DESCRIERE SERVICII MASAJ EROTIC

Vă invităm să luați câteva momente pentru a citi descrierea serviciilor de masaj erotic. Veți descoperi gama noastră de servicii de masaj erotic, servicii care au fost concepute pentru a vă oferi relaxare și erotism. Suntem dedicați să vă oferim experiențe unice de masaj, personalizate pentru fiecare dintre dvs.

Mai jos găsiți descrieri detaliate ale serviciilor noastre

DUȘ INIȚIAL ASISTAT

Puteți alege ca dușul să fie asistat de către maseuză sau nu.

În cazul în care îl doriți asistat, maseuza vă va spăla într-un mod erotic pe întreg corpul (inclusiv zonele intime) din exteriorul căzii/ cabinei de duș.

Puteți solicita maseuzei să vă însoțească în cabina de duș/ cadă, dar decizia îi aparține în totalitate. Acceptul NU trebuie să fie condiționat de plata unor sume suplimentare.

Tip: Un corp bine spălat va fi mult mai erotic masat 😉

Durată: 5 – 7 minute

MASAJ DE RELAXARE

Se realizează pe întreg corpul prin tehnici de: efleuraj, fricțiune, frământat, tapotament, vibrații, cernut, rulat, scuturat, tracțiuni, presiuni.

Așa cum îi spune și numele, are ca scop relaxarea – atât fizică cât și psihică – detașarea de problemele cotidiene și pregătirea pentru erotism.

Vă rugăm să țineți cont că nu toate maseuzele stăpânesc la fel de bine tehnicile masajului de relaxare.

Dacă doriți un masaj de relaxare profesional vă rugăm să anunțați acest lucru la recepție, înainte de a alege maseuza.

Tip: Vă recomandăm să nu renunțați la acest masaj 😉

Durată: 5 – 15 minute

MASAJ BODY TO BODY SENZUAL

Acest tip de masaj implică masarea întregului dvs. corp cu ajutorul corpului maseuzei, în general fără a fi folosite mâinile, ci doar părți ale corpului, precum: sânii, fesele, părul, unghiile, abdomenul.

Se începe cu partea din spate și se continuă cu partea din față.

Deoarece este un masaj senzual, lent, grațios, cu șoapte la ureche și sărutări ușoare pe corp, pentru un efect mult mai intens este indicat sa îi comunicați maseuzei ceea ce vă place, zonele erogene, intensitatea mișcărilor și viteza acestora.

Durată: 5 – 10 minute

MASAJ TANTRIC/ EROTIC

Toată atenția se mută către zonele erogene.

Tehnicile folosite diferă de la maseuză la maseuză și le puteți stabili de comun acord, iar pe parcursul sedinței de masaj puteți indica maseuzei în ce zone să insiste.

Cu clavicula – cea mai apreciată de către clienți. Mișcarea de du-te-vino realizată în spațiul creat între mandibulă, claviculă și gât, cu ajutorul mâinii, a uleiului cald și a respirației maseuzei, generează senzații extraordinare, rar întâlnite într-o sedință de masaj erotic.

Cu abdomenul – de asemenea apreciată de clienți datorită gradului crescut de apropiere dintre maseuză și client. Este o tehnică apreciată în special de clienții care aleg și o experiență G.F.E.

Cu sânii – cea mai cunoscută tehnică. De obicei este insoțită de priviri incitante și respirație intensă. Se poate realiza din diferite poziții în funcție de fanteziile fiecăruia. Este o variantă optimă și pentru cei ce au ușoare tendințe de BDSM ACTIV.

Lingam – varianta perfectă pentru un răsfăț total. Se realizează cu ambele mâini ale maseuzei, cu mișcări lungi, senzuale sau intense. Se dă atenție întregii zone intime și zonelor adiacente până la nivelul dorit de dvs.

Cu picioarele – pentru cei care vor să încerce ceva nou sau pentru pasionații de picioare (foot fetish). Masajul realizat cu tălpile și degetele de la picioare, alături de priveliștea încântătoare, pot duce foarte ușor la explozii de plăcere.

Dacă alegeți ca masajul să fie unul tantric, finalizarea nu va avea loc, dar în schimb veți face cunostință cu trăirile orgasmice interioare mult mai intense și de mai lungă durată.

Dacă alegeți masajul erotic, vor exista pe parcursul unei ore maximum 2 senzații orgasmice.

Durată: 5 – 10 minute

SENZAȚII ORGASMICE MULTIPLE

Misiunea noastră și totodată obiectivul unui masaj erotic de înaltă calitate, este obținerea unor stări orgasmice intense și de lungă durată. Acestea sunt posibil de atins doar dacă putem întarzia sau chiar evita momentul ejaculării.

Trăirile orgasmice, intense, de lungă durată, generează valuri de energie sexuală ce vor invada tot corpul, pentru ca la final această energie să fie sublimată în energie vitală benefică întregului organism.

Senzațiile orgasmice sunt o continuare firească a masajului erotic dar, pentru a obține efectul maxim, trebuie să vă cunoașteți foarte bine organismul și să stabiliți un sistem de comunicare cu maseuza, pentru ca odată ajunși la punctul de maximă încărcătură sexuală, aceasta să vă ofere câteva secunde de pauză pentru scăderea presiunii, astfel încât să reușiti o prelungire a erotismului și a senzațiilor orgasmice.

Pe scurt, orgasme intense și de lungă durată sunt posibile doar fără ejaculări necontrolate.

Muzica relaxantă, pielea fină a maseuzei, mișcările de du-te-vino, șoaptele sexy, respirația caldă, sărutările pe corp – toate adunate te vor conduce către punctul culminant, către explozia de plăcere pe care o căutăm, către……eliberarea tuturor tensiunilor.

Durată: în funcție de nevoile dvs.

DUȘ FINAL ASISTAT

Uleiul, crema de masaj, parfumul maseuzei sunt greu de eliminat din piele – mai ales de pe spate.

Dacă alegeți ca dușul să fie asistat de către maseuză, aceasta va elimina toate urmele, iar ședința de masaj ce tocmai s-a încheiat va rămâne micul dvs. secret.

Durată: 5 – 7 minute

MASAJ & JACUZZI

Înainte de a vă bucura de un masaj de vis, relaxați-vă profund în jacuzzi.

Lumină difuză, esențe parfumate orientale, muzică la alegere și maseuza frumoasă care vă va răsfăța cu atingeri senzuale în zonele cheie și un mini masaj, toate acestea în timp ce vă relaxați și savurați un vin spumant din partea casei.

Răsfaț total. Pregătirea perfectă pentru ședința de masaj body to body, tantric/ erotic și pentru senzațiile orgasmice ce vor urma pe salteaua de masaj.

Tip: Conform indicațiilor medicale, durata maximă pe care ar trebui să o petreceți în apă nu trebuie să depășească 20 de minute.

Durată Jacuzzi: ~ 15 minute

Durată totală ședință: 60 minute

MASAJ SOFT BDSM

Un schimb erotic de putere, dominare și supunere ce are ca scop stimularea sexuală.

La VIP ZONE, maseuzele sunt întotdeauna personajele ACTIVE și pot pune în practică diferite fantezii ușoare, dintre care enumerăm: plimbat în zgardă, pălmuire, călcare, imitat comportamentul animalelor, realizarea unor task-uri de curățenie, satisfacerea unor plăceri ale maseuzei, etc.

Tip: La alegerea dvs., ședința de masaj poate să conțină doar tehnici de soft BDSM sau puteți combina BDSM-ul cu restul serviciilor standard.

Durată: 60 minute

MASAJ PROSTATIC

Pentru anumiți bărbați, prostata este un centru al plăcerii care necesită o atenție deosebită.

Denumită și punctul G masculin, stimulată corect, prostata este capabilă să producă un orgasm masculin total diferit de cel clasic. Mult mai lung, mai expansiv, asemănător unui val de plăcere ce cuprinde întreg corpul.

În cadrul salonului de masaj erotic VIP ZONE, masajul prostatei se poate realiza, în funcție de preferințe, prin interior sau exterior, cu mâna în mănusă sau cu jucării specifice protejate.

Durată masaj prostatic: 15 minute (în timpul masajului erotic/ tantric)

Durată totală sedință: 60 minute

LECȚIE EROTICĂ

Dacă ați descoperit masajul erotic, vă place, vreți sa vă bucurați de el oricând, sau dacă pur și simplu doriți să vă condimentați viața de cuplu și să aduceți mai multă senzualitate în propriul dormitor, maseuzele noastre vă pot învăța și explica pas cu pas tehnicile de masaj body to body și erotic pe măsură ce le realizează pe dvs.

De asemenea, dacă doriți să vă răsfățați partenera cu un astfel de masaj, vă putem îndruma și în această direcție.

Serviciul se adresează chiar și doamnelor care vor să învețe arta masajului erotic pentru a face o surpriză extraordinară partenerului.

Indiferent dacă oferiți sau primiți, un masaj erotic, tantric, senzual este o modalitate excelentă de a vă conecta cu partenera/ partenerul.

Durată: 60 minute

MASAJ YONI

Masajul Yoni este destinat doamnelor și domnișoarelor.

Este un masaj ce cuprinde tot corpul, zonele erogene și intime. Este o explorare senzuală a întregului corp.

Masajul Yoni nu este unul grăbit. Este lent, senzual, un răsfăț al tuturor simțurilor și o posibilă descoperire a unor noi zone erogene, a unor noi mișcări ce crează plăcere.

Deși orgasmul nu este scopul principal al acestui masaj, majoritatea clientelor doresc sa atingă punctul culminant în timpul ședinței și să profite de o cantitate considerabilă de plăcere, o data sau, de ce nu, de mai multe ori.

La VIP ZONE limitele dvs. vor fi respectate și încurajăm comunicarea deschisă cu maseuza, chiar și o ghidare ușoară.

Durată: 60 minute

MASAJ EROTIC - CUPLURI

Extazul unui masaj erotic nu este limitat doar la o singură persoană, vă puteți bucura de plăcere împreună cu partenera/ partenerul dvs.

Masajul erotic pentru cupluri este o experiență condusă de plăcere, care vă poate condimenta viața sexuală, vă poate crește intimitatea și vă poate îmbunătăți relația de cuplu.

Puteți alege:

un masaj cuplu realizat de o singură maseuză care vă va masa pe rând, fiecare dintre dvs. având posibilitatea să observe reacțiile de plăcere și senzațiile orgasmice trăite de partener.

un masaj cuplu realizat de două maseuze care vă vor masa simultan, în timp ce vă puteți ține de mâna partenerul, îl puteți atinge senzual, puteți flirta.

Durată: 60 minute

MASAJ OUTCALL

Toate serviciile incluse în ședința de masaj, dar și cele opționale, pot fi oferite și în confortul propriului dvs. domiciliu sau în camera de hotel.

După alegerea maseuzei din galeria foto, aveți timp maximum o oră pentru a vă pregăti.

Puteți pune o muzică relaxantă, o băutură la rece, vă puteți asigura că aveți prosoape curate.

Maseuza va veni la dvs. cu tot ce este necesar pentru desfășurarea ședinței de masaj: ulei profesional/ cremă de masaj, șervețele umede și uscate.

În plus, pentru a evita eventuale conflicte la recepția hotelurilor, maseuza va veni cu factură, delegație și carte de identitate.

Durată: 60 minute

EPILARE DEFINITIVĂ - IPL

La VIP-ZONE ne-am propus să vă oferim o experiență unică, combinând plăcerea masajului erotic cu beneficiile epilării definitive IPL, toate într-un singur loc și într-o singură ședință.

Vă puteți simți complet relaxat pe măsură ce maseuza, înainte sau după ședința de masaj erotic, va începe procesul de epilare.

Vă puteți relaxa liniștit deoarece nu doare și puteți alege orice zonă vreți din întreg corpul/ cap.

Trebuie să menționăm următoarele:

folosim aparate de mare viteză și ultimă generație, dezinfectate după fiecare folosință, cu sistem de răcire avansat pentru eliminarea disconfortului.

vă oferim ochelari de protectie, de asemenea, dezinfectați

epilarea cu laser nu afectează fertilitatea sau funcția erectilă

efectele încep să se observe la aproximativ 2-3 săptămâni de la utilizarea aparatului.

pentru rezultate definitive sunt necesare în medie 6 ședințe/ zonă realizate la distanță de aproximativ 2 săptămâni

înainte de utilizarea aparatului IPL, părul trebuie să fie ras.

Durată: oricât doriți din totalul de 60 de minute

  o zonă mică – perciuni/ axilă/ inghinal / interfesier – aproximativ 5 minute

  o zonă medie – burtă/ gambe/ pulpe/ fese/ brațe – aproximativ 20 de minute

  o zonă mare – spate/ abdomen integral/ picioare integral – aproximativ 40 minute.

LISTA DE PRETURI SI SERVICII

Descarcă sau vizualizează lista completă de prețuri și servicii