Cină și un masaj

Cină și un masaj

 

Mi-a mângâiat ușor părul și fața, lăsându-mă să mă odihnesc timp de aproximativ cincisprezece minute. I-am spus: 

– A fost incredibil, ești un profesor minunat. Cred că am un plan pentru masajul tău și abia aștept să se întâmple.

Bob a spus: 

– Nu îți poți imagina cât de mult mi-a plăcut să-ți fac masaj, dar mai este un lucru, trebuie să-ți dai bacșiș terapeutului.

Cu asta, Bob mă alunecă până la capătul mesei și mi-a pus picioarele în sus peste umerii lui, dându-i o lovitură larg deschisă spre păsărica mea.

M-am uitat la el și i-am spus: 

– Bănuiesc că o să mi-o tragi.

El a spus: 

– Sigur că o să o fac.

– La mulți ani!

A doua zi dimineața, Bob și cu mine stăteam afară, pe terasa noastră, bucurându-ne de o dimineață frumoasă și însorită și de o ceașcă de cafea. Era sâmbătă și nu aveam niciun plan pentru ziua respectivă. În mod obișnuit, îmi puneam un halat lung de bumbac pentru a sta la cafea, dar astăzi m-am simțit puțin diferit. În schimb am ales un halat scurt din satin alb. Este unul pe care Bob mi l-a luat cu mult timp în urmă, pe care aproape că nu îl port niciodată. Fără nimic sub el, Bob ar avea o vedere extraordinară asupra a ceea ce ar fi vrut să vadă. A ieșit într-o pereche de boxeri de mătase care nu ascundeau niciun secret, nu era nicio îndoială, îi plăcea să mă vadă în halat.

I-am spus lui Bob: 

– Mulțumesc pentru cină și pentru lecția de aseară, ai dus masajul la un nivel cu totul diferit pentru mine. În mod clar, un masaj poate fi mult mai mult decât să te freci cu ulei. Îmi lipsea partea despre intimitate și anticipare.

– Anticipare? întrebă Bob.

– Da, așa mă tachinai, i-am răspuns. Mâinile tale se simțeau atât de puternice în timp ce alunecau pe spatele meu, când ai ajuns la fundul meu, strângerea ta pe fesele mele a fost uimitoare. Mi-ai strâns și frecat fundul adânc, o mâna mi-a alunecat printre fese și mă așteptam să alunece peste fundul meu, dar tu te-ai îndepărtat.

Bob doar stătea acolo cu un rânjet de rahat pe față.

Am continuat: 

– Probabil că m-ai tachinat așa de cel puțin douăzeci de ori și tu dintre toți oamenii, știi cât de mult îmi place atenția anală, când în sfârșit mi-ai atins anusul, eram în rai.

Bob spuse: 

– Nu îți poți imagina cât de fericit mă face să știu că ți-a plăcut la fel de mult cum ai mi-a plăcut și mie, evident.”

I-am zâmbit și m-am aplecat să-i dau un sărut.

El a continuat: 

– Întotdeauna mi-a plăcut să fac masaj la un spa. Se simte grozav și ies complet relaxat. Voi recunoaște în câteva ocazii că am avut ceva furnicături în zona inghinală, dar nu am avut niciodată o erecție. Ca să nu mai vorbim că bacșișul a fost întotdeauna în numerar.

Nu sunt sigură că cred complet asta, dar îl voi crede pe cuvânt.

El a continuat: 

– Diferenta cu tine ca maseuza mea este conexiunea emotionala si sexuala. Ca sa nu mai zic ca poti sa masezi acele locuri speciale pe care profesionistul nu le atinge. Ca sa nu mai vorbim de bonusul în care maseuza mea personală este îmbrăcată într-un mod special.

Am spus: 

– Aș fi bucuroasă să-ți întorc favoarea în seara asta, dar cred că voi profita de acel factor de anticipare și o să te fac să aștepți până vineri seara.

El a zâmbit și a spus: 

– Pot să mă descurc cu asta.

Recunosc, sunt încântată că i-am făcut rost de masa de masaj de ziua lui și mă aștept să fie folosită. Am fost foarte atentă la modul în care mi-a efectuat masajul și am făcut și eu câteva cercetări pe cont propriu, internetul este un lucru minunat.

Camera în care se află masa de masaj este o cameră suplimentară, nu avem copii, așa că o putem lăsa aproape mereu instalată. Am ieșit și am luat mai multe lumânări și câteva uleiuri și loțiuni de masaj diferite. L-am întrebat pe Bob cum a încălzit uleiul de masaj, mi-a spus, doar l-a pus în apă fierbinte. M-am hotarat sa trec la pasul următor și mă încălzesc.

Am vrut să fac camera puțin mai romantică, așa că am schimbat câteva lumini și am obținut o selecție mai bună de muzică. Acum camera era perfectă.

Următorul meu pas a fost să-mi descopăr ținuta. Desigur, aș putea să merg nud, ceea ce funcționează foarte bine pentru mine și mă îndoiesc că pe Bob l-ar deranja. Dar am vrut să fac ceva mai mult, până la urmă era ziua lui și am primit eu masajul.

Am început cu un tanga roșu și l-am acoperit cu o pereche de portjartiere care nu aveau multă țesătură. Cu o pereche de ciorapi si picioarele mele vor fi sexy. Deasupra, am un tricou alb în V care se taie astfel încât să atârne chiar sub sânii mei. Când mă mișc, se ridică în sus și a arată mult decolteu de jos. Nu am făcut mare lucru să-mi ascund sfarcurile, dar asta a fost intenția. Această ținută va funcționa pentru factorul de anticipare. Încep să arăt ca un mic minx sexy și voi putea să-mi scot o altă piesă de îmbrăcăminte pe măsură ce seara înaintează, lăsându-mă în sfârșit goală când primesc bacșișul.

Apoi, trebuia să decid ce era pentru cina vineri seara. Mă gândesc că poate fi o pizza simplă. După cum știți din prima parte a poveștii mele, sunt puțin exhibiționistă. Cred că voi primi pizza și voi răspunde la ușă în ținuta mea. Bob se va oferi să iasă la ușa, dar va fi mult mai interesat, când voi face un pas pentru a da un mic spectacol pentru o persoană norocoasă de la livrare. Ca să nu mai vorbim de Bob și cu mine vom scăpa amândoi cu afișajul.

Vineri seara a venit în sfârșit. Bob ajunge acasă în aproximativ o oră și sunt aproape gata de acțiune. Îmi termin machiajul și sunt gata de plecare. 

Bob a intrat prin garaj și l-am întâlnit în bucătărie. Am împărțit un sărut foarte umed și el a comentat: 

– Ia te uită, există o ocazie specială? Oh, îmi amintesc, nu-mi faci un masaj în seara asta?

– Da, așa cum ai uitat, i-am răspuns.

El a spus: 

– Nu, iubito, n-am uitat, aceasta a fost cea mai lungă săptămână din istorie și am crezut că ziua de azi nu se va termina niciodată. M-am gândit să fiu cu tine încontinuu. Bietul meu penis a fost înțepenită mai mult timp decât a fost fost moale.

Foarte sarcastic i-am răspuns: 

– Îmi pare rău să aud asta, nu sunt sigură ce pot face pentru a ajuta această afecțiune, vreo idee?

– Ai putea să te pui în genunchi chiar acum și să mi-o sugi.

– Aș putea.

M-am întins și i-am desfăcut fermoarul pantalonilor lăsându-i să cadă penisul. M-am pus în genunchi și l-am luat în gură până la baza penisului. I-am pompat penisul timp de aproximativ douăzeci de secunde și l-am lăsat să cadă din gură. 

– Totul ține de anticipare. Acum du-te și fă un duș și ți-am lăsat niște haine pe pat.

Cincisprezece minute mai târziu coborî cu pieptul gol, îmbrăcat cu pantalonii albi de in. Iubesc acești pantaloni pentru că în lumina potrivită ai o vedere foarte frumoasă asupra conținutului și se așează perfect.

I-am spus: 

– Ești sexy și văd că ai o mică surpriză pentru mine.

El a spus:

– Da, am facut-o. Este într-adevăr în beneficiul meu; masajul se va simți extraordinar de grozav, dar știu și cât de mult îți place penisul neted.

I-am dat o băutură și i-am spus: 

– Da, îmi place neted.

Bob și-a epilat pieptul, abdomenul, spatele și fundul, arăta al naibii de minunat. Acum, sufăr de anticipare.

I-am spus lui Bob că am comandat o pizza pentru cină și că ar trebui să sosească în curând. Următoarele cinci minute le-am ucis într-o sesiune de săruturi foarte aprinsă chiar în bucătărie. Simțindu-i corpul neted lângă al meu a fost ca raiul și nu era deloc greșit faptul că era fericit să mă vadă pe baza modului în care penisul lui rigid apăsa pe mine.

Soneria a sunat și el a spus:

– Iau eu pizza.

Arătând spre penisul lui, i-am spus: 

– Nu poți.

S-a uitat la picioarele lui și a spus: 

– Se pare că nu, se pare că va trebui să te duci să răspunzi la ușă.

Am spus: 

– Vrei să spui că vrei să mă vadă îmbrăcată așa?

El doar a zâmbit.

Am deschis ușa și l-am salutat pe tânăr. A făcut ochii foarte mari decât a început să se fâstâcească, nu am putut niciodată să înțeleg cum de vederea unor sâni poate transforma un tip inteligent într-o epavă nervoasă. Mi-a dat nota de plată și i-am spus că mă voi întoarce imediat cu banii. M-am întors și m-am dus în bucătărie, oferindu-i o vedere completă a fundului meu abia acoperit. Mi-am propus să-mi bâjbâi puțin în poșetă pentru a lua banii, astfel încât să fie timp atât pentru el, cât și pentru Bob să se bucure de doamna aproape goală din cameră. În cele din urmă, l-am plătit și sper că a apreciat ambele tips-uri.

Ne-am așezat pe terasă, savurând pizza și un cocktail. Știu că am apreciat cu siguranță corpul neted, pe jumătate gol al lui Bob, care strălucea în soare. Mi-a fost puțin greu să mă concentrez pe conversația noastră despre expoziția și ținuta mea, pentru că tot ce voiam să fac era să sar pe el și să-și strecoare penisul în mine cât de departe putea.

Îmi place foarte mult melodia care cânta, așa că am decis să mă ridic și să fac un lap dance pentru Bob. Stătea pe spate pe un șezlong și m-am așezat în poala lui, cu genunchii de fiecare parte a lui. Decolteul meu era la vedere, deoarece tricoul meu se ridicase. I-am pus fața între sâni împingându-i cât am putut de strâns. Îmi doream atât de mult să-mi frec păsărica deja udă pe penisul lui înțepenit, dar am continuat să mă gândesc că totul este despre anticipare.

După câteva minute, el a început să-mi frece păsărica prin lenjerie și i-am prins ambele mâini și le-am prins de șezlong:

– Îmi pare rău, domnule, dar nu aveți voie să atingeți dansatoarea.

Cu mâinile încă prinse, am început să-i ling și să-i mușc sfarcurile. Din moment ce pieptul lui tocmai fusese epilat cu ceară, era cât se poate de neted și îmi plăcea să-i ling, sug și mușc sfârcurile. Era clar că sfrcurile lui erau oarecum conectate la penis, pentru că încerca să se zvârcolească pe tot șezlongul.

– Asta se simte al naibii de grozav, îmi place să îmi sugi sfârcurile, îmi trimite furnicături până la penis. 

Bob a continuat: 

– Te rog, lasă-mă să-ți gust păsărica.

Îmi doream atât de mult să-mi plantez păsărica pe fața lui, dar încă o dată, totul este despre anticipare. Am spus: 

– Nu, nu poți să gusti, ți-am spus domnule, nu poți atinge dansatoarea. Dar cred că știu ce ți-ar putea plăcea.

M-am ridicat și mi-am scos pantalonii scurți, lăsându-mă în tanga roșu și tricoul alb. G-string-ul picura destul de mult în acest moment, lăsându-l să se agațe foarte frumos de păsărica mea îngroșată. M-am așezat din nou în poala lui Bob cu păsărica mea cât am putut de aproape de fața lui. El a spus: 

– Asta miroase atât de bine, te rog lasă-mă să gust.

– Nu.

Și cu asta mi-am băgat degetele sub G-string și am început să-mi lucrez păsărică.

A durat doar un minut de când m-am frecat cu febră până la un orgasm magnific. Unul dintre cele mai bune talente ale mele este abilitatea mea de a stropi uneori atunci când am orgasm. A fost o vreme în care îmi era fost rușine când îmi aruncam încărcătura, dar nu și acum, acum este una dintre cele mai mari plăceri ale mele. Spre plăcerea mea, mi-am aruncat sucurile pe tot corpul lui Bob, ce moment perfect.

Lui Bob îi place când fac asta și de data aceasta nu a făcut excepție. Am spus:

– Sincronizare perfectă. 

Apoi am început masajul folosindu-mă de acest lubrifiant natural. Nu a durat mult până când totul a fost absorbit în pielea lui Bob și a venit timpul să avem marele eveniment de seară, masajul lui Bob.

Am intrat în noua noastră cameră de masaj. Camera era caldă, cu muzică blândă și suficientă lumină pentru a ne vedea. Mirosul de lavandă plutea în aer ca urmare a terapiei cu aromă pe care am început-o mai devreme.

L-am îmbrățișat pe Bob și l-am întrebat. 

– Domnule, vă deranjează dacă terapeutul dumneavoastră vă face masaj nud?

Bob a răspuns: 

– Cred că ar fi bine.

M-am dus în spatele lui Bob și mi-am strecurat degetele sub centura lui pentru a-i da jos pantalonii. Mi-am înfășurat brațele în jurul corpului lui gol și m-am lipit de el. Era atât de cald; Îi simțeam căldura radiind spre mine.

Am întins mâna după niște loțiune și mi-am frecat-o pe sâni, apoi m-am întors la îmbrățișare, frecându-mi sânii pe spatele lui, în timp ce mi-am frecat mâinile alunecoase pe pieptul și abdomenul lui. Se simțea atât de lin, încât nu știam cui îi plăcea mai mult asta, lui sau mie. Doamne, s-a simțit bine. A fost extrem de greu să nu-i iau penisul lui superb în mână, dar mi-am tot spus că totul este despre anticipare și m-am abținut.

Bob ocupă locul întins cu fața în jos pe masa de masaj. Am respirat adânc încercând să-mi amintesc tot ce mă învățase Bob cu o săptămână înainte și ce am învățat pe internet. Am pus o mână plină de loțiune caldă pe mijlocul spatelui lui Bob și am început să o împrăștii. Desigur, eram puțin emoționată, pentru că îmi doream ca acest masaj să fie atât de special.

Mă mișcam peste el, pe spate, pe umeri, pe gât și pe fund. Apoi Bob a spus: 

– Iubito, nu este o cursă, încetinește, trebuie să simți conexiunea și poți face asta încet și metodic.

Nu am spus nimic, dar am încetinit. După câteva minute, m-am prins. În loc să înnebunesc acoperind o mulțime de suprafețe și să mă epuizez, acum mergeam încet și metodic. Îi simțeam fiecare mușchi din spate și din umeri. Îi puteam auzi respirația schimbându-se în timp ce îmi schimbam presiunea. A fost uimitor, am atins și admirat acest om de mulți ani, dar niciodată nu l-am simțit cu adevărat. Am putut simți cu adevărat legătura.

Am început să lucrez mai jos până la fundul lui. Fundul lui era ferm și dur, dar neted și moale în același timp. Când l-am atins, a fost o reacție aproape involuntară din partea lui, în care și-a desfășurat picioarele puțin mai larg. Asta îmi spunea că căuta puțină atenție între fese.

Cu o altă mână plină de loțiune caldă și s-a întins la acel loc magic dintre scrot și anus. Mi-am deschis mâna și am făcut o pasă din locul magic, peste gaura lui și în sus în centrul spatelui. Am continuat să-i lucrez partea inferioară a spatelui și fundul, dar am rămas foarte atentă să nu merg până la fundul lui sau la locul magic. Îi simțeam picioarele desfăcute puțin mai mult, dar nu eram încă pregătită să-i ofer plăcerea unui masaj anal.

M-am coborât pe picioarele lui până la tălpile lui și m-am întors din nou. Mi-am dus mâinile de mai multe ori pe interiorul coapsei lui chiar sub scrot, asigurându-mă să nu-l ating. M-am mișcat de la picioarele lui în sus pe picioarele lui foarte încet, mergând în sus, dar de data aceasta i-am luat testiculele în mână, strângându-le ușor cu o mână, în timp ce mi-am trecut cealaltă mână între fesele lui, aplicând o presiune frumoasă pe fundul lui. Și-a desfășurat picioarele cât de larg a putut anticipând că era timpul să-i lucrez fundul, dar eu am continuat pe spate.

M-am mutat la capul mesei ca să-i pot pune ambele mâini pe gât, pe umeri și pe spate. Capul lui era în tetieră, care este deschisă în partea de jos, iar păsărica mea era aproape de capătul tetierei la doar câțiva centimetri de fața lui.

L-am auzit pe Bob mormăind: 

– Doamne, păsărica ta miroase bine. 

În acest moment, tot ce și-a dorit păsărica mea era să aibă un penis înțepenit să o lovească. Simțeam că sucurile îmi curg din când în când pe coapse.

I-am coborât o parte a corpului până la fund. I-am luat fundul ferm în mâini strângând, împingând și trăgând tot ce învățasem. Era încă întins cât putea de larg și am început să-i masez ușor fundul. Mai întâi pe exterior, apoi am introdus un deget. Respirația lui Bob s-a transformat în respirații lungi și profunde între gemetele sale. Apoi, am introdus un mic plug anal, lucrându-l în interior și în afara lui. A durat doar câteva minute pentru ca sfincterul lui Bob să se relaxeze și să ia falusul cu ușurință. Poate vă amintiți dintr-un capitol anterior că am o oarecare obsesie pentru jucăriile sexuale și tocmai mi s-a întâmplat să am un alt plug anal puțin mai mare.

Bob a scos un mic geamăt când l-am introdus, dar încă o dată, într-un minut sau cam așa ceva, era în rai, bucurându-se de a-și întinde anusul și de a lucra. El a spus: 

– Ce a în fund, se simte uimitor?

I-am răspuns: 

– Nimic din ceea ce nu mi-ai băgat în fund de o sută de ori, cred că îți place. Ești pregătit pentru mai mult?

Înainte ca el să poată răspunde, am introdus ușor cel mai mare plug anal. Tot ce a spus el a fost: 

– La naiba, sunt dependent. Ar fi bine să te oprești sau o să ejaculez.

Ultimul lucru pe care mi-l doream acum, era ca el să ejazaculeze, așa că i-am scos dopul și i-am terminat încet masajul fundului. După cum îmi amintesc, îi va datora maseuzei lui un bacșiș când se termină masajul, așteptarea mea este ca acea încărcătură de spermă să fie bacșișul meu.

I-am spus să se întoarcă. Când s-a mutat, l-am întrebat de ce este un loc umed mare pe masă. El a spus: 

– Penisul meu picură de când am ajuns acasă. Acest lucru a depășit cu mult așteptările mele; nu-ți vine să crezi cum mă simt acum.

I-am spus: 

– Greșești, știu exact ce simți. Am avut câteva masaje profesionale și au fost grozave, dar le-a lipsit intimitatea și aventura. Nu se compară în niciun fel cu ceea ce simt eu acum.

Bob a spus: 

– Deci vom face asta din nou cândva?

– În acest moment, tot ce vreau este ca penisul tău să mă lovească, dar nu am terminat cu masajul tău, stai pe spate și bucură-te.

Am început tratamentul de masaj pe față și i-am lucrat pe piept. Era atât de neted, fără păr și loțiunea aluneca ca mătasea. Pe măsură ce i-am lucrat corpul, bineînțeles că mi-am propus să nu-i ating penisul, dar m-am apropiat atât de mult decât am zăbovit în zonă. Am lucrat înainte și înapoi între mușchii fermi de pe piept până la coapsele sale solide.

Îmi foloseam antebrațele alunecând peste corpul lui dintr-o parte în alta. Mi-am propus să-mi trag sânii peste corpul lui, ceea ce probabil era mai mult pentru plăcerea mea decât a lui, dar sunt sigur că nu îl deranjează.

Am continuat să-i lucrez partea din față timp de aproximativ o jumătate de oră și, în cele din urmă, i-am spus: 

– Ok iubitule, cred că am terminat.

Părea dezamăgit și spuse: 

– Fără final fericit?

I-am spus: 

– Îmi pare rău că aproape că am uitat acea parte, cred că mi-ar afecta bacșișul dacă nu ai avea un final fericit.

El a spus: 

– Sună bine.

– Atunci cred că ar trebui să combinăm sfârșitul fericit cu vârful. Am vrut ca vârful meu să fie penisul tău care îmi lovește păsărica, dar am altceva în minte.

El a spus: 

– Ok.

I-am spus: 

– Ridică-te.

A făcut ce i-am spus eu și m-am dus la fundul mesei și m-am aplecat peste el, lăsându-mi fundul în poziția potrivită pentru a fi pătruns. 

– Trage-mi-o în fund.

Bob a spus: 

– Oh, știi cât de mult îmi place să ți-o trag în fund.

Am spus: 

– Da, da, și știi cât de mult îmi place să-mi pun fundul, sună ca un final fericit și un bacșiș la fel de bun, ce spui?

Am anticipat să primesc un bacșiș bun și trebuie să spun că așteptările mi-au fost îndeplinite.