Cronici de masaj

Trina era a doua maseuză la care mergeam. Ea a venit printr-o recomandare a familiei, deoarece co-terapeutul ei Riley era un prieten al soției mele. Încă mai pretindem că sunt un atlet în perfecționare și îmbătrânirea a însemnat că de-a lungul anilor tratamentele de masaj au devenit mai frecvente și mai necesare. Mi-au plăcut mult mai mult decât să merg la chiropractician. Era ceva în a-ți lăsa mușchii și corpul cuiva care știa ce face.

Chiar dacă era mai tânără decât mine, era foarte atrăgătoare. Avea părul închis la culoare până la umeri, era mai scundă, cu un ten deschis și părea să aibă întotdeauna un machiaj destul de contrastant. Nu era stilul meu, dar nu am făcut niciodată niciun comentariu despre asta.

Trina a fost întotdeauna prietenoasă, dar nu prea vorbăreață, ceea ce mi-a plăcut, iar masajele ei au fost eficiente pentru toate afecțiunile musculare legate de sport. Nu m-a interesat niciodată cu adevărat, am ales să nu o cunosc într-un mod mult mai personal.

Masajul Trinei a fost foarte relaxant și chiar intim, în ciuda faptului că nu era în niciun fel sexual. Atingerea s-a simțit întotdeauna grozav. Avea legătură cu luminile slabe și cu muzica de spa, cred. Convingerea mușchilor înnodați să se relaxeze fără să mă facă să sar de pe masă a fost unul dintre punctele ei forte.

Cred că era vorba despre a zecea sau a unsprezecea întâlnire când am observat că lucrurile s-au schimbat puțin. În bine în ceea ce mă privea. Am început să mă bucur cu adevărat de masajele ei de la tălpi și de câteva ori chiar mi-a făcut un masaj la abdomen. Trina a explicat că masajul abdominal trebuia făcut în sens invers acelor de ceasornic, deoarece acesta era modul în care circula sistemul digestiv.

– Îmi pare rău că ți-am murdărit slipul de ulei, și-a cerut ea scuze la momentul respectiv.

Știu că mulți oameni mai puțin timizi și-au dat jos toată îmbrăcămintea în timpul unui masaj, dar chiar și acoperit cu prosopul, mi-am păstrat întotdeauna slipul pentru masaj până în acel moment. Remarca slipului uleios a rezonat cu mine. Ceva în vocea ei de atunci îmi spunea că nu ar trebui să fiu atât de conservator și să uit să port lenjerie intimă.

Trei-patru săptămâni mai târziu am făcut o altă programare. Trina m-a întâmpinat în cameră pentru preambulul unde mă verifica înainte de tratamentul propriu-zis de masaj. Odată ce s-a uitat la felul în care stăteam, la umerii, șoldurile și poziția mea, s-a pregătit să părăsească camera, ca să mă pot dezbraca.

– Bine, te las să te pregătești, sper că nu ți-am stricat slipul de la ulei ultima dată.

– Nu, a fost în regulă că l-am înmuiat în chiuvetă înainte de a-l pune la spălat. 

Am mințit politicos, nedorind ca ea să se simtă vinovată,

– Bănuiesc că aș putea să-i dau jos data viitoare. 

Nu am vrut să-mi arăt nerăbdarea de a intra în comando sub cearșaf.

– Îmi este mult mai ușor, dar depinde de tine, cu ce te simți confortabil. 

Trina își ridică sprâncenele desenate cu creion întunecat, deschizând foarte mult ușa.

Ce naiba. Mi-am aruncat slipul în blugi și am intrat pe sub cearșaf. Trina a folosit întotdeauna o țesătură foarte subțire, cu siguranță putea vedea că sunt nud.

Acea sesiune a schimbat complet unghiul în schimbarea masajelor de la a fi terapeutice și intime la terapeutice și senzuale. Fără nici un slip, mâinile Trinei rătăceau liber peste fesierii mei goi și foarte sus pe interiorul coapselor mele. Cu siguranță mi-a atins scrotul de câteva ori chiar și penisul.

Am gâfâit a doua oară când s-a întâmplat.

– Este totul în regulă? întrebă ea în timp ce îmi scutură piciorul de la gleznă.

– Da. 

Voiam mai mult, fără să-i spun că mă poate atinge mai mult dacă vrea. Indiferent dacă testa sau nu apele, îmi doream mai mult.

Deși nu eram erect, penisul meu era foarte entuziasmat când m-am întors pe spate. Trina a făcut masajul obișnuit peste cearșaf pentru verificarea întregului corp. De data aceasta, în mod uluitor, a inclus o pipăială destul de bună a penisului meu prin cearșaf.

– Oh, la naiba fă asta din nou! m-am gândit.

Ochii ei aveau o privire de pauză. Bănuiesc că  stabilea dacă aș obiecta sau nu. Nu am spus nimic, dar am zâmbit prostesc, în timp ce penisul meu se solidifica.

– Vrei ceva peste ochi? 

Orice tensiune care era în expresia ei înainte, a dispărut.

– Da, de ce nu?

 Penisul mi-a tresărit involuntar.

Trina mi-a pus un mic prosop pliat peste ochi și a început ceea ce a fost cel mai senzual masaj al meu de până acum. Ea a împins cearșaful de pe picioarele mele pe rând, vârându-mi țesătura între picioare. Ea îmi împingea cu adevărat în sus pe coapsele mele și îmi strângea testiculele mult. Cred că faptul că nu am putut să o văd a făcut-o mult mai imaginativă și senzuală. Mi-am relaxat picioarele, lăsându-le să se desfacă și, în momentul în care ea a lucrat la cealaltă coapsă, degetele ei se mișcau regulat între testicule și picioare. Orice cearșaf era acolo, în cele din urmă, a fost înlăturat. Mi-a plăcut.

Făcându-mă să am un zâmbet pe buze, am vrut să mă asigur că Trina știa că aprob și mă bucur. Erecția mea groasă, elastică, împingea cearșaful în sus și trebuie să fi arătat uriașă sub cearșafurile subțiri. Ea a terminat cu picioarele mele, mi-a masat brațele, apoi umerii. După ce mi-a masat umerii, mi-a împins cearșafurile pe piept. Mi-a făcut pectoralii, apoi mi-a împins cearșafurile până la talie pentru celebrul masaj abdominal al Trinei.

Fără lenjerie de corp nu exista nici o barieră naturală care să oprească nici drapajul. Penisul meu se simțea sensibil și deprivat.

Țesătura aranjată pe șoldurile mele era strânsă, împingându-mi penisul încă dur în lateral și, în câteva masaje circulare, am simțit că mâinile Trinei mă masau peste părul pubian cu fiecare mișcare în sens invers acelor de ceasornic. Am respirat adânc de fiecare dată când palma ei mi-a împins părul pubian. Penisul meu încălzit palpitant s-a luptat să se elibereze de a fi prins în cearșafuri.

– Bine, ne vedem afară.

 Trina trase cearșafurile în sus și masajul s-a terminat mult prea devreme pentru gustul meu.

După ce a închis ușa în urma ei, m-am așezat pe masa de masaj înainte de a mă îmbrăca, încercând să diger tot ce tocmai s-a întâmplat.

Mi-a luat destul de mult să mă îmbrac.

– Cum a fost totul? Trina a cerut procesarea plății mele la ghișeu.

– A fost foarte frumos, mulțumesc. 

Nu prea știam ce să mai spun. (Mulțumesc că mi-ai făcut penisul foarte tare!)

M-am trezit uitându-mă în jos, în timp ce ea imprima chitanța.

– Vrei să mai faci o programare?

– Da, ar trebui.

– Bine, am ceva liber săptămâna viitoare. Este joi mai târziu.

– Sigur. 

Poți să-mi mai masezi penisul.

De îndată ce am ajuns acasă, m-am lubrifiat și m-am masturbat furios.

Nu mai venea o dată ziua de joi.

Când am ajuns, atmosfera mi s-a părut ciudat de profesională. M-am resemnat cu faptul că, probabil, regretase părțile erotice ale masajului ei și urma să revină la un tratament complet terapeutic. Am oftat linistit. Că a fost un singur episod erogen.

Încă plin de speranță, mi-am scos slipul la fel ca la întâlnirea anterioară.

Mâinile Trinei au rătăcit imediat senzual și m-am relaxat fiind sigur că masajul îl va oglindi pe cel anterior. În timp ce eram pe burtă, masajul feselor a fost distractiv și, mai mult, atinsul luxos frecvent al testiculelor m-a făcut să-mi legăn șoldurile dintr-o parte în alta.

Am avut impresia clară că, în timp ce Trina ținea cearșafurile, se uita la erecția mea în timp ce mă întorceam pe spate.

– Vrei să-ți acopăr ochii? întrebă ea zâmbind grăitor.

– Nu, este in regula. 

M-am gândit să mă uit de data asta, să văd dacă pot citi ceva din expresia Trinei în timp ce mă masa. Acest lucru părea puțin riscant, deoarece soția mea era prietenă cu asociatul ei. Am crezut că este puțin probabil să vorbească, totuși…

Nu a existat nicio pliere strânsă și strângere a cearșafurilor. Când Trina mi-a masat coapsele de data aceasta, ea a ademenit o erecție absolut masivă, netezindu-mi picioarele, apropiindu-se incredibil de penis și testicule, dar în mod frustrant fără atingere. Ea a făcut o treabă excelentă de a tachina și de a mă face să vreau mai mult.

Același lucru s-a întâmplat când ea și-a încheiat masajul abdominal. A fost mai lent. Chiar mai senzual. Încă își trecea mâinile peste părul meu pubian și aveam penisul meu furios prins convenabil în cearșafuri și împins în partea stângă. Deci foarte chinuitor.

– Bine, ne vedem în față, a zâmbit ea ciudat, apoi a ieșit din cameră. 

M-am așezat din nou nud pe marginea mesei. În mod subconștient, nevoia de a elibera toată acea energie sexuală reținută mă înnebunea. A fost ca o experiență în afara corpului și m-am întins mângâindu-mi încet penisul încă gros. Uleiul rezidual de pe mâini l-a lubrifiat suficient pentru a-mi ridica rapid penisul tremurător.

Presupun că dacă aș fi fost mai deștept, nu aș fi stat cu fața la ușă, mângâindu-mi penisul, dar nu eram. Era aproape imposibil să nu vreau să-mi mângâi axul puternic îngrădit. Am strâns alunecând pumnul în jos ca o trompa mare de elefant. Lovitură cu lovitură penisul meu s-a înțepenit și s-a îndreptat arătând apoi în sus. La fel ca gândurile despre cât de excentric era asta și că ar trebui să mă îmbrac și să merg acasă să mă masturbez, Trina a intrat și m-a prins în flagrant. Sau ar trebui să spun cu ea în mână.

M-am blocat. (rahat)

Trina închise repede ușa în urma ei. 

– Îmi pare rău, am vrut doar să văd dacă ești bine?

– Îmi pare rău.

– Nu, este complet natural. 

Vocea ei era semi consolatoare, dar curios de ademenitoare.

– Aș putea să mă uit? a întrebat ea în mod surprinzător. Dacă vrei să… știi… să continui?

Eram șocat, îngrijorat, dar o parte din mine era cu adevărat încântată. Penisul mi s-a înțepenit atât de mult în mâna mea, de parcă îmi spunea să-l smulg. ‘Aceasta este o nebunie!’

Nu era bine lubrifiat, dar am avut destule tachinări de la masajul de mai devreme, încât dorința de a mă relaxa a preluat orice gând de jenă.

Nu m-am uitat prea mult la Trina și doar o mână de mișcări lente pe creasta penisului m-au adus atât de aproape de limită.

M-am întins în jos și mi-am luat testiculele cu mâna stângă și am erupt pe tot abdomenul, sperma curgând în cascadă  pe penisul meu și pe testicule.

– Uau, a fost mult! 

Trina a comentat favorabil. Ochii ei se deschiseseră larg, contrastând cu nuanța ei mai închisă a pielii, aparent hipnotizată de cantitatea de sperma mea. O clipă mai târziu mi-a dat un prosop mic cu care să mă șterg.

Nu mi-a luat prea mult timp să mă îmbrac. Am stat pur și simplu în mașină înainte de a merge acasă. În mintea mea, m-am luptat cu ceea ce tocmai am făcut. Ești atât de prost! Eram sincer îngrijorat de repercusiuni.

Mi-a luat trei săptămâni să-mi fac curajul să-mi fac o altă întâlnire.

Însă totul a fost super chill și normal când m-am întors o lună mai târziu. Chiar mi s-a părut că a fost mai prietenoasă. Toate acestea m-au ajutat să mă relaxez. Orice anxietate reținută s-a topit. Chiar mi-am dat seama că, dacă nu era recepționera, Trina ar fi rămas în cameră și ar fi privit cum mă dezbrac.

Masajul a început foarte normal cu munca ei excelentă a spatelui și cu masajul picioarelor pe care îl așteptam cu atâta nerăbdare. Trina nu a dezamăgit. Alunecându-și mâinile de-a lungul coapselor mele interioare, au fost mult mai multe momente în care mi-a atins accidental testiculele. Mi-am împins gleznele ca să aibă mai mult loc.

Întorcându-mă pe spate, Trina a început cu partea superioară a corpului meu de data aceasta, plecând de la rutina ei obișnuită și începându-mi cu mult mai devreme masajul abdominal și al abdomenului inferior.

Și-a încetinit mișcarea de învârtire a mâinii, până când a devenit foarte lentă, frecându-și palmele înainte și înapoi peste părul meu pubian, apoi a întrebat cam cu îndrăzneală: 

– Vrei să-mi arăți din nou?

– Sigur. 

Penisul mi s-a întărit frumos înainte de a-l atinge. Știam ce a vrut să spună. Putea să vadă cât de tare eram și voia să mă vadă din nou masturbându-mă. Partea exhibiționistă a mea a vrut să se dea în spectacol, iar penisul meu a fost suficient de excitat încât orice gând de a părea nepotrivit să fie îngropat adânc în subconștientul meu.

Cu două mâini, Trina a alunecat cearșafurile de pe mine. 

– Vrei nişte ulei?

– Sigur, am dat din cap în timp ce ea mi-a stropit puțin ulei pe palma deschisă. 

– Asta e bine. 

I-am făcut semn să se oprească.

Am început să-mi alimentez penisul și ea mi-a masat în sus și în jos picioarele și coapsele. Bănuiesc că respirația mea s-a accelerat în timp ce m-am apropiat rapid de punctul culminant. În timp ce făceam asta, mâinile ei s-au mutat în interiorul coapselor între testicule și picioare. Respirația mea a devenit super rapidă și Trina a început să-și legene palma, arătătorul și degetul mare între testicule și picior. Apăsând foarte ferm, frecându-mi locul unde testiculele mele se întâlneau cu piciorul.

– La naiba.

 Mi-am înăbușit înjurăturile pe sub răsuflare pentru a mă asigura că nimeni din afara camerei de masaj nu a auzit și am aruncat sperma peste mine, peste tot. Mi-am tras pe față, pe gât, pe piept, pe umeri. Trina și-a continuat masajul până când m-am oprit în sfârșit.

– Uau, a fost atât de multe, din nou, a comentat ea zâmbind în timp ce apuca câteva șervețele și mă tampona. 

Ea mi-a șters toată sperma. 

– Îți place asta?

Am presupus că vorbea despre ce-mi făcea testiculelor. 

– Da, îmi place să te joci cu testiculele.

– Serios? Asta a făcut atât de mult? a întrebat ea de parcă, sincer, nu știa. În mod pervers, ea părea foarte fericită de amploarea ejaculării mele.

– Uneori. De obicei. Mă face să virez tare și mult, am recunoscut, dar am lăsat răspunsul în aer.

Ea a terminat de șters sperma de pe mine și îmi făcea un masaj frumos și ușor de mângâiere pe tot corpul, în timp ce îmi cerea mai multe detalii. 

– Nu cred că tuturor băieților le place asta

– Ha, da, cred că am testicule puternice. Cu cât e mai mult, cu atât mai bine.

– Îmi place să văd cum iese, a recunoscut ea din nou zâmbind amabil.

Am terminat destul de normal. M-am întrebat uitându-mă la puținii oameni care așteptau la recepție dacă aveau vreo idee despre ce se întâmplase în spatele ușilor închise.

Acest stil de sesiune de masaj a devenit norma pentru următoarele cinci sau șase ori. Părea să existe o regulă nescrisă pentru Trina, că nu-și putea pune mâinile pe penisul meu. Testilele erau ok, dar nu penisul meu.

Fiecare masaj s-a terminat la fel cu mine pe spate pe masa de masaj, masturându-mă în timp ce Trina încerca câteva lucruri diferite pe testicule. Aveam impresia că experimentează pentru cea mai mare încărcătură sau cea mai mare ejaculație, deoarece ea a comentat mereu cum îi plăcea să vadă cum iese.

Următoarea ședință care a urmat a constat în ca ea să țină unul dintre testiculele mele în fiecare dintre mâinile ei. Le-a masat și le-a frământat între degete. Vârfurile degetelor ei mi-au masat forma testiculelor în interiorul scrotului meu, în timp ce eu am erupt din nou peste tot. A fost foarte intens.

Câteva ședințe mai târziu, acest lucru s-a schimbat în sensul ca ea și-a blocat pumnul strâns sub testiculele mele și m-a masat profund. Uneori am simțit că încerca să-mi împingă partea de dedesubt a testiculului. Acesta a fost încă unul bun, cu o erupție suficient de voluminoasă.

Îmi amintesc că mă uitam la Trina măcar o dată în timp ce mă masturbam. Ochii ei erau concentrați asupra penisului meu.

La sfârșitul acelei sesiuni, ea mi-a spus că se mută din oraș. Nu m-am bucurat să aud că Trina se mută înapoi în est pentru a fi cu familia ei. Am încercat să-mi programez cât mai multe întâlniri înainte să plece.

Vremea se răcise puțin și era toamna-iarnă, așa că fiecare din ultimele două ori când am văzut-o la masaj, presupun că nu atârnau atât de jos.

Poate că testiculele mele erau prea strânse pentru stilul anterior de masaj, așa că ea le frământa în timp ce eu îmi mângâiam penisul punându-și palma plată pe testiculele mele și frecându-le în cercuri. Nu știu ce s-a schimbat în acel moment, dar din anumite motive, ea și-a cam lovit palma deschisă de testiculele mele strânse.

– O da! 

Mi-a plăcut foarte mult acea senzație și, în febra momentului, nu am avut nicio reținere să o anunț. Mi-am lăsat genunchii să se destrame.

A făcut-o din nou, apoi mi-a mai bătut de câteva ori testiculele strânse cu palma.

– La naiba da! 

Am fost mult mai încurajator de data asta. A fost atât de intens plăcut pentru mine.

Ea a bătut puțin mai tare și mai repede, în timp ce mâna mea se mișca în mișcări rapide. Am înjurat pe sub răsuflare și un punct culminant incredibil de intens a trecut prin mine. Mi-am deschis larg picioarele pentru a-mi face testiculele mai accesibile, dar probabil că ea a mai dat doar câteva lovituri înainte să dezlănțui sperma.

Primul jet a trecut peste capul meu, cu buloane de spermă aterizandu-mi pe față și pe partea superioară a corpului.

Trina a încetinit, apoi și-a ușurat lovirea testiculelor mele până la un masaj lent al palmei din nou. 

– Wow, asta a fost mult! 

Zâmbetul ei era grosolan de mândru.

– A fost al naibii de bine! am complimentat-o. 

A fost prima dată când altcineva mi-a plesnit testiculele când m-am masturbat. Eu însumi o făcusem de câteva ori, dar să am pe altcineva să o facă a fost minunat.

Curățarea a durat destul de mult.

Am îmbrățișat-o cu un singur braț înainte de a părăsi camera. Îmi doream ca ea să nu fie nevoită să se mute, așa că ultimul meu masaj cu Trina avea să fie peste o lună.

Părea să fie destul de bine pregătită când eram pe spate luându-mi penisul în mână. M-am masat cu mișcări foarte lente, dorind să fac să dureze. Trina mi-a frământat testiculele la fel ca înainte.

Speram că va încerca din nou să-mi plesnească testiculele. Ea a facut-o. De data asta altfel. Primele două palme au fost la fel de ușoare și rapide ca înainte, apoi am simțit că și-a îndepărtat mâna sau ceva de genul ăsta și mi-a lovit testiculele mult mai ferm.

– Oh, la naiba! 

Corpul mi s-a cutremurat.

– A fost în regulă? a întrebat ea sincer. 

Presupun că era îngrijorată că m-ar putea răni.

– Da! 

În loc să se strângă, bilele mele s-au relaxat, făcându-le o țintă mai bună.

– Vrei să o fac din nou? ea a zâmbit în descoperirea ei.

– Te rog, da! 

Mi-am întins genunchii simțindu-mi testiculele căzând între picioare în timp ce mi s-au relaxat.

Ea a repetat cu următoarea lovitură fermă pe testicule și penisul meu a devenit atât de tare, chiar dacă abia îl atingeam.

Trina mi-a lovit testiculele mai repede și mai ferm. M-am simțit ca și cum voi ejacula doar de la plesnirea testiculelor.

Nu am mai rezistat deloc și mi-am smucit penisul rapid în timp ce ea continua să-mi plesnească delicios testiculele.

– Da, la naiba da! 

Eram gata să ejaculez, și atât de tare.

Pieptul și stomacul îmi tremurau, iar Trina a continuatîn timp ce am început să ejaculez. Una dintre loviturile ei pe testiculele mele a fost exact în momentul în care al doilea jet de sperma a împins. A fost atât de intens încât jur că aproape că am leșinat. Ea a observat momentul în care am ejaculat și mi-a dat încă câteva palme cu adevărat ferme pe testicule până când crema mea a încetinit până la un flux curgător.

M-am chinuit un minut respirând de parcă tocmai aș fi terminat cursa de alergare. A fost cea mai intensă sesiune de masturbare asistată pe care am avut-o până acum.

– Asta a fost mult! 

Trina avea din nou acel zâmbet pervertit și părea mândră.

– A fost mult, la naiba! 

Întregul meu corp se simțea acoperit cu spermă. Intensitatea orgasmului m-a făcut să fiu mai puțin conștient de unde mi-a aterizat sperma, dar am simțit că era peste tot. 

– A fost atât de intens.

– Pot observa asta! 

Palma ei încă făcea ușor un masaj de vindecare circular pe testiculele mele uzate.

De data aceasta a avut câteva șervețele umede care au făcut curățarea puțin mai ușoară.

M-am uitat în ochii Trinei, după ce am plătit taxa la recepție. Cu siguranță am simțit ceva mai mult în privirea ei.

Din păcate, după acel masaj, nu am mai văzut-o pe Trina. S-a mutat înapoi în est.