentă de a te relaxa după o zi stresantă la birou. Unul și mai relaxant este „Setul umed”. Acest masaj face ca clientul și maseuza să facă un duș împreună, care este apoi urmat de un masaj „senzual” pe pat. Un masaj senzual este unul în care organele genitale ale clienților sunt masate până la punctul culminant. Există multe variații pe fiecare temă, în funcție de salonul de masaj. De exemplu, unele saloane au ceea ce se numește „Set dublu umed”, care este același cu setul umed, doar că există două femei în loc de una. După ce fiecare tip de masaj a fost examinat și acum știi ce tip de masaj vrei, acum ești pregătit pentru următorul pas.

Al doilea pas pentru a alege salonul de masaj potrivit pentru tine este localizarea. Trebuie să găsești unul care se află într-o zonă relativ sigură, o zonă cu care ești familiarizat și una care nu este în drumul tău. Cum faci acest lucru? Verifică pe internet accesând un motor de căutare și tastând „Salon de masaj București”. Dacă acest lucru nu îți aduce rezultate satisfăcătoare, continuă să introduci variante ale acestor cuvinte sau încearcă un alt motor de căutare. Căutarea ta nu trebuie să se limiteze la internet. Există o mare cantitate de materiale tipărite care vor conține informațiile pe care le cauți. Informațiile sunt în anunțuri într-o secțiune în care vei găsi multe saloane de masaj enumerate, multe specificând în ce zonă se află salonul sau în ce cartier. Unele dintre aceste reclame vor avea site-uri web cu instrucțiuni despre cum să ajungi la salon. Alte materiale tipărite cu reclame la saloane de masaj sunt reviste pornografice locale. Reclamele vor apărea peste tot în reviste, nu într-o secțiune anume. Odată cu descoperirea unei locații care se potrivește cerințelor prealabile, poți trece acum la pasul următor.

Al treilea pas în alegerea salonului de masaj potrivit este prețul. Acest lucru este foarte important pentru că nu vrei să plătești prea mult. Fiecare salon de masaj are o gamă diferită de prețuri, la fel cum fiecare restaurant are un set diferit de prețuri. Când ai găsit un salon de masaj care îți oferă serviciul dorit într-o locație convenabilă, trebuie să găsești acum care are cel mai bun preț. Acest pas necesită să suni sau să navighezi pe internet pentru a găsi cine are cel mai bun preț pentru ceea ce doești. Există mai mult de făcut decât doar efectuarea de apeluri sau navigarea pe internet; uneori, un salon de masaj are oferte speciale în anumite zile sau la anumite masaje, sau anumite anotimpuri și chiar oferte speciale și pachete aniversare. De exemplu, un salon de masaj oferă al treilea masaj gratuit, în timp ce altul oferă o reducere de 20% sâmbăta. După ce ai terminat cercetarea prețurilor, poți decide acum care salon de masaj are cel mai bun preț pentru serviciul de care ai nevoie.

După parcurgerea pașilor anteriori, pasul final reprezintă fetele și decorul. Acesta este cel mai important pas în procesul de selecție. Mediul în care urmează să-ți faci masajul trebuie să fie curat și atractiv, la fel și fata care îți face masajul. De cele mai multe ori nu poți evalua fetele sau decorul până când nu ajungi de fapt la salonul de masaj. Datorită internetului, acest lucru poate fi evitat. Majoritatea saloanelor de masaj cu site-uri web plasează fotografii cu fetele lor împreună cu facilitățile lor. Dacă nu ai acces la internet, ia în considerare cu atenție ce facilități sunt oferite în reclamele lor. Caută următoarele pentru a face alegerea dvs.: duș cu apă curentă caldă și rece, jacuzzi și aer condiționat.

Cu toți acești pași îndepliniți, ești pe cale să găsești salonul de masaj care este cel mai potrivit pentru gusturile tale unice. Această combinație de pași demonstrează clar cum să găsești un salon de masaj în București.