Masaj la hotel

Masaj erotic la hotel in Bucuresti: 0725.25.25.00

Suntem fericiti sa va oferim un masaj erotic de neuitat in camera dvs. de hotel din Bucuresti sau la domiciliu.
Alegeti una sau mai multe maseuze din galeria foto, in functie de preferinte, sunati la numarul de rezervari si in cel mai scurt timp posibil (15 – 30 de minute), maseuza preferata va ajunge la dvs.

O sesiune de 60 minute de masaj de relaxare si erotic cu o domnisoara maseuza, in confortul camerei dumneavoastra, in deplina confidentialitate si intimitate, include:

-dus asistat (5 minute),

-masajul de relaxare care produce relaxarea muschilor si imbunatateste circulatia sangvina (15-20 minute)

-body massage nud, stimulent bazat pe atingeri in zonele sensibile, atingeri delicate, care sunt menite sa excite si sa creeze placere (15-20 minute),

-masajul erotic cu finalizare; vizeaza zonele erogene ale corpului care vor fi excitate la maxim astfel incat placerea sa atinga cota maxima (15-20minute)

Preturi pentru o sedinta de masaj erotic la hotel de 60 de minute: 250 lei / 300 lei / 350 lei/ 450 lei/ 500 lei + taxi

Daca sunteti un barbat aventurier sau pretentios, puteti alege un masaj dublu. Pentru o ora, doua maseuze va vor face simultan un masaj erotic ce va va duce pe cele mai inalte culmi ale placerii. Dublati distractia, dublati relaxarea, dublati excitarea, dublati satisfactia si nu uitati, dublati amintirile. Experienta va fi de neuitat iar satisfactia va fi deplina!